Meghallgattam hazajövet, ismét zseniális!
És pont ezt beszéltük game-el, hogy milyen jó, hogy van népszerűsége kis hazánkban is az NBA-nek!
Szerintem rajtam kívül még biztos vannak akik emlékeznek, hogy gyakorlatilag TV3 volt az egyetlen, ahol jöttek a meccsek, meg a DSF-n péntekenként volt ha jól emlékszem az összefoglaló a hétről, s ennyi!
Interneten meg 56k-s modem korszak!
Régi szép idők, most meg meccsek folyamat, van podcast ami ráadásul színvonalas, van benne minden értékelés, humor, érdekességek!
Nagyon örömteli ez!
Antoine Walkerről én nem is hallottam pl, vérzik a szívem!Ismét csak nosztalgiázva, én abba a Celticsbe lettem szerelmes, Walker-PP imádtam őket!A Nets elleni 20+al égünk az utolsó negyedben és fordítunk az egyik legnagyobb élmény, s akkor kezdtem el nekik szurkolni, amikor az történt pont adta a TV3 és

Walker szörnyű hova jutott, amiért egész életében küzdött 21ezer+ dollárért köddé válik, szörnyű!
Twitter amúgy szóba került (pl ismét csak elképzelni nem lehetett ilyet régen, hogy lesz ilyen mint a Twitter

) én is mindenkinek ajánlom aki szereti az NBA-t érdeklik a friss hírek, játékosok magán fotói, érdekességek!Én nagy Facebook ellenes vagyok, viszont a twittert én is rengetegszer megnézem, mert mindent meg lehet tudni!Akik mindig szóba kerülnek emberek Wojnarowski, Simmons, Coon, Hollinger, Aldridge érdemes felvenni őket!
fcbarca0827 Krisztián meg a sztár

Amúgy a kis listád is korrekt volt, mondjuk centerbe nálam is Pekovic idén a nagy kedvenc!Mekkora hírverést kaptál

Írj mindig
Volt szó Nyugatról, én kíváncsi lennék a ti véleményetekre Keletről!
Tuti elő fog kerülni majd a következőben, meg annyira nincs is nagy tolongás, de azért érdekes lehet, mert a sorsolás pl nálunk katasztrofális, s aBucks-knicks meg egymás nyakán!
De úgy nagyjából hogy képzelitek el a végső sorrendet, meg reálisan nézve Knicks vagy Bucks a 8ik????Vagy mindkettő és kiesik a Celtics

(hatereknek utóbbi kötelező megjelölés

)
Plusz maga az atlanti divízió nagyon érdekes, emg az Atlantát vagy a Pacers is hátrébb csúszhat simán!
Én is írok egyet, de először mindenki másra kíváncsi vagyok

Hogy ne írjak hülyeséget
200.000-ret nem ereklyére de egy napos Celtics edzés látogatás, cserepadon csücsülésre befizetnék, de ez a Barcara is igaz!Hogy az ember tudja hogy lélegeznek ez az igazi sztárok!Meg az öltöző varázsa mondjuk KG-vel Allennel stb-kel!
Erről jut eszembe, hogy pl Rondo rendesen megvolt szeppenve 2 évvel ezelőtti All-Staron láttam egy még a meccs előtt a Tunnelben volt az összes játékos Kelet-Nyugat ő meg a falnál állt tök egyedül, s KG is elmondta odament neki szólni, hogy barátkozzon, de ő "félt" a nagy sztároktól!
http://www.youtube.com/watch?v=oklBvFyBuB4 érdemes figyelni hogy elbújik pedig Rajon Rondo a fiatalember

Emberek ők is, csak rohadt gazdagok

Meg Allen-nel egy shootaroundra is befizetnék!
Tényleg csak ismételni tudom magam, remek, hogy van magyar podcast, ami nagyon jól fel van építve!