Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.25. 17:38:03

Mihu írta:
Los Banditos írta:Gondolom akkor mindenki becsukta a szemét, amikor még az alagútból kijövet megcsúszott, és ha esetleg nem csúszik meg, akkor megfogja az autót...:roll:
Ha.....ha....ha....az életben nincs ha.
Ez most teljesen más helyzet. :wink:

Nem kellene szidni Raikkönent. Ennyi.
in to exile
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.05.25. 17:32:28

Végre egy izgalmas futam! :) Massa nagyon megérdemelte volna ezt a győzelmet, hihetetlen gyors volt elején, csak aztán ez a taktika nem jött be igazán.. csapat szépen elintézte neki. De azért Kimit szépen elverte, Monaco, esős verseny... belejött azért Felipe picit. ;)

Kommentálás nálam rendben volt, bár ez hogy nem lehet felismerni egy kocsit ez annyira dühítő, nem tudom mennyit keresnek Czollnerék de annyi pénzért meglehetne tanulni ki melyik kocsiban ül... szánalmas... Jah és amúgy aki követi az F1-t az tudja hogy amióta világ a világ Alonso hősiesen a végsőkig küzd minden egyes futamon kiadja az összes erejét miközben Gyula elélvezve neki drukkol... :D

Hamiltonnak grat a győzelemért, bár könnyű kocsival és jól tapadó gumedlikkal szépen kiautózta az előnyét, azért esőben nemvolt valami fényes... Kimi meg nem tudom hol volt ma, de abba a piros kocsiba nem ő ült az biztos. Sutilt nagyon sajnálom, lesz neki még esélye bizonyítani, más kocsiban, más évben szerintem.

HAJRÁ MASSA & FORZA FERRARI!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Mihu
Director del Fútbol

2008.05.25. 17:29:09

ozsimiki írta:
Ez nyílt titok elég régóta,még maga Czollner is mesélte anno,hogy Alonsonak pályafutása elejétől szorít.
Palik még a 2003-as Brazil Nagydíjon, mikor Alonso belerongyolt olyan 3 kiló környékén a Webber kocsijáról leszakadt, pálya közepén lévő gumiba,, akkor mondta, hogy Gyula még a pénztárcájában is magával hordja Alonso fényképét :D Ott tudta meg mindenki hogy kinek szurkol.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.05.25. 17:29:05

Benga írta:Komolyan ilyet szól hogy ha ez mást csinálja azonnal elveszik a licencét.
Ezt is a hülye colner mondta, látom valaki meg el is tanulta tőle :lol: Ha ilyenért elvennék a lecencét akkor már Sato, Nakajima, meg még sokan mások már rég nem versenyeznének.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.05.25. 17:02:03

Benga írta:( Amúgy Wéber elszólta magát amikor mondta Gyulának, hogy neked nagy baj lenne ha Alonsoval ezmeg ez történne mire Gyula kijavította, hogy Alonsonak lenne nagy baj? )
Ez nyílt titok elég régóta,még maga Czollner is mesélte anno,hogy Alonsonak pályafutása elejétől szorít.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mihu
Director del Fútbol

2008.05.25. 17:01:11

ozsimiki írta: Mihu! Én is óriási Schumis vok,de minden pilóta más személyiség,azért nem utálom Kimit,igaz csapatnak nincs akkora segítségére mint pl Schumi volt,vagy Alonso jelenleg,vagy akár Massa.
Nem utálom Kimit. Csak nem csípem. Akit utálok az fehér-narancssárga és sötétkék, francia márkájú autóban ül és a spanyol színeket viseli a bukósisakján :D
Fernando
Llegenda del Barça

2008.05.25. 16:55:29

Bakik köze:
Hamilton 2 óra 42 perc alatt fejezte be a versenyt. Jo lesz az másodpernek is.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Kralo
Entrenador del Barça

2008.05.25. 16:44:50

Káosz futam volt. Én az SC-s elengedéseket már nem bírtam követni, hogy kinek mennyi köre van..

A kommentátorok jól felkavarták a levegőt, ahogy látom. A mé nem engedik el már Barrichellot rész volt a csúcspont! :D

Nem Kimi versenye volt a mai, de szerintem nem előzési szándékkal csúszott Sutilba...

Mai nap Kubica és Sutil autózása volt a legszebb, legtisztább. Grat nekik!

Alonsonak sajna elment a versenye a Heidfeld elleni merész előzési kísérletének, és az utána történt 20 körös extrém gumival történő körözésnek köszönhetően. Túl sokat akart a szarka.. de azért így is produkált több előzést a futamon. Go Alonso!
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.05.25. 16:36:53

Nem írtam,hogy nem szimpi,de nem fog beleszólni olyan értelemben,h ő sanszos lenne a végső sikerre,azzal lehet,h elvesz pár pontot olyanoktól,akik végig ott lesznek a VB cím közelében. Nem erről írtam.

