De most nagyon ráállt ezekre a 4. helyekre. Vettel meg ahelyett, hogy felemelte volna ezt a Ferrari-t valójában csak belesüllyedt és hibát hibára halmoz.
Szerk: Ricciardo a legnagyobb forma

Ennyit jelent az, hogy meg voltak szorongatva kicsit. Ilyen körülmények között ha csak egy kicsit is túltolják a motort már ez benne van.Bob_Marley írta:Ilyen a világon nincs......Tökéletes versenyhétvége, parádés futam. Folyamat leggyorsabb a gumikon, amikor nagyon kell. És erre elfüstöl ez a szakadék vas.....Nem akarok vészjósló lenni, de ezen elmehet az idei év. Nem férnek bele az ilyenek, kicsit Kínára emlékeztet mikor döntő futamon beleállt a falba a boxutcánál Lewis....
Mondjuk mutass egy taktikát amivel meglehetett volna Rosberg. Nem azért nem kapta el, mert nem kockáztatott, hanem mert esélye sem lett volna a rossz rajtot követően, Rosberg az időmérőt leszámítva hibátlanul ment. A fejére is állhatott volna, akkor sem lett volna meg.Bob_Marley írta:
inkább a biztos második hely mintsem valami kamikaze taktika más gumival.
Ez a gyerek szimplán gyökér. Úgy gondolom hogy azok a tulajdonságok amiket te említették minden valamire való f1-es pilótában meg vannak, extra önbizalommal táplálják őket és ez is kell a sikerhez, megtalálni a lehetőséget, húzni egy lapot és győzni. Villeneuve egyébként egy nagyon tartalmas nyilatkozatában tért ki erre, többek között az egész szabályozást bírálta, jó kis cikk volt. Ő sem ment sose a szomszédba ha egy kicsit valakibe bele kellett törölni a lábát, de mindig is ott volt a tisztelet versenyzőtársai iránt, erről is beszélt.Bob_Marley írta:http://www.nemzetisport.hu/f1/f1-versta ... ns-2523739
Azt mondom a pimaszság kell meg a rafkó, eddigi dolgait is lehetne "magyarázni", de ez azért már minden határon túlment érzésem szerint. Plusz ugye Villaneuve apja pont egy balesetben hunyt el és a fiát még legyilkosozza egy vétlen baleset utáni ügy miatt. Nem tudom, ez nálam már kegyeletértést is felvet.
És pont Monza előtt, ami amúgy is egy veszélyes pálya és szedett áldozatotokat a múltban.
Így van a rúgós balesete óta nem volt már az igazi. Előtte viszont nem volt rossz normál körülmények között, de esőben előtte se ment neki és úgy nem lehet világbajnoknak lenni.BarcafanTomee írta:Hosszú évek óta egyik legszimpatikusabb pilótája az F1-nek. Mindig beáldozta saját érdekeit a csapatnak és aládolgozott az aktuális világbajnoknak. Amikor meg neki lett volna esélye akkor 1 kanyaron múlt...fél percig világbajnoknak is érezhette magát...nagyon sajnálom még a mai napig is, hogy nem sikerült neki és főleg így. Valahogy azt éreztem, hogy a balesete után nem tudott már az igazi lenni, hozta a kötelezőt egy ideig, de már nem volt ugyanaz a pilóta.Tromort77 írta:Massa bejelentette, hogy ez az utolsó szezonja a Forma-1-ben!
Hajrá Felipe!
Hosszú évek óta egyik legszimpatikusabb pilótája az F1-nek. Mindig beáldozta saját érdekeit a csapatnak és aládolgozott az aktuális világbajnoknak. Amikor meg neki lett volna esélye akkor 1 kanyaron múlt...fél percig világbajnoknak is érezhette magát...nagyon sajnálom még a mai napig is, hogy nem sikerült neki és főleg így. Valahogy azt éreztem, hogy a balesete után nem tudott már az igazi lenni, hozta a kötelezőt egy ideig, de már nem volt ugyanaz a pilóta.Tromort77 írta:Massa bejelentette, hogy ez az utolsó szezonja a Forma-1-ben!
Sajnalom mert Schumi 2006os tavozasa utan o volt a favoritom. 2007be es 2008ba is vilagbajnok lehetett volna nemi szerencsevel, aztan a serulese meg a 2010es Nemet futam utan mar nem volt az igazi.Tromort77 írta:Massa bejelentette, hogy ez az utolsó szezonja a Forma-1-ben!
Ha minden igaz (legalábbis a futam alatt ezt mondták) akkor pont a Mercedes próbálta korábban elérni, hogy ilyet ne lehessen megcsinálni és változtassanak ezen a szabályon. A többi csapat leszavazta a dolgot, így most egyék meg amit főztek...Tromort77 írta:Arról nem is beszéltünk, hogy Hamiltonék, hogy kijátszották a rendszert ezzel az egy futamon letudott büntetéssel. Így még előnyben is került mert cserélgetheti a motorját. Újabb + pont az F1-nek, hogy ilyen könnyen kijátszható szabályaik vannak.
Jut eszembe, Rosberget idén kétszer büntették ilyenért ha jól emlékszem. Mad Max-nél meg semmi.Ronaldinho&Barca írta: és lazán kivezeti a másikat,