USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Tocy
Director del Fútbol

2012.03.10. 16:21:06

Ha már itt tartunk, egy legintelligensebb ( kosárlabda IQ inkább ) csapat sztetek? :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.10. 16:15:44

Ronaldinho&Barca írta:Gasolt elcserélte a Lakers? :shock: Ha igen, kire? Nagyon remélem, hogy vagy kacsa, vagy egy értelmes üzlet jött létre.. :?
Nem cserélte el :D
Csak valaki beböffögte twitteren, s elindult a láncreakció!Játszott tegnap, nálatok van még :mrgreen: Wojnarkowski is mondta nincs Gasol trade!

Wesbstert meg hogy hagyhattam ki :shock: :D Padra azért vannak még jelentkezők rajta kívül, egy jó Artestre is mindig szükség van :lol:
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.03.10. 16:04:26

Bob_Marley írta:
Eazzy írta:Shaqtin' a fool-t szoktátok nézni? Szerintem McGee mindegyikben benne van :D Igazi észjáték megy Washingtonban...Young, McGee páros valami zseniális. Én elcserélném helyükben Wallt Westbrookra, és kész lenne a tökéletes csapat, akik okos játékkal, nem erőből tudnák hozni végre a győzelmeket :D Bár ahogy nézem azért Wall is sűrűn látható itt :D
Blatche-t kihagytad :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=lDzRvZcFn48

McGee szerencsétlen tényleg mindig benne van, de tesz is érte bőven!A labdavezetése zseniális:
http://www.youtube.com/watch?v=27-jM2Nv ... re=related
Itt főleg a második a nagyon kemény, 2-1ben mennek, erre izomból belemegy a védőbe, s támadó :lol:

Tökéletes ötös:
Westbrook-Arenas-Young-Blatche-McGee :D :D :D :D

Arenast be kellene húzni, Wallt meg elpasszolni Westbrook körüli csomagért!És meg van a bajnok csapat :D Kicsit alacsony szerkezet, de ez legyen a legkisebb gond :D
Webster azért még elfér :D
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.03.10. 16:02:51

Gasolt elcserélte a Lakers? :shock: Ha igen, kire? Nagyon remélem, hogy vagy kacsa, vagy egy értelmes üzlet jött létre.. :?
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.10. 14:56:46

Eazzy írta:Shaqtin' a fool-t szoktátok nézni? Szerintem McGee mindegyikben benne van :D Igazi észjáték megy Washingtonban...Young, McGee páros valami zseniális. Én elcserélném helyükben Wallt Westbrookra, és kész lenne a tökéletes csapat, akik okos játékkal, nem erőből tudnák hozni végre a győzelmeket :D Bár ahogy nézem azért Wall is sűrűn látható itt :D
Blatche-t kihagytad :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=lDzRvZcFn48

McGee szerencsétlen tényleg mindig benne van, de tesz is érte bőven!A labdavezetése zseniális:
http://www.youtube.com/watch?v=27-jM2Nv ... re=related
Itt főleg a második a nagyon kemény, 2-1ben mennek, erre izomból belemegy a védőbe, s támadó :lol:

Tökéletes ötös:
Westbrook-Arenas-Young-Blatche-McGee :D :D :D :D

Arenast be kellene húzni, Wallt meg elpasszolni Westbrook körüli csomagért!És meg van a bajnok csapat :D Kicsit alacsony szerkezet, de ez legyen a legkisebb gond :D
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.03.10. 14:38:54

Shaqtin' a fool-t szoktátok nézni? Szerintem McGee mindegyikben benne van :D Igazi észjáték megy Washingtonban...Young, McGee páros valami zseniális. Én elcserélném helyükben Wallt Westbrookra, és kész lenne a tökéletes csapat, akik okos játékkal, nem erőből tudnák hozni végre a győzelmeket :D Bár ahogy nézem azért Wall is sűrűn látható itt :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.10. 13:45:28

Tocy írta:Vicc, hogy a Knicks 45%-kal is PO-résztvevő, miközben Rubioék 50 felett is kicsúsznak...