Mihu! Én is óriási Schumis vok,de minden pilóta más személyiség,azért nem utálom Kimit,igaz csapatnak nincs akkora segítségére mint pl Schumi volt,vagy Alonso jelenleg,vagy akár Massa.
Kép
Benga
Entrenador del Barça

2008.05.25. 16:35:50

Amikor Barichello-t összekeverték Butonnal és 5 percig ezen rágódtak az csodás volt ezen kívül Gyula nem ismeri a tizedesvesszőt vagy mi?
Kovalainen 10-el gyorsabb mint a második Hamilton :shock:
Amikor Wéber kijavítja akkor meg mintha észre se venné.
Röhej. Oké, hogy nehéz meló stb, de könyörgök legalább alapvető dolgokba ne bakizzon ennyit :roll: ( Amúgy Wéber elszólta magát amikor mondta Gyulának, hogy neked nagy baj lenne ha Alonsoval ezmeg ez történne mire Gyula kijavította, hogy Alonsonak lenne nagy baj? )
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.25. 16:32:20

ozsimiki írta:Jü kis állás ez,izgalmas év lesz,egyáltalán nem parázok,ha a Ferrari tartja a formáját meglesz a végére! És nem 4versenyzős,hanem 3! Kubica nem lesz sokáig ott a nyomukban,nemsokára 10,majd 20pontos hátránya is lesz az elsőtől,onnan meg nincs miről beszélni.

Forza Ferrari!
Azért Kubicát ne írd le ennyire könnyen, pokoli stabil, ma pl egyetlen egyet nem hibázott és ezzel nem sokan vannak így a mezőnyben. Szóval én sem azt mondom, hogy VB-t fog nyerni, de nagyon keményen bekavarhat még az elejére, ahogy ma is tette, Massa valszeg nagyon nem örül a kis lengyelnek. De így jár aki hibázik.

Kubica maximálisan kihasználja ami a BMW-ben van és hihetetlen stabilan vezet. Szimpatikus arc.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Mihu
Director del Fútbol

2008.05.25. 16:07:16

Benga írta: Nem volt előzési szándék és marha elfogult vagy tehát onnantól nehéz komolyan venni, hogy írtad, hogy amúgy se bírod őt.
Egyszerűen megcsúszott próbálta megfogni nem sikerült.
Most, ha nem Sutilnak megy neki ( akinek valóban élete versenye és kijárt volna neki) akkor nem lenne ennyire felfújva. Mindenkivel megesik.
Azért nem csípem mert Schumi helyére ment, és nem hozta azt amit elvártam tőle. Schumi nekem az etalon. Ő ment, tolta le a pályáról az ellenfelét, nem arra várt hogy na majd a box-ban megelőzzöm. Ezen kívül a kocsi fejlesztésében is óriási szerepet vállalt, és teljes odaadással volt a munkája iránt. Ezzel szemben Kimi le is nyilatkozta hogy az egész F1-ből csak a versenyt szereti, a többi nem érdekli. Nem igazi F1-es pilóta. Emellett még minden győzelménél, riportjánál olyan fapofával áll a kamera előtt hogy elveszi az ember kedvét. Schumi vigyorgott, táncolt, ugrált, csapdosott a levegőbe, sugárzott róla hogy élvezi amit csinál. Ha Kimi Massa helyére jött volna akkor lehet hogy nem lenne vele ennyi bajom, de így azért érdekes. Massa is hasonló mint Schumi. Képességeiben persze elmarad, de ő is próbálja hajtani az előtte lévőt, tesztel, élvezi a győzelmeit...

Közbe Gyula megint megnyílvánult: Ki az a P. Diddy?
Fernando
Llegenda del Barça

2008.05.25. 16:05:51

Szakadna valami Raikkönenre. Szegény Sutil.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.05.25. 16:05:18

haha Alonso a süllyesztőben van a 9. helyen...kár hogy Hamilton vezet, én Massának szurkolok! Bár kicsi az esély rá hogy VB győztes lesz
aronba
Jugador d'estrella

2008.05.25. 16:05:17

Czollner szerintem semmilyen párti, csak símán nem tud kommentárolni. Hamilton nyert 2 óra 48 perc alatt, sokat elmond ez róla. A következő futamot német adón nézem, ott profik a közvetítők nem ilyen szerencsétlenek mint ezek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aronba 2008.05.25. 16:06:14-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.05.25. 16:03:04

Jü kis állás ez,izgalmas év lesz,egyáltalán nem parázok,ha a Ferrari tartja a formáját meglesz a végére! És nem 4versenyzős,hanem 3! Kubica nem lesz sokáig ott a nyomukban,nemsokára 10,majd 20pontos hátránya is lesz az elsőtől,onnan meg nincs miről beszélni.

Forza Ferrari!
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.05.25. 16:01:32

dekor írta: Miről beszélsz te? Inkább Ferrari pártiak, de most ebben az esetben teljesen jogos hogy le..... raikonnent.
Szerintem vegyél vissza TE!!!
leírtam a véleményem...olvasd el...utána esetleg Te-zhetsz :wink:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Mihu
Director del Fútbol

2008.05.25. 16:00:01

Los Banditos írta:Gondolom akkor mindenki becsukta a szemét, amikor még az alagútból kijövet megcsúszott, és ha esetleg nem csúszik meg, akkor megfogja az autót...:roll:
Ha.....ha....ha....az életben nincs ha.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.05.25. 15:59:22

ozsimiki írta:Csababarca!
Nem értek egyet,nem mekisek ők,amikor Massa ment az élen,őt dicsérték,nincs itt bérenc cucc,csak sajnálják Sutil-t aki teljesen megérdemelte volna a pontokat!

Bár Kimi nem direkt csúszott bele,de talán túl nagy tempóval ment ott...
én is sajnálom Sutilt,de nem kéne így beszélni Raikönnenről...
Túl nagy tempóval ment,korrigálni próbált nem sikerült...ehhez még hozzájárult hogy sutil is elszabta a kanyart...

előfordul az ilyen,ezek meg úgy sápítoztak mintha sose történt volna még ilyen...ez verseny,sport...bármi előfordulhat...emberek hibáznak...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Benga
Entrenador del Barça

2008.05.25. 15:58:33

Mihu írta:Hülye k.csög Raikönnen :evil: :evil: :evil: :evil: Mi a jó Istent akart onnan? Mondja már meg valaki! Meg is érdemli ha nem szállnak le róla. :evil: Amúgy se csípem, de most már eléggé elásta magát nálam :evil:
Nem volt előzési szándék és marha elfogult vagy tehát onnantól nehéz komolyan venni, hogy írtad, hogy amúgy se bírod őt.
Egyszerűen megcsúszott próbálta megfogni nem sikerült.
Most, ha nem Sutilnak megy neki ( akinek valóban élete versenye és kijárt volna neki) akkor nem lenne ennyire felfújva. Mindenkivel megesik.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.25. 15:58:29

Gondolom akkor mindenki becsukta a szemét, amikor még az alagútból kijövet megcsúszott, és ha esetleg nem csúszik meg, akkor megfogja az autót...:roll:
in to exile
dekor
Jugador del Barça

2008.05.25. 15:57:39

[quote="csababarca"]Ez a két McLaren bérenc közvetítő,istenem...az egész forma1 szégyenei... :evil:

Orrba-szájba fikázzák Raikönnent...ha ezt a Kiskedvenc Hamiltonka csinálja akkor meg megdícsérték volna,hogy milyen bravúrosan ment bele,hogy nem lett belőle nagyobb baj...
szánalmasak ezek...-[/quote]

Miről beszélsz te? Inkább Ferrari pártiak, de most ebben az esetben teljesen jogos hogy le..... raikonnent.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.05.25. 15:56:19

Csababarca!
Nem értek egyet,nem mekisek ők,amikor Massa ment az élen,őt dicsérték,nincs itt bérenc cucc,csak sajnálják Sutil-t aki teljesen megérdemelte volna a pontokat!

Bár Kimi nem direkt csúszott bele,de talán túl nagy tempóval ment ott...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.05.25. 15:54:47

Ez a két McLaren bérenc közvetítő,istenem...az egész forma1 szégyenei... :evil:

Orrba-szájba fikázzák Raikönnent...ha ezt a Kiskedvenc Hamiltonka csinálja akkor meg megdícsérték volna,hogy milyen bravúrosan ment bele,hogy nem lett belőle nagyobb baj...
szánalmasak ezek...-
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.05.25. 15:54:44

Kommentátorok valóban elég gyérek,pedig Wéber elég korrekt szokott lenni,Czollner baromállat ahogly mindig,viszont most ezen a futamon ekkora felfordulásban még érthető h bakiznak,persze nem ennyit kellene..

Az élmezőny elég szoros lesz,kb olyan év lesz mint tavaly :twisted:
Kép
Válasz küldése