Mindenki jósol számol, várjuk már a PO-t ez érződik mindenkin
TNT PO 2012 reklám
Slither ebben iagzad van, meg több Rockets meccset is néztél mint én, s hajtós-csupaszív csapatotok van (ezért is fogok veletek is szimpatizálni

) de ilyen jó kis játékra én speciel nem számítottam tőlük,tőletek!
Memphis is ilyen most, meg ne felejtsük a Clippers is sorba ver mindenkit!
kalap meg érdekeseket írtál, s egyet is értek veled szinte mindenben, de valamiért úgy érzem ha Miami-Bulls csata van a konf döntőben, akkor Miami!Több a weapon, s ne felejtsük el biztos vagyok benne, ő nekik is soka a tartalékuk!Battier jegelve volt szinte végig, ő azért nagyon hasznos lehet, Miller most tér vissza, Haslem is ott van!Bullsnál meg ez a Rose kezében a labda és majd megoldja a végjátékokban kevés lehet!Tuti ők is
készülnek másra, de valamiért mégiscsak Miamit mondok

Pedig szívem szerint a Bullst mondanám, mert szimpatikusabb, s jobban összerakottabbnak érzem őket4És írtad is, hogy puzzle hiányzik meg ha nem lesz extra, valamiért ezt érzem, hogy a Miami a Bulls ellen továbbmenne!
És amit rólunk írtál az is helytálló, hogy látszódik rengeteg dologban a fejlődés, viszont a palánk alatti hiányunk azért egy Bulls ellen szerintem végzetes lenne!És én sem akarok elfogult lenni, lesznek itt nagy csaták, tavaly is meg előtte is meg előtte is meg előtte is meg előtte is

Mindig leírtak minket, de a bajnoki szív dobog, s tavaly is nagyon ott voltunk a Heat nyakán!Nincsen ha, de a 4ik meccsen nem szabadott volna OT-ig engedni 2:2 és megyünk úgy Miamiba, hogy feltüzelve, lélektani előnyben!Ehelyett kikaptunk OT-ben, s még az 5ik meccsen is végig vezettünk

És most persze jó formát is mutatunk, meg ahogy írtad 1 sérülés nálunk gyakorlatilag tényleg a véget jelentené, s nem csak ha pl Rondo-KG vagy Allen-PP esne ki!Viszont amit írtál tökéletes meglátás, amíg Doc van a padon én senki ellen nem tartom magunkat esélytelennek, lehet nem tudunk megnyerni egy 4győzelmes párharcot, de hogy rohadtul meg kell szenvedjen az ellenfél az tuti!Meccselni nagyon tud, remekül keveri a kártyákat, mentálisan meg mindig erőt ad!
Ha jobb lenne a mérlegünk év edzője díjat vihetné, így viszont másik nagy mágus Popovichnak kell vinnie, teljesen megérdemelten!
S nálunk ne felejtsük Rondo még állítom közel sem mutatja a maximumot!És ez a Bradley-Rondo backcourt meg nagyon tetszetős

És ejj ha még jön egy Pietrus is

Aki ráadásul mielőtt megsérült nagyon kezdte megtalálni a dobóformáját!Szóval összességében én is most nagyon bizakodok, mert láthatóan az eredmények is nagyon jönnek, s érzek még tartalékokat!PO-ban meglátjuk Heat-Bulls elvileg erősebb!
Knickset (teljes keret)én is jobb csapatnak hiszem, mint a Bucksot, de most látva mik vannak, szerintem ők esnek ki!Aztán meg tényleg szinte mindegy, első körben a 7-8nak jön a Miami-Bulls kettős, ott meg nagyon nehéz bárkinek is, legyen az Bucks vagy Knicks!
Viszont az tény a NY védekezése Chandlerrel sokat javult, s jövőre nézve ez biztató nekik!
Macik meg szerintem tényleg szimpatikusak, nem költenek rá (Mayo-Gay is ezért lesz veszélyben) szépen, csendben a már-már mindenhonnan kiebrudalt Zacsival, az örök másodiknak hitt kis Gasol-lal a már-már védekezni is megtanuló Mayoval kicsi de okos Conleyval, és Gay-jel nagyon szerethető kis csapat!Még arra is volt "tökük" Arenast betegyék, s mostanában még 3asokat is dobál
Lényeg, hogy kezdődjön a PO és a kérdésekre választ kapunk

Mert hogy más csapatokat is belevegyek, számorma nagy kérdőjel a Lakers is, főleg így, hogy szinte 0 pihenéssel mire mennek!Meg a Dallast se felejtsük el!
És ha már szimpatikus csapatok, akkor a Pacerst is idevenném, csupa szerethető ember játszik náluk, csendesek, együtt vannak, jól játszanak!
Nyugat valami félelmetes lesz előreláthatólag!Már az első körben várok upset-et, de akár kettőt is
Szuperlassított Melo 43 pont a Bulls ellen
PIETRUS IS BACK

Allen out

Hosszútávon jó lenne ha rendbe lenne a bokája!
Rondo TD (és gyengén játszott 3/16 a mezőnyből gyalázat)
KG most már azt mondom szokásos

22-12 Bass is 21-10!Végig vezetett az Atlanta, de többek között Stiemsma meg Pietrus padról érkező plusszával tudtunk tapadni!OT lett, ahol KG-t fújták ki először majd Stiemsma-t is a Garden már égett, mert eléggé vitathatóak voltak...De csak behúztuk!
Nagyon kellett ez a W 1 nap pihenő utána b2b2b
Nyert a Knicks is

Így nagy előnyre tettek szert a Bucks-szal szemben!Így módosítom a Bucks fog kiesni