Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kobe Bryant a legjobb csapat, a Lakers pedig a 2. legjobb. A konf. döntőt is egymás ellen fogják játszani. Izgalmas lesz, megeshet Kobe Bryantnek több rádobása lesz, mint a Lakersnek együttvéve plusz még a bemelegítés.Game90 írta: Kobe Bryant-et. Az egyik legjobb csapat a ligában.
MessiFan írta:Éreztem hogy nyerni fogunk!!!! Óriási grat a fiúknak ismét!
Anyááám ez a Rondo elmebeteg. 20 assist 10 pont és pati. Pierce... no mind1. KG that's naaaasty. hosszabbításban összesen 6 pont![]()
Am Slither! Megnéznél egy Duncan vs. Garnett párharcot a döntőben?![]()
![]()
MessiFan írta: Bob! Ma szerintem el lehet könyvelni a vereséget, és akkor hátrébb csúszunk. Biztos vagy a 4. helyben? Vagy elég nekünk a divíziót megnyerni? Mert az eléggé biztos lábon áll.
Pop, Doc, s ide venném Collinst is!Cumbee írta: szerk.: Sry a hosszú hsz-ért, de ez még beugrott. Nektek melyik az az edző, akire azt mondjátok, hogy a csapatán egyértelműen lehet látni a keze nyomát?
Övön aluli, de oltáriGame90 írta: Kobe Bryant-et. Az egyik legjobb csapat a ligában.
Voltak itt nagy egyéni teljesítmények, Bynum és Rondo nem semmi! Faried meg hatalmas kedvenc lesz, ha így folytatja, jó kis pick volt a Denver-től. Love sérüléséért kár, asszem agyrázkódása van.Scooby Bent Bwoy írta: Bynum 30 lepattanója tényleg erős, az egész Spurs 33-at szedett (1 támadót)...
Rondo ismét tripla-dupla, azért 88 pontos meccsen 20 gólpassz, kár a pocsék dobóteljesítményért.
Faried az előző meccsen elért 27 pont 17 lepattanó (mindez 24 perc alatt), most 16/12-t hozott össze és nyertek mindkétszer, de még így is nagyon szoros lesz a vége, de remélem bejutnak. Csak Love sérüléséért kár a másik oldalon.
Érdekes helyzetben vagytok, mert Dragic és Lowry azért sok egyszerre, kettőjük közül szerintem Goran-t cserélitek majd. De kár lenne érte, hatalmas formában játszik, poor man's Nash.Slither írta:Amúgy meg This is the yoer of the Dragon!!!
D'Antoni és Stan Van GundyCumbee írta: szerk.: Sry a hosszú hsz-ért, de ez még beugrott. Nektek melyik az az edző, akire azt mondjátok, hogy a csapatán egyértelműen lehet látni a keze nyomát?
Kobe Bryant-et. Az egyik legjobb csapat a ligában.balinteer írta:Most már 2. éve követem az NBA-t,de még mindig nem sikerült egy NO.1 csapatot kiválasztani valakit,mindig időszakosan divatcsövezek egy csapatnál. Ti kit javasolnátok?
Akik nagyon szimpatikusak: Cleveland,Nets,Knicks,Celtic,Thunder.
Bár erősen gondolkozok egy Charlotte tourban.
Köszönöm kanty!kanty írta:Halkan megjegyzem, h elkalapáltuk a Spurst, Kobe nélkül. Bynum "csak" 30 lepattanót szedett.Remélem most már meglesz a harmadik hely. Jöjjön már a rájátszás.
![]()
New Yorknak én is szurkolok, h jussanak be, ott a helyük. Olyan arsenalszindrómás csapatnak tartom őket jelenleg, de szórakoztató meccseket játszanak.
Simán, sztem nagyon jó kis keretünk van. Még jobban örültem volna ha Martint sikerült volna elcserélni, de így se rossz a helyzet.Bob_Marley írta: Slither adtál volna valamit, hogy ilyen lesz a Rockets, hogy bárkit megverhet, mikor mindenhonnan jöttek a cserepletykák, Lowry lesérült, Martin fs volt stb...Na erre értettem poraiból feltámadt
És nem csak megverhet bárkit, de nagyon jó kosárlabdát is játszotok!
És nektek is lett egy Linsanity-tekDragic személyében
Egy kis értékelést én is írnék, de nem fogok ilyen hosszan, mert sokban egyetértünk, inkább csak reflektálok.Bob_Marley írta:daffy mondjuk ez így is van rendjén, amit pl írtál!
Én is a Celticsesn kívül van még csapat akivel szimpatizálok, Blazers, Wolves, Memphis!de alapvetően 1-2 játékos miatt!És a C's is így lett anno PP-Walker két nagy kedvenc voltPierce szerencsére még aktív, Walker-rel tudjuk mi lett!
