A 2. vidi hatalmas nagy!!!!!Bogika87 írta:Tényleg??nade tudatlan vok![]()
![]()
![]()
Jajj én is nagyon várom a mai futamot bár most annyira nem kell izgulnom mint tavaly de azért a Ferrari miatt biztos fogok![]()
![]()
![]()
és remélhetöleg Massának nem csak Kimi lesz az egyetlen szerencséje ahogy ő azt mondta
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.viddler.com/explore/IceSarah/videos/9/
Búcsúzik az ITV is nem csak DC![]()
![]()
![]()
de a vidi nagyon jóóó
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=6hXH5B-X ... 23757.html
Nem vagy egyedül.ozsimiki írta: Hú de várom már a mai F1et, adrenalin powaaaa
Csak 7 tizeddel maradt el a legjobbaktól elsőre. A F1-hez is van tehetsége a fiúnak, de ő csak maradjon a kétkerekeseknélozsimiki írta:Már tesztelt Rossi a Ferrarinak pár évesőt még sanszot is láttak,h F1ezni is fog, amire szntem már 0% esély maradt. De azért funból én is kipróbálnám a gépeket, ha lehetne
![]()
Már tesztelt Rossi a Ferrarinak pár éveBogika87 írta:Sok sok esőt várnak![]()
![]()
![]()
![]()
"Ínyenceknek való idő lesz. A futam rajtjára azaz helyi idő
szerint 15 órára 90% eső,majd 16 órára 100% eső.Szóval a
nemzetközi helyzet fokozódik."
Hmmm defuri lesz látni Rossit 4 keréken![]()
![]()
![]()
http://www.formula.hu/f1/a-ferrari-mege ... 23751.html
bali 15 írta:Ki szavazott Raikönenre hogy most már semmi esélye sincs?
Sztem utsó futamra azért beül Laci Bácsi (valszeg "Gyulámmal")LG írta:Nembaj, legalább nem kell a Gyulust(by Palik) hallgatni. Kész vagyok már attól a csávótól. Holnap remélem ott lesz Palik is, ha nem, és a két nyomoronc közvetit, akkor nézem máshonnan.
Abszolút igazad van!Sztem lehetett volna olyan fontos a végkifejlet szempontjából ez az időmérő,h hozzá tudják igazítani a műsort.Minimum a SportKlubon...Ha már adták az egész szezont,akkor szoríthattak volna időt erreKralo írta:Köszönet az RTL klub-nak az élő közvetítésért az időmérőről (legalább sport klubon leadhatták volna)...
..és még képesek voltak rövid hírekben bemondani az eredményt.
Azért, mert büdös bunkók...Kralo írta:Köszönet az RTL klub-nak az élő közvetítésért az időmérőről (legalább sport klubon leadhatták volna)...
..és még képesek voltak rövid hírekben bemondani az eredményt.
Ja ez a lényeg. Valóban nagy a feszültség ebben a topicban, és gyakran sajna elszabadulnak az indulatok, valószinűleg holnap is ez lesz, akármi is lesz a vége...Mihu írta:Pontmiihii írta: Na de részemről is lezárva a vita,ennél tovább ne ragozzuk.Veszekedésig nem szeretném,ha elfajulna a dolog.Hisz' ez egy BARCA fórum,BARCAsok vagyunk,alapvetően egyfelé hajtunk
Asszem ez nekem szól. Én nem vagyok Ferraris, sőt Mekis sem. Alapvetően Honda és Alonso szurkoló vagyok. Nem azért szánalmas a srác mert nem ferraris, hanem mert az és kész. Már bizonyította sok pontján ennek a forumnak. Perrero mondta rá ezt a szóviccet először, és bennem most kerekedett ki mennyire igaza voltd.OR írta:itt nem erről van szó, hanem arról, hogy némelyikőtök lehetne valamivel toleránsabb...és attól még, hogy Ferraris fölény, nem kell a másikat oltogatni, pl. azt mondani rá, hogy szánalmas (tudom,hogy ez nem te voltál..).
Pontmiihii írta: Na de részemről is lezárva a vita,ennél tovább ne ragozzuk.Veszekedésig nem szeretném,ha elfajulna a dolog.Hisz' ez egy BARCA fórum,BARCAsok vagyunk,alapvetően egyfelé hajtunk
Igen,úgy teszek,mert a hsz-edből nem jött át,h ez most (elég rossz) viccelődés volt.Mihu írta:
Hát ez kész....Ember úgy teszel mintha halál komolyan írtam volna. De még utána le is írod hogy ez egy HASONLAT. Akkor miről beszélünk? Amúgy meg itt be is lehet fejezni a vitát, mert mi Ferrarisok (nem mindenki!!!) azt mondjuk Rátok Mercisekre hogy csőlátásotok van, Ti meg ugyan ezt mondjátok ránk. Ha mi azt mondjuk hogy Hamilton nagyképű és túl agresszív, akkor Ti azt mondjátok hogy egészséges önbizalma van, nem olyan unalmas mint Raikönnen, és nem olyan puhány mint a finn.
Egyik fél sem fogja tudni meggyőzni a másikat arról hogy a piros az ezüst vagy az ezüst az piros.