Meg hát ugye egyáltalán miért 50 alatti a NY? Lin sem játszik rosszul, pedig már elapadt a Linsanity, Stou is megtalálta a pontjait-pattanóit, Melo ugyan visszafogottabb, de egész jól beleillik a dologba most. Valami mégsem megy ( védekezés... ).
Mindig is ez volt :D
Nyugaton több a jobb csapat, viszont keleten akik jók azok nagyon jók :D

Amúgy meg idén a sűrített program miatt, nagyobb szívás, hogy a nyugatiak ráadásul többet játszanak egymással mint kelettel!Ergo nem elég, hogy jobb mutató kell, még erősebb csapatok ellen is :lol:
Na ez a szívás :D
Wolves úgy áll így, hogy 27-14 a meccs aránya nyugati vs keleti csapattal szembeni meccs számokkal :shock: és hátralévő meccseinek 19-6 :D

Mi lesimáztuk a Blazerst, akik nem nagyon akartak játszani!
Hallani is pletykákat, hogy szabadulnának pár embertől!28 eladott labdájuk jelzi, mennyire voltak képben a meccset illetően :D
pl:
http://www.youtube.com/watch?v=03oCv9C3 ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=bmxzu2rT ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=Ohf0ukAB ... r_embedded

Bár nagyon jól játszottunk, s ezt meg kell becsülni!A védekezés a szokásos volt, és támadásban meg végre okosan türelmesen kijátszottunk mindent!

Vasárnap jöhet a Lakers :lol:

És PP ezredik meccse volt a tegnapi :lol:
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.10. 13:09:17

Tocy írta:Vicc, hogy a Knicks 45%-kal is PO-résztvevő, miközben Rubioék 50 felett is kicsúsznak...

Meg hát ugye egyáltalán miért 50 alatti a NY? Lin sem játszik rosszul, pedig már elapadt a Linsanity, Stou is megtalálta a pontjait-pattanóit, Melo ugyan visszafogottabb, de egész jól beleillik a dologba most. Valami mégsem megy ( védekezés... ).
Chandler nagyon hiányzik a védekezésből... Ő a motor sajnos, ez most nagyon látszik... :(
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.03.10. 12:17:39

Uhh, megint mit játszottunk :D Jazz is elintézve, és Turner 16/12, szóval megint alkotott, Iggy-vel brutál megértik egymást, ennek nagyon örülök. Lou-Thad kettős padról 42 pont...szép munka !
Tocy
Director del Fútbol

2012.03.10. 11:42:04

Vicc, hogy a Knicks 45%-kal is PO-résztvevő, miközben Rubioék 50 felett is kicsúsznak...

Kalap1988
Director del Fútbol

2012.03.09. 22:20:16

Bob_Marley írta:
Sanama írta:GM? ezt kérlek fordítsd :) (bár sejtem hogy valami edző vagy tulaj lehet :D)
Egyébként nem rosszabb,csak szokatlan az egész. Viszont az meg különösen tetszik,hogy cserélgetni kell,nem az van,hogy jön Mohamed 6tonna olaj árával és megvesz egy fél csapatot.
General Manager
Sportigazgató, vagy nem tudom hogy fordítsam le :D Nem tulaj hanem aki a szerződések ügyeiért felel!

Elnézést csak sok szó van ami berögzült, ahogy hallja is az ember, s ezért sok kifejezést angolul használok!
Persze le lehetne fordítani magyarra, de lusta vagyok :D és inkább TO-t írok mint eladott labdát pl :D
Meg még ezer dolog van :D

És azért vannak csapatok itt is akik költekeznek meg kevésbé!
És ne felejtsük el azért hiába az egyenlőség, egy NY egy LA mindig előrébb lesz a rangsorban mint mondjuk a Minnessota -30 fokkal :D és parányi piaccal reklámszerződések szempontjából!
Ezzel én is így vagyok néha, annyi különbséggel, hogy nálam még nagyobb a káosz a szóhasználatban, ugyanis mivel csapatban játszom, edzésen, meg meccsen azért próbálunk magyarul beszélni, aztán megnézek egy-két meccset és megint angolul mondok ezt-azt :D Szóval ilyen következetlenül, hol így, hol úgy mondom :D
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.09. 22:15:49

jaja így már értem, köszi. General Managert már értem,csak a GM-ből nem tudtam mire következtetni :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.09. 22:10:51

Sanama írta:GM? ezt kérlek fordítsd :) (bár sejtem hogy valami edző vagy tulaj lehet :D)
Egyébként nem rosszabb,csak szokatlan az egész. Viszont az meg különösen tetszik,hogy cserélgetni kell,nem az van,hogy jön Mohamed 6tonna olaj árával és megvesz egy fél csapatot.
General Manager
Sportigazgató, vagy nem tudom hogy fordítsam le :D Nem tulaj hanem aki a szerződések ügyeiért felel!

Elnézést csak sok szó van ami berögzült, ahogy hallja is az ember, s ezért sok kifejezést angolul használok!
Persze le lehetne fordítani magyarra, de lusta vagyok :D és inkább TO-t írok mint eladott labdát pl :D
Meg még ezer dolog van :D

És azért vannak csapatok itt is akik költekeznek meg kevésbé!
És ne felejtsük el azért hiába az egyenlőség, egy NY egy LA mindig előrébb lesz a rangsorban mint mondjuk a Minnessota -30 fokkal :D és parányi piaccal reklámszerződések szempontjából!
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.03.09. 22:06:20

MessiFan írta:Én is kb így jártam, mert egyedül vittem "meccsen" (haverokkal) és zsákolni akartam, de túl gyorsan rohantam így rávágtam a palánkra a labdát ami az ellen kezébe került és ziccer.. :D

Ma gyün a portland. Nem számítok győzelemre, de jobban állunk, bár ez amiatt van mert nem ugyan az a konferencia. Hazai pályán ha felpörögnek a srácok akkor meglehet.
GO!
Te is ilyen magas vagy, hogy zsákolni akartál ? :D Jöhetnél velünk majd kosarazni szintén.
Sanama! A GM a general manager, kb olyasmi, mint a fociban a sportigazgató, de talán több dolgot intéz.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.09. 21:59:49

GM? ezt kérlek fordítsd :) (bár sejtem hogy valami edző vagy tulaj lehet :D)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.09. 21:47:15

Igen, de nem tudom jobban leírni ez üzlet, s mondjuk úgy ez a munkája a játékosnak!Ha nem úgy teljesít elküldik!Meg őket sem kell félteni, most már van amnesztia szabály, de ha valaki megkap egy óriási szerződést szeretnek belealudni!
Meg utolsó szerződésben lévő évükben van aki cseszik az egészre!Azok a játékosok ritkán vannak veszélyben akiknek normális a szerződésük, illetve akik nem lejárósak!

Amúgy mint írtam a játékosok is tudják a deadline utolsó órái a legrosszabbak, mert persze ők is emberek, s tényleg bármikor csöröghet a telefon, hogy papa 21:30as géppel átkellene repülni XY helyre!

Pietrus figurázta ki a mútlkor amit linkeltem is :D
http://www.csnne.com/pages/v11_videodet ... vCdBvm_p2t

Otis Smith, Who????? :D

Az eu-i focival lehetetlen összehasonlítani, van egy cap ez eldönt mindent!Innentől kezdve üzlet!Ahhoz hogy igazán sikeres legyél költened kell rá, de azért is változnak a korszakok, mert egy idő után nem tudsz hova költeni :D
Egy GM-nek az a célja megtalálja az otpimális megoldást arra, hogy a csapat is jó legyen, s ne legyenek rossz szerződések!

Howardot se azért akarja lepattintani a Magic mert nem szeretik vagy nicnsenek vele megelégedve, ő mondta nem hosszabbít, innentől kezdve a játékos diktál az meg "cumi" lenne ha elmegy ellenérték nélkül!Mert nyáron valószínűleg ez lesz, bár Otis Smith azzal "hitegeti" megerősíti a csapatot!
Plusz kiakarnak pucolni pár gyenge szerződést!Turkoglu sem teljesít úgy mint aki 11 milliót kap!

Szóval van ellen oldal is mikor a játékosok kényszerítik cserélésre a GM-ket!

Ha jól tudom 2 ember van akit nem lehet elcserélni a beleegyezése nélkül, Bryant meg Nowitzki!

Pierce-nél mikor felröppent a csere hír, szó volt róla, hogy lehet az ő szerződésében is benne van a no trade clause passzus, de ezt nem erősítették meg :D
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.09. 21:34:38

Bob_Marley írta:
Sanama írta:Van valami hír a tradekkel kapcsolatban? kevesebb,mint 1 hét van ugye hátra, vagy itt (is) utolsó 2nap alatt mennek a nagy dolgok? :D
Utolsó napon van szinte az összes csere, de úgy, hogy egyszer csak elkezd ömleni :D Ráadásul a deadline után is jönnek még az infok! :D
Tavaly úgy emlékszem, hogy pl Mayo cserét már azért nem fogadta el a liga, mert túl későn volt :D
Idén is ez lesz, várunk várunk, pletykálnak majd 15-e utolsó órában mindenki küldözgeti jobbra-balra a játékosokat és a pickeket!

Úgy képzeld el mint a moneyballban csak ott basebbal :D ez meg kosár :D
Azért ez nekem mindig durva lesz,hogy a játékos így ki van szolgáltatva a klubnak. Hogy megmondják,hogy Pistikém, holnaptól költözöl Miamibol Torontoba, szevasz. :D Mert kb. így van,nem?
Nem úgy mint EU fociban,hogy Pistike megfelel a szerződés az új csapatoddal,ha igen,akkor szia :DD
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.09. 21:31:54

Sanama írta:Van valami hír a tradekkel kapcsolatban? kevesebb,mint 1 hét van ugye hátra, vagy itt (is) utolsó 2nap alatt mennek a nagy dolgok? :D
Utolsó napon van szinte az összes csere, de úgy, hogy egyszer csak elkezd ömleni :D Ráadásul a deadline után is jönnek még az infok! :D
Tavaly úgy emlékszem, hogy pl Mayo cserét már azért nem fogadta el a liga, mert túl későn volt :D
Idén is ez lesz, várunk várunk, pletykálnak majd 15-e utolsó órában mindenki küldözgeti jobbra-balra a játékosokat és a pickeket!

Úgy képzeld el mint a moneyballban csak ott basebbal :D ez meg kosár :D
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.09. 21:14:45

Van valami hír a tradekkel kapcsolatban? kevesebb,mint 1 hét van ugye hátra, vagy itt (is) utolsó 2nap alatt mennek a nagy dolgok? :D
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.09. 19:39:44

Én is kb így jártam, mert egyedül vittem "meccsen" (haverokkal) és zsákolni akartam, de túl gyorsan rohantam így rávágtam a palánkra a labdát ami az ellen kezébe került és ziccer.. :D

Ma gyün a portland. Nem számítok győzelemre, de jobban állunk, bár ez amiatt van mert nem ugyan az a konferencia. Hazai pályán ha felpörögnek a srácok akkor meglehet.
GO!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.09. 18:14:26

Jó meccs volt ez a Magic-Bulls, s a másik meccsen is meglepetés született!

Amúgy ha múltkor "ekéztük" Rondot, itt a következő, de ez már Nick Young:
http://www.youtube.com/watch?v=DhCQM-ql58g
Tökéletes játékos McGee mellett :lol:
Olyan dobás volt, mint mikor NFL-ben átdobják a póznák között TD után örömükben, csak ő a palánkon :mrgreen:
IDIÓTA :D
Kép
Kép
Kép
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.03.09. 14:33:16

Messideco!
Van egy jó kis műsor NHL játékosokkal. Az öltözőbeli életet, az adott játékos magánéletét mutatja be mindig egy-egy rész. Lidstrom a főszereplő az egyikben:
http://www.youtube.com/watch?v=BKTphpZ2XQQ :wink:
De érdemes még a többiekét is megnézni. Taxis Kane :twisted:, Richards, Neal, Bergeron.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.03.09. 11:58:23

Hmm, most nézem, hogy 7.7 Turner idei pontátlaga...hát azért ennél ő bőven jobb játékos. Ha most kicsit visszaszerzi az önbizalmát, akkor szerintem 15 körül tud simán átlagolni. Én már idén vártam tőle egy jó teljesítményt, de úgy néz ki kell még iső, mire Collins rendesen be tudja építeni a csapatba, egyelőre úgy tűnik jót tesz neki a kezdő.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.08. 17:33:14

Így van a 2 OT benne van a lábakban, plusz amit inkább gondnak érzek, s KG is ezért panaszkodott, hogy miután elfogytunk magas posztokon, így az öregnek kell játszani Centert!

Ami konkrétan azt jelenti, hogy a szezonban átlagol 31 percet, s a legutóbbi meccseken a percei:

OKC 37 perc, Cavs 32, Bucks 31,Nets 26, Knicks 41, Rockets 37
Ok gyönyörű, hogy 20 pont felett és 10 pattanó felett átlagolt ezeken a meccseken (mintha 2000res éveket írnánk :D) csak ennek egy idő után ára van!Tegnap abszolút látszódott KG elfáradt!Utoljára a Miami elleni utolsó meccses vergődésünknél volt ennyire hulla!Akkor is meg most is, nem tudta már leütéssel kibillenteni a védőjét, s minden dobása rövid lett!Csak szenvedés!

Miután JO csere, s nincs centerünk, ezért még inkább kiütközik a gyengeségünk a palánk alatt!

Nem KG kritikájaként írom, mert nélküle nicns védekezésünk, csak látni kell nem lehet kifacsarni, s ahhoz képest, hogy 16ik éve a ligában hihetetlen mekkora küzdő!De ez nem újdonság :D

Mert PP is fáradtan mozgott!Gyakorlatilag a gyorsindításoknál a félpályáig ért el Allen meg Pierce mire Igoudala-ék már fordultak vissza 1-2 nagy zsák után!

Mindegy ez van :D
Nem kell keseregni :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.03.08. 16:51:14

Természetesen a Houston ellen is hazai pályán játszottunk, így tévedtem, utazás nem volt, de így sem bírjuk a 4 nap 3 meccs, két hosszabbítás felosztást.
Válasz küldése