USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.12. 16:11:37

Game90 írta: Kobe Bryant-et. Az egyik legjobb csapat a ligában.
Kobe Bryant a legjobb csapat, a Lakers pedig a 2. legjobb. A konf. döntőt is egymás ellen fogják játszani. Izgalmas lesz, megeshet Kobe Bryantnek több rádobása lesz, mint a Lakersnek együttvéve plusz még a bemelegítés. :P

Spurs:
Ginobili most már 10000 pont felett, grat. neki. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.12. 15:19:10

Bryant nélkül nyert a Lakers a Spurs ellen... :D Talán lehet nem kéne játszania :)

Viccet félretéve Bynum egy állat volt 30pattanó :) Nagyon nem hagyott lehetőséges a Spursnek.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.04.12. 15:13:36

Tegnap még így gondoltam, de ma valahogy úgy éreztem hogy amiért ilyen jó formában vannak, és még szinte játékban voltak ráadásul otthon, csak behúzzák még ha nehezen is.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.12. 15:01:03

MessiFan írta:Éreztem hogy nyerni fogunk!!!! Óriási grat a fiúknak ismét!
Anyááám ez a Rondo elmebeteg. 20 assist 10 pont és pati. Pierce... no mind1. KG that's naaaasty. hosszabbításban összesen 6 pont :lol:
Am Slither! Megnéznél egy Duncan vs. Garnett párharcot a döntőben? :wink: 8) :lol:
:arrow:
MessiFan írta: Bob! Ma szerintem el lehet könyvelni a vereséget, és akkor hátrébb csúszunk. Biztos vagy a 4. helyben? Vagy elég nekünk a divíziót megnyerni? Mert az eléggé biztos lábon áll.
:lol:
De nyertünk, s a meccs idejére, már érezted te is :D
Hawksnál erősebbek vagyunk, tegnap döcögött a szekér rendesen, s fáradtan mozgott mindenki, kivéve a pályán lévő legöregebbet :D
KG ráadásul olyan kosarakat dobálgat, hogy no comment! :D

Miami ellen én is tuti L-t vettem, aztán megcáfoltak a fiúk szerencsére :D
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.04.12. 14:43:50

Éreztem hogy nyerni fogunk!!!! Óriási grat a fiúknak ismét!
Anyááám ez a Rondo elmebeteg. 20 assist 10 pont és pati. Pierce... no mind1. KG that's naaaasty. hosszabbításban összesen 6 pont :lol:
Am Slither! Megnéznél egy Duncan vs. Garnett párharcot a döntőben? :wink: 8) :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.12. 14:42:15

Cumbee írta: szerk.: Sry a hosszú hsz-ért, de ez még beugrott. Nektek melyik az az edző, akire azt mondjátok, hogy a csapatán egyértelműen lehet látni a keze nyomát?
Pop, Doc, s ide venném Collinst is!
Régi öreg motorok :D

Silast viszont nem mondanám teljesen fogalmatlannak, ezzel a kerettel, ennyire képesek, meg érdekük is a gyenge szereplés!Vinny del Negro-t jobban kiemelném negatív irányba!Ilyen kerettel, ilyen mély kerettel érthetetlen meccselések tőle, s nem hiába volt olyanról is szó, hogy a játékosok eléggé kikeltek ellene, Mo Williams állítólag még lökdöste is az edzőt,s majdnem verekedésig mentek anno :D
Azóta nyeregetnek, de szerintem VdN se tekintélye se jó érzéke nincs a csapat forgatására!

Game90 írta: Kobe Bryant-et. Az egyik legjobb csapat a ligában.
Övön aluli, de oltári :lol:
Mint a kép is, amit linkeltél! :D
Természetes, hogy KB24 kezében a labda a tudatalatti testbeszéd :lol:

Fariedm eg tényleg óriási, de ezt is csak ismételni tudjuk hétről-hétre!
Brooks-szal együtt a 2 legnagyobb steal!

És ott van Hamilton is, aki ha kap játéklehetőséget, elég komoly lökést tud dobni a Denveren!Kár hogy Karl ilyen keveset játszatja, ahogy Faried is 20-25 perceket kap, de egyenlőre talán korai is nagyon megterhelni!Viszont hatalmas energiabomba, élmény nézi a palit :D

CP3 meg elmebeteg :D
http://www.youtube.com/watch?v=f8o-1cv5 ... ure=relmfu
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.04.12. 14:10:53

Nem lesz itt söprés Barátom! :lol: Ha valahogy bejutunk a PO-ba és még a 2 sérültünket is összedrótozzák, meglehet itt az 1 győzelem is akár... :wink: :lol:
De ha a Bikákat kapjuk, és a motíváció is meglesz, talán elkajuk őket... Álom. álom, édes álom... 8) :lol: Remélem felülünk Bob söprűjére és továbbrepülünk a 2. fordulóba... :lol:

MWP-re én is felfigyeltem, lentebb írtam is. Ha így folytatja Kobe kiszorul a kezdőből... :lol: :lol: :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2012.04.12. 14:09:29

Scooby Bent Bwoy írta: Bynum 30 lepattanója tényleg erős, az egész Spurs 33-at szedett (1 támadót)...

Rondo ismét tripla-dupla, azért 88 pontos meccsen 20 gólpassz, kár a pocsék dobóteljesítményért.

Faried az előző meccsen elért 27 pont 17 lepattanó (mindez 24 perc alatt), most 16/12-t hozott össze és nyertek mindkétszer, de még így is nagyon szoros lesz a vége, de remélem bejutnak. Csak Love sérüléséért kár a másik oldalon.
Voltak itt nagy egyéni teljesítmények, Bynum és Rondo nem semmi! Faried meg hatalmas kedvenc lesz, ha így folytatja, jó kis pick volt a Denver-től. Love sérüléséért kár, asszem agyrázkódása van.
Slither írta:Amúgy meg This is the yoer of the Dragon!!! :lol:
Érdekes helyzetben vagytok, mert Dragic és Lowry azért sok egyszerre, kettőjük közül szerintem Goran-t cserélitek majd. De kár lenne érte, hatalmas formában játszik, poor man's Nash.
Cumbee írta: szerk.: Sry a hosszú hsz-ért, de ez még beugrott. Nektek melyik az az edző, akire azt mondjátok, hogy a csapatán egyértelműen lehet látni a keze nyomát?
D'Antoni és Stan Van Gundy :D
balinteer írta:Most már 2. éve követem az NBA-t,de még mindig nem sikerült egy NO.1 csapatot kiválasztani valakit,mindig időszakosan divatcsövezek egy csapatnál. Ti kit javasolnátok?

Akik nagyon szimpatikusak: Cleveland,Nets,Knicks,Celtic,Thunder.

Bár erősen gondolkozok egy Charlotte tourban. :)
Kobe Bryant-et. Az egyik legjobb csapat a ligában.

Egyébként nem szívesen mondanék egy csapatot sem (nehogy má' én/mi döntsek/döntsünk helyetted), nézz meg x db meccset mindenkitől, aztán döntsél. De szerintem az sem hatalmas probléma, ha nincsen no1 csapatod, igazából nekem sincsen, pedig 10 éve biztos követem az NBA-t. Meg ha el is kezdesz szurkolni egy csapatnak, lehet, hogy csinálnak 1-2 cserét, aztán kicserélődött a keret fele :D

Én Iverson-nal és a 76ers-szel kezdtem, de AI távozásával eltávolodtam a csapattól (hú, Janitól mit fogok ezért kapni :D ), de 3-4 éve kialakult egy mag, Knicks, Heat, Raptors, főleg az ő meccseiket követem, tavaly elkezdtem divatszurkolni a Thunder-nek, idén meg a Wolves-nak, szóval kb. ennyi :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.04.12. 14:12:51-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.12. 12:57:55

Nem kampányolok a Knicks ellen, normális keretben leírom róluk a véleményemet!Nem szeretem őket, már leírtam miért, de ott a tegnapi is, gratulálok nekik ennyi (ettől még remélem be se jutnak :twisted: :lol: vagy ha már igen kapnak megint egy söprűt :mrgreen:)!Bucksnál ez kevés volt, hogy a 2 hátvéd dobálgatta a tempóit, meg az elején az a rengeteg hiba, s el is ment a NYk 10+al!Kiesési rangadó volt innen már a Knicks be fog esni, Bucks meg kiesik!

MWP meg mostanában nagyon jó kis meccseket hoz,de ezt el is felejtettük megemlíteni:
http://www.youtube.com/watch?v=09YBt8uxrTg
Mire gondolt ???!!!!, majdnem megszívták :D
De múltkor is 20+as meccse volt, a saját lelkibékéjét is megtalálta nem csak a világét!

Jazz is megverte a Rocketsot még egy PO szempontból fontos meccsen!Lakers mint írtátok nyert, Spurs ahogy arra számítani lehet(ett) inkább a második helyre "hajt"!Viszont az OKC is kikapott, így gyakorlatilag nem is változott semmi a 2 La csapat és a 2 éeln állók között sem! :D

Rondo meg érdekes Messiről szoktunk ilyeneket itt mondani, de amúgy tényleg kifejezetten nem volt jó meccse Rajonnak, s így TD :D
És nem a statisztikákra gondolok, mert halvány statokkal is lehet "impact" az ember!
Gyenge dobóteljesítmény, érthetetlen (6TO amúgy) eladott labdák, védekezésben "nem törődömség" elváltások!
Teague (aki amúgy nagyon szimpatikus, jó játékos) nem egyszer simán besétálhatott a festékbe!És az ellenfél legjobb pontdobója volt!
Ez volt ha jól számolom a 6ik tripla-duplája amit figyelembe véve, hogy csak 48 meccset játszott félelmetes!
És senki más nem tudott 1nél többet elérni és egy 6,1 magas irányítóról beszélünk, aki 5 pattanót átlagol :D
Nagyon pörög most jön 5 meccs 6 nap alatt, azért rá is fér egy kis pihi, s szerintem meg is fog szakadni a sorozata ami már 19 meccs óta tart!
És állítom Rondoban még ennél is több van!
Amúgy érdekességképpen ez volt a Hawks 8!!!!-ik OT-ja az idén, 5-3 a mérlegük!Szeretnek túlórázni :lol:

Ma Chicago-Miami :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.04.12. 12:20:24

Most látom csak Világbéke barátunk is szép estét fogott ki... Nem semmi tőle ez a sok pont, főleg ilyen jó dobószázalékkal. :wink:

Főhet a feje az edzőnek, hogy hova fog beférni Bryant!!! :lol: :lol: :lol:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.04.12. 12:16:53

Hát a Bucks a végét elrontotta sajnos, így a rájátszástól már valószínűleg lecsúsztak (igaz a Knickset is szívesen látom ott), de így center nélkül nehéz is, talán a drafton összejön nekik, mert nem rossz csapat.

