Igen, de nem tudom jobban leírni ez üzlet, s mondjuk úgy ez a munkája a játékosnak!Ha nem úgy teljesít elküldik!Meg őket sem kell félteni, most már van amnesztia szabály, de ha valaki megkap egy óriási szerződést szeretnek belealudni!
Meg utolsó szerződésben lévő évükben van aki cseszik az egészre!Azok a játékosok ritkán vannak veszélyben akiknek normális a szerződésük, illetve akik nem lejárósak!
Amúgy mint írtam a játékosok is tudják a deadline utolsó órái a legrosszabbak, mert persze ők is emberek, s tényleg bármikor csöröghet a telefon, hogy papa 21:30as géppel átkellene repülni XY helyre!
Pietrus figurázta ki a mútlkor amit linkeltem is
http://www.csnne.com/pages/v11_videodet ... vCdBvm_p2t
Otis Smith, Who?????
Az eu-i focival lehetetlen összehasonlítani, van egy cap ez eldönt mindent!Innentől kezdve üzlet!Ahhoz hogy igazán sikeres legyél költened kell rá, de azért is változnak a korszakok, mert egy idő után nem tudsz hova költeni

Egy GM-nek az a célja megtalálja az otpimális megoldást arra, hogy a csapat is jó legyen, s ne legyenek rossz szerződések!
Howardot se azért akarja lepattintani a Magic mert nem szeretik vagy nicnsenek vele megelégedve, ő mondta nem hosszabbít, innentől kezdve a játékos diktál az meg "cumi" lenne ha elmegy ellenérték nélkül!Mert nyáron valószínűleg ez lesz, bár Otis Smith azzal "hitegeti" megerősíti a csapatot!
Plusz kiakarnak pucolni pár gyenge szerződést!Turkoglu sem teljesít úgy mint aki 11 milliót kap!
Szóval van ellen oldal is mikor a játékosok kényszerítik cserélésre a GM-ket!
Ha jól tudom 2 ember van akit nem lehet elcserélni a beleegyezése nélkül, Bryant meg Nowitzki!
Pierce-nél mikor felröppent a csere hír, szó volt róla, hogy lehet az ő szerződésében is benne van a no trade clause passzus, de ezt nem erősítették meg