Bajnoki Mérkőzések
- Subinho
- Director del Fútbol
Piqué: Te Paco, mi a francé' nem mész a labdáért? Semmit nem csinálsz!
Paco: Há' mennék én, de nem nem passzolnak, meg nagyon fognak, nem tudok semmit csinálni.
Piqué: Na menj a 'csába! Majd megmutatom, figyelj!
Na látod, így kellett volna!!!
Paco: Há' mennék én, de nem nem passzolnak, meg nagyon fognak, nem tudok semmit csinálni.
Piqué: Na menj a 'csába! Majd megmutatom, figyelj!
Na látod, így kellett volna!!!
Ha már leültette Alenat a kispadra, miért nem merte Busquets helyett őt behozni? Gyáva edzővel nem megyünk semmire.
Paco helyett nem volt kit behozni.Az meg hogy Busquets miért játszik végig minden meccset ha kell ha nem az viszont tényleg jó kérdés.Nem értem amúgy ha egy csapat ennyire beáll miért nem kezdünk el távolról lőni?Yokozuna írta:Megint csodakapust csináltak Kameniből, pedig csak béna volt a csapat. Ember előnyben minek van pályán Busquets, aki egyébként is kerékkötő. Húsz perc után minek van pályán Alcaser, aki valakinek biztos a rokona. LE képtelen kidolgozni egy taktikát védekező csapat ellen. Nincs helyünk az első háromban sem!

- visca el barca
- Presidente del Barça
ha ma behúzzák, akkor lesz -4, utána nekik otthon gijon, nekünk