Bynum 30 lepattanója tényleg erős, az egész Spurs 33-at szedett (1 támadót)...

Rondo ismét tripla-dupla, azért 88 pontos meccsen 20 gólpassz, kár a pocsék dobóteljesítményért.

Faried az előző meccsen elért 27 pont 17 lepattanó (mindez 24 perc alatt), most 16/12-t hozott össze és nyertek mindkétszer, de még így is nagyon szoros lesz a vége, de remélem bejutnak. Csak Love sérüléséért kár a másik oldalon.

Az egyetemi zsákoló versenyt érdemes végignézni, színvonalasabb volt, mint az NBA-s.
James Justice, a győztes:
http://www.youtube.com/watch?v=J0sWNEHdM08
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
neobarca
Director del Fútbol

2012.04.12. 12:08:45

kanty írta:Halkan megjegyzem, h elkalapáltuk a Spurst, Kobe nélkül. Bynum "csak" 30 lepattanót szedett. :) Remélem most már meglesz a harmadik hely. Jöjjön már a rájátszás. :)
New Yorknak én is szurkolok, h jussanak be, ott a helyük. Olyan arsenalszindrómás csapatnak tartom őket jelenleg, de szórakoztató meccseket játszanak. :)
Köszönöm kanty! :wink: Igen én is drukkolok nekik. Bár picit félek, mert lényegesen keményebb a sorsolásuk mint a Bucks-nak... :(

Bynum fantasztikus és hatalmas skalp vok Kobie nélkül. Most szívom csak igazán a fogamat, hogy nem jutottam be a PO-ba fantasyban... Ez a 30 lepattanó... Áááááá beteg ember... :lol: :lol: :lol:

kanty
Llegenda del Barça

2012.04.12. 11:34:28

Halkan megjegyzem, h elkalapáltuk a Spurst, Kobe nélkül. Bynum "csak" 30 lepattanót szedett. :) Remélem most már meglesz a harmadik hely. Jöjjön már a rájátszás. :)
New Yorknak én is szurkolok, h jussanak be, ott a helyük. Olyan arsenalszindrómás csapatnak tartom őket jelenleg, de szórakoztató meccseket játszanak. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
neobarca
Director del Fútbol

2012.04.12. 10:57:47

Sztem Bob te a szíved mélyén Knicks Fan vagy, csak nem mered bevallani magadnak sem. Inkább kötöd az ebet a karóhoz. :lol:
Annyira nyiltan kampányolsz ellenük...
De tudod te is: a szeretetet a gyűlölettől csak egy hajszál választja el... 8) :lol: :lol: :lol:

Szerk: Amúgy meg elkalapáltuk az aggancsosokat... Remélem most már tudják, hogy hol a helyük... 8)

GO NEW YORK GO! GO NEW YORK GO! =D> :lol:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.12. 00:41:04

Mindenki jósol számol, várjuk már a PO-t ez érződik mindenkin :D
TNT PO 2012 reklám

Slither ebben iagzad van, meg több Rockets meccset is néztél mint én, s hajtós-csupaszív csapatotok van (ezért is fogok veletek is szimpatizálni :D) de ilyen jó kis játékra én speciel nem számítottam tőlük,tőletek!
Memphis is ilyen most, meg ne felejtsük a Clippers is sorba ver mindenkit!

kalap meg érdekeseket írtál, s egyet is értek veled szinte mindenben, de valamiért úgy érzem ha Miami-Bulls csata van a konf döntőben, akkor Miami!Több a weapon, s ne felejtsük el biztos vagyok benne, ő nekik is soka a tartalékuk!Battier jegelve volt szinte végig, ő azért nagyon hasznos lehet, Miller most tér vissza, Haslem is ott van!Bullsnál meg ez a Rose kezében a labda és majd megoldja a végjátékokban kevés lehet!Tuti ők is
készülnek másra, de valamiért mégiscsak Miamit mondok :D
Pedig szívem szerint a Bullst mondanám, mert szimpatikusabb, s jobban összerakottabbnak érzem őket4És írtad is, hogy puzzle hiányzik meg ha nem lesz extra, valamiért ezt érzem, hogy a Miami a Bulls ellen továbbmenne!

És amit rólunk írtál az is helytálló, hogy látszódik rengeteg dologban a fejlődés, viszont a palánk alatti hiányunk azért egy Bulls ellen szerintem végzetes lenne!És én sem akarok elfogult lenni, lesznek itt nagy csaták, tavaly is meg előtte is meg előtte is meg előtte is meg előtte is :D Mindig leírtak minket, de a bajnoki szív dobog, s tavaly is nagyon ott voltunk a Heat nyakán!Nincsen ha, de a 4ik meccsen nem szabadott volna OT-ig engedni 2:2 és megyünk úgy Miamiba, hogy feltüzelve, lélektani előnyben!Ehelyett kikaptunk OT-ben, s még az 5ik meccsen is végig vezettünk :( És most persze jó formát is mutatunk, meg ahogy írtad 1 sérülés nálunk gyakorlatilag tényleg a véget jelentené, s nem csak ha pl Rondo-KG vagy Allen-PP esne ki!Viszont amit írtál tökéletes meglátás, amíg Doc van a padon én senki ellen nem tartom magunkat esélytelennek, lehet nem tudunk megnyerni egy 4győzelmes párharcot, de hogy rohadtul meg kell szenvedjen az ellenfél az tuti!Meccselni nagyon tud, remekül keveri a kártyákat, mentálisan meg mindig erőt ad!
Ha jobb lenne a mérlegünk év edzője díjat vihetné, így viszont másik nagy mágus Popovichnak kell vinnie, teljesen megérdemelten!
S nálunk ne felejtsük Rondo még állítom közel sem mutatja a maximumot!És ez a Bradley-Rondo backcourt meg nagyon tetszetős :D
És ejj ha még jön egy Pietrus is :D Aki ráadásul mielőtt megsérült nagyon kezdte megtalálni a dobóformáját!Szóval összességében én is most nagyon bizakodok, mert láthatóan az eredmények is nagyon jönnek, s érzek még tartalékokat!PO-ban meglátjuk Heat-Bulls elvileg erősebb!

