Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lakerssel nem egészen ez a helyzet. Igaz, h most gyengébben játszott a csapat, de az első két meccsen, nem az volt, h ha beesik Bryatnek, akkor oké. Első két meccsen csapatként voltunk sokkal jobban. Bynum TD, maj utána is egy ponterős meccs, Gasol is roppant hasznosan tolta, 14 assist egy magas embertől két meccsen azért nem rossz.Tocy írta:Nagy grat a Sixersnek, ha a következőt is behúzzák, onnan már tényleg van esély! Ez a 2-1 még nem vészes a Bulls szempontjából, de a 3-1 már érdekes lenne. Kisebb meglepetésre a Denver simán nyert a Lakers ellen, Kobe borzasztó volt, 23/7 mezőnyből, 10 triplát engedett el...vki magyarázza már meg, hogy miért...mikor ennyire borzasztóan dob...és még így a triplavonaltól másfél méterrel hátrébbról, emberről is eldobja...nagy kérdés, hogy mi lesz velük, mert eddig az van, hogy ha beesnek Bryant dobásai, akkor nyernek, ha nem, akkor is képtelen passzolni, tehát kikapnak. Vagy tényleg csak leadták ezt a meccset, hogy Artest játszhasson majd az OKC ellenBoston OT-győzelme sokat ér, és már vezetik is a párharcot, jelenleg tőlük tartok a leginkább Keletről...
Nem lehetett kellemes.Eazzy írta: ÁUCCCS:
Én nem neki adtam volna, de annak örülök, hogy nem Lin kapta meg. Viszont ki volt az az idióta, aki Bogut-ot az 1. helyre tette?Bob_Marley írta: Orlando's Ryan Anderson officially named the NBA's Most Improved Player
Nagyot fejlődött valóban, grat neki
STAT elintézte volna a Bulls öltözőben is a poroltót...neobarca írta:Jónapot kívánok! Rég jártam erre. Pedig akartam csak sajnos kórházban voltam. Mobilon meg nem az igazi a net. De ma kiengedtek és mivel hetekig feküdnöm kell, lesz időm meccseket nézni. Bár a Knickset söpörni fogják, szal nagyon izgulnom nem kell.
És ilyenkor fordul meg az ember fejében, hogy mivan ha ezek a szerencsétlenek a Bikákat kapják... Erősebbnek érzem a NY-t a Phillínél, sztem megoldották volna...![]()
Most nem azért, de a NY nem véletlenül nem nyert PO meccset ezer éve, igenis nagy öröm lenne, ha egy körrel tovább jutnának.Eazzy írta:Mi lenne? Egy körrel tovább jutnak. Most nem azért, de szerintem ez azért elég rossz, hogy egy gyenge Bulls elleni továbbjutás legyen a nagy öröm NY-ban. Érted.neobarca írta:És ilyenkor fordul meg az ember fejében, hogy mivan ha ezek a szerencsétlenek a Bikákat kapják... Erősebbnek érzem a NY-t a Phillínél, sztem megoldották volna...![]()
Mi lenne? Egy körrel tovább jutnak. Most nem azért, de szerintem ez azért elég rossz, hogy egy gyenge Bulls elleni továbbjutás legyen a nagy öröm NY-ban. Érted.neobarca írta:És ilyenkor fordul meg az ember fejében, hogy mivan ha ezek a szerencsétlenek a Bikákat kapják... Erősebbnek érzem a NY-t a Phillínél, sztem megoldották volna...![]()
Főleg, hogy a FELIDEGESÍTETT szót még most lenyugodva sem sikerült egybe leírni nekiKalap1988 írta: OFF: scott neal! Az az idegesség ismérve, akár hajnali 5-kor is, hogy szinte olvashatatlanul, egy mondatban 5-6 hibával, írsz le minden sort? Nem tudok így írni, és nem is illik, ha álmomból keltenek fel, vagy, ha hullarészeg vagyok sem... Ez tipikusan az az eset, amikor inkább hallgatni kellett volna, elhiszem, hogy helyesen írsz és nem akartál így, de a magyarázkodás rosszabbá teszi a helyzetet.
Szerintem Cumbee egész egyszerűen azért ugrott kicsit, mert rosszul lépett, mindenesetre ma tényleg kicsit McGee-sen játszott néha, de bármelyik McGee-t ide nekem, aki ilyen rosszul játszva is TD-ét tud csinálniCumbee írta:Leginkább Rondo steal utáni megmozdulására szerettem volna célozni. Végigvágtat a félpályán, mindenki 2 méterrel mögötte, esély sincs, hogy utolérjék, erre zsákolni akar, de kicsit ugrik és kihagyja. Mindezt iszonyat fontos pillanatban, egy playoff meccs hosszabbításában, miközben épp állva ünnepli az egész stadion a steal miatt.Bob_Marley írta:Cumbee írta:Hosszabb dolgot akartam írni, szal meg akartam hagyni holnapra ezt a kommentet, de nem bírom ki, majd holnap kiegészítem a lényeggel.
