manuel!
Tudom, hogy Kimi überelhetetlen, de engedd meg had szóljak pár szót. Felipe tavaly is simán Kimi előtt volt pontversenyben, de ugye jött a magyarországi üzemagyag hiba, fekete zászló montreálba, Monzában a motorhiba és sorolhatnám. No meg utolsó futamon nem tudom ki engedte át Kiminek a győzelmet.

Szerintem Massát nem érdemes leszólni, nagyon nagy egy tehetség, ebben az évben be is bizonyította, honnan fel lehet állni nem egyszer. Kimi is peches, de Felipének elmúlt évben szerintem több balszerencséje volt, amin a tavalyi vb sajnos elúszott számára.
Nagyon remélem idén több hiba nem lesz a Ferrarinál, és Felipe végső győzelemre vezet minket.
Jah és egy utolsó gondolat, sokat olvasom mostanában, hogy Kimi nem akarja segíteni Felipét. Szerintem ekkora hátrányba nem kéne ilyen kijelentést tenni, jó lenne Felipe mellé állna és legalább több konfliktus nem lenne.
Én Kimit is jó pilótának tartom, ha jó napja van akkor nem lehet megverni jelenlegi mezőnyben, de számomra Felipe kedvesebb pilóta, talán Schumi miatt.
HAJRÁ MASSA & FORZA FERRARI!!!