Knickset (teljes keret)én is jobb csapatnak hiszem, mint a Bucksot, de most látva mik vannak, szerintem ők esnek ki!Aztán meg tényleg szinte mindegy, első körben a 7-8nak jön a Miami-Bulls kettős, ott meg nagyon nehéz bárkinek is, legyen az Bucks vagy Knicks!
Viszont az tény a NY védekezése Chandlerrel sokat javult, s jövőre nézve ez biztató nekik!

Macik meg szerintem tényleg szimpatikusak, nem költenek rá (Mayo-Gay is ezért lesz veszélyben) szépen, csendben a már-már mindenhonnan kiebrudalt Zacsival, az örök másodiknak hitt kis Gasol-lal a már-már védekezni is megtanuló Mayoval kicsi de okos Conleyval, és Gay-jel nagyon szerethető kis csapat!Még arra is volt "tökük" Arenast betegyék, s mostanában még 3asokat is dobál :D

Lényeg, hogy kezdődjön a PO és a kérdésekre választ kapunk :D
Mert hogy más csapatokat is belevegyek, számorma nagy kérdőjel a Lakers is, főleg így, hogy szinte 0 pihenéssel mire mennek!Meg a Dallast se felejtsük el!

És ha már szimpatikus csapatok, akkor a Pacerst is idevenném, csupa szerethető ember játszik náluk, csendesek, együtt vannak, jól játszanak!

Nyugat valami félelmetes lesz előreláthatólag!Már az első körben várok upset-et, de akár kettőt is :D

Szuperlassított Melo 43 pont a Bulls ellen

PIETRUS IS BACK :lol:
Allen out :( Hosszútávon jó lenne ha rendbe lenne a bokája!

Rondo TD (és gyengén játszott 3/16 a mezőnyből gyalázat)
KG most már azt mondom szokásos :D 22-12 Bass is 21-10!Végig vezetett az Atlanta, de többek között Stiemsma meg Pietrus padról érkező plusszával tudtunk tapadni!OT lett, ahol KG-t fújták ki először majd Stiemsma-t is a Garden már égett, mert eléggé vitathatóak voltak...De csak behúztuk!
Nagyon kellett ez a W 1 nap pihenő utána b2b2b
Nyert a Knicks is :lol:
Így nagy előnyre tettek szert a Bucks-szal szemben!Így módosítom a Bucks fog kiesni :D
Kép
Kép
Kép
kamaj
Capitá del Barça

2012.04.12. 00:18:36

Hát érdekes jóslások, de tavaly is ez volt, hogy jók a Macik, de nem eléggé. Nem baj maradjon ez így is, nem kell a srácokra a teher :D
Nálam egyértelmű az aláírásomból, hogy kiknek szurkolok, egyszerűen azért, mert hihetetlenül megsajnáltam Őket, hogy mindig Ők a pofozógépek (és magunk közt szólva a régi mezük iszonyat megtetszett :D). Előtte MJ miatt én is Bulls drukker voltam, és ez a mai napig igaz is, csak Ők már 2. számú csapat lett nálam. Szerettem még a Seattle csapatát is, kár, hogy el "kellett" költözniük.

Jóslás: Szerintem a kelet az már marad így, nem lesz már itt változás (bár nálam az Orlando igen csak veszélyeztetett, mert amit tudnak művelni játék címszó alatt, az nevetséges). Chicago Miami Indiana tuti továbblép, és ha összejön a Boston Atlanta, az érdekes lesz, de 6 meccsen továbbmegy a Boston. Én mostanság már nem érzem a Bullsban azt az erőt, hogy megfogják a Keletet, de azért drukkolok Nekik. Mégis ha mondanom kéne egy csapatot, akik innen bemennek a döntőbe, Őket mondanám (de nem lesz könnyű dolguk, nagyon nem).

Nyugat az már sokkal sötétebb. Itt szerintem a legnehezebb bármit is megjósolni. Memphis szerintem megelőzi a Clipperst, csupán fél meccs a lemaradásuk, és amilyen formában vannak megfogják a kisebbik(?) LA csapatot. OKC tuti első lesz, Popovich okosabb annál, mintsem mindenkit fent tartson a végén. Az, hogy 6-7-8. helyen mik lesznek, az elképesztő. Mind a Rockets, Suns, Nuggets, Mavs és még a Jazz is hajt ezekre a helyekre. De talán itt is marad a Rockets Mavs Nuggets sorrend. Itt a későbbiekre nem jósolnék, egyszerűen lehetetlen, mert tényleg nagyon egybe vannak Nyugaton a csapatok. Egy dologba viszont biztos vagyok most: aki Nyugatról bemegy a döntőbe szerintem be is húzza azt. Aki ezt a kegyetlen konferenciát uralni tudja, annak sokkal nagyobb esélyt érzek, mint a Keleti döntősnél.
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.04.11. 23:15:05

