USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.03.24. 09:04:38

Ez a Westbrook még mindig egy idióta. Ott megy mellette DURANT, és nem, beviszi három ember közé...oké, bedobta kétszer is, de ha kihagyja, akkor kb a meccs megy el rajta, és mégiscsak DURANT volt mellette...még szerencse, hogy az igazán fontos clutch szitukban azért még Kevin kapja a lasztit...
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.03.24. 08:36:22

Game90 írta:Hirtelen nem tudom eldönteni, hogy ki az elmebetegebb, Durant vagy Love.
Love nem csak kiválóan énekel. :lol:
Azért belefigyelt egy 51 pontba..

Szerk: komment Beasley Spears produkciója után:

Beasley sounds like Chewbacca in the middle of mating season! :lol: :lol: :lol:
PCsabi
aka Game90

2012.03.24. 04:05:27

Hirtelen nem tudom eldönteni, hogy ki az elmebetegebb, Durant vagy Love.

És akkor a 45 pontos Westbrook-ról (9 a 2. TO-ban) ill. a tripla-duplát elérő Barea-ról még nem is beszéltem.

Minimum egy hosszabb összefoglalót nézzetek meg a Wolves - Thunder-ről, nálam eddig magasan az év meccse.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.23. 18:27:35

mi lehet oda a felvételi eljárás, vagy kritérium? :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.23. 18:11:32

kanty kb 1 hónapja találtam az éneklős videót, néha szoktak karaoke-zni a srácok :D
Oltári arcok :D
Celticsnél is volt tavaly, csak azt a szünetekben játszották le!
Most is vannak a szünetekben látnivalók :D
Erősítettünk is táncosok terén :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=My-TaOTc ... AAAAAAAAAA
http://www.youtube.com/watch?v=zG9dBhZO ... AAAAAAAEAA
:mrgreen:

Bucks ellenit megnéztem, jók voltunk PP nagy meccset hozott ahogy KG is!Rondo meg okosan levezényelte megint a zenekart :D
A meccs jelenete volt, mikor Gooden óriási elzárást nyomott, csak éppen Delfinonak :D Lent is maradt az argentin, nem volt meg az összhang :mrgreen:

Ma mint említettem Philly, nyerni kell! :D
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.03.23. 15:38:33

Tocy írta:Tudja valaki, hogy miért csökkentették le a Cowboys capjét 10 millióval, a Redskinsét meg 36 millióval?
Huhh, de jó lassan érnek el ide az NFL hírek :D

Azért csökkentették, mert volt egy cap mentes év, és kiosztogattak rengeteg lóvét, prémiumot meg ilyenek, de erre felhívták a figyelmet már akkor is, hogy ésszel, mert ezeket át fogják vizsgálni. Úgy néz ki a Skins és a Boys ennyi ésszel lett megáldva :D
De amúgy nem ítélkezem, mert volt ebben is kavarás, hogy azért ez ennyire nem egyértelmű dolog.

Alapvetően egyébként az is felmerült, hogy számítottak a csapatok a büntire, mivel úgy oszthatják el az elkövetkezendő három (de lehet hogy csak kettő, nem akarok hülyeséget mondani) évre a capben a büntit, ahogyan akarják, és mivel 2014-től új TV-s szerződés lesz, így a cap megemelkedik nagy valséggel, tehát bőven elfér majd ez a büntetés.

Én ennyit tudok róla, hogy azóta valami fejlemény van-e, azt nem vágom.
Tocy
Director del Fútbol

2012.03.23. 15:00:01

Tudja valaki, hogy miért csökkentették le a Cowboys capjét 10 millióval, a Redskinsét meg 36 millióval?

Amúgy Bob, kiugranék a bőrömből, ha Ray nálunk kötne ki :D Csak úgy gondolom, hogy a jelenleg mjuk 3, bajnokesélyesként számon tartott csapatból nekünk kell a legkevésbé. Persze Battier 3as, meg játszik ő mindent, és nyilván elférne Allen...csak a Thunder-Bulls kettősnél szerintem több szerepet kapna. De ne így legyen :D
kanty
Llegenda del Barça

