USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.11. 21:40:53

Érdekes egyébként, velem is full így van. Én is most kezdtem el újra követni az NBA-t és mióta nézem(Nem túl rég, idei szezon+a tavalyi rájátszás és 1-2 alapszakasz meccs) nem sikerült még olyan igazi kedvenc csapatot választanom. Talán a Miamihez húz most leginkább a szívem, de valszeg ebben az is közre játszik, hogy tőlük láttam a legtöbb meccset idén, + van egy olyan perverzióm, hogy mindig annak szurkolok, akit a legtöbben utálnak, ez meg mostanában az "összevásárolt" Miami és főleg James volt. Meg persze lenyűgöz a játékuk is, de ez mellékes.:D) 2. helyen tán a Memphis van, de közvetlen utánuk ott a Spurs, a Boston, a Nets, a Cleavland, de tán még a Bobcats is.:D:D De annyira egymás nyakán vannak, hogy simán el tudok képzelni egy mondjuk Nets-Miami meccset, ahol a Nets-nek szurkolok.(Egészen nyárig, aztán jövőre valszeg már rá sem fogunk ismerni szegény Nets-re, annyira szétkapják majd.) Amúgy megnyugtatlak kamaj, én nem feledkeztem el a macikról, az egyik legnagyobb esélyesnek tartom őket nyugaton, csak 1 szezon után még nem nagyon érzem magam szaktekintélynek a témában, ezért nem hangoztatom.:D
De ha már így szóba került(és mivel már csak 2 hét van az alapszakaszból) érdekelne, hogy ki kit tart a legesélyesebbnek, keleten és nyugaton. Konkrétan egy TOP 3-at kérnék, az ágrajz figyelembe vétele nélkül, de ha valakinek van kedve megtippelni, hogy ki hol fog végezni az alapszakasz végén, akkor az levezetheti akár a döntőig vezető utat is.
Nálam keleten Miami-Chicago-Boston, nyugaton OKC-Spurs-Memphis a TOP3. Talán ebben a sorrendben is, de holnap erre már lehet mást mondanék.

szerk.: Sry a hosszú hsz-ért, de ez még beugrott. Nektek melyik az az edző, akire azt mondjátok, hogy a csapatán egyértelműen lehet látni a keze nyomát? Nálam Popovich és Doc Rivers az, akik szerintem nagyon jól és karakteresen építenek csapatot. Negatív példaként meg én Silas-t említeném meg. Én a Bobcats idei szereplését az ő fogalmatlanságával magyarázom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2012.04.11. 21:49:31-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.11. 21:10:31

balinteer írta:Most már 2. éve követem az NBA-t,de még mindig nem sikerült egy NO.1 csapatot kiválasztani valakit,mindig időszakosan divatcsövezek egy csapatnál. Ti kit javasolnátok?

Akik nagyon szimpatikusak: Cleveland,Nets,Knicks,Celtic,Thunder.

Bár erősen gondolkozok egy Charlotte tourban. :)
Daffy te tavaly nem a Celtics-szel szimpatizáltál? :D Mintha olyan rémlene 1-2 régi hsz-ból!

balinteer szerintem a Cavset pl nyugodtan választhatod!Ott azért szerintem szimpatikus kis társaság kezd kialakulni!
És a Bobcatsnél meg kamaj írta, hogy sokáig nem lesz semmi, ebben azért nem vagyok biztos :D Ne felejtsük fiatal franchise, s anno még a rájátszásba is bekerültek, s ott sem vallottak szégyent, ha jól emlékszem talán 4:0 volt az Orlando ellen, de mindegyik meccs végig szoros volt, s vezetett a Bobcats nem is egyszer pl Orlandoban is, s Wallace-Jackson büntette őket!
Most megint jó helyen fognak draftolni, ha megcsípik az 1/1et szemöldök Davis-szel, akkor azért pl a Davis-Biyombo kettős a palánk alatt korrekt :D Ráadásul jól ki tudnánk kiegészíteni egymást, egyik védekezik másik támad!
Jah és a Celticset ne válaszd, ha a következő években is sikeres csapatnak akarsz szurkolni :D
Nálunk 1-2 év kell majd rebuildre (remélem azért nem 22 év telik el megint 2 bajnoki cím között) meg CelticSSSSSSS :D Viszont ha jól alakulnak a dolgok, s nyáron nálunk is nagy mozgás lesz, akkor azért ott leszünk elég hamar a tűz közelében megint!

Memphis meg továbbra is a magasaival azért sok csapatnak nagyon kellemetlen ellenfél!Ha úgy mint tavaly még extrákat is hozzátesznek (s ne felejtsük van Gay is) egyértelműen sötét lovak megint!

Ezért jó a PO :D Mi is itt vagyunk, s továbbra is a 2ik kör a realitás, de ha előjön a vadállat játékunk akár a védekezésben és engedünk ilyen nonszensz 60-70 pontokat, vagy támadásban sül minden és dobunk 110+t akkor teljesen mindegy ki az ellenfél!Megnézve megint a meccset, a hideg kiráz :D Brutál nagyot hoztunk, s esetleg megfogjuk a mait, akkor egy gyilkosnak tűnő Spurs-Chicago-Pacers-Sixers-Miami-Hawks 6os fogatból kihozunk egy 4-2őt úgyhogy a 2 vereségből a Bulls elleni benne volt, s nem is szégyellnivaló, a San Antonio expressz meg 1 árva ponttal volt jobb mint mi, s az egy igazán peches csörte volt a mi szempontunkból!

Ma egyébként Bucks-Knicks :wink: Azt hiszem ki lehet jelenteni PO meccs :D aki itt kikap szerintem az nem lesz benne a rájátszásban!
Úgyhogy hajrá Bucks :twisted:
Kép
Kép
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.04.11. 20:15:36

balinteer írta:Most már 2. éve követem az NBA-t,de még mindig nem sikerült egy NO.1 csapatot kiválasztani valakit,mindig időszakosan divatcsövezek egy csapatnál. Ti kit javasolnátok?

Nem feltétlenül kell lecsövezni egy csapatnál. :D Én se teszem, de ha választani kell, akkor GSW :!:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.04.11. 20:15:04

kanty írta:
MessiFan írta:Legyél Boston fanatizáns! :D
Lehet, h én vagyok paraszt, de ezt a szót még nem hallottam. :D :P
Én szoktam használni, bár valszeg egyedül vagyok vele. Fanatizmus szóból kreáltam, ami konkrétan vakhit, makacs ragaszkodás egy elvhez...
Szóval...
Legyen a Boston a NO1 csapatod! :lol: :lol: :lol: 8)
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.11. 20:01:37

MessiFan írta:Legyél Boston fanatizáns! :D
Lehet, h én vagyok paraszt, de ezt a szót még nem hallottam. :D :P
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.04.11. 19:57:55

Legyél Boston fanatizáns! :D
Kép

Amit az NBA játékosok akarnak :lol:
kamaj
Capitá del Barça

2012.04.11. 19:49:04

Számomra az OKC Westbrook miatt szerethetetlen. Ha nagyon olyan csapatnak akarsz szurkolni, akik egy jó ideig valószínűleg sehol se lesznek, akkor maradj a Bobcatsnél. Semmi esélyt nem látok rá, hogy jobbak legyenek.

Más tészta, meglepve látom, hogy a Macik teljesítménye felett mennyien elsiklanak, pedig most óriási formában vannak: OKC, Heat, Dallas, Clippers akiket az elmúlt időszakban, napokon belül megvertek. Úgy látszik sikerült beépíteni Randolphot is, ami az elején igencsak nehézkes volt. Ha megnézitek a meccseiket, nincs a maciknál 20+-os teljesítmény, de egyszerűen nagyon együtt mozog ez a csapat. Furcsa mód az idén, az egyik legjobb padunk is van, évekig ez volt a legfőbb gond, hogy onnan semmi erősítés nem jön, de Arenas, Speights, Cunningham, Mayo, QP rengeteget segít be. Én nagyon úgy érzem, hogy most is képesek lehetnek a fekete ló szerepére, és bárkinek nehéz match-upot jelenthetnek - szóval rettegjen az NBA újra a térképen vannak a Grizzlyk :D.
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.11. 19:48:36

Szerintem csak várj, tuti fog olyan történni, h utána azt mondod, na ez lesz az én kedvenc csapatom.
Idén újra bajnok lesz a Lakers, meglásd a LAL lesz a kedvenc csapatod. :mrgreen: :D

Amúgy nekem még a Wolves, aki szmpatikus.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
daffy
Madridista

2012.04.11. 19:41:24

én mindig rühellem a divatcsapatokat,de az okc-t egyszerűen nem tudom nem szeretni. fiatalok,tehetségesek és energikusak. élvezettem nézem őket
balinteer
Capitá del Barça

2012.04.11. 19:35:43

Most már 2. éve követem az NBA-t,de még mindig nem sikerült egy NO.1 csapatot kiválasztani valakit,mindig időszakosan divatcsövezek egy csapatnál. Ti kit javasolnátok?

PCsabi
aka Game90

2012.04.11. 14:30:27

Bob_Marley írta: Gamenek :D
Köszi :D

Barca meccs után aludtam kb. fél1-ig, szóval én is néztem a meccset, csak lusta voltam írni ill. Bob élő közvetítésébe nem akartam bezavarni :P

Vége lehetne az alapszakasznak, ez a Heat mintha már nem is koncentrálna a meccsekre, most is, hazai pályán volt -20 is közte, onnan meg csak fellángolások voltak, de -10 szinte mindig volt közte. LBJ jó volt, rá nem lehetett panasz, Bosh kritikán aluli, KG megette őt, Wade nagyon eltűnt a végén, talán 3 rádobása volt az utolsó negyedben ill. úgy tűnt, mintha még mindig nem lenne 100%-os, jobb lenne őt pihentetni a PO-ra.

És ha így marad, akkor a Bulls - Thunder - Spurs hármasnak pályaelőnye lesz a Heat ellen...

Celtics ellen meg le a kalappal, nagyon összekapták magukat mostanában, bár szerintem a PO-ban 4 meccset nem tudnak hozni a Bulls vagy a Heat ellen, a cserepadjuk nagyon kevés. KG meg nem tartozik a kedvenceim közé, de hatalmasat küzd, nagy formában van, úgy játszik, mintha 28 éves lenne.

Ez a két kép... :lol:

Kép

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.04.11. 13:51:40

Nem maradtam fenn, de biztos nagyon kemény meccs lehetett és borzasztóan örülök ennek a győzelemnek!
Majd ma ha fent lesz egyből megnézem.
Bár vicces, hogy konkrétan 2 ember játszott a padról.
Washington meglepett, bár nem volt Howard és az utolsó negyedet nagyon meghúzták. Jordan Crawford nagy kedvencem lett :)
neobarca
Director del Fútbol

2012.04.11. 11:55:41

Először is grat a Bostonnak. Nagy skalp volt az biztos... Így már nem nagyon kérdés a 4. hely. Nem fogjuk őket már beérni. :(

Ezek a fránya Bikák meg visszavágtak. Hiába Anthony ismételten kiváló teljesítménye, Chandler már már emberfeletti játéka és olykor gyönyörű játék, nem ment a többieknek.
Bulls cserepadja meg alkotott. Deng dupla-dupla és az a nyamvadt Hamilton is hatalmasat játszott. :S

Nem baj, fel a fejjel, még semmi sincs veszve. 8) És bár szinte mindenki kiejtette a Knicks-et a spekulációjában, biztosak lehettek benne, hogy bent leszünk a PO-ban. Még így Amara és Lin a két kulcsjátékosunk hiányában is... :wink:
SAY: GO NEW YORK GO! GO NEW YORK GO! :-({|= :-({|= :mrgreen:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
daffy
Madridista

2012.04.11. 09:54:43

Bob_Marley írta:...
ezek szerint tévedtem a miami győzelemmel :?
így viszont,hogy 60% fölött dobott a boston...nem gyakran látok ilyet. ugyanakkor rendesen meglépett a chicago sajnos
bosh meg pont úgy néz ki,mint az indiana jones filmben a kristálykoponya
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.04.11. 09:23:13

Ez a Lou Will ez nem normális teljesen...most is félidő végén 10 emberrel a nyakán, a sarokból beverte futtában...beteg egy kicsit szegény :D
Philly pad 62 pont...kezdők meg 45. Szép mi? :D

Lou Will for 6th man of the year!!!! :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.11. 01:42:17

Várható volt, hogy játszik, ellenünk mindig bizonyítani akar :D

1; negyed
Jó Miami kezdés, majd nagy futás tőlünk, James óriási alley oop majd még egy nagy játék tőle C's időkérés!
Utána viszont emberfeletti kelta játék :D Védekezés kiváló, volt 1-2 fault amit nem kaptak meg ezt el kell ismerni, viszont nagyon jók vagyunk!
És megy tőlünk is a lerohanás!!!Bradley többek között ezért is nagy fegyver, mert labdaszerzésből ő még feltud érni, mert fiatal :D
33-22 ide, nagyon jó a meccs, s megint zónázgatunk 8)

2; negyed
Folytattuk a jó játékot, Sasha is beköszönt 2 triplával :D Volt amikor 4/4 volt a triplamutatónk is a mezőnyből 65%al dobtunk :D
Most szolid 7/10 a tripla és 60% mezőnyből!
Wade-t nem igazán tudjuk viszont tartani, s James is nagyon pörög, szerencsére Bosh megint a láthatatlan ember!Leolvadtunk 8 pontos előnyre 65-57, de óriásit játszunk!
KG már 12-5 Rondo 8 assistnál 8) És PP is amikor nagyon üt, akkor dob pontot, s már 16nál :D
Nagy a rohanás, a hangulat is óriási, igazi PO csata, 8 pont az szinte semmi, s továbbra is óriási bravúr lenne egy W, a tisztes helytállás a cél, viszont eddig talán az idény legjobb félidejét produkáltuk ma :D
Úgyhogy lehet reménykedni, LETS GO C's
A védekezésünk viszont a második negyed közepétől eléggé összeesett!Sok pontot kaptunk a festékből, sajnos számszerűleg már 30at :shock:
Múltkor a legkevesebb totál ponton tartottuk őket erre a szezonra nézve, ma meg a legtöbbet rámoltuk be nekik 1 félidő alatt :D

3, negyed
Rondonak esik minden tempója, még 3ast is vágott az első negyedben!
Feljött a Heat 4-5 pontra is, Chalmers vezetésével, de megint 10 közte :D Védekezésük viszont kezd nagyon rendben lenni, hajszálon múlt nem egyszer, hogy nem vesztettük el a labdákat!
Wade elég nagy sapkát osztott ki PP-nek :? Majd James ellépi, s Bradleyre dobnak egy faultot s 2 dobás kár érte megint "csak" +6!James is nagy sapka Stiemsma-nak, aki ma is parádés!!!!Rondo már 12 assistnál STREAK ALIVE :D 18ik meccs zsinórban 10+ assisttal!
Maradt a 8pont 89-81 a bírók itt a végén szerencsére nem belemenést fújtak (pedig az volt), így PP dobhatott2őt,d e csak 1 ment be!Tartjuk a 10 pont körüli eredményt!
James viszont nagyot játszik, s olyan lőtt több méteres assistjai vannak egyik sarokból a másikba, hogy félelmetes!29-6-7 és még van egy negyed!TD gyanús estéje van!

4; negyed
Rondo-PP ült, fel is jöttek rendesen!
Ray-Ray beköszönt a legjobbkor egy tríível, megint gyorsan +5 :D
KG 4 faulttal :? Amiből 3 labdanélküli volt....és támadásban is fújtak rá szabálytalan zárást :? Támadásban bosszút is áll :D
20-nál az öreg, Bosh a matchupja ma is fantomot játszik :D
Vezetünk 10el (KG for prez.), Wade kiharcolt egy kamu faultot Rondo :D és T-t is kapott a reklamálásért DW3!Második félidőben Wade el van tűnve nagyon, szerencsére!
67%al dobunk ebben a félidőben..... :D
Bosh felébredt a 4ikre, már most 4 perccel a vége előtt több pontot dobott a 4ik negyedben míg előtte 3ban!
1 perc hátra megyünk 8al :D
KG (megint) oktatja Beverly Hills Bosh-t :D És nem tudnak rá kettőzést se küldeni, mert ahogy kapja, szinte rögtön megveri Bosht :D
115-107 nyerni tudtunk Miamiban :D
Persze ez alapszakasz meccs, viszont kikapott a Magic, mi meg óriási bravúr győzelmet arattunk, végig vezetve 10 pont körülivel!
Rondo 18 pont 15 assist, PP 25 pont, s aki a meccset megnyerte nekünk az Kevin Garnett The Big Ticket :D A 4ik negyedben hatalmasat játszott KG 11/14 a mezőnyből 24 pont-9 pattanó!
Túloldalt Wade a második félidőben eltűnt, James vitte a csapatot 36-7-7!
Holnap Atlanta otthon, nagyon élünk őket verni kell, még ha b2b is lesz!Ma egyébként 60% mezőnyből 64% a tripla mögül, korrekt :D

Magic kikapott, ma Atlanta, ha megverjük őket, beérjük őket is :D Most már lassan nem csak a 4ik hely a cél, hanem a pályaelőny megszerzése is!

James zsák
Igoudala

Ez mi? :D +18
http://www.youtube.com/watch?v=JVO-UwUGvAQ

Gamenek :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2012.04.11. 01:17:27

Tocy írta:Wade nem játszik ma.
és mégis,így szerintem meglesz a boston
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.10. 20:46:09

Én a mait előre vastag filccel besatíroztam volna L-nek :D
És tatom is, hogy óriási bravúr lenne a legnehezebb pályán nyerni!
Szerencsére remek formában vagyunk, s a divízió győzelem nagyon közel van!
Viszont ESPN meccs, Rondo meg szereti ezeket :D de holnap is van meccs s az Atlantát még meglehetne pl ofgni!
Szóval okosan ma, ha úgy alakul mondjuk mint a Bulls ellen, már jó, s kis szerencsével lehetne is fogni, de a maitól nem várok sokat, majd holnao!
De azért LETS GO CELTICS :D

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... TBYgU6Q41s#!

Amúgy érdekesség, hogy a Rondo-Bradley-PP-Bass-KG kezdő olyan szinten összeállt, hogy 81 pontot engedélyeznek 100 támadásonként!Ami valami brutális statisztika, s mint tudjuk minden csapatsport alapja a jó védekezés 8) :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.04.11. 01:41:48-kor.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.04.10. 20:36:27

Wade nem játszik ma.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.04.10. 20:26:14

Kép

Ma Miami-Boston. Csoda lenne, ha ismét nyernénk, de csodák igenis vannak! Bradley koma remélem hozza a formáját, Allen pedig padról szór pár triplát. Pietrus még mindig nem fog játszani, de úgy tudom hamarosan visszatér.
Heatnél Wade-val mi a helyzet?
GO BOSTON!
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.04.09. 21:02:23

Amit mondtam, hogy Collinsra ki vannak akadva, hogy mindenért cseszteti a srácokat. Na most erről Collins is beszélt a Cetics elleni meccs előtt. Azt mondta, hogy ezek a mai fiatalok túl érzékenyek, ő meg ugye oldszkúl edző, nála még vasszigor a módi, és nagyon nehezére esik az, hogy mindig egy TO után azon kell gondolkodnia, hogy most kinek az érzéseit bántotta meg...és hát nálunk a fél csapat totál fiatal, így ugye még nehezebb...egyébként 20-9-el kezdtük az idényt....azóta mélyrepülés, az AS óta 50% feletti csapatot nem tudtunk megverni...szörnyű. Will Smith biztos nem örül most :D
PCsabi
aka Game90

2012.04.09. 14:32:23

Thunder - Raptors meccset néztem éjjel, egy ideig tartotta magát a Toronto, de utána nagyon sima volt, Durant-ék nem erőltették meg magukat és most szépen el is voltak osztva a dobások. 3L után kellett ez a W.
neobarca írta:Grat a Bostonnak, ezzel feljöttünk a 7. helyre. Bár megmondom őszintén nem tudom, melyik csapatnak örülnék jobban a PO-ban. Miami? Vagy Chicago?
Szerintem a Bulls-nak. Ellenük sincs azért sok esélye a Knicks-nek, de még mindig inkább ők, mint a Heat.
Bob_Marley írta:Rondot el is felejtettem megemlíteni :shock:

Sport TV meg az nba1.hu-n nagyon kapja!
csak 1-2 gyöngyszem:

Gerald Green meg nem nyugszik :
http://www.youtube.com/watch?v=h4dk8OQS ... AAAAAAAEAA
Rondo sorozata még mindig él, nem kis teljesítmény azért. Viszont félelmetes, hogy mennyire nem szeret dobni :)

SportTV-ről voltak keményebb írások is :lol:

Green elképesztő, remélem kap valahol egy minimum szerződést. Ja, és Griffin-t is átzsákolhatná 1x :D

Keleten 4, Nyugaton 5 csapat izgulhat még, hogy bejut-e a PO-ba!

Ha már Bob bemásolta a schedule-t, akkor tippelek:
Knicks: 5-5, közte egy Bucks elleni vereség.
Celtics: 6-4
76ers: 6-4
Bucks: 6-4, Knicks és 76ers ellen győzelem.

Így azt hiszem pont a Knicks-t ejteném ki :) Nyugat is izgalmas, de ott szerintem nem fog változni a helyzet, Mavs, Rockets, Nuggets hármas be fog jutni.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2012.04.09. 13:42:55

daffy írta:
neobarca írta: Viszont lenne egy kérdésem: NBA 2K12-höz van már rosterfrissítés? Nem néztem még utána, de hátha itt egyből rávágjátok a választ.
itt gyakorlatilag minden van
Köszi! A 03.31 és a 04.07-között mi a különbség? 03.31.-én már végbement az összes változtatás nem?

Szerk: Bob! Jó Metropol, Bors, Nemzetisport és további 5napilap... Ezekben is fellelhető voltam... :D :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
daffy
Madridista

2012.04.09. 11:54:00

neobarca írta: Viszont lenne egy kérdésem: NBA 2K12-höz van már rosterfrissítés? Nem néztem még utána, de hátha itt egyből rávágjátok a választ.
itt gyakorlatilag minden van
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.09. 11:49:07

neobarca írta:Grat a Bostonnak, ezzel feljöttünk a 7. helyre. Bár megmondom őszintén nem tudom, melyik csapatnak örülnék jobban a PO-ban. Miami? Vagy Chicago? Jó kérdés! A legjobb az lenne, ha megelőznénk a Bostont és a 4. helyről várnánk a PO-t... :lol: Még nem lehetetlen bár sok esély nincs rá! Remélem a Bulls elleni győzelem lökést ad nekünk a következő pár meccsre... 8) :wink:
Nem akarom neobarca lelombozni a hangulatodat :D

Főleg látva a tegnapi meccset a chicagói fiúk tuti vért fognak inni, s egy bedühödött bikával szemben állni sohasem jó jel :D Aztán meg Bucks, csütörtökre már kieső helyen lehet hip-hop a Knicks :D Viszont tényleg lökést adhat a NY-nak a győzelem, de pl a tegnapi Sixers elleni meccsünk nagyon fontos W volt 10 meccse van hátra mindenkinek s nekünk csak a Sixers-szel szemben rosszabb a tiebrakerünk egyenlőre :D és 3 meccsel vagyunk a Sixers-Knicks páros előtt a Buck-szal szemben 4el!NY-nak 4 meccsel kell többet nyernie mint nekünk a maradék mérkőzéseken, s eléggé kemény az ő sorsolásuk is!

De pont amit tegnap írtam, de bemásolom még egyszer :D:

Knicks........................Celtics........................................Sixers
4/10- @Bulls................4/8- Sixers.......................... 4/10- @Nets
4/11- @Bucks..............4/10- @Miami...................... 4/11- @Raptors
4/13- Wizards..............4/11- Hawks .......................4/13- Nets
4/15-Miami..................4/13- @Raptors....................4/16- @Magic
4/17- Celtics ..............4/14- @Nets......................... 4/17- Pacers
4/18- @Nets...............4/15- @Bobcats.................. ..4/18 @cavs
4/20- @Cavs...............4/17- @Knicks.................. ..4/21- @Pacers
4/22- @Hawks.............4/18- Magic......................... 4/23- @nets
4/25- Clippers..............4/20- @Hawks................... 4/25- @Bucks
4/26- @Bobcats.......... 4/24- Miami.................... ..4/26- @Pistons
....................................4/26- Bucks.................................................. ....

És akkor ott van még a Bucks is

4/9- Thunder
4/10 Knicks
4/13- @pistons
4/14 Pacers
4/18- @Wizards
4/19 @Pacers
4/21- Nets
4/23- Raptors
4/25- Sixers
4/26- @celtics

Tippem maradék meccseken Knicks 5-5 de lehet simán 4-6 vagy 3-7 is de fordítva is :D de úgyis az 50% a kedvencük 5-5t tippelek nekik!
Celtics:6-4 (csakhogy ne mondjátok elfogult vagyok :D mert igazából a Miami ellenieket érzem "esélytelennek" a többit tudjuk fogni!Knicks-Magic fekszik nekünk a többi ellenfél ellen meg nyerni kell!De a Miami 2 buktán kívül vettem még 2 buktát lesz egy back to back to back (Tupac :D) meccsünk, de szerencsére a Raptors-Nets-Bobcats trió verhető elvileg, de 6-4 :D)
Sixers 7-3 elvileg szerintem :D De idegenben nagyon gyenge a Sixers, s 7szer mennek idegenbe!Indianaba és Milwaukeeban szerintem tuti kikapnak, s az Orlando rapszodikus, de szerintem ott is!Többit hozniuk kell(ene)

Bucks7-3 de itt is lehet 6-4 vagy 5-5 Thunder ellen a C's ellen idegenben meg az Indiana ellen idegenben bukta ez szinte tuti!

Összegezve vannak itt egymás elleniek bőven, de a Knicks még simán kieshet, s amit én felvázoltam azzal ki is esne :D

És akkor még ott van a Hawks-Pacers-Magic trió akik szintén szépen egymásra találtak, s lehetetlen eldönteni mi lesz!Van 10 meccs 1-2 biztos, de 3-9ik bármi lehet!Mi is még 3ikok is lehetünk, 1 meccsre vagyunk a Hawks-Magic duótól :D

Szóval egyenlőre még ne arról beszéljünk Heat vagy Bulls főleg, hogy az se biztos ki lesz a konf győztes!De amúgy a Bulls ellen több esélyetek lenne szerintem, s nem a tegnapi meccs mondatja ezt, de a Miami ellen a TO gyáratok meghal!Minden eladott labda 2 pont, s a Miami általában a Knicks ellen zsákolóversenyt is rendez a rengeteg TO-ból!

És még egy utalás a tegnapira, Rose-zal azért érdekes, hogy tényleg ugyanaz a játék, utolsó 5 perc adjuk oda neki megoldja vagy nem, ez így kevés lehet a végjátékokra, tegnap 2 clutchot kihagyott (büntetőket most nem említem meg, meg azt, hogy 3 perccel a vége előtt 10el mentek) s kísértetiesen hasonlót meg a Bucksnak bevágott :D
neobarca írta: Na jó, egye fene... 1éven keresztül egy öltönycégnek voltam a reklámarca akik elég sokat hirdettek számos újságban... :oops: :lol: De többet nem árulok el!
:D
Kell szereznem egy régi Blikket :lol:

Sok locsolót mindenkinek! :mrgreen:
http://www.moddingway.com/file/22174.html
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése