Ronaldinho&Barca írta: és lazán kivezeti a másikat,
Jut eszembe, Rosberget idén kétszer büntették ilyenért ha jól emlékszem. Mad Max-nél meg semmi.
De az egész bíráskodás vicc. Vettel elhagyta a pályát és úgy előzött az nem volt baj, miközben elvielg minden pálya elhagyást büntetni kell. Alapból vicc, hogy mindig más segít az ítéletek meghozásában. Nem csoda, hogy sosincs két egyforma ítélet.
Visszatérve Max-re:
„Szerintem szégyelljék magukat, hogy annyi tapasztalattal a hátuk mögött ilyen rajtbalesetet okoztak, majd utána még miattam panaszkodnak” – nyilatkozta a feldúlt tinédzser. „Nem kellene, hogy ekkora drámát csapjanak abból, ami utána történt. Meg kell érteniük, hogy nem örülök annak, hogy az egész versenyemet elszúrták”
Ez a srác annyira burokban él, hogy az hihetetlen. Korábban is ez látszódott, hogy betegesen erre lett kitenyésztve. Ilyen csúnya szóval élve, az apja a fiából akarja kihozni azt ami neki nem sikerült. Láttam interjút az egyik volt edzőjével. Ő is erről mesélt, hogy Max-nek ez az élete. Persze minden profi sportolónál ez így van, de ez már a beteges vonal.
Hamilton-t is kérdezték az esetről:
"Kimi doesn't make too many comments, unless it's a serious thing. So if Kimi says it is not right, then it is most likely not right."
Lauda-t bírtam még. Azt mondta, hogy pszichiátriai kezelsére szorul Max, ha azt gondolja Kimi hibás volt, illetve el fog beszégletni az apjával.
Na a Max-es téma ennyi volt az előző futam után, kipüffögtem magam.
Arról nem is beszéltünk, hogy Hamiltonék, hogy kijátszották a rendszert ezzel az egy futamon letudott büntetéssel. Így még előnyben is került mert cserélgetheti a motorját. Újabb + pont az F1-nek, hogy ilyen könnyen kijátszható szabályaik vannak.