Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez most teljesen más helyzet.Mihu írta:Ha.....ha....ha....az életben nincs ha.Los Banditos írta:Gondolom akkor mindenki becsukta a szemét, amikor még az alagútból kijövet megcsúszott, és ha esetleg nem csúszik meg, akkor megfogja az autót...
Palik még a 2003-as Brazil Nagydíjon, mikor Alonso belerongyolt olyan 3 kiló környékén a Webber kocsijáról leszakadt, pálya közepén lévő gumiba,, akkor mondta, hogy Gyula még a pénztárcájában is magával hordja Alonso fényképétozsimiki írta:
Ez nyílt titok elég régóta,még maga Czollner is mesélte anno,hogy Alonsonak pályafutása elejétől szorít.
Ezt is a hülye colner mondta, látom valaki meg el is tanulta tőleBenga írta:Komolyan ilyet szól hogy ha ez mást csinálja azonnal elveszik a licencét.
Ez nyílt titok elég régóta,még maga Czollner is mesélte anno,hogy Alonsonak pályafutása elejétől szorít.Benga írta:( Amúgy Wéber elszólta magát amikor mondta Gyulának, hogy neked nagy baj lenne ha Alonsoval ezmeg ez történne mire Gyula kijavította, hogy Alonsonak lenne nagy baj? )
Nem utálom Kimit. Csak nem csípem. Akit utálok az fehér-narancssárga és sötétkék, francia márkájú autóban ül és a spanyol színeket viseli a bukósisakjánozsimiki írta: Mihu! Én is óriási Schumis vok,de minden pilóta más személyiség,azért nem utálom Kimit,igaz csapatnak nincs akkora segítségére mint pl Schumi volt,vagy Alonso jelenleg,vagy akár Massa.
Azért Kubicát ne írd le ennyire könnyen, pokoli stabil, ma pl egyetlen egyet nem hibázott és ezzel nem sokan vannak így a mezőnyben. Szóval én sem azt mondom, hogy VB-t fog nyerni, de nagyon keményen bekavarhat még az elejére, ahogy ma is tette, Massa valszeg nagyon nem örül a kis lengyelnek. De így jár aki hibázik.ozsimiki írta:Jü kis állás ez,izgalmas év lesz,egyáltalán nem parázok,ha a Ferrari tartja a formáját meglesz a végére! És nem 4versenyzős,hanem 3! Kubica nem lesz sokáig ott a nyomukban,nemsokára 10,majd 20pontos hátránya is lesz az elsőtől,onnan meg nincs miről beszélni.
Forza Ferrari!
Azért nem csípem mert Schumi helyére ment, és nem hozta azt amit elvártam tőle. Schumi nekem az etalon. Ő ment, tolta le a pályáról az ellenfelét, nem arra várt hogy na majd a box-ban megelőzzöm. Ezen kívül a kocsi fejlesztésében is óriási szerepet vállalt, és teljes odaadással volt a munkája iránt. Ezzel szemben Kimi le is nyilatkozta hogy az egész F1-ből csak a versenyt szereti, a többi nem érdekli. Nem igazi F1-es pilóta. Emellett még minden győzelménél, riportjánál olyan fapofával áll a kamera előtt hogy elveszi az ember kedvét. Schumi vigyorgott, táncolt, ugrált, csapdosott a levegőbe, sugárzott róla hogy élvezi amit csinál. Ha Kimi Massa helyére jött volna akkor lehet hogy nem lenne vele ennyi bajom, de így azért érdekes. Massa is hasonló mint Schumi. Képességeiben persze elmarad, de ő is próbálja hajtani az előtte lévőt, tesztel, élvezi a győzelmeit...Benga írta: Nem volt előzési szándék és marha elfogult vagy tehát onnantól nehéz komolyan venni, hogy írtad, hogy amúgy se bírod őt.
Egyszerűen megcsúszott próbálta megfogni nem sikerült.
Most, ha nem Sutilnak megy neki ( akinek valóban élete versenye és kijárt volna neki) akkor nem lenne ennyire felfújva. Mindenkivel megesik.
Szerintem vegyél vissza TE!!!dekor írta: Miről beszélsz te? Inkább Ferrari pártiak, de most ebben az esetben teljesen jogos hogy le..... raikonnent.
Ha.....ha....ha....az életben nincs ha.Los Banditos írta:Gondolom akkor mindenki becsukta a szemét, amikor még az alagútból kijövet megcsúszott, és ha esetleg nem csúszik meg, akkor megfogja az autót...
én is sajnálom Sutilt,de nem kéne így beszélni Raikönnenről...ozsimiki írta:Csababarca!
Nem értek egyet,nem mekisek ők,amikor Massa ment az élen,őt dicsérték,nincs itt bérenc cucc,csak sajnálják Sutil-t aki teljesen megérdemelte volna a pontokat!
Bár Kimi nem direkt csúszott bele,de talán túl nagy tempóval ment ott...
Nem volt előzési szándék és marha elfogult vagy tehát onnantól nehéz komolyan venni, hogy írtad, hogy amúgy se bírod őt.Mihu írta:Hülye k.csög Raikönnen![]()
![]()
![]()
Mi a jó Istent akart onnan? Mondja már meg valaki! Meg is érdemli ha nem szállnak le róla.
Amúgy se csípem, de most már eléggé elásta magát nálam