Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Daffy te tavaly nem a Celtics-szel szimpatizáltál?balinteer írta:Most már 2. éve követem az NBA-t,de még mindig nem sikerült egy NO.1 csapatot kiválasztani valakit,mindig időszakosan divatcsövezek egy csapatnál. Ti kit javasolnátok?
Akik nagyon szimpatikusak: Cleveland,Nets,Knicks,Celtic,Thunder.
Bár erősen gondolkozok egy Charlotte tourban.
Nem feltétlenül kell lecsövezni egy csapatnál.balinteer írta:Most már 2. éve követem az NBA-t,de még mindig nem sikerült egy NO.1 csapatot kiválasztani valakit,mindig időszakosan divatcsövezek egy csapatnál. Ti kit javasolnátok?
Én szoktam használni, bár valszeg egyedül vagyok vele. Fanatizmus szóból kreáltam, ami konkrétan vakhit, makacs ragaszkodás egy elvhez...kanty írta:Lehet, h én vagyok paraszt, de ezt a szót még nem hallottam.MessiFan írta:Legyél Boston fanatizáns!![]()
![]()
Lehet, h én vagyok paraszt, de ezt a szót még nem hallottam.MessiFan írta:Legyél Boston fanatizáns!![]()
Szerintem csak várj, tuti fog olyan történni, h utána azt mondod, na ez lesz az én kedvenc csapatom.balinteer írta:Most már 2. éve követem az NBA-t,de még mindig nem sikerült egy NO.1 csapatot kiválasztani valakit,mindig időszakosan divatcsövezek egy csapatnál. Ti kit javasolnátok?
én mindig rühellem a divatcsapatokat,de az okc-t egyszerűen nem tudom nem szeretni. fiatalok,tehetségesek és energikusak. élvezettem nézem őketbalinteer írta:Most már 2. éve követem az NBA-t,de még mindig nem sikerült egy NO.1 csapatot kiválasztani valakit,mindig időszakosan divatcsövezek egy csapatnál. Ti kit javasolnátok?
KösziBob_Marley írta: Gamenek![]()
ezek szerint tévedtem a miami győzelemmelBob_Marley írta:...
és mégis,így szerintem meglesz a bostonTocy írta:Wade nem játszik ma.
Szerintem a Bulls-nak. Ellenük sincs azért sok esélye a Knicks-nek, de még mindig inkább ők, mint a Heat.neobarca írta:Grat a Bostonnak, ezzel feljöttünk a 7. helyre. Bár megmondom őszintén nem tudom, melyik csapatnak örülnék jobban a PO-ban. Miami? Vagy Chicago?
Rondo sorozata még mindig él, nem kis teljesítmény azért. Viszont félelmetes, hogy mennyire nem szeret dobniBob_Marley írta:Rondot el is felejtettem megemlíteni
Sport TV meg az nba1.hu-n nagyon kapja!
csak 1-2 gyöngyszem:
Gerald Green meg nem nyugszik :
http://www.youtube.com/watch?v=h4dk8OQS ... AAAAAAAEAA
Köszi! A 03.31 és a 04.07-között mi a különbség? 03.31.-én már végbement az összes változtatás nem?daffy írta:itt gyakorlatilag minden vanneobarca írta: Viszont lenne egy kérdésem: NBA 2K12-höz van már rosterfrissítés? Nem néztem még utána, de hátha itt egyből rávágjátok a választ.
itt gyakorlatilag minden vanneobarca írta: Viszont lenne egy kérdésem: NBA 2K12-höz van már rosterfrissítés? Nem néztem még utána, de hátha itt egyből rávágjátok a választ.
Nem akarom neobarca lelombozni a hangulatodatneobarca írta:Grat a Bostonnak, ezzel feljöttünk a 7. helyre. Bár megmondom őszintén nem tudom, melyik csapatnak örülnék jobban a PO-ban. Miami? Vagy Chicago? Jó kérdés! A legjobb az lenne, ha megelőznénk a Bostont és a 4. helyről várnánk a PO-t...Még nem lehetetlen bár sok esély nincs rá! Remélem a Bulls elleni győzelem lökést ad nekünk a következő pár meccsre...
![]()
![]()
neobarca írta: Na jó, egye fene... 1éven keresztül egy öltönycégnek voltam a reklámarca akik elég sokat hirdettek számos újságban...![]()
De többet nem árulok el!
http://www.moddingway.com/file/22174.htmlneobarca írta: Viszont lenne egy kérdésem: NBA 2K12-höz van már rosterfrissítés? Nem néztem még utána, de hátha itt egyből rávágjátok a választ.
Sok locsolót mindenkinek!