manuel írta:... én szerintem mindenki nyugodt lehet mert
ő úriember módjára viselkedik mint a média mint a pályán,ellentétben persze másokkal akik nagyképüen,önelégülten nyilatkoznak magukról és a pályán is hát az őszintétt megmondva nem fairplay módon viselkednek.
pl:(kanyarlevágásos előzések,ütközések)

Hagyjuk már ezt!
Máris többesszámban van a kanyarlevágás,grat.Eszerint rendszeresen így előz Hami,ugye?

Egyszer fordult elő,és meg is lett büntetve,ráadásul elég nagy visszhangot keltve,megosztva a közvéleményt a jogosságáról.Szerintem a többség nem is lázadt be akkor,hanem beletörődött,h a Mekis fiú visszaelőzte Kimit.Csakhogy a FIA mentse a pirosak becsületét,gyorsan elkezdte vizsgálni a dolgot,attől kezdve habzik a szája emiatt sokaknak.Ebben az esetben így értelmezték a szabályokat,vélhetően figyelve a csapatok nevére.Ha nem ferrarista cselekedett gyanúsan,akkor büntetünk keményen.Nem következetes a döntéshozás és a szurkolók nagy része sem...
Ütközések,persze.Ebben a sportban csak és kizárólag Lewis karambolozott,igaz?És ezek is mindig előre megfontoltan,direkt öklelések voltak,h kiüsse az ellenfeleit,ugye?Valamint ezzel együtt elveszítse az esélyét a saját pontjainak szaporítására.Biztos neki többet ér h karambolozzon,minthogy minél több pontot gyűjtsön...Ccccc.
Már korábban ezt leírtam,így nem eresztem bő lére,de egy kis összehasonlítás.
Volt nem olyan régen egy nagyszerű német pilóta,nevezetesen ferrarista.Akkora arca volt,mint egy csoportkép,ez tény.Csinált olyan szamárságokat a pályán,h pölö felpakolta a vasat SC mögött Monte Carlo alagútjára.Meg csinált jópár sportszerűtlenséget,többnyire (kellően kemény) megtorlás nélkül.Ilyen pölö ,amikor az utsó futamon belehúzta az őt előző Hillbe a gépet,minek következtében kiestek mindketten,így megmaradt az 1 pontos előnye üsszetettben.És ha jól emléxem Villeneuve is tudna mesélni Sumi autójáról,mert látta elég közelről.Und szintén Monte Carlo:időmérőn beállt keresztbe,h ne tudják lenyomni (ezért kapott vmi büntit,de a szándék itt is olvasható volt...)
És ez az ember a F1 mintapéldánya,a legeselegnagyobb (nem csak) az olasz istálló rajongói számára,az istenkirály.
A Mekis srác,ha vmi hasonló gubancba kerül,akkor meg a legnagyobb népművészeti cserépedény a planétán,ugye?
GRATULÁLOK!!!!