Valamiért úgy rémlett tavaly a Miami ellen inkább a Celticset kedvelted, akkor Shaq miatt
Én gyorsba megpróbálkozok egy tippel!:D
Keleten már múltkor írtam szerintem a Knicks kiesik!BNulls lesz szerintem az első Miami második (náluk azért érdekes, hogy a Bullson kívül a Spurs-OKC is pályaelőnyt tudna ellenük kiharcolni jelen állás szerint)!
3. legyen a Pacers
4.Celtics (pályaelőny is meglesz)
5.Hawks
6.Magic
7.Sixers
8.Bucks
Nyugaton a jelenlegi sorrendet tudom elképzelni, esetleg a 2 LA csapat helyet cserél, de a Sunsnak nehéz a sorsolása, s igaz nagyot küzdenek, de nem fognak ők beférni!Na meg persze kérdés, hogy ki nyeri a konferenciát!Spursnél is okos öregrókák ülnek, tudják többet ér a PO-ban 1-1 picivel egészségesebb láb mint most 50-16 vagy 45-21!Így szerintem OKC bejut első helyen Spurs 2ik!
Kelet "sima lesz" Bulls-Miami-Pacers-Celtics csapatokat várom az elődöntőbe!Nekünk ebből a szempontból még nem beszéltük amúgy, a Miami ellen több esélyünk van, mint a Bulls ellen!Egyszerűen ott annyira sok a aplánk alatt cséphadaró ember, hogy szétütnének, vágnának minket a palánk alatt, s extra-extra D-vel tudnánk csak operálni!Miami jobban feküdne!De ha ez marad (márpedig ezt jósolom Bulls 1. hely:D) akkor kapnánk a Bullst a Miami meg a Pacerst (viszont ha vicces a sors, akkor pont fordítva, tavaly ne felejtsük első körben a Pacers volt a Bulls ellenfele, s nagyon jó kis meccsek voltak, mi meg a Heattel játszottunk egy kőkemény párharcot, lehetne visszavágókat rendezni) és maradna is a Bulls-Miami döntő!
Túloldalt!Viszont nagyon funky az állás ha így maradna
Spurs-OKC továbbjutás de bárki végez a 3-6 illetve a 4-5 helyeken ott hatalmas küzdés lesz!
Egyik LA csapat tuti elfog vérezni szerintem!Ide is a legegyszerűbb a Spurs-OKC főcsoport döntőt váromDe ez csak azért írom, mert nem lehet jósolni!
Ott a Memphis, a Rockets a poraiból támadt fel (és pl velük szimpatizálok is már most látom előre a Po-ban) Clippers ha nem Del Negro lenne az edző, akkor sokáig mehetnek!2 torony a Lakersnél!
É megmondom őszintén egyre jobban egy Spurs-Miami döntőt képzelek el!Az OKC-t idén sem érzem még elég erősnek, rohadt jók, a közönség is a csapat is minden, de egyszerűen amíg ilyen Westbrook ott van, én bennük nem látok gyűrűesélyes csapatot!KD35-t is látjuk meg lehet fogni, ráadásul a Spurs padja rohadt erős, Hardent is megfoghatják, marad Westbrook!És akkor rakjuk egy serpenyőbe a Parker-Westbrook kettőst....A kis francia csak éneklésben nem jobb(bár ezt se tudjuk
)
Úgyhogy "álomdöntőt" én mint annyiszor írtam nem várok!Egy jó kis Miami-Spurs csata lenne az igazi!
Megint egy valószínűleg utolsó bajnoki döntős veterán csapat a Heat útjában, Jamesnek lenne is törleszteni valója ellenük (előző döntőjében kapott egy söprűt még lovag játékosként) remek edző a Spurs padján, óriási csata lenne!
Ezek csak tippek, meg amit leírtam 234 sorban megtehettem volna 1 ben is!
LE SE KELL JÁTSZANI A PO-T, ÚGYIS A CELTICS NYERI![]()
socio is leírta, az egész közeget kell szeretni., s tök jól összefoglalta!Nem kell kedvenc csapatnak lenni!
Utolsó sorában viszont biztos a friss emlékek kerekedtek felül, s a múltkori nagy eufória!
Normális ember nem szurkol a Knicksnek
Milyen porból támadtunk fel?!Bob_Marley írta:a Rockets a poraiból támadt fel (és pl velük szimpatizálok is már most látom előre a Po-ban)
én is hasonló helyzetben vagyok,vannak kisebb-nagyobb periódusok,amikor valamelyik csapattal jobban szimpatizálok,de úgy általában véve még mindig abban az időszakban vagyok,amikor lenyűgöz az egész közeg,és tulajdonképp mindenkit szeretek.balinteer írta:Most már 2. éve követem az NBA-t,de még mindig nem sikerült egy NO.1 csapatot kiválasztani
én nem vagyok konkrét szurkoló,inkább csak vannak csapatok,akiket jobban kedvelek,de még inkább játékosok.Bob_Marley írta: Daffy te tavaly nem a Celtics-szel szimpatizáltál?Mintha olyan rémlene 1-2 régi hsz-ból!