2012.03.23. 10:50:26

Bob_Marley írta: Diszkópatkány :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=5-6_Oway ... r_embedded#!
Shake that :D

http://www.youtube.com/watch?v=kQDut-MH ... r_embedded#!
Beasley az összes ilyen zene éneklős videójukban, be van szívva :D
Webster hangja meg eléggé "érdekes" :D
Ja me PEKOVIC!!!!!!!!!! :D
http://www.youtube.com/watch?v=KYDzvmoGIcE
Ez még a régebbi, egyszer már linkeltem, Webster, Johnson óriási, Beasley csak a szokásos :D Ööm dmmm, dmmm yeemm,nmmm-ben nagyon jó Beasley :mrgreen:
A szerb meg mindig megmondja a frankót ezekre a zenékre :D
Ezeket mióta nyomatják?
Nagyon jó. :D
Nem unatkozhatnak a Wolves öltözőjében, Pekovic, Beasley. :lol: A videók alatt a kommenek is ütnek elég rendesen. :lol:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.03.23. 09:41:48

visca el barca írta:a sok nba mágustol kérdezném h a netset miért viszik át brooklynba és keresztelik át a brooklyn netsre a következő idénytől.

thx
Gondolom hasonló indoka van, mint mondjuk a Supersonics Oklahoma Citybe kerülésének, vagy a Raiders franchise pár tízévenkénti mozgatásának LA és Oakland között.
New Jersey-ben biztosan nincs akkora biznicc, nem érdekli az embereket.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.23. 09:27:37

Nyertünk, kapaszkodunk felfelé :D És a jó formában lévő Bucksot győztük le, ráadásul idegenben fontos meccsen!Átérezték a srácok az Atlanta és a Bucks ellene meccsek súlyát, meg is lett a W!
És ma megint Philly :D
Ha nyerünk beérjük őket!Legutóbb sima és csúnya meccse volt :P :D 2 "ziccert" nem hagyhatunk ki, LETS GO CELTICS

Iverson :arrow: Dominika majd hír:
http://sports.yahoo.com/nba/news?slug=a ... anrepublic
Iverson not :arrow: Dominika
:D

Allen’s free-agent options are up in the air. The Miami Heat are expected to make a strong run at signing him this summer, one league source said.

Na csak írnom kellett múltkor :twisted: Várható, hogy Ray Allen a nyáron azért a bajnokesélyes csapatoknál ott lehet a listán! Azért bízom benne, mi is esélyes csapat maradunk, s nálunk marad :D
1-2 év még van az "öregben" :D

Látom ezt Tocy már észrevételezte, azért Battier nálam 3as poszt, s ha kell megtalálnák a helyét ebben biztos vagyok!Wade-meg Allen is eltud bohóckodni irányítóban is :D De ez remélem nem történik meg, így is elég a jóból Miamiban :D

Diszkópatkány :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=5-6_Oway ... r_embedded#!
Shake that :D

http://www.youtube.com/watch?v=kQDut-MH ... r_embedded#!
Beasley az összes ilyen zene éneklős videójukban, be van szívva :D
Webster hangja meg eléggé "érdekes" :D
Ja me PEKOVIC!!!!!!!!!! :D
http://www.youtube.com/watch?v=KYDzvmoGIcE
Ez még a régebbi, egyszer már linkeltem, Webster, Johnson óriási, Beasley csak a szokásos :D Ööm dmmm, dmmm yeemm,nmmm-ben nagyon jó Beasley :mrgreen:
A szerb meg mindig megmondja a frankót ezekre a zenékre :D
Kép
Kép
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.03.23. 08:04:21

MessiFan írta:Visszavonultatta a San Antonio Spurs egykori játékosa; Bruce Bowen mezszámát.
Nem láttam játszani, de nézegettem videókat és elképesztően jó védő volt.
pl: http://www.youtube.com/watch?v=S2A9iGhatcc

Eazzy! Megnéztem a 2001-es meccset és... Ilyen Cartert se láttam még :D persze ez érthető mert csak pár éve nézek nba-t.
Durva hogy miket művelt. AI meg.. szokásos :D

Kép

Csak összejött :lol:
Bowen jó védő volt, de én sose csíptem, mert rendkívül alattomos munkát végzett sokszor...

A gif meg óriási! :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2012.03.22. 21:57:58

a sok nba mágustol kérdezném h a netset miért viszik át brooklynba és keresztelik át a brooklyn netsre a következő idénytől.

thx
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.03.22. 17:48:23

MessiFan írta:Visszavonultatta a San Antonio Spurs egykori játékosa; Bruce Bowen mezszámát.
Jó védő volt, de én sosem bírtam őt.

De pár Bruce Lee filmet biztos látott:
http://www.youtube.com/watch?v=edb6bz_C9ms
Róla mindig ez a jelenet jut eszembe :D
fcbarca0827 írta:
Itt az a bizonyos Krisztián nevű hozzászóló, én voltam. :mrgreen:
Az igen, gondolom lementetted a podcast-et :D Bazskának nagyon tetszett, csak nehogy mostantól így menjen a podcast: intro, duma, Krisztián hozzászólásának felolvasása :P

Egyébként nem volt rossz adás, de nekem a 3. jobban tetszett. Bár a Pálinger Katis résznél visítottam :lol:
Bob_Marley írta:hsz
Jó kis TV3 :lol: Emlékszem, talán egy Spurs meccset láttam először Karácsonykor...de valamiért nem lettem SAS-fan :D

Toine esete tényleg sajnálatos, de ennyi pénzt elszabni, fizetés + szponzorpénz, 100+ millióról lehet szó :roll: Bár Iverson-nak is összejött...

Twitter-t meg nem igazán használok, kb. 4-5 embert szoktam olvasni, infók úgyis jönnek nba1-ról, eurobarcáról, útwengerről.

Keletet egyelőre nem tudom megjósolni, sok fog az egymás elleni meccseken múlni (hú, mekkora okosságot mondtam). Celtics-nek nagyon kemény a sorsolása, miközben a Knicks és a Bucks szépen nyeregeti a meccseket. Nem haterkedésből, de szerintem a Boston fog kicsúszni a 8-ból.

Ereklyés részhez annyit, hogy először legyen fizetésem :D De most igazából nem is jut eszembe olyan dolog, amiért x pénzt áldoznék, de ha NBA-ben gondolkodok, akkor talán valamilyen Iverson-nal kapcsolatos tárgy vagy a 98-as döntőből Jordan meze, amit a döntő utolsó meccsén hordott ill. a labda, amivel a győztes kosarat dobta.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.03.22. 17:20:24

Bob_Marley írta:Antoine Walkerről én nem is hallottam pl, vérzik a szívem!Ismét csak nosztalgiázva, én abba a Celticsbe lettem szerelmes, Walker-PP imádtam őket!A Nets elleni 20+al égünk az utolsó negyedben és fordítunk az egyik legnagyobb élmény, s akkor kezdtem el nekik szurkolni, amikor az történt pont adta a TV3 és :D
Walker szörnyű hova jutott, amiért egész életében küzdött 21ezer+ dollárért köddé válik, szörnyű!

200.000-ret nem ereklyére de egy napos Celtics edzés látogatás, cserepadon csücsülésre befizetnék, de ez a Barcara is igaz!Hogy az ember tudja hogy lélegeznek ez az igazi sztárok!Meg az öltöző varázsa mondjuk KG-vel Allennel stb-kel!
Walkert én is sajnálom, de sajnos többen esnek ilyen hibába, ezt soha nem fogom megérteni.
Most is a D-League-ben kell játszania... Azért a triplákat még mindig előszeretettel hajigálja 4-5-öt meccsenként, 20 % körül. :)
200 ezret például szívesen adnék Senna vagy Fangio világbajnoki kocsijáért, de nem valószínű, hogy ennyiért megkapnám. :)
A podcastek nekem is nagyon tetszenek, főleg hogy nem csak NBA-ről beszélnek.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.22. 17:17:54

Ha már Twitter. Azt be lehet valahogy állítani, hogy tényleg csak azoknak a postjait mutassa akiket követek?
Egy csomó ismeretlen fazon postjait is kiírja, gondolom akik valamiféle kapcoslatban vannak azokkal, akiket követek,de nagyon idegesít :D
Tocy
Director del Fútbol

2012.03.22. 17:07:02

Eazzy! Megnéztem a 2001-es meccset és... Ilyen Cartert se láttam még :D persze ez érthető mert csak pár éve nézek nba-t.
Arra a hihetetlen Sixers-Raptors párharca emlékszem én is élénken, 50eket dobáltak mindketten...félelmetes volt :D Nagy kár, hogy Carter semmit nem fejlődött, inkább csak vissza...
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.22. 16:57:47

Visszavonultatta a San Antonio Spurs egykori játékosa; Bruce Bowen mezszámát.

Kép

Csak összejött :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiFan 2012.03.22. 17:18:54-kor.
Tocy
Director del Fútbol

2012.03.22. 16:05:15

csababarca írta:Hát én nem támogatom ezt amit csináltak,de azért nah...ez abszolút példátlan büntetés,hazavágják vele az egész franchise-t.
Kivételezni sem szabad persze,de most egy csapattal elvitetni a balhét :roll:
Persze biztos nem lennék ennyire mérges, ha nem az egyik kedvencem csapatomat érintené ez,de számomra ez az ítélet a vicc kategória.
itt elég lett volna a vezetőket,vagy akik a pénzt feldobták a játékosoknak,azokat elítélni,eltiltani. De ezért megszivatni az egész klubot,az felháborít.
nah mindegy, kb így a ligautolsó hely le van zsírozva jövőre,de azért remélem nem fog teljesen szétszéledni a csapat.
Egyetértek...oké, itt borult a dolog, akkor tiltsuk el, meg legyen pénzbüntetés azoknak, akik ezt felajánlották, bevezették stb. Dehogy még a draftjogokat is elveszik, meg mindent és tönkreteszik teljesen az egész csapatot...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.03.22. 16:03:31

Hát én nem támogatom ezt amit csináltak,de azért nah...ez abszolút példátlan büntetés,hazavágják vele az egész franchise-t.
Kivételezni sem szabad persze,de most egy csapattal elvitetni a balhét :roll:
Persze biztos nem lennék ennyire mérges, ha nem az egyik kedvencem csapatomat érintené ez,de számomra ez az ítélet a vicc kategória.
itt elég lett volna a vezetőket,vagy akik a pénzt feldobták a játékosoknak,azokat elítélni,eltiltani. De ezért megszivatni az egész klubot,az felháborít.
nah mindegy, kb így a ligautolsó hely le van zsírozva jövőre,de azért remélem nem fog teljesen szétszéledni a csapat.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2012.03.22. 15:44:53

csababarca írta:most azért mert agresszívabban védekeztek a kelleténél? a Saints? komolyan...ezen csak röhögni tudok.
konkrétan prémiumot kaptak ha az ellnfél játékosát harcképtelenné teszik...

az meg hogy ez a fajta motiválás mindennapos lenne az nfl-ben nem hinném..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.22. 15:40:58

Meghallgattam hazajövet, ismét zseniális!
És pont ezt beszéltük game-el, hogy milyen jó, hogy van népszerűsége kis hazánkban is az NBA-nek!
Szerintem rajtam kívül még biztos vannak akik emlékeznek, hogy gyakorlatilag TV3 volt az egyetlen, ahol jöttek a meccsek, meg a DSF-n péntekenként volt ha jól emlékszem az összefoglaló a hétről, s ennyi!
Interneten meg 56k-s modem korszak!
Régi szép idők, most meg meccsek folyamat, van podcast ami ráadásul színvonalas, van benne minden értékelés, humor, érdekességek!
Nagyon örömteli ez!

Antoine Walkerről én nem is hallottam pl, vérzik a szívem!Ismét csak nosztalgiázva, én abba a Celticsbe lettem szerelmes, Walker-PP imádtam őket!A Nets elleni 20+al égünk az utolsó negyedben és fordítunk az egyik legnagyobb élmény, s akkor kezdtem el nekik szurkolni, amikor az történt pont adta a TV3 és :D
Walker szörnyű hova jutott, amiért egész életében küzdött 21ezer+ dollárért köddé válik, szörnyű!

Twitter amúgy szóba került (pl ismét csak elképzelni nem lehetett ilyet régen, hogy lesz ilyen mint a Twitter :D) én is mindenkinek ajánlom aki szereti az NBA-t érdeklik a friss hírek, játékosok magán fotói, érdekességek!Én nagy Facebook ellenes vagyok, viszont a twittert én is rengetegszer megnézem, mert mindent meg lehet tudni!Akik mindig szóba kerülnek emberek Wojnarowski, Simmons, Coon, Hollinger, Aldridge érdemes felvenni őket!

fcbarca0827 Krisztián meg a sztár :D
Amúgy a kis listád is korrekt volt, mondjuk centerbe nálam is Pekovic idén a nagy kedvenc!Mekkora hírverést kaptál :mrgreen:
Írj mindig :D

Volt szó Nyugatról, én kíváncsi lennék a ti véleményetekre Keletről!
Tuti elő fog kerülni majd a következőben, meg annyira nincs is nagy tolongás, de azért érdekes lehet, mert a sorsolás pl nálunk katasztrofális, s aBucks-knicks meg egymás nyakán!
De úgy nagyjából hogy képzelitek el a végső sorrendet, meg reálisan nézve Knicks vagy Bucks a 8ik????Vagy mindkettő és kiesik a Celtics :mrgreen: (hatereknek utóbbi kötelező megjelölés :P :D)
Plusz maga az atlanti divízió nagyon érdekes, emg az Atlantát vagy a Pacers is hátrébb csúszhat simán!
Én is írok egyet, de először mindenki másra kíváncsi vagyok :D Hogy ne írjak hülyeséget :P :D

200.000-ret nem ereklyére de egy napos Celtics edzés látogatás, cserepadon csücsülésre befizetnék, de ez a Barcara is igaz!Hogy az ember tudja hogy lélegeznek ez az igazi sztárok!Meg az öltöző varázsa mondjuk KG-vel Allennel stb-kel!
Erről jut eszembe, hogy pl Rondo rendesen megvolt szeppenve 2 évvel ezelőtti All-Staron láttam egy még a meccs előtt a Tunnelben volt az összes játékos Kelet-Nyugat ő meg a falnál állt tök egyedül, s KG is elmondta odament neki szólni, hogy barátkozzon, de ő "félt" a nagy sztároktól!
http://www.youtube.com/watch?v=oklBvFyBuB4 érdemes figyelni hogy elbújik pedig Rajon Rondo a fiatalember :D
Emberek ők is, csak rohadt gazdagok :lol:
Meg Allen-nel egy shootaroundra is befizetnék!

Tényleg csak ismételni tudom magam, remek, hogy van magyar podcast, ami nagyon jól fel van építve!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.03.22. 16:09:41-kor.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.03.22. 15:29:26

A liga példát akar statuálni, nem érdekli, hogy ki volt még benne és mennyire, vagy hogy ez mennyire mindennapos ( több csapat és játékos egybehangzó véleménye szerint elég gyakori, főleg a PO-ban ), szimplán meg akarják mutatni, hogy ezt nem lehet, többet ilyen ne forduljon elő, és kész. Ezzel nem 1, sztem legalább 3 évre hazavágták a csapatot. Amúgy se volt sok pénz, nem tudták letenni a megbeszélt szerződést Brees elé, Nicksnek se adták meg a kért fizut, a defense-ből is vannak páran...és akkor még ez. Nem tudom mi lesz így Brees sorsa, itt tartja-e a NO-szív, vagy távozik. Mindenesetre benne volt, hogy ez lesz az utolsó szezonja és egy fiatal irányító érkezik a helyére...hát így...kilátástalan a helyzet. Egy biztos: ha valahol, akkor New Orleansban megmarad a szív...
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.03.22. 13:15:36

Bob_Marley írta: fcbarca0827 meg a mi kis sztárunk :D
Majd végig hallgatom a podcastet, odáig jutottam Boris Diaw esetleg Boston és röhögőgörcs Bazskáéknál :mrgreen:

Egyébként e-mailen küldted a kérdésed vagy hogy?
De majd meghallgatom tuti Lakerses kérdés volt :lol:
Ja nem, semmi ilyen. Csak szimplán megdicsértem őket és örültek neki. :mrgreen: Bár lehet egy kicsit túlzásba estem. :D

Amúgy a podcast alatt, csak meg kell adni egy ímél címet, meg egy nevet és beírod a hozzászólást.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.22. 13:12:51

Ezt kiemelném, amúgy megdöbbentő a hír!

Az NFL a könnyebb utat választotta: egy franchise-t hazavágnak minimum egy szezonra, ahelyett, hogy ésszerűbb mértékű büntetés mellett kinyomoznák a további ügyeket is.
Biztos lehetett volna találni valami salamoni döntést, így valóban egy év teljesen kuka, s persze legyen büntetés ami egyben visszatartó erő is, úgyhogy egy nagyon nehéz kérdés!Sajnálom őket, meg ráadásul ez nem csak 1 szezont érinthet azért nehéz lesz felépíteni a dolgokat, ráadásul az emberek akik belekeveredtek egyhamar nem másznak ki belőle!Nem tudok mást írni ledöbbent a hír :shock:

fcbarca0827 meg a mi kis sztárunk :D
Majd végig hallgatom a podcastet, odáig jutottam Boris Diaw esetleg Boston és röhögőgörcs Bazskáéknál :mrgreen:

Egyébként e-mailen küldted a kérdésed vagy hogy?
De majd meghallgatom tuti Lakerses kérdés volt :lol:

Most nem tudom majd elolvasni a dolgokat, de a pénzbüntetés is félmegoldás lenne szerintem, ezeknek az embereknek az nem büntetés, vagy legalábbis elég komolynak kell lenni, mondjuk 1 éves fizetés megvonás vagy valami hasonló!De biztos lesz az ügynek folytatása, példátlan mindenesetre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.03.22. 13:15:45-kor.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.03.22. 13:02:40

Tocy írta:Hazavágták a Saintset...22-27 játékos vár eltiltásra, edzők eltiltve, draftjogaink nincsenek...nincs semmink. Hurrá...
micsoda? :shock: :shock: :shock:
Pontosan mi történt,kit/kiket érint ez pontosan?

most azért mert agresszívabban védekeztek a kelleténél? a Saints? komolyan...ezen csak röhögni tudok.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Válasz küldése