Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na jó, de a Nuggets a po-ra hajtott! Akkor azt felejtsük el, engem csak ez zavar. A sportérték csökkent ezzelBob_Marley írta:Nené 13 millió 2016ig, McGee RFA lesz jövőre és kap 2,5 milliót elég nagy különbség! :dKalap1988 írta:Én a Denvert nem értem, elvesztették Nenét és kaptak egy McGee-t. Állítólag PO-ba akarnak kerülni, miért érte ez meg nekik? Terveznek valakit még igazolni és így maradt helyük a sapka miatt? Fura, na. A Washington még jobban járt, mert ő megszabadult két hülyétőlés kapott egy jó Nenet, de ők. Plusz itt a Clippers szerepét nem értem. Ők azonfelül, hogy kapták Youngot, mivel szálltak be a cserébe?
Szerk: Már látom: Valószínűleg pickkel és B. Cookkal.
Blazers meg ahogy nézem feladta és új csapatot építenek. Ezek a mostanában "elért eredményeik" sem voltak véletlenek, tudatosan készültek a bukásra és a változásra. Pedig sokat láttam ebben a keretben és szimpatikusak is voltak, szerintem Nyugaton jó gondolkodású edzővel és akarattal bárkit megszorongathattak volna. A tulajok másként gondolták ( vagy a játékosok is kevertek a háttérben), ez van...
Young is lejárós, s volt TPER-je a Clippersnek ha jól tudom!
Nené 13 millió 2016ig, McGee RFA lesz jövőre és kap 2,5 milliót elég nagy különbség! :dKalap1988 írta:Én a Denvert nem értem, elvesztették Nenét és kaptak egy McGee-t. Állítólag PO-ba akarnak kerülni, miért érte ez meg nekik? Terveznek valakit még igazolni és így maradt helyük a sapka miatt? Fura, na. A Washington még jobban járt, mert ő megszabadult két hülyétőlés kapott egy jó Nenet, de ők. Plusz itt a Clippers szerepét nem értem. Ők azonfelül, hogy kapták Youngot, mivel szálltak be a cserébe?
Szerk: Már látom: Valószínűleg pickkel és B. Cookkal.
Blazers meg ahogy nézem feladta és új csapatot építenek. Ezek a mostanában "elért eredményeik" sem voltak véletlenek, tudatosan készültek a bukásra és a változásra. Pedig sokat láttam ebben a keretben és szimpatikusak is voltak, szerintem Nyugaton jó gondolkodású edzővel és akarattal bárkit megszorongathattak volna. A tulajok másként gondolták ( vagy a játékosok is kevertek a háttérben), ez van...
http://www.nba.com/news/transactions/20 ... index.htmlcsababarca írta:Valaki majd összegezné a transfereket? vagy valami magyar oldal ahol frissítik,és összegezve látni a dolgokat?
Azért a vén majom letett ezt-azt az asztalra, s ha nem is így lenne majmozni nem igazán kellene...MessiFan írta:Lakers bekaphatja. Egy vén majomért kaptak egy fiatal magast meg egy pickért egy Sessionst...
Mi meg... oké így is jó, de egy átkozott centert lehetett volna kunyerálni..
Walton 32 lesz idén, gondolom rá gondoltEazzy írta:Nana, én nem vagyok Lékersz fan se, meg Fisher fan se, de azért jár neki annyi tisztelet, hogy ne vén majmozzuk mááán!MessiFan írta:Lakers bekaphatja. Egy vén majomért kaptak egy fiatal magast meg egy pickért egy Sessionst...
Nana, én nem vagyok Lékersz fan se, meg Fisher fan se, de azért jár neki annyi tisztelet, hogy ne vén majmozzuk mááán!MessiFan írta:Lakers bekaphatja. Egy vén majomért kaptak egy fiatal magast meg egy pickért egy Sessionst...
Azt jelenti, hogy elcserélhetsz egy pl top 10 védett draft picket, de ha rosszul teljesítesz, s te választhatnál top10ben, akkor marad nálad!Ez azért van, hogy a gyenge csapatok ne csesszék el a pickjeiketdaffy írta: mit jelent,hogy védett?
Én igényelnémEazzy írta:Practice? U talkin bout practice, not the game, practice...we are talkin about practice man, not the game, i supposed to be the franchise player, and we're sittin here talkin about practice...not the game, that i go out and die for...we are talkin about practice...MessiFan írta: Eazzy: How the hell can i make my teammates better by practice?
Áhh priceless.![]()
Egyébként vicces, mert NFL-ben is brutál pörgés van, tegnap nyílt meg az FA piac, van rendesen mozgás. Megatron a Lionstól megkapta a valaha volt legbrutálisabb szerződést...valami 7 évre 132 milla körül...de majd megnézem pontosan.
Ha igénylitek akkor dobok egy rövid összefoglalást az érdekesebb mászkálásokról, és szerződésekről!
Practice? U talkin bout practice, not the game, practice...we are talkin about practice man, not the game, i supposed to be the franchise player, and we're sittin here talkin about practice...not the game, that i go out and die for...we are talkin about practice...MessiFan írta: Eazzy: How the hell can i make my teammates better by practice?
Persze.Sanama írta: Kanty is szerintem csak poénból dörgölte Bob orra alá a dolgokat, nem komolyan gondolta( ha igen bocs)
off:Kalap1988 írta:
De neked volt Boston játékosod, csak jó érzékkel továbbadtad Rajont![]()
Bocs, ez kihagyhatatlan volt ( egyébként szerintem más is megfordult a Celticsből nálad, de arra már úgy nem emlékszem, olyan kaotikus a te játékosáramlásod).
kösziBob_Marley írta:Magyar idő szerint 20 óra!daffy írta:magyar idő szerint meddig lehet játékosokat cserélni?
köszönöm
De neked volt Boston játékosod, csak jó érzékkel továbbadtad RajontBob_Marley írta:Ezért "imádkozok", hogy jöjjön Kaman:
http://www.celticsblog.com/2012/3/14/28 ... ed-signals
Látva a schedulétKingset be kell gyűrni, Denverben kikapunk b2b szétfutnak minket
És utána Atlanta, Bucks, Philly ezek létfontosságú meccsek!
Danny van 8 órád valamit intézzMert egy jó centerrel contender csapat is lehetünk idén, persze Miami-Bulls ellen csoda kellene a PO-ban bármilyen felállásban, de Celtics PRIDE
Ainge szerintem mindenhol játszik az összes kártyánkkal Rondo-KG-Allen-PP és a perimeterek is, iszonyat érdekes lesz, aztán lehet nem történik semmi, de az se baj, akkor végiküldjük így a szezont, s szépen halunk meg
És nekem sincs Celtics játékosom, pedig egy ideje hajtom a dolgot legfőképpen Pierce ügyben
Magyar idő szerint 20 óra!daffy írta:magyar idő szerint meddig lehet játékosokat cserélni?
köszönöm