Mára csak annyi, hogy szeretnék gratulálni Bobnak McGee leigazolásához.:D
Nem értem, fantasyban valahol behúztam McGee-t vagy mi? Extázisban ülök itt a gép előtt, nem tudok mindenre figyelniRemélem lesz róla GIF, mert ez egy szilveszteri műsoros jelenet volt.
(Egyébként a TD-je meg nagyon erős. Igazi szörnyeteg lett a srácból, időn szvsz neki volt a legtöbb TD-je.)
szerk.: Ön nyert! Idő közben látom leesett, hogy ki McGee-zett egyet az OT elején.
Bocs,de majd hajnali 5kor,amikor így fel idegesített a bulls,majd figyelek erre?Már bocsi...Eazzy írta:Úristen
scott neal neked majd a helyesírás ellenőrző progit fel kéne rakni
Leginkább Rondo steal utáni megmozdulására szerettem volna célozni. Végigvágtat a félpályán, mindenki 2 méterrel mögötte, esély sincs, hogy utolérjék, erre zsákolni akar, de kicsit ugrik és kihagyja. Mindezt iszonyat fontos pillanatban, egy playoff meccs hosszabbításában, miközben épp állva ünnepli az egész stadion a steal miatt.Bob_Marley írta:Cumbee írta:Hosszabb dolgot akartam írni, szal meg akartam hagyni holnapra ezt a kommentet, de nem bírom ki, majd holnap kiegészítem a lényeggel.
Nem értem, fantasyban valahol behúztam McGee-t vagy mi? Extázisban ülök itt a gép előtt, nem tudok mindenre figyelni
Cumbee írta:Hosszabb dolgot akartam írni, szal meg akartam hagyni holnapra ezt a kommentet, de nem bírom ki, majd holnap kiegészítem a lényeggel.
Reggie mondta nem én ( bár reálisan valóban megkönnyült a helyzetetek)Tocy írta:
Bob, igen érdekes felvetés, hogy az égiek kicsit megkönnyítették a dolgunkat Keleten, de azért ez nem ilyen egyszerű, a Pacers ellen se lesz/lehet könnyű, aztán ha megvan, akkor meg még ki tudja...egy Rose nélküli Bulls is baromi erős, egy Allen nélküli Boston is nagyon erős...
szerk.: mondjuk én a Lakers helyében leadnék 1-2 meccset, hogy leteljen Világbéke eltiltása, és játszhasson az Oklahoma ellen
Lassan lesz egy Bosh best of, nem százas az emberGame90 írta:Vááááá, a dinoszaurusz kinézte magának a zsákmányt![]()
:
Ezen én is jót röhögtem, jól megcsináltál.Viszont nagyon sajnálom őket.Ma igaz még csak 3ik meccs jön, de iszonyat fontos lesz ez lélektanilag, ha ma kikap esetleg a Chiacgo a fiatal Sixers elhiheti valóban tovább lehet itt menni, a bikák meg már előző meccsen is kicsit megvoltak lelkileg törve.Eazzy írta:Rose! Why did u do it?
http://www.youtube.com/watch?v=XCADLj0Y1QE
Game90 írta: Itt van gif-ben, tizedjére kegyetlen:
Brooks óriásit húzott, statokban annyira nem látszik, de ezt a meccset az Ibaka-Perk kettős hozta a Thundernek, persze KD beindult az elején meg Westbrook főleg a tempóival gyilkolt, de Nowitzkin a 2 festékember parádésat védekezett, Perkins volt a legjobb akit Nowitzki nem tudott betolniGame90 írta:
Heat meccset nem láttam, de ahogy olvasom Bron jól tolta a végén is, innentől szerintem már kisöprik a Knicks-t. Thunder - Mavs utolsó 3 percét láttam csak, szóval a fontos dolgokról lemaradtamKD végre jól dobott, az eredményből meg az jön le, hogy a két szoros vereség után összetört a Mavs. Bob, a dallasi meglepetés valószínűleg elmarad, de az én 4-3-as tippem is csak nehezen jöhet már össze
![]()
Kicsit szemét dolog sérüléssel viccelődni, de ez hatalmasEazzy írta:Rose! Why did u do it?
http://www.youtube.com/watch?v=XCADLj0Y1QE
Terveztem egy "inkább törődj a saját csapatoddal, már 2-0-ra égtek a Hawks ellen" hsz-t, de ez nem jött össze. Szóval, őőő, inkább menj a fenébeBob_Marley írta:látod Gamel-et is szeretjük pedig amilyen csapatoknak szurkol...köpedelem![]()
Chandler várható volt, én is megjósoltamBob_Marley írta: Gamere számítottam, hogy majd megemlíti, de nem tette![]()
Tyson Chandler lett az év védője, rohadtul megérdemli, érdekesség Howard "csak" harmadik lett a listán Ibaka is megelőzte 4ik James, KG meg az 5ik helyre befutott
Popovic és Parker:
http://www.youtube.com/watch?v=YE7G7zpd ... r_embedded
Popovich minden mp-t pihenésre szánna, de az érvekFőnök nem játszottam 3 napja és 29 vagyok csak