Nero. írta:
Komolyan mondom én simán bevezetném hogy butaságért is járjon kitiltás. Lehet hogy egy kicsit radikális lett a hsz de az ember zsebében kinyílik a bicska egy két embertől.
Akkor nem sokáig tudnál ide írogatni...
Az tény, hogy az elmúlt 10 szezonban(évben, mindegy) 12 meccs után ilyen pocsékul csak egyszer álltunk, méghozzá, 2007 őszén. Abban a szezonban a 3. helyen végeztünk és lópikulát sem nyerünk, a játékunkat pedig szenvedés volt hétről- hétre nézni. Eddig ez a szezon sem különb. Eredménytelen pocsék játék hétről hétre.
Kínomban röhögök azokon akik szerint kézben volt a meccs meg milyen jók voltunk, csak balszerencsénk volt. Nem, ezt nem balszerencsének hívják, hanem rossz játéknak. Pörgethetjük a fülünkön a labdát meg passzolhatunk 20000-szer pontosan, ha gólt nem sikerül rúgnunk.... ugyanis gólra megy a játék. Az részlet kérdés, hogy épp azért nem tudunk már a sokadik meccsen gólokat rúgni, mert fejben nem vagyunk ott. És kétség se férjen hozzá: ezt a meccset az ellenfél irányította a saját akarata szerint. A Málaga beállt bekkelni, 0-0-ra játszottak az első perctől kezdve? Akkor mégis mi a fenét irányítottunk mi?

A véleményem meg az, ha a malagaiak akartak volna, nyerhettek is volna, ugyanis az utóbbi hónapokra jellemző pontatlanság hátul is megvolt ma is, csak az ellenfél épp nem használta ki. Még szerencse, hogy jövő héten pont nem látom a bajnokinkat, mert az Anoeta-ban 100%, hogy újra égünk.
És ha csoda nem történik, az idény végén én elküldeném Lucho-t. Nem azért, mert nem nyert semmit, hanem azért, mert képtelen rendet tenni a fejekben, eléggé motiválni a játékosokat.
Az Atletico meg a Celta elleni botlást meg lehetne magyarázni, de a maira és az Alaves ellenire nincs mentség. 5 pont úszott el, ezzel valószínűleg a bajnokság is. Hazai pályán ennyi hiba nem fér bele. Lehet mondani, hogy "még csak a 12. forduló", de akkor én hozzátenném azt is, hogy "de már 5 pontot elszórtunk haza pályán töltelékcsapatok ellen".