Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem cserélte elRonaldinho&Barca írta:Gasolt elcserélte a Lakers?Ha igen, kire? Nagyon remélem, hogy vagy kacsa, vagy egy értelmes üzlet jött létre..
Webster azért még elférBob_Marley írta:Blatche-t kihagytadEazzy írta:Shaqtin' a fool-t szoktátok nézni? Szerintem McGee mindegyikben benne vanIgazi észjáték megy Washingtonban...Young, McGee páros valami zseniális. Én elcserélném helyükben Wallt Westbrookra, és kész lenne a tökéletes csapat, akik okos játékkal, nem erőből tudnák hozni végre a győzelmeket
Bár ahogy nézem azért Wall is sűrűn látható itt
http://www.youtube.com/watch?v=lDzRvZcFn48
McGee szerencsétlen tényleg mindig benne van, de tesz is érte bőven!A labdavezetése zseniális:
http://www.youtube.com/watch?v=27-jM2Nv ... re=related
Itt főleg a második a nagyon kemény, 2-1ben mennek, erre izomból belemegy a védőbe, s támadó![]()
Tökéletes ötös:
Westbrook-Arenas-Young-Blatche-McGee![]()
![]()
![]()
Arenast be kellene húzni, Wallt meg elpasszolni Westbrook körüli csomagért!És meg van a bajnok csapatKicsit alacsony szerkezet, de ez legyen a legkisebb gond
Blatche-t kihagytadEazzy írta:Shaqtin' a fool-t szoktátok nézni? Szerintem McGee mindegyikben benne vanIgazi észjáték megy Washingtonban...Young, McGee páros valami zseniális. Én elcserélném helyükben Wallt Westbrookra, és kész lenne a tökéletes csapat, akik okos játékkal, nem erőből tudnák hozni végre a győzelmeket
Bár ahogy nézem azért Wall is sűrűn látható itt
Mindig is ez voltTocy írta:Vicc, hogy a Knicks 45%-kal is PO-résztvevő, miközben Rubioék 50 felett is kicsúsznak...
Meg hát ugye egyáltalán miért 50 alatti a NY? Lin sem játszik rosszul, pedig már elapadt a Linsanity, Stou is megtalálta a pontjait-pattanóit, Melo ugyan visszafogottabb, de egész jól beleillik a dologba most. Valami mégsem megy ( védekezés... ).
Chandler nagyon hiányzik a védekezésből... Ő a motor sajnos, ez most nagyon látszik...Tocy írta:Vicc, hogy a Knicks 45%-kal is PO-résztvevő, miközben Rubioék 50 felett is kicsúsznak...
Meg hát ugye egyáltalán miért 50 alatti a NY? Lin sem játszik rosszul, pedig már elapadt a Linsanity, Stou is megtalálta a pontjait-pattanóit, Melo ugyan visszafogottabb, de egész jól beleillik a dologba most. Valami mégsem megy ( védekezés... ).
Ezzel én is így vagyok néha, annyi különbséggel, hogy nálam még nagyobb a káosz a szóhasználatban, ugyanis mivel csapatban játszom, edzésen, meg meccsen azért próbálunk magyarul beszélni, aztán megnézek egy-két meccset és megint angolul mondok ezt-aztBob_Marley írta:General ManagerSanama írta:GM? ezt kérlek fordítsd(bár sejtem hogy valami edző vagy tulaj lehet
)
Egyébként nem rosszabb,csak szokatlan az egész. Viszont az meg különösen tetszik,hogy cserélgetni kell,nem az van,hogy jön Mohamed 6tonna olaj árával és megvesz egy fél csapatot.
Sportigazgató, vagy nem tudom hogy fordítsam leNem tulaj hanem aki a szerződések ügyeiért felel!
Elnézést csak sok szó van ami berögzült, ahogy hallja is az ember, s ezért sok kifejezést angolul használok!
Persze le lehetne fordítani magyarra, de lusta vagyokés inkább TO-t írok mint eladott labdát pl
Meg még ezer dolog van
És azért vannak csapatok itt is akik költekeznek meg kevésbé!
És ne felejtsük el azért hiába az egyenlőség, egy NY egy LA mindig előrébb lesz a rangsorban mint mondjuk a Minnessota -30 fokkalés parányi piaccal reklámszerződések szempontjából!
General ManagerSanama írta:GM? ezt kérlek fordítsd(bár sejtem hogy valami edző vagy tulaj lehet
)
Egyébként nem rosszabb,csak szokatlan az egész. Viszont az meg különösen tetszik,hogy cserélgetni kell,nem az van,hogy jön Mohamed 6tonna olaj árával és megvesz egy fél csapatot.
Te is ilyen magas vagy, hogy zsákolni akartál ?MessiFan írta:Én is kb így jártam, mert egyedül vittem "meccsen" (haverokkal) és zsákolni akartam, de túl gyorsan rohantam így rávágtam a palánkra a labdát ami az ellen kezébe került és ziccer..
Ma gyün a portland. Nem számítok győzelemre, de jobban állunk, bár ez amiatt van mert nem ugyan az a konferencia. Hazai pályán ha felpörögnek a srácok akkor meglehet.
GO!
Azért ez nekem mindig durva lesz,hogy a játékos így ki van szolgáltatva a klubnak. Hogy megmondják,hogy Pistikém, holnaptól költözöl Miamibol Torontoba, szevasz.Bob_Marley írta:Utolsó napon van szinte az összes csere, de úgy, hogy egyszer csak elkezd ömleniSanama írta:Van valami hír a tradekkel kapcsolatban? kevesebb,mint 1 hét van ugye hátra, vagy itt (is) utolsó 2nap alatt mennek a nagy dolgok?Ráadásul a deadline után is jönnek még az infok!
Tavaly úgy emlékszem, hogy pl Mayo cserét már azért nem fogadta el a liga, mert túl későn volt
Idén is ez lesz, várunk várunk, pletykálnak majd 15-e utolsó órában mindenki küldözgeti jobbra-balra a játékosokat és a pickeket!
Úgy képzeld el mint a moneyballban csak ott basebbalez meg kosár
Utolsó napon van szinte az összes csere, de úgy, hogy egyszer csak elkezd ömleniSanama írta:Van valami hír a tradekkel kapcsolatban? kevesebb,mint 1 hét van ugye hátra, vagy itt (is) utolsó 2nap alatt mennek a nagy dolgok?