USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.05. 17:16:20

Tocy írta:Nagy grat a Sixersnek, ha a következőt is behúzzák, onnan már tényleg van esély! Ez a 2-1 még nem vészes a Bulls szempontjából, de a 3-1 már érdekes lenne. Kisebb meglepetésre a Denver simán nyert a Lakers ellen, Kobe borzasztó volt, 23/7 mezőnyből, 10 triplát engedett el...vki magyarázza már meg, hogy miért...mikor ennyire borzasztóan dob...és még így a triplavonaltól másfél méterrel hátrébbról, emberről is eldobja...nagy kérdés, hogy mi lesz velük, mert eddig az van, hogy ha beesnek Bryant dobásai, akkor nyernek, ha nem, akkor is képtelen passzolni, tehát kikapnak. Vagy tényleg csak leadták ezt a meccset, hogy Artest játszhasson majd az OKC ellen :D Boston OT-győzelme sokat ér, és már vezetik is a párharcot, jelenleg tőlük tartok a leginkább Keletről...
Lakerssel nem egészen ez a helyzet. Igaz, h most gyengébben játszott a csapat, de az első két meccsen, nem az volt, h ha beesik Bryatnek, akkor oké. Első két meccsen csapatként voltunk sokkal jobban. Bynum TD, maj utána is egy ponterős meccs, Gasol is roppant hasznosan tolta, 14 assist egy magas embertől két meccsen azért nem rossz.
Arra lehetett számítani, h nem lesz 4-2. De szerintem a következő meglesz, majd otthon behúzzuk az utolsót.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2012.05.05. 17:05:34

T-Mac elővett valamit a régiből:
http://www.youtube.com/watch?v=CwJTf8ny-Dc
Azok a hátsérülések... :(

Év vicce :lol: :
http://www.hornets247.com/blog/2012/05/ ... s-rebrand/

Rondo érdekes eset, hiába egy TD-gyár, nálam sosem lesz FP, sőt, még CP3-at is előbb választanám, mint őt.

Kép
Eazzy írta: ÁUCCCS:
Nem lehetett kellemes.

X-rays taken on Joakim Noah's severely sprained left ankle were negative following Friday's Game 3 loss, but team sources have not ruled out a fracture.

Amare keze is jól néz ki:
KATT
Bob_Marley írta: Orlando's Ryan Anderson officially named the NBA's Most Improved Player
Nagyot fejlődött valóban, grat neki
Én nem neki adtam volna, de annak örülök, hogy nem Lin kapta meg. Viszont ki volt az az idióta, aki Bogut-ot az 1. helyre tette? :lol:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
balinteer
Capitá del Barça

2012.05.05. 16:48:43

neobarca írta:Jónapot kívánok! Rég jártam erre. Pedig akartam csak sajnos kórházban voltam. Mobilon meg nem az igazi a net. De ma kiengedtek és mivel hetekig feküdnöm kell, lesz időm meccseket nézni. Bár a Knickset söpörni fogják, szal nagyon izgulnom nem kell.

És ilyenkor fordul meg az ember fejében, hogy mivan ha ezek a szerencsétlenek a Bikákat kapják... Erősebbnek érzem a NY-t a Phillínél, sztem megoldották volna... :( 8)
STAT elintézte volna a Bulls öltözőben is a poroltót... 8)
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.05. 16:31:20

Eazzy írta:
neobarca írta:És ilyenkor fordul meg az ember fejében, hogy mivan ha ezek a szerencsétlenek a Bikákat kapják... Erősebbnek érzem a NY-t a Phillínél, sztem megoldották volna... :( 8)
Mi lenne? Egy körrel tovább jutnak. Most nem azért, de szerintem ez azért elég rossz, hogy egy gyenge Bulls elleni továbbjutás legyen a nagy öröm NY-ban. Érted.
Most nem azért, de a NY nem véletlenül nem nyert PO meccset ezer éve, igenis nagy öröm lenne, ha egy körrel tovább jutnának.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.05.05. 16:21:11

neobarca írta:És ilyenkor fordul meg az ember fejében, hogy mivan ha ezek a szerencsétlenek a Bikákat kapják... Erősebbnek érzem a NY-t a Phillínél, sztem megoldották volna... :( 8)
Mi lenne? Egy körrel tovább jutnak. Most nem azért, de szerintem ez azért elég rossz, hogy egy gyenge Bulls elleni továbbjutás legyen a nagy öröm NY-ban. Érted.
neobarca
Director del Fútbol

2012.05.05. 16:14:58

Jónapot kívánok! Rég jártam erre. Pedig akartam csak sajnos kórházban voltam. Mobilon meg nem az igazi a net. De ma kiengedtek és mivel hetekig feküdnöm kell, lesz időm meccseket nézni. Bár a Knickset söpörni fogják, szal nagyon izgulnom nem kell.

És ilyenkor fordul meg az ember fejében, hogy mivan ha ezek a szerencsétlenek a Bikákat kapják... Erősebbnek érzem a NY-t a Phillínél, sztem megoldották volna... :( 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.05.05. 14:52:12

Kalap1988 írta: OFF: scott neal! Az az idegesség ismérve, akár hajnali 5-kor is, hogy szinte olvashatatlanul, egy mondatban 5-6 hibával, írsz le minden sort? Nem tudok így írni, és nem is illik, ha álmomból keltenek fel, vagy, ha hullarészeg vagyok sem... Ez tipikusan az az eset, amikor inkább hallgatni kellett volna, elhiszem, hogy helyesen írsz és nem akartál így, de a magyarázkodás rosszabbá teszi a helyzetet.
Főleg, hogy a FELIDEGESÍTETT szót még most lenyugodva sem sikerült egybe leírni neki :D

On:
ÁUCCCS:
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.05.05. 11:34:09

Cumbee írta:
Bob_Marley írta:
Cumbee írta:Hosszabb dolgot akartam írni, szal meg akartam hagyni holnapra ezt a kommentet, de nem bírom ki, majd holnap kiegészítem a lényeggel.

Mára csak annyi, hogy szeretnék gratulálni Bobnak McGee leigazolásához.:D:D
:mrgreen:
Nem értem, fantasyban valahol behúztam McGee-t vagy mi? Extázisban ülök itt a gép előtt, nem tudok mindenre figyelni :D
Leginkább Rondo steal utáni megmozdulására szerettem volna célozni. Végigvágtat a félpályán, mindenki 2 méterrel mögötte, esély sincs, hogy utolérjék, erre zsákolni akar, de kicsit ugrik és kihagyja. Mindezt iszonyat fontos pillanatban, egy playoff meccs hosszabbításában, miközben épp állva ünnepli az egész stadion a steal miatt.:D Remélem lesz róla GIF, mert ez egy szilveszteri műsoros jelenet volt.
(Egyébként a TD-je meg nagyon erős. Igazi szörnyeteg lett a srácból, időn szvsz neki volt a legtöbb TD-je.)
szerk.: Ön nyert! Idő közben látom leesett, hogy ki McGee-zett egyet az OT elején.
Szerintem Cumbee egész egyszerűen azért ugrott kicsit, mert rosszul lépett, mindenesetre ma tényleg kicsit McGee-sen játszott néha, de bármelyik McGee-t ide nekem, aki ilyen rosszul játszva is TD-ét tud csinálni :) Mellette nálam a meccs embere még Garnett, aki egy masszív dupla-duplával jelentkezett újra és 4 blokkal! PP-nek nem ment, de azért hála Isten félelmetesen büntetőzik és sokszor állt oda, így a pontjai meg voltak. Egyébként a védekezésen kívül egyik csapat se említhet túl sok pozitívumot, borzasztó alacsony színvonalú támadójátékot láthattunk és nem csak a beton defense miatt, sok volt a kikényszerítetlen hiba is (Rondo sok eladott labdájának szinte mindegyike ilyen volt, de nem csak ő csinált ilyet). Ettől csak jobb Celtics offense-t látunk majd remélem! Kell következő hazai is és onnantól 3-1-ről már nem lehet gond! Chicago innentől szerintem bármi is lesz a Philly elleni párharcban, nem menetel sokáig, szerintem, ha mindketten továbbjutunk, akkor kiütjük őket... Mindenesetre nekem az eddigi Po formák alapján nagyon úgy tűnik,hogy nyugati bajnokot avatunk ( persze az NBA-ben Everything is possible :D ), legalább 2-3, de talán 4 csapat is erősebbnek tűnik, mint bármelyik keleti rivális. Magunkban bízom a pride miatt, de ezenfelül még a Miami, akik erősek, viszont nekik komoly matchup problémáik vannak és nagyon függnek több nem túl kiegyensúlyozott perem- illetve csereember aznapi formájától, mert Wade, James és Bosh nem nyer meccset egyedül, főképp, mert ebből legalább egy (Dino), de nem ritkán kettő betlizik fontos szituációkban. Kinéz a Celtics-Heat főcsoportdöntő, de jelenleg a keleti győztesnek 30 vagy 40%-ot adnék csak a nyugati győztessel szemben (OKC,SAS mondjuk).
OFF: scott neal! Az az idegesség ismérve, akár hajnali 5-kor is, hogy szinte olvashatatlanul, egy mondatban 5-6 hibával, írsz le minden sort? Nem tudok így írni, és nem is illik, ha álmomból keltenek fel, vagy, ha hullarészeg vagyok sem... Ez tipikusan az az eset, amikor inkább hallgatni kellett volna, elhiszem, hogy helyesen írsz és nem akartál így, de a magyarázkodás rosszabbá teszi a helyzetet.
scott neal
Barça B

2012.05.05. 11:26:56

Eazzy írta:Úristen
scott neal neked majd a helyesírás ellenőrző progit fel kéne rakni :D
Bocs,de majd hajnali 5kor,amikor így fel idegesített a bulls,majd figyelek erre?Már bocsi...
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.05. 10:54:21

Nagy grat a Sixersnek, ha a következőt is behúzzák, onnan már tényleg van esély! Ez a 2-1 még nem vészes a Bulls szempontjából, de a 3-1 már érdekes lenne. Kisebb meglepetésre a Denver simán nyert a Lakers ellen, Kobe borzasztó volt, 23/7 mezőnyből, 10 triplát engedett el...vki magyarázza már meg, hogy miért...mikor ennyire borzasztóan dob...és még így a triplavonaltól másfél méterrel hátrébbról, emberről is eldobja...nagy kérdés, hogy mi lesz velük, mert eddig az van, hogy ha beesnek Bryant dobásai, akkor nyernek, ha nem, akkor is képtelen passzolni, tehát kikapnak. Vagy tényleg csak leadták ezt a meccset, hogy Artest játszhasson majd az OKC ellen :D Boston OT-győzelme sokat ér, és már vezetik is a párharcot, jelenleg tőlük tartok a leginkább Keletről...
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.05.05. 10:06:12

Úristen Turner mit küzdött a végén. Brutális volt. Nem semmi kis ütközet van. Noah nekem annyira unszimpatikus, hogy még ezt a sérülését se tudom sajnálni nagyon, de az biztos, hogy rájár a Bullsra a rúd. Nyilvánvaló, hogy Rose-al simán ütnek minket egy 4-1-el. Így szerintem most még akármi is lehet. Nyerni kell a másodikat otthon!

scott neal neked majd a helyesírás ellenőrző progit fel kéne rakni :D
scott neal
Barça B

2012.05.05. 04:59:41

Na baker,de fel húzott ez a bulls meccs!3x is meg nyertük mr a meccset,de gondoltuk ink le adjuk,az úgy izgalmasabb:@Az a deng homály a végén meg hihetetlen!Ot van Lucas,erre eldobatjék az 5pontos dengel,pedig 20msp-jük volt,erre már a 3.msp-ben eldobatták dengel,nem hogy lucast keresték vola,áhh baszki!!:@:@rem innen még meg lesz,go bulls!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.05. 04:37:49

Akkor egyre gondolunk jól van :D Neki volt amúgy a legtöbb TD-je idén összesen 6 :D
Gyenge volt ma, s így is TD, buta hibák, s túlvállalások,d e szerencsére meglett, hell yeah

Meccs legszebb jelenete, Bradley block:
http://www.youtube.com/watch?v=WuxNYWl1b9A

Közben Philadelphiában se egyszerű meccs van, Lucas tríível 75-74 :D
Mikor legutoljára ránéztem a boxscore-ra ott is 10+al ment a Bulls, most meg 20 mp hátra megy 3al a Sixers.

Rondo elcsúszás :mrgreen: :
http://www.youtube.com/watch?v=puFKRBlczUc

Deng homály, na ezzel el ment a hajó nincs időkérésük se, 2:1 a Phillynek :shock:
28-14 a negyedik negyed Hawes 21 pont 9 pattanó, örülök, hogy kezd így szétesni a Chicago, ezzel a fantasy másik alappillér csapatát kezdem elveszíteni, s vele együtt a biztos játékosaimat :D Noah-nak is kiment a bokája :D Végén 23:5ös futás volt a Sixerstől, egész évben a fordítottja volt jellemző a Phillyre, s ezeket a szoros meccseket rendre elbukták, most 2őt hoztak egymás után, ráadásul mindkettőnél a legfontosabb pillanatokban sikerült átesni a holtponton.Persze nincs Rose,, s persze minden következő meccs fontos, de a 4ik mérkőzés Phillyben óriási összecsapásnak ígérkezik ha kikap a Bulls úgy érzem kiesnek.Phillynek meg most nem szabad a lehetőség kapujában becsokizni.

Mi meccsünkön meg azért PP 47 perc, KG 42, Rondo 48 s Allen sérülés után is 35, el ne fogyjon a szufla, PP múltkor is kénytelen volt 44 percet játszani a 2ik meccsen
A hozzászólást 6 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.05.05. 07:47:17-kor.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.05.05. 04:33:32

Bob_Marley írta:
Cumbee írta:Hosszabb dolgot akartam írni, szal meg akartam hagyni holnapra ezt a kommentet, de nem bírom ki, majd holnap kiegészítem a lényeggel.

Nem értem, fantasyban valahol behúztam McGee-t vagy mi? Extázisban ülök itt a gép előtt, nem tudok mindenre figyelni :D
Leginkább Rondo steal utáni megmozdulására szerettem volna célozni. Végigvágtat a félpályán, mindenki 2 méterrel mögötte, esély sincs, hogy utolérjék, erre zsákolni akar, de kicsit ugrik és kihagyja. Mindezt iszonyat fontos pillanatban, egy playoff meccs hosszabbításában, miközben épp állva ünnepli az egész stadion a steal miatt.:D Remélem lesz róla GIF, mert ez egy szilveszteri műsoros jelenet volt.
(Egyébként a TD-je meg nagyon erős. Igazi szörnyeteg lett a srácból, időn szvsz neki volt a legtöbb TD-je.)
szerk.: Ön nyert! Idő közben látom leesett, hogy ki McGee-zett egyet az OT elején.
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.05.05. 04:32:14

Mire megjelent, addigra nyertünk is :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.05. 04:28:19

Nem értem, fantasyban valahol behúztam McGee-t vagy mi? Extázisban ülök itt a gép előtt a meccsünk miatt, nem tudok mindenre figyelni :D

Vagy Rondo tiszta ziccerére gondolsz amit kihagyott? ÁÁÁÁ mire gondolsz????? :D
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.05.05. 04:19:33

Hosszabb dolgot akartam írni, szal meg akartam hagyni holnapra ezt a kommentet, de nem bírom ki, majd holnap kiegészítem a lényeggel.

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.05. 01:37:19

Tocy írta:
Bob, igen érdekes felvetés, hogy az égiek kicsit megkönnyítették a dolgunkat Keleten, de azért ez nem ilyen egyszerű, a Pacers ellen se lesz/lehet könnyű, aztán ha megvan, akkor meg még ki tudja...egy Rose nélküli Bulls is baromi erős, egy Allen nélküli Boston is nagyon erős...

szerk.: mondjuk én a Lakers helyében leadnék 1-2 meccset, hogy leteljen Világbéke eltiltása, és játszhasson az Oklahoma ellen :D
Reggie mondta nem én ( bár reálisan valóban megkönnyült a helyzetetek) :D Lehet benne valami, de tudjuk PO bármi megtörténhet (legalábbis én ebben bízok, hogy valaki megfogja a Miamit :D , hozzáteszem mi jók lehetnénk idén ellenük a konf döntőben, csak odáig rohadt nehéz lesz/lenne eljutni...). De nyilván szerencse is kell hozzá, tavaly a Miaminál voltak sérülések Miller,Haslem (persze nem egy Rose volumen, de súlyosan érintette őket, s PO-ban se voltak az igaziak) idén a riválisoknál vannak, de valóban hosszú ez még Júniusig, s mint írtam könnyen lehet, hogy pont a 2 teljesen egészséges csapat vár még a Heatre Pacers-Sixers :D
Game90 írta:Vááááá, a dinoszaurusz kinézte magának a zsákmányt :lol: :lol: :
Lassan lesz egy Bosh best of, nem százas az ember :D

Eazzy írta:Rose! Why did u do it?
http://www.youtube.com/watch?v=XCADLj0Y1QE
Ezen én is jót röhögtem, jól megcsináltál.Viszont nagyon sajnálom őket.Ma igaz még csak 3ik meccs jön, de iszonyat fontos lesz ez lélektanilag, ha ma kikap esetleg a Chiacgo a fiatal Sixers elhiheti valóban tovább lehet itt menni, a bikák meg már előző meccsen is kicsit megvoltak lelkileg törve.
Game90 írta: Itt van gif-ben, tizedjére kegyetlen :lol: :
:lol:
Szegény :D már az induló sebessége se egy Concorde-é volt :D Remélem ma a Hawks példát vesz szurkolójáról és ilyen szépen stílusosan elhasal Bostonban :twisted: :lol:
Game90 írta:
Heat meccset nem láttam, de ahogy olvasom Bron jól tolta a végén is, innentől szerintem már kisöprik a Knicks-t. Thunder - Mavs utolsó 3 percét láttam csak, szóval a fontos dolgokról lemaradtam :) KD végre jól dobott, az eredményből meg az jön le, hogy a két szoros vereség után összetört a Mavs. Bob, a dallasi meglepetés valószínűleg elmarad, de az én 4-3-as tippem is csak nehezen jöhet már össze :)
Brooks óriásit húzott, statokban annyira nem látszik, de ezt a meccset az Ibaka-Perk kettős hozta a Thundernek, persze KD beindult az elején meg Westbrook főleg a tempóival gyilkolt, de Nowitzkin a 2 festékember parádésat védekezett, Perkins volt a legjobb akit Nowitzki nem tudott betolni :D
És így hogy a legnagyobb fegyvert kivették el is ment ez a párharc sajnos!
És Mariont is fogták, viszont ez a párharc az eredmény ellenére is az első kör legjobb párharca, olyan sakkozás ment most is végig, hogy hihetetlen, megnéztem pörgetve egy óra alatt, folyamatosan megint small-ballok, iszonyat nyakatekert ötösök, zóna védekezés itt is ott is, emberezés minden volt.
Én meg jól nézek ki, minden fantasy ligában erre alapoztam, hogy továbbmegy a Dallas :twisted: :D

Valóban amúgy megtörtek lelkileg a 2 Oklahomában rendezett meccsből egyet hozniuk kellett volna, de nincs volna esetleg következőt megnyerhetik, de szerintem itt is söprés lesz :(

Amúgy a Lakersnek még tényleg valahogy ki kellene bírnia, mire visszajön a pszichiátriáról Artest, lehet már 3:0 lesz a Thundernek, akkor meg már szerintem ő se fog senkit legyilkolni :D

szerk: Ja és, Rondoval láttam egy interjút, amiben elmondta, hogy a Hawks elleni 2ik összecsapás után KG-vel találkozott először a folyosón ölelkezés pacsi-pacsi és az volt Garnett első szava, érted nyertünk!
Na ennyi szerintem ismét csak elég, hogy mennyire nem szeretik Rondot a társak :D

Orlando's Ryan Anderson officially named the NBA's Most Improved Player
Nagyot fejlődött valóban, grat neki

Na akkor GAME 3 :D
Ray Allen játszhat, Rondo leülte a büntit, nincs J-Smoove, nyerni kell otthon a katlanban, LETS GO CELTICS
NBA on ESPN Playoffs: Paul Pierce A Champion Will Rise
2012 Celtics BIG Playoffs

Jó gyengén kezdtünk, PP is gyengén dob meg Rondo se nagyon talál be (kivéve büntiből :P :D), viszont jó öreg Garnett egy parádés blokk majd labdalopás :D Vezetünk 13-11re Bradley eddig megint parádés.
Na 19-17 oda az első negyed végén, 28,6%-al dobunk...Maradtak ki tiszta openek, de a Hawks elég agresszíven, s jól védekezik.
Allen bejött rögtön 4 pont, mozgásra úgy tűnik rendben van az a boka, egy jó Allenre szükségünk van.
Na T-Mac szép leforgás-zsák a régi idők emlékére, megy 23-20ra a Hawks, jól védekezik mindkét csapat.Szokásos szenvedés megy az Atlanta ellen :D Velük csak ilyen meccseink vannak.
Elég durva Hawks ötös van fent:Teague-Hinrich hátvédpár Johnson mint kiscsatár T-Mac erőcsatárban, Marvin Williams centerben :D Smallest ball :lol: :shock:

T-Mac óriásit játszik épp mondták idén a legtöbb 17 perc volt amit pályán töltött, ma meg már 16 perc 10 pont 6 pati, erre lesérül...Sajnálom szegényt, még mindig csak 32 éves....Ő és Grant Hill meddig elvihették volna azt a Magicet, csak a sors....
Szünetben 40-38 ide, Bradley még itt nyomott egy óriási blokkot!
Allen nagyon jól szállt be, Bradley és KG is jó, PP és Rondo viszont továbbra is gyengén dobnak ráadásul Rajonnak van már 5 eladott labdája, túloldalt Joe Johnson 12 pontos meg T-Mac 10 de hát ő mint írtam lebicegett a pályáról.
Na McGradyt összekaparták a szünetben.

Na jól kezdtük a második félidőt, pörgősen koncentrálva, Rondo is végre megtalálja a társakat, túloldalt Teague aki iparkodik, s tartja közel az Atlantát.

Közben Turner Philadelphiában:
http://www.youtube.com/watch?v=R7mfvLxxiX0
Nem volt csúnya :D Ott 40-39 a szünetben a Sixersnek

Na 3ik negyed végén 60-58 nem jár a labda, vezettünk 8al is, majd onnan hiphop fordított a Hawks, szoros lesz ez a meccs is, PP bevágott már 14/14 büntetőt de mellette 1/7 mezőnyből, Rondo megint lehet egy TD 6-8-8on áll, de 2/10 mezőnyből.KG jó 12-8 és 3 blokk, eddig Allen a legkellemesebb meglepetés 10 ponttal a padról, utolsó negyedben jöhetne tripla is tőle, az eddig elmaradt :D
Bradleynek viszont fájt a válla, ma már nem jön vissza :? Azért az elég durva, hogy dobott 58 pontot a Hawks abból 40et a festékből, úgyhogy magasaik sérültek...Mi meg 18at tudtok szerezni a festékből....
Rondo mekkora assist te jó ég lepördülés majd kitekerten PP-nek és bevágta a tríít megyünk 6al :D

RONDO SHOW!!!!!!! 1 pati és tripla-dupla megyünk 11el :)
Na 1:20 hátra 80:80 :? Vezettünk még 1-2 perccel ezelőtt is 10el....15-4es futást nyomtak pár perc alatt a végén :twisted:

Na 15 mp hátra kivédekeztük, Johnsont már duplázni kellett, végigpasszolták a túloldalra, Green szerencsére kihagyta :D
Na most jön a szokásos PP 1-1zés :D Paul könyörgöm dobd be. :arrow: Persze nem dobtuk be :mrgreen: Idei PO első hosszabbítása, Atlanta egész évben szeretett túlórázni, ha ezt a meccset elveszítjük mindenki leadhatja a szerelését, Smith se játszik a túloldalt, vezettünk 10+al a vége előtt pár perccel, erre OT....Rondonak megvan karrierje 7ik Playoffs TD-je, úgy hogy gyenge meccse van.

Na Rondo nagyon jól kezd hál Istennek, ÁÁÁÁÁ Rondo move :D de kihagyta majd jött KG és bevágta 28 mp hátra megyünk 4el :D

NA NYERTÜNK!!!!! 90-84 Rondo szépen összekapta magát játékban így a végére, KG mekkorát üvöltött itt a végén :D Nem játszottunk jól PP 3/12 gyalázat de szerencsére a 14/14 büntetője nagyon kellett, Rondo TD 17-14-12 KG volt nagyon jó érzésem szerint 20-13 és 4 blokk, Vasárnap 4ik meccs, ennél azért több kell, s remélhetőleg Bradleynek nincs komoly baja, Allen még aki jól mozgott, de meglepő módon csak 1/3 volt a büntetőről, s rövidek voltak azok a dobások, azért tuti nem százas az a boka, de rendbe kell hozni.
LETS GO CELTICS
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.05.05. 04:39:37-kor.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.05.04. 15:34:15

Vááááá, a dinoszaurusz kinézte magának a zsákmányt :lol: :lol: :

Kép
Eazzy írta:Rose! Why did u do it?
http://www.youtube.com/watch?v=XCADLj0Y1QE
Kicsit szemét dolog sérüléssel viccelődni, de ez hatalmas :D

Top 10 Bloopers of the 2011-2012 Regular Season!
http://www.youtube.com/watch?v=V_nqs2zz9Qc
3. helyezetten egyszerűen visítottam, 2:24-nél :lol:

Itt van gif-ben, tizedjére is kegyetlen, feldobta a napomat :lol: :

Kép

McGee-t ne keressétek az előzőben, neki külön videót csináltak:
http://www.youtube.com/watch?v=CjBqXaftZcE
Mintha mindig be lenne szívva...

JR Smith =D>
http://www.youtube.com/watch?v=yqE7UzjZ39I

Heat meccset nem láttam, de ahogy olvasom Bron jól tolta a végén is, innentől szerintem már kisöprik a Knicks-t. Thunder - Mavs utolsó 3 percét láttam csak, szóval a fontos dolgokról lemaradtam :) KD végre jól dobott, az eredményből meg az jön le, hogy a két szoros vereség után összetört a Mavs. Bob, a dallasi meglepetés valószínűleg elmarad, de az én 4-3-as tippem is csak nehezen jöhet már össze :)

Amúgy kanty, annyit savaztad Westbrook-ot, hogy a PO-ra nagyon összekapta magát :)

Cuban véleménye egyértelmű :mrgreen:

Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.04. 11:59:50

Amúgy a nagy NBA-PO lázban én is elfelejtettem beírni, de megszülettek a döntések a Saints-bounty ügyben. Vilma egész szezon, illetve Will Smith 4 meccset kapott, Hargrove és Fujita volt még érintett, ők már nem Szentek. Vilmáé nagyon súlyos, egyből több játékos ( más csapatokból ) tweetelt olyanokat, hogy ez nonszensz, ez a foci része, akinek nem tetszik, nézzen baseballt.

Lementek a draftok is, érdekesen alakul a dolog! Jelenleg NFC-ben van a Packers és a 49ers mindenképp, a Cowboys remekül erősített, sztem ők is ott lesznek, ezzel a kevés játékost érintő eltiltással talán mi is ott lehetünk vhol, a Lions tuti erős lesz, a Giantset sosem szabad leírni...miközben az NFC-ben Suggs sérülése miatt erősen kérdéses a Ravens erőssége, talán Manning az esélyesek közé emelheti a Broncost, meg ugye ott lesz a Steelers, de kb ennyi, a Patriots toronymagas esélyes szerintem.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.05.04. 09:23:43

Tocy
Director del Fútbol

2012.05.04. 08:24:03

3-0-ra vezetünk a Knicks ellen, azt hiszem ez megvan! Viszont ez az első félidő botrány volt, James elképesztő sokat hibázott, veszekedett mindenkivel, Wade is olyanokat adott oda a NY-nak, hogy hihetetlen. Aztán hogy ezek után Wade ilyen 3., és főleg James ilyen 4. negyedet produkál, nem sokan gondolták szerintem. Mindenesetre összességében a 3. sima meccsen vagyunk túl, mert a 2. félidőben esélyük sem volt, összeállt a védekezés, elöl meg James-Wade megállíthatatlan volt. LBJ 8 TO-ja elég brutál...

Az OKC simán nyert Dallasban, ott is 3-0, pedig aztán simán lehetne 2-1 a Mavsnek...pedig az is most már eldőlt, és sztem az is, hogy nem lesz meglepetés, a Lakers lesz a Thunder ellenfele a következő körben.

Bob, igen érdekes felvetés, hogy az égiek kicsit megkönnyítették a dolgunkat Keleten, de azért ez nem ilyen egyszerű, a Pacers ellen se lesz/lehet könnyű, aztán ha megvan, akkor meg még ki tudja...egy Rose nélküli Bulls is baromi erős, egy Allen nélküli Boston is nagyon erős...

szerk.: mondjuk én a Lakers helyében leadnék 1-2 meccset, hogy leteljen Világbéke eltiltása, és játszhasson az Oklahoma ellen :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.04. 02:27:43

Nagyon jó kis meccs van NY-ban ment már 11el is a Knicks, hatalmasat védekeztek volt amikor 6+ percig nem dobott mezőnykosarat a Heat, ráadásul egy Bibby-Smith-Fields-Jeffries-Harrellson ötössel volt a NY-i csapat :D
Akkor Smithnek is ment, azóta csak a szokásos pumpa-pumpa emberről gyűrű tövére dobás.....
James volt hogy leállt veszekedni Chalmers-szel, mert az nem futott tovább, Wade is erőlködött egy sort, óriásit melóznak a hazaiak, s a hangulat se rossz, félidő végére feltudott jönni a Miami 4 pontra így 40-36 a NY-nak végre ebben a párharcban is egy szorosabb igazi PO csata.Heat 10 labdát adott el eddig első meccsen összesen 14et a másodikon meg 8at, Knicks védekezése előtt le a kalappal.Fields azonkívül, hogy rohadt jó Wade-n támadásban már 9 pontnál :D

James 4 fault csüccs, erre Wade beindult már 9 pontnál a negyedben, s két óriási tríít vágott 5el megy a Heat, Melot ma is fogják meg el is szórakozik párat 4/16....
58-56 a Miaminak ha ennyi lenne a szünetben az sem lenne meglepő, de itt most a 3ik negyed végén ennyi az állás :D Vannak üres kimaradt dobások, de jól védekezik mindkét csapat, Heat pad 1 perccel a negyed vége előtt dobta az első padról érkező mezőnykosarát, 20-5 a Knicksnek a padcsata, szoros a meccs OT is benne van, úgysem volt még idén a PO-ban :D Viszont James sokat ült a faultproblémái miatt pihenten frissen érkezik a 4ik negyedre ez azért nem túl jó előjel a NY-nak

Megjött James egyből trííí (első pontjai a párharcban a negyedik negyedben :D) és egy támadó pattanó visszapöci majd még egy trííí, tényleg pihent....8 pont 1,5 perc alatt tőle.
Na megint beindult a lokomotív 16-6 eddig a negyedben 6 perc után, s megy 12vel a Heat.Smith-Melo ketten együtt 10/35...és 0/6 a tripla, ezen most sok múlik, extra kell ettől a 2 embertől különben rekordot dönt a Knicks....87-70 a vége LBJ kivégezte őket a 4ikben tőle 17 pont a harmadikban meg Wade vágott 12őt.Teljesen elkészült a Knicks az erejével, ráadásul ennél rosszabb első félidőt nehezen elképzelhető, hogy fog még egyszer nyomni a Heat.Ezzel 13 PO vereség zsinórban a NY-tól ez NBA rekord, ráadásul ma 31,9 %al dobtak mezőnyből ami PO franchise negatív rekord, s látva az első félidőt ezt nem hittem volna.

Amúgy Reggie érdekes dolgot feszegetett, gyakorlatilag tényleg minden arra játszik, hogy besétáljon a Heat a nagydöntőbe Keletről, a többi riválisnál kiesett Rose-Howard, Smith is sérült a Hawksban ahogy nálunk Allen, s a NY nál is Lin csücsül, STAT egy barom mondjuk de ő is, gyakorlatilag a bent lévő 8 csapatból a Pacers meg a Philly egészséges :D (s lehet ezen két csapaton keresztül kell eljutnia a Heatnek??? mert ezen az ágon vannak :D )

Vasárnap a söprés elkerüléséért játszik a New York csúnya lenne, hogy zsinór harmadjára is 4:0-t kapjanak a PO-ban, de teljesen padlón a Knicks, Heatnek csak fel kell mondania a leckét és következő körben van...
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.05.03. 18:41:09

Most az egyszer örülök, hogy korán kell kelnem holnap, Thunder - Mavs végét szerintem még látom is :)

Heat védekezése Melo-n:
http://www.youtube.com/watch?v=4VYDNyO-mQg
LBJ mennyivel jobban fogja őt, mint Battier.

Bosh lehet, hogy nem lesz, mert megszületett a din...ő, vagyis a fia.
Bob_Marley írta:látod Gamel-et is szeretjük pedig amilyen csapatoknak szurkol...köpedelem :mrgreen:
Terveztem egy "inkább törődj a saját csapatoddal, már 2-0-ra égtek a Hawks ellen" hsz-t, de ez nem jött össze. Szóval, őőő, inkább menj a fenébe :mrgreen:

Bosh-os gif-ekért viszont jár a virtuális pacsi! :D
Bob_Marley írta: Gamere számítottam, hogy majd megemlíti, de nem tette :D
Tyson Chandler lett az év védője, rohadtul megérdemli, érdekesség Howard "csak" harmadik lett a listán Ibaka is megelőzte 4ik James, KG meg az 5ik helyre befutott :D

Popovic és Parker:
http://www.youtube.com/watch?v=YE7G7zpd ... r_embedded
Popovich minden mp-t pihenésre szánna, de az érvek :D Főnök nem játszottam 3 napja és 29 vagyok csak :lol:
Chandler várható volt, én is megjósoltam :P Spurs-ös videó meg epic :lol:

:) :
http://blogs.thescore.com/tbj/2012/05/0 ... oot-facts/

Somewhat surprisingly, the biggest feet in the NBA belong to Brook and Robin Lopez, who both wear size 20.

Not surprisingly, Earl Boykins has the NBA’s smallest foot. He wears a 9.5.

Chris Bosh has smaller feet (14.5) than both LeBron James (16) and Dwyane Wade (15.5).

Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.03. 15:58:31

a san diego chargers, a miami dolphins és a pats korábbi linebackere, Junior Seau 43 évesen öngyilkosságot követett el ma hajnalban :(

az utóbbi két évtized talán legjobb chargers jatékosa volt, a 90-es években beválasztották az évtized csapatába is.

hihetetlen :(
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése