Tocy írta:
Bob, igen érdekes felvetés, hogy az
égiek kicsit megkönnyítették a dolgunkat Keleten, de azért ez nem ilyen egyszerű, a Pacers ellen se lesz/lehet könnyű, aztán ha megvan, akkor meg még ki tudja...egy Rose nélküli Bulls is baromi erős, egy Allen nélküli Boston is nagyon erős...
szerk.: mondjuk én a Lakers helyében leadnék 1-2 meccset, hogy leteljen Világbéke eltiltása, és játszhasson az Oklahoma ellen

Reggie mondta nem én ( bár reálisan valóban megkönnyült a helyzetetek)

Lehet benne valami, de tudjuk PO bármi megtörténhet (legalábbis én ebben bízok, hogy valaki megfogja a Miamit

, hozzáteszem mi jók lehetnénk idén ellenük a konf döntőben, csak odáig rohadt nehéz lesz/lenne eljutni...). De nyilván szerencse is kell hozzá, tavaly a Miaminál voltak sérülések Miller,Haslem (persze nem egy Rose volumen, de súlyosan érintette őket, s PO-ban se voltak az igaziak) idén a riválisoknál vannak, de valóban hosszú ez még Júniusig, s mint írtam könnyen lehet, hogy pont a 2 teljesen egészséges csapat vár még a Heatre Pacers-Sixers
Game90 írta:Vááááá, a dinoszaurusz kinézte magának a zsákmányt

:
Lassan lesz egy Bosh best of, nem százas az ember
Ezen én is jót röhögtem, jól megcsináltál.Viszont nagyon sajnálom őket.Ma igaz még csak 3ik meccs jön, de iszonyat fontos lesz ez lélektanilag, ha ma kikap esetleg a Chiacgo a fiatal Sixers elhiheti valóban tovább lehet itt menni, a bikák meg már előző meccsen is kicsit megvoltak lelkileg törve.
Game90 írta:
Itt van gif-ben, tizedjére kegyetlen

:

Szegény

már az induló sebessége se egy Concorde-é volt

Remélem ma a Hawks példát vesz szurkolójáról és ilyen szépen stílusosan elhasal Bostonban
Game90 írta:
Heat meccset nem láttam, de ahogy olvasom Bron jól tolta a végén is, innentől szerintem már kisöprik a Knicks-t. Thunder - Mavs utolsó 3 percét láttam csak, szóval a fontos dolgokról lemaradtam

KD végre jól dobott, az eredményből meg az jön le, hogy a két szoros vereség után összetört a Mavs. Bob, a dallasi meglepetés valószínűleg elmarad, de az én 4-3-as tippem is csak nehezen jöhet már össze
Brooks óriásit húzott, statokban annyira nem látszik, de ezt a meccset az Ibaka-Perk kettős hozta a Thundernek, persze KD beindult az elején meg Westbrook főleg a tempóival gyilkolt, de Nowitzkin a 2 festékember parádésat védekezett, Perkins volt a legjobb akit Nowitzki nem tudott betolni
És így hogy a legnagyobb fegyvert kivették el is ment ez a párharc sajnos!
És Mariont is fogták, viszont ez a párharc az eredmény ellenére is az első kör legjobb párharca, olyan sakkozás ment most is végig, hogy hihetetlen, megnéztem pörgetve egy óra alatt, folyamatosan megint small-ballok, iszonyat nyakatekert ötösök, zóna védekezés itt is ott is, emberezés minden volt.
Én meg jól nézek ki, minden fantasy ligában erre alapoztam, hogy továbbmegy a Dallas
Valóban amúgy megtörtek lelkileg a 2 Oklahomában rendezett meccsből egyet hozniuk kellett volna, de nincs volna esetleg következőt megnyerhetik, de szerintem itt is söprés lesz
Amúgy a Lakersnek még tényleg valahogy ki kellene bírnia, mire visszajön a pszichiátriáról Artest, lehet már 3:0 lesz a Thundernek, akkor meg már szerintem ő se fog senkit legyilkolni
szerk: Ja és, Rondoval láttam egy interjút, amiben elmondta, hogy a Hawks elleni 2ik összecsapás után KG-vel találkozott először a folyosón ölelkezés pacsi-pacsi és az volt Garnett első szava, érted nyertünk!
Na ennyi szerintem ismét csak elég, hogy mennyire nem szeretik Rondot a társak
Orlando's Ryan Anderson officially named the NBA's Most Improved Player
Nagyot fejlődött valóban, grat neki
Na akkor GAME 3

Ray Allen játszhat, Rondo leülte a büntit, nincs J-Smoove, nyerni kell otthon a katlanban, LETS GO CELTICS
NBA on ESPN Playoffs: Paul Pierce A Champion Will Rise
2012 Celtics BIG Playoffs
Jó gyengén kezdtünk, PP is gyengén dob meg Rondo se nagyon talál be (kivéve büntiből

), viszont jó öreg Garnett egy parádés blokk majd labdalopás

Vezetünk 13-11re Bradley eddig megint parádés.
Na 19-17 oda az első negyed végén, 28,6%-al dobunk...Maradtak ki tiszta openek, de a Hawks elég agresszíven, s jól védekezik.
Allen bejött rögtön 4 pont, mozgásra úgy tűnik rendben van az a boka, egy jó Allenre szükségünk van.
Na T-Mac szép leforgás-zsák a régi idők emlékére, megy 23-20ra a Hawks, jól védekezik mindkét csapat.Szokásos szenvedés megy az Atlanta ellen

Velük csak ilyen meccseink vannak.
Elég durva Hawks ötös van fent:Teague-Hinrich hátvédpár Johnson mint kiscsatár T-Mac erőcsatárban, Marvin Williams centerben
Smallest ball
T-Mac óriásit játszik épp mondták idén a legtöbb 17 perc volt amit pályán töltött, ma meg már 16 perc 10 pont 6 pati, erre lesérül...Sajnálom szegényt, még mindig csak 32 éves....Ő és Grant Hill meddig elvihették volna azt a Magicet, csak a sors....
Szünetben 40-38 ide, Bradley még itt nyomott egy óriási blokkot!
Allen nagyon jól szállt be, Bradley és KG is jó, PP és Rondo viszont továbbra is gyengén dobnak ráadásul Rajonnak van már 5 eladott labdája, túloldalt Joe Johnson 12 pontos meg T-Mac 10 de hát ő mint írtam lebicegett a pályáról.
Na McGradyt összekaparták a szünetben.
Na jól kezdtük a második félidőt, pörgősen koncentrálva, Rondo is végre megtalálja a társakat, túloldalt Teague aki iparkodik, s tartja közel az Atlantát.
Közben Turner Philadelphiában:
http://www.youtube.com/watch?v=R7mfvLxxiX0
Nem volt csúnya

Ott 40-39 a szünetben a Sixersnek
Na 3ik negyed végén 60-58 nem jár a labda, vezettünk 8al is, majd onnan hiphop fordított a Hawks, szoros lesz ez a meccs is, PP bevágott már 14/14 büntetőt de mellette 1/7 mezőnyből, Rondo megint lehet egy TD 6-8-8on áll, de 2/10 mezőnyből.KG jó 12-8 és 3 blokk, eddig Allen a legkellemesebb meglepetés 10 ponttal a padról, utolsó negyedben jöhetne tripla is tőle, az eddig elmaradt

Bradleynek viszont fájt a válla, ma már nem jön vissza

Azért az elég durva, hogy dobott 58 pontot a Hawks abból 40et a festékből, úgyhogy magasaik sérültek...Mi meg 18at tudtok szerezni a festékből....
Rondo mekkora assist te jó ég lepördülés majd kitekerten PP-nek és bevágta a tríít megyünk 6al
RONDO SHOW!!!!!!! 1 pati és tripla-dupla megyünk 11el

Na 1:20 hátra 80:80

Vezettünk még 1-2 perccel ezelőtt is 10el....15-4es futást nyomtak pár perc alatt a végén
Na 15 mp hátra kivédekeztük, Johnsont már duplázni kellett, végigpasszolták a túloldalra, Green szerencsére kihagyta

Na most jön a szokásos PP 1-1zés

Paul könyörgöm dobd be.

Persze nem dobtuk be

Idei PO első hosszabbítása, Atlanta egész évben szeretett túlórázni, ha ezt a meccset elveszítjük mindenki leadhatja a szerelését, Smith se játszik a túloldalt, vezettünk 10+al a vége előtt pár perccel, erre OT....Rondonak megvan karrierje 7ik Playoffs TD-je, úgy hogy gyenge meccse van.
Na Rondo nagyon jól kezd hál Istennek, ÁÁÁÁÁ Rondo move

de kihagyta majd jött KG és bevágta 28 mp hátra megyünk 4el
NA NYERTÜNK!!!!! 90-84 Rondo szépen összekapta magát játékban így a végére, KG mekkorát üvöltött itt a végén

Nem játszottunk jól PP 3/12 gyalázat de szerencsére a 14/14 büntetője nagyon kellett, Rondo TD 17-14-12 KG volt nagyon jó érzésem szerint 20-13 és 4 blokk, Vasárnap 4ik meccs, ennél azért több kell, s remélhetőleg Bradleynek nincs komoly baja, Allen még aki jól mozgott, de meglepő módon csak 1/3 volt a büntetőről, s rövidek voltak azok a dobások, azért tuti nem százas az a boka, de rendbe kell hozni.
LETS GO CELTICS