Bob_Marley írta: Slither adtál volna valamit, hogy ilyen lesz a Rockets, hogy bárkit megverhet, mikor mindenhonnan jöttek a cserepletykák, Lowry lesérült, Martin fs volt stb...Na erre értettem poraiból feltámadt :lol:
És nem csak megverhet bárkit, de nagyon jó kosárlabdát is játszotok!
És nektek is lett egy Linsanity-tek :D Dragic személyében :D
Simán, sztem nagyon jó kis keretünk van. Még jobban örültem volna ha Martint sikerült volna elcserélni, de így se rossz a helyzet. :D
McHale nagyon jól teszi a dolgát, és csupa hajtós, de jól képzett játékosunk van, így bármelyik este bárki ellen van esélyünk. Amúgy meg This is the yoer of the Dragon!!! :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.11. 22:53:09

Ha megnyerjük a divíziót a 4ik hely minimum megvan!És innen már csak nem rontjuk el!Kérdés már szerintem inkább az, hogy a mérlegünket feltudjuk-e úgy tornászni, hogy a 4ik helyen kívül a mérleg is jobb legyen mint az 5iknek és akkor a pályaelőny is megvan!Mert azért ne felejtsük Bostonba akármi van, nem szívesen utaznak a csapatok, az egyik leghangosabb csarnok az NBA-ben!

És én a Heatet se szeretem Messifan :D
Elismerem 1-2 játékosukat, de alapvetően nem szeretem se a franchise-t se puccos környezetüket :D Most is tényleg -8 van még hátra 1,5-2 perc azt kiürül a csarnok :D Az mi ?

Knickset meg továbbra is tartom!Ma aki nyer bent lesz a PO-ban, aki kikap kiesik!NY-nak olyan sorsolása van, hogy nem tudom elképzelni, hogy meglesz nekik, ha ma kikapnak a "legfőbb" riválistól, aki ráadásul otthon játszik egy rakás hátralévő meccset, a Sixersnek meg csukott szemmel ilyen sorsolással be kell esni!
Knickset is azért nem szeretem, mert mióta én nézem, normális koncepciót, normális csapatot ott nem láttam!És nem az eredményekre értem ezt!De valahogy mindig sikerül olyan embereket is NY-ba igazolni, akiket nem szeretek :D És itt lehet edző játékos, akárki!
Lin tényleg felüdülés volt idén, de ez elmúlt...Én minden sportban az oylan embereket szeretem, akik nem önzőznek, csapatot tartják szem előtt, folyik a labda, nem cselezést kell néznem!
Ezért is százszor inkább egy ziccerből még továbbpasszoló Rondo, mintsem egy zsákoló Westbrook!
Az észjátékot szeretem ez a Knicksre továbbra sem igaz, így nehéz lesz rávenni, hogy szimpatizáljak velük! :D

Mi meg ma érdekes meccset játszunk, szerintem a lendület megmarad, meg a Hawks nem olyan erős, otthon verni kellene őket!És mint írtam, nem lehetetlen a mérleget is feltornászni, s a csapat meg remek formában :D

uh LETS GO C's :D

Slither adtál volna valamit, hogy ilyen lesz a Rockets, hogy bárkit megverhet, mikor mindenhonnan jöttek a cserepletykák, Lowry lesérült, Martin fs volt stb...Na erre értettem poraiból feltámadt :lol:
És nem csak megverhet bárkit, de nagyon jó kosárlabdát is játszotok!
És nektek is lett egy Linsanity-tek :D Dragic személyében :D
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.04.11. 22:37:30

Bob_Marley írta:daffy mondjuk ez így is van rendjén, amit pl írtál!
Én is a Celticsesn kívül van még csapat akivel szimpatizálok, Blazers, Wolves, Memphis!de alapvetően 1-2 játékos miatt!És a C's is így lett anno PP-Walker két nagy kedvenc volt :D Pierce szerencsére még aktív, Walker-rel tudjuk mi lett!

Valamiért úgy rémlett tavaly a Miami ellen inkább a Celticset kedvelted, akkor Shaq miatt :D

Én gyorsba megpróbálkozok egy tippel!:D
Keleten már múltkor írtam szerintem a Knicks kiesik!BNulls lesz szerintem az első Miami második (náluk azért érdekes, hogy a Bullson kívül a Spurs-OKC is pályaelőnyt tudna ellenük kiharcolni jelen állás szerint)!
3. legyen a Pacers
4.Celtics (pályaelőny is meglesz :D)
5.Hawks
6.Magic
7.Sixers
8.Bucks

Nyugaton a jelenlegi sorrendet tudom elképzelni, esetleg a 2 LA csapat helyet cserél, de a Sunsnak nehéz a sorsolása, s igaz nagyot küzdenek, de nem fognak ők beférni!Na meg persze kérdés, hogy ki nyeri a konferenciát!Spursnél is okos öregrókák ülnek, tudják többet ér a PO-ban 1-1 picivel egészségesebb láb mint most 50-16 vagy 45-21!Így szerintem OKC bejut első helyen Spurs 2ik!

Kelet "sima lesz" Bulls-Miami-Pacers-Celtics csapatokat várom az elődöntőbe!Nekünk ebből a szempontból még nem beszéltük amúgy, a Miami ellen több esélyünk van, mint a Bulls ellen!Egyszerűen ott annyira sok a aplánk alatt cséphadaró ember, hogy szétütnének, vágnának minket a palánk alatt, s extra-extra D-vel tudnánk csak operálni!Miami jobban feküdne!De ha ez marad (márpedig ezt jósolom Bulls 1. hely:D) akkor kapnánk a Bullst a Miami meg a Pacerst (viszont ha vicces a sors, akkor pont fordítva, tavaly ne felejtsük első körben a Pacers volt a Bulls ellenfele, s nagyon jó kis meccsek voltak, mi meg a Heattel játszottunk egy kőkemény párharcot, lehetne visszavágókat rendezni) és maradna is a Bulls-Miami döntő!

Túloldalt!Viszont nagyon funky az állás ha így maradna :D
Spurs-OKC továbbjutás de bárki végez a 3-6 illetve a 4-5 helyeken ott hatalmas küzdés lesz!
Egyik LA csapat tuti elfog vérezni szerintem!Ide is a legegyszerűbb a Spurs-OKC főcsoport döntőt várom :D De ez csak azért írom, mert nem lehet jósolni!
Ott a Memphis, a Rockets a poraiból támadt fel (és pl velük szimpatizálok is már most látom előre a Po-ban :D) Clippers ha nem Del Negro lenne az edző, akkor sokáig mehetnek!2 torony a Lakersnél!

É megmondom őszintén egyre jobban egy Spurs-Miami döntőt képzelek el!Az OKC-t idén sem érzem még elég erősnek, rohadt jók, a közönség is a csapat is minden, de egyszerűen amíg ilyen Westbrook ott van, én bennük nem látok gyűrűesélyes csapatot!KD35-t is látjuk meg lehet fogni, ráadásul a Spurs padja rohadt erős, Hardent is megfoghatják, marad Westbrook!És akkor rakjuk egy serpenyőbe a Parker-Westbrook kettőst....A kis francia csak éneklésben nem jobb :lol: (bár ezt se tudjuk :D)
Úgyhogy "álomdöntőt" én mint annyiszor írtam nem várok!Egy jó kis Miami-Spurs csata lenne az igazi!
Megint egy valószínűleg utolsó bajnoki döntős veterán csapat a Heat útjában, Jamesnek lenne is törleszteni valója ellenük (előző döntőjében kapott egy söprűt még lovag játékosként) remek edző a Spurs padján, óriási csata lenne!

Ezek csak tippek, meg amit leírtam 234 sorban megtehettem volna 1 ben is :D!

LE SE KELL JÁTSZANI A PO-T, ÚGYIS A CELTICS NYERI :lol: :mrgreen:

socio is leírta, az egész közeget kell szeretni., s tök jól összefoglalta!Nem kell kedvenc csapatnak lenni!
Utolsó sorában viszont biztos a friss emlékek kerekedtek felül, s a múltkori nagy eufória!
Normális ember nem szurkol a Knicksnek :mrgreen:
Egy kis értékelést én is írnék, de nem fogok ilyen hosszan, mert sokban egyetértünk, inkább csak reflektálok.
Kelet:
1. Bulls
2. Miami
3. Celtics ( amilyen formában vagyunk, szerintem megelőzzük a Pacerst, persze nem létkérdés, két meccs a különbség, még van hátra 9, meg lehet)
4. Pacers
5. Atlanta
6. Orlando
7. Sixers
8. New York ( én sem őket szeretném a Po-ba, de Anthony butasága és a gyerekbetegségeik ellenére szerintem bejutnak, már tudnak védekezni, jobb csapatnak tartom őket, mint a Bucks-ot, persze ettől függetlenül az első körben búcsúznak)
Továbbjut a Bulls, a Miami és mi viszonylag simán ( nekünk az Orlando Howard ellenére jó matchup), a Pacers-Atlanta keményebb, de mégis az indiánokra tippelek. Eztán pedig papírforma szerintem Bulls-Miami döntő, de ahogy mostanság játszunk és amilyen állapotban vagyunk, a mi párharcunkra elfogultság nélkül sem tippelnék. A Bulls könnyebben fog. Nem szabad senkinek sem leírni ezt a Celticset, kicsit kevesebbek vagyunk a palánk alatt, mint tavaly ( azért az sem volt egy óriás magaslat, JO nagyon hektikus, Bassnek nincs teste, de sokkal megbízhatóbb, KG meg állat :D ), viszont nagyon sok téren fejlődést látok, csak tartson ki a forma és most már ne legyenek sérültek. Még egy meghatározó ember sérülése és vége, talán el sem kell indulni, de ennyire nem lehetünk talán pechesek. Szóval a papírforma a Bulls-Miami, de nem fogadnék rá, innét viszont én egy paraszthajszállal a Bullst hozom ki, ha összeáll minden és egészségesek lesznek ( egy 4-3-ban, és extrateljesítmények kellenek a Bullsban, nem csak Rosetól). Bármilyen puzzle hiányzik, akkor már sima Miami továbbjutás, Rose erőlködéssel, mint tavaly.
A nyugat nagyon nehéz dió, én is OKC-Spurs döntőt hozok ki, ha a szívemre hallgatok és a tehetséget nézem, akkor az OKC döntős, de az eszem a Spurst súgja, nem az egyéniségek miatt, hanem Popovic zsenialitása ( nálunk is fontos tényező lehet mind a Bulls, mind a Heat ellen Doc kétségtelen jobb kvalitásai kollégáival szemben) és a rendkívül bő keret miatt. Aztán, ha már bejut a Spurs ( kivéve, ha mi leszünk az ellenfelei, persze ez csak vágyálom, de szerintem, ha van az NBA-ben csapat, aki ellen nekünk jobb esélyeink vannak, mint a Heatnek és a Bullsnak, akkor ez a Spurs, más ilyen nincs), akkor nyerni fog, én azt hiszem, de nagy csata lesz mindenképpen.
Slither! Én tisztelem Duncant, de azért ehhez a történelem legjobb erőcsatára címhez még lesz egy-két szava KG-nek :D Nem titok, hogy Kevint jobban szeretem, más karakterek, de ettől függetlenül szerintem a kvalitásaik és az érdemeik nagyon is hasonlóak, nehéz-e kérdésben dönteni. Duncan talán csak a bajnoki címeivel van előrébb, de azért tegyük hozzá, hogy KG a Minesootaval nem igazán lehetett bajnok, a Bostonnal egyszer elérte, több igazán komoly lehetősége nem volt. Timmy jobb csapatban játszott. 1-1-re adom a csatát, vagy a szimpátia és a habitus miatt 1,5-1 KG-nek :D
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.04.11. 22:36:36

Bob_Marley írta:a Rockets a poraiból támadt fel (és pl velük szimpatizálok is már most látom előre a Po-ban :D)
Milyen porból támadtunk fel?!
Az elején a nehéz sorsolásnak és az új edzőnek köszönhetően voltak rosszabb eredmények, de utána szinte végig PO helyen voltunk. :P (de legalább jó csapattal szimpatizálsz :D )

Remélem nyugaton ez lesz majd a sorrend:
SAS, OCK, LAC, LAL, MEM, DAL, HOU, DEN
Az OCK a legjobb matchupunk, mivel nincs domináns magasuk (támadó oldalon), egy jó kis 7 meccses széria lenne.

PO-ban szokás szerint SAS-nak drukkolok majd, Timmynek kell még egy gyűrű a visszavonulása előtt, és akkor bebiztosítja a helyét mint a történelem legjobb erőcsatárja. 8)
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.04.11. 22:30:45

Ez a méreg nem a cián... Írtam egy csomót erre valahogy lecsúszik a kezem és természetesen kilép mindenből :lol: :lol: :lol:
Na akkor még1x.
Szóval amióta követem az nba-t én a Bostonnak szurkolok, de hasonló érzelmeket táplálok a Pacers iránt is mert nagyon szeretem a játékosállományukat. Utánuk meg a Bulls az amelynek szorítok. Akiket abszolút nem szeretek az a Heat, nem pedig a Knicks mint Bobnak.
Egyébként van itt első számú Chicago szurker?

Alapszakasz végéhez közeledve én is ezt a sorrendet könyvelném el, csak annyi különbséggel hogy Knicks csak bejut 8. helyen... Ez így van megírva bob, akár tetszik akár nem :D
Másik oldalt nem nyilatkozok, szerintem így marad ahogy most.
Döntőről pedig annyit, hogy tényleg nagyon jó idén a Spurs, de én elég erősnek érzem az Oklahomát hogy ha összekerülnének a konf döntőben akkor ők nyernének Westbrook ide vagy oda. Ő is tud ám tanítani.

Bob! Ma szerintem el lehet könyvelni a vereséget, és akkor hátrébb csúszunk. Biztos vagy a 4. helyben? Vagy elég nekünk a divíziót megnyerni? Mert az eléggé biztos lábon áll.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.11. 22:12:39

daffy mondjuk ez így is van rendjén, amit pl írtál!
Én is a Celticsesn kívül van még csapat akivel szimpatizálok, Blazers, Wolves, Memphis!de alapvetően 1-2 játékos miatt!És a C's is így lett anno PP-Walker két nagy kedvenc volt :D Pierce szerencsére még aktív, Walker-rel tudjuk mi lett!

Valamiért úgy rémlett tavaly a Miami ellen inkább a Celticset kedvelted, akkor Shaq miatt :D

Én gyorsba megpróbálkozok egy tippel!:D
Keleten már múltkor írtam szerintem a Knicks kiesik!BNulls lesz szerintem az első Miami második (náluk azért érdekes, hogy a Bullson kívül a Spurs-OKC is pályaelőnyt tudna ellenük kiharcolni jelen állás szerint)!
3. legyen a Pacers
4.Celtics (pályaelőny is meglesz :D)
5.Hawks
6.Magic
7.Sixers
8.Bucks

Nyugaton a jelenlegi sorrendet tudom elképzelni, esetleg a 2 LA csapat helyet cserél, de a Sunsnak nehéz a sorsolása, s igaz nagyot küzdenek, de nem fognak ők beférni!Na meg persze kérdés, hogy ki nyeri a konferenciát!Spursnél is okos öregrókák ülnek, tudják többet ér a PO-ban 1-1 picivel egészségesebb láb mint most 50-16 vagy 45-21!Így szerintem OKC bejut első helyen Spurs 2ik!

Kelet "sima lesz" Bulls-Miami-Pacers-Celtics csapatokat várom az elődöntőbe!Nekünk ebből a szempontból még nem beszéltük amúgy, a Miami ellen több esélyünk van, mint a Bulls ellen!Egyszerűen ott annyira sok a aplánk alatt cséphadaró ember, hogy szétütnének, vágnának minket a palánk alatt, s extra-extra D-vel tudnánk csak operálni!Miami jobban feküdne!De ha ez marad (márpedig ezt jósolom Bulls 1. hely:D) akkor kapnánk a Bullst a Miami meg a Pacerst (viszont ha vicces a sors, akkor pont fordítva, tavaly ne felejtsük első körben a Pacers volt a Bulls ellenfele, s nagyon jó kis meccsek voltak, mi meg a Heattel játszottunk egy kőkemény párharcot, lehetne visszavágókat rendezni) és maradna is a Bulls-Miami döntő!

Túloldalt!Viszont nagyon funky az állás ha így maradna :D
Spurs-OKC továbbjutás de bárki végez a 3-6 illetve a 4-5 helyeken ott hatalmas küzdés lesz!
Egyik LA csapat tuti elfog vérezni szerintem!Ide is a legegyszerűbb a Spurs-OKC főcsoport döntőt várom :D De ez csak azért írom, mert nem lehet jósolni!
Ott a Memphis, a Rockets a poraiból támadt fel (és pl velük szimpatizálok is már most látom előre a Po-ban :D) Clippers ha nem Del Negro lenne az edző, akkor sokáig mehetnek!2 torony a Lakersnél!

É megmondom őszintén egyre jobban egy Spurs-Miami döntőt képzelek el!Az OKC-t idén sem érzem még elég erősnek, rohadt jók, a közönség is a csapat is minden, de egyszerűen amíg ilyen Westbrook ott van, én bennük nem látok gyűrűesélyes csapatot!KD35-t is látjuk meg lehet fogni, ráadásul a Spurs padja rohadt erős, Hardent is megfoghatják, marad Westbrook!És akkor rakjuk egy serpenyőbe a Parker-Westbrook kettőst....A kis francia csak éneklésben nem jobb :lol: (bár ezt se tudjuk :D)
Úgyhogy "álomdöntőt" én mint annyiszor írtam nem várok!Egy jó kis Miami-Spurs csata lenne az igazi!
Megint egy valószínűleg utolsó bajnoki döntős veterán csapat a Heat útjában, Jamesnek lenne is törleszteni valója ellenük (előző döntőjében kapott egy söprűt még lovag játékosként) remek edző a Spurs padján, óriási csata lenne!

Ezek csak tippek, meg amit leírtam 234 sorban megtehettem volna 1 ben is :D!

LE SE KELL JÁTSZANI A PO-T, ÚGYIS A CELTICS NYERI :lol: :mrgreen:

socio is leírta, az egész közeget kell szeretni., s tök jól összefoglalta!Nem kell kedvenc csapatnak lenni!
Utolsó sorában viszont biztos a friss emlékek kerekedtek felül, s a múltkori nagy eufória!
Normális ember nem szurkol a Knicksnek :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
socio66

2012.04.11. 21:56:53

balinteer írta:Most már 2. éve követem az NBA-t,de még mindig nem sikerült egy NO.1 csapatot kiválasztani
én is hasonló helyzetben vagyok,vannak kisebb-nagyobb periódusok,amikor valamelyik csapattal jobban szimpatizálok,de úgy általában véve még mindig abban az időszakban vagyok,amikor lenyűgöz az egész közeg,és tulajdonképp mindenkit szeretek. :)
nyilván persze a fiatalabb,'újabb generációs' csapatok közelebb állnak hozzám,egy veterán csapatért,ahol a játékosok négy-öt évvel ezelőtt voltak csúcson,nem tudnék szorítani,nem érezném annyira magaménak a sikerüket, hisz nem láttam őket fénykorukban.
egyébként nem hiszem,hogy görcsösen kellene keresni az embernek a favoritot,én például teljesen jól elvagyok egyelőre így,szívesen nézem a csapatokat,a jó játékosokat,minden meccsben megtalálom az érdekességet. :)
bár igaz ami igaz,van egy csapat,akinek a meccsein szoros végjátékoknál szurkolóvá válok valamilyen oknál fogva,és ez a knicks.
bár ezt magam sem tudom megmagyarázni. :)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.04.11. 21:49:00

Hát nálam ingadozó a csapatszeretet kissé,ami az NBA-t illeti.
Igazából a Jordan-féle Bulls volt a kedvencem,aztán depresszió visszavonulása után...onnantól kezdve a Lakers utálat kerekedett felül, mindig ők nagydöntőztek nagyjából,vagy főcsoport döntőztek, így mindig az ellenfeleiknek drukkoltam...Philly,Nets, nyugatról a Webber féle Kings...Aztán elkezdtem folyamatosan szimpatizálni a Pistonssal (két Wallace,Hamilton,Prince,Billups...),és a Bostonnal. Mára megmaradt mindkettő, sajnos a Detroit nagyon nincs képben,gyenge a csapat, a Bostonban viszont van valami,ami miatt kedvelem őket.
Aztán 2 éve az OKC jött be harmadik csapatként,nem kell megmagyarázni miért. 8)
De legközelebb a Boston áll hozzám.
Viszont általában mindig keleti csapatnak drukkolok a nagydöntőben,kivéve tavaly,akkor kötelező volt a Heat ellen drukkolni... :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
daffy
Madridista

2012.04.11. 21:43:15

Bob_Marley írta: Daffy te tavaly nem a Celtics-szel szimpatizáltál? :D Mintha olyan rémlene 1-2 régi hsz-ból!
én nem vagyok konkrét szurkoló,inkább csak vannak csapatok,akiket jobban kedvelek,de még inkább játékosok.
ilyen volt mj,shaq,a mostaniak közül wade-et kedvelem a legjobban. őt még a bajnoki címes idényben szerettem meg,stb. szóval én nem pártoltam egyik csapathoz sem úgy igazán,csak élvezem az nba-t és kész :)
Válasz küldése