Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.26. 10:59:00

ozsimiki írta:Bocsi,de akkor Te is,és barátaid is le vannak maradva...elég lett volna kicsit visszaolvasni,vagy ha elég rég követed a versenyeket,akkor magad is halhattad Gyula szájából is az igazat...
Nincs harag. :lol:
De hogy idén a Kiminek drukkol, az biztos, most, hogy nem megy Alonsonak. Legalábbis én ezt így látom.
Vito
Llegenda del Barça

2008.05.26. 10:57:25

Tibi1982 írta:Vito tényleg az van, hogy Gyuszi Alonsos és Mekis, pl idén volt egy beszólás, mégpedig, hogy kár hogy előnyben van a ferrari???? hogy mondhat ilyet?????
én nem mondtam, hogy ez nem így van. a Raiko-s postodra reagáltam. :wink:
Replay
Director del Fútbol

2008.05.26. 10:55:41

Tibi1982 írta:Replay, oszmiki, köszi, hogy nem hazudtoltatok meg. Vito tényleg az van, hogy Gyuszi Alonsos és Mekis, pl idén volt egy beszólás, mégpedig, hogy kár hogy előnyben van a ferrari???? hogy mondhat ilyet?????
Nálam az vágta ki a biztositékot, mikor wéber már elakarta venni Kimi szuperlicenszét...
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.26. 10:54:19

Replay, oszmiki, köszi, hogy nem hazudtoltatok meg. Vito tényleg az van, hogy Gyuszi Alonsos és Mekis, pl idén volt egy beszólás, mégpedig, hogy kár hogy előnyben van a ferrari???? hogy mondhat ilyet?????
Vito
Llegenda del Barça

2008.05.26. 10:54:02

Replay írta:
Vito írta:egyértelműen Kimi tehet a balesetről.
Esetleg te is pilóta vagy?
Egy ilyen kiszámithatatlan pályán, ami vizes is volt, ráadásul az alagútból kifelé, benne van az ilyen hiba.
Ráadásul Kimi nem a Force érdekvédelmi képviselője, ő a VB cimért harcol, 12 perccel a vége előtt mindent megpróbált, hibázott, bennevan.
Nem csak Kimi, hanem a mezőny nagyrésze követett el hibákat.

nem vagyok pilóta...
meg kellene próbálni objektíven értékelni a látottakat.
kinek a hibája, amikor egy autó hátulról belecsúszik a másikba?
az pedig, hogy mindenki követett el hibát, még NEM mentesíti Kimit a hibája alól. tegnap hibázott Alo is, Buttont Heidfeld és Kova is meglökte. ettől még Kimi belerongyolt Sutilba a vége előtt 10 perccel, egy teljesen ártalmatlan szituáióban, messze nem volt előzési pozícióban. természetesen nem azt mondom, hogy direkt ment neki, de a sebességet és a féktávot nem én csesztem el.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.05.26. 10:49:31

Csak a Barca! írta: Szerintem a Gyula egyértelműen Raikkönenes. Folyamatosan őt magasztalja és neki drukkol, legalábbis nekem teljesen így jön le. Állandóan el van hűlve, hogy mennyire jó a finn, meg, hogy milyen hibátlan. Több emberrel beszéltem erről amúgy. Mindenkinek ez a véleménye róla.

De a takarodjban egyetértünk, de vigye magával a Véber Gábor szakértőkolegánkat, meg a nagy tudású Palik Lacikát is.
Bocsi,de akkor Te is,és barátaid is le vannak maradva...elég lett volna kicsit visszaolvasni,vagy ha elég rég követed a versenyeket,akkor magad is halhattad Gyula szájából is az igazat...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Replay
Director del Fútbol

2008.05.26. 10:43:15

Vito írta:egyértelműen Kimi tehet a balesetről.
Esetleg te is pilóta vagy?
Egy ilyen kiszámithatatlan pályán, ami vizes is volt, ráadásul az alagútból kifelé, benne van az ilyen hiba.
Ráadásul Kimi nem a Force érdekvédelmi képviselője, ő a VB cimért harcol, 12 perccel a vége előtt mindent megpróbált, hibázott, bennevan.
Nem csak Kimi, hanem a mezőny nagyrésze követett el hibákat.
Vito
Llegenda del Barça

2008.05.26. 10:24:35

Tibi1982 írta:Kimiről meg annyi, hogy csoda hogy megfogta, 4x igen keresztben volt a ferka. Az meg hogy Sutil, miért nem vágta már akkor le a kanyart???? ha Látja hogy mögötte ficánkol Kimi,???
Úgysem büntették volna meg.
Tibi! ezt nem mondod komolyan :shock:
Kimiről inkább nem írom le a véleményem, beszéljen inkább Montoya 8) egyértelműen Kimi tehet a balesetről.
amatőr módon viselkedett, fene tudja, hogy Sutilnak mikor lesz lehetősége újra ilyen pozícióért harcolni. ráadásul a kiscsapatnak és a támogatóinak is nagyon jól jött volna egy dobogóközeli eredmény Monacoból...
egyébként látványos verseny volt.
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.26. 10:23:13

Barcaforever írta:Én akkor akadtam ki, mikor vagy 4 körön keresztül kiabáltak, h úristen Truli vagy mittom én ki száraz gumikkal van kinn.(Elég furcsa lett volna, pont akor mikor újra csepegett az eső és nem volt még egy száraz ív sem.)

És persze a végén kierült, h extrém esős.
Igen az is nagyon vicces volt. Meg amikor elfelejtették, hogy amikor Hamilton odacsapta az autót és bejött, akkor kapott üzemanyagot is és magyarázták, hogy sokkal több üzemanyag volt benne, mint a többiekben. :lol:
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.05.26. 10:19:37

Én akkor akadtam ki, mikor vagy 4 körön keresztül kiabáltak, h úristen Truli vagy mittom én ki száraz gumikkal van kinn.(Elég furcsa lett volna, pont akor mikor újra csepegett az eső és nem volt még egy száraz ív sem.)

És persze a végén kierült, h extrém esős.
Kép
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.26. 10:15:14

Tibi1982 írta:Na, akkor mondom. Ez a Czollner, ez egy népmuvészeti cserépedény. Már régóta azt mondom, hogy takardojon a [auto_cenzúra]. Könyörgöm, mit keres ott????
Palik-Wéber jó lenne oda. Vagy Wéber helyett Szabó Robi.
Czollnerről lehet tudni, hogy Alonsos, meg Hamiltonos. Egyszer mondta, hogy volt közelebbi személyes kapcsolat közöttük, lehet dugtak, vagy szívta, azt nem tudom. Hamiltonra meg???? A tavalyi utolsó nagydíjon Brazilban, mikor lelassult Hami, akkor szólalt meg a kis népmuvészeti cserépedény hangjával, hogy Úristen Laci???? emlékeztek rá??? Na ezzel is elárúlta magát.

Kimiről meg annyi, hogy csoda hogy megfogta, 4x igen keresztben volt a ferka. Az meg hogy Sutil, miért nem vágta már akkor le a kanyart???? ha Látja hogy mögötte ficánkol Kimi,???

Go Kimi.

Czollner takarodj.

Ezt ugye te se gondolod komolyan. Szerintem a Gyula egyértelműen Raikkönenes. Folyamatosan őt magasztalja és neki drukkol, legalábbis nekem teljesen így jön le. Állandóan el van hűlve, hogy mennyire jó a finn, meg, hogy milyen hibátlan. Több emberrel beszéltem erről amúgy. Mindenkinek ez a véleménye róla.

De a takarodjban egyetértünk, de vigye magával a Véber Gábor szakértőkolegánkat, meg a nagy tudású Palik Lacikát is.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.05.26. 10:09:30

Az meg hogy Sutil, miért nem vágta már akkor le a kanyart???? ha Látja hogy mögötte ficánkol Kimi,???
ezt ugye te sem gondolod komolyan? kb fel masodperce volt donteni... az nem sok.. ilyen helyzetben...
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.26. 09:52:59

Na, akkor mondom. Ez a Czollner, ez egy népművészeti cserépedény. Már régóta azt mondom, hogy takardojon a [auto_cenzúra]. Könyörgöm, mit keres ott????
Palik-Wéber jó lenne oda. Vagy Wéber helyett Szabó Robi.
Czollnerről lehet tudni, hogy Alonsos, meg Hamiltonos. Egyszer mondta, hogy volt közelebbi személyes kapcsolat közöttük, lehet dugtak, vagy [auto_cenzúra], azt nem tudom. Hamiltonra meg???? A tavalyi utolsó nagydíjon Brazilban, mikor lelassult Hami, akkor szólalt meg a kis népművészeti cserépedény hangjával, hogy Úristen Laci???? emlékeztek rá??? Na ezzel is elárúlta magát.

Kimiről meg annyi, hogy csoda hogy megfogta, 4x igen keresztben volt a ferka. Az meg hogy Sutil, miért nem vágta már akkor le a kanyart???? ha Látja hogy mögötte ficánkol Kimi,???

Go Kimi.

Czollner takarodj.
Kralo
Entrenador del Barça

2008.05.25. 22:50:42

barca99 írta:
Ez nem olyan volt, mint amikor Alonso a visszafordítóban telibeverte a Williamset. Az vezetői hiba volt, ez sztem nem.
A BMW-t. Kínálta a lehetőséget Heidfeld a szándékosan elrontott kanyarral, ahogy szokta. Alonso bement mellé, ám Heidfeld zárta a kaput, versenybaleset. De legalább megpróbálta, bár szerintem is elsiette. :)
Azt még hozzáteszem, hogy Alonson kívül más nem is nagyon próbálkozott előzéssel. :roll: A spanyol megfogta Webbert, a rajtnál Rosbergnek vert oda, míg Buttonnal nem tudom mi történt, de a végén valahogy elé keveredett, közvetítésben nem láttam. Jah és neki tették fel először a száraz pályára való gumit.
Szerintem VB-hez méltóan produkált ezen a hétvégén is. :twisted:
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.05.25. 21:46:01

barca99 írta:
Jah, és csak Miki miatt nem írom, hogy nem egy Schumi drukkernek kellene itt a belemenés erkölcsösségéről írnia.
Előszőr is Köszi :wink: :)

Másodszor: ezt sosem értettem,attól,h olyan pilótának szorítottunk,akinek sajnos voltak kétes,és nem kétes dolgai,még szabálytalannak tartottuk akkor is ,és most is. Tehát véleményezhetjük ezt az esetet szerintem. Na de nem kívánok vitát elindítani,csak megjegyeztem.

Béke.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.25. 21:13:42

Chris0527 írta:
Fernando írta:Bakik köze:
Hamilton 2 óra 42 perc alatt fejezte be a versenyt. Jo lesz az másodpernek is.
Énis néztem mikor 2kor kezdődött és 4ig tartott hogy lehet annyi. Hát így pont nem figyeltem a kiirást te szemfülesebb voltál :D
Jaja az jó volt. Ez nekem is feltűnt. :lol:
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.05.25. 21:12:38

gekkodan írta:
Ronaldinho&Barca írta:Jah és mellékesen megjegyezve, verseny elején első SC-nél kiállt pár kocsi a boxba, Alonso volt egyikük arra emlékszem, piros lámpánál.. büntetés miért maradt el? :roll:
Valszeg azért mert olyan defektje volt, hogy épphogy elment a boxig. Szerintem a stewardok nem kockáztattak, mert még egy roncs, főleg ebben az időben nagy gáz lett volna, egy már volt a pályán ugye.
Értelek, de kb. ennyi erővel megannyi alkalom volt hogy épphogy beértek a boxba mert már nem volt üzemanyag. A szabály az szabály, aki pedig áthágja az büntetést "kéne" kapjon. Mondjuk elég barom egy része ez a szabályzatnak ez a box nyitogatósdi, szerintem idővel változtatni fognak. Kíváncsian várom mi lesz a vége.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Chris0527
Entrenador del Barça

2008.05.25. 21:06:30

Fernando írta:Bakik köze:
Hamilton 2 óra 42 perc alatt fejezte be a versenyt. Jo lesz az másodpernek is.
Énis néztem mikor 2kor kezdődött és 4ig tartott hogy lehet annyi. Hát így pont nem figyeltem a kiirást te szemfülesebb voltál :D
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.25. 21:02:50

Ronaldinho&Barca írta:Jah és mellékesen megjegyezve, verseny elején első SC-nél kiállt pár kocsi a boxba, Alonso volt egyikük arra emlékszem, piros lámpánál.. büntetés miért maradt el? :roll:
Ez egy jó kérdés. Lehet futam közben módosítottak szabályt. :lol:
barca99
Llegenda del Barça

2008.05.25. 20:53:02

Én speciel úgy láttam, hogy fékezésnél megindult a kocsi hátulja, és négy korrigáció sem volt elég, ezért belecsúszott abba a Sutilba, akinek egyébként akkor már el kellett volna fordulnia. :)

Ez nem olyan volt, mint amikor Alonso a visszafordítóban telibeverte a Williamset. Az vezetői hiba volt, ez sztem nem.

Jah, és csak Miki miatt nem írom, hogy nem egy Schumi drukkernek kellene itt a belemenés erkölcsösségéről írnia.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.25. 19:13:07

Valszeg azért mert olyan defektje volt, hogy épphogy elment a boxig. Szerintem a stewardok nem kockáztattak, mert még egy roncs, főleg ebben az időben nagy gáz lett volna, egy már volt a pályán ugye.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.05.25. 19:10:11

Jah és mellékesen megjegyezve, verseny elején első SC-nél kiállt pár kocsi a boxba, Alonso volt egyikük arra emlékszem, piros lámpánál.. büntetés miért maradt el? :roll:
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Mihu
Director del Fútbol

2008.05.25. 17:56:54

Los Banditos írta:Ez most teljesen más helyzet. :wink:

Nem kellene szidni Raikkönent. Ennyi.
Ja mert akkor ebben az esetben van ha? Jó :D :D

Ha Messi fél méterrel beljebb mozgott volna és ott rúgják fel akkor BL döntőt játszottunk volna. Kb ennyin múlott az is hogy Kimi megfogja-e a kocsit vagy sem :roll:
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.25. 17:40:58

LG írta:
Benga írta:Komolyan ilyet szól hogy ha ez mást csinálja azonnal elveszik a licencét.
Ezt is a hülye colner mondta, látom valaki meg el is tanulta tőle :lol: Ha ilyenért elvennék a lecencét akkor már Sato, Nakajima, meg még sokan mások már rég nem versenyeznének.
Hát vagy Schumi, Alonso, stb.... Mindenki csinált már ilyet.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.25. 17:40:17

dekor írta:Miről beszélsz te? Inkább Ferrari pártiak, de most ebben az esetben teljesen jogos hogy le..... raikonnent.
Múltkor Czollner: "Sajnos a Ferrarik ma nagyon jók."
Ma pedig Wéber: "Inkább ment volna bele Massába."

Mondjuk Wéber még úgy ahogy türhető, de Czollner szánalmas...:evil:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Los Banditos 2008.05.25. 17:42:52-kor.
in to exile
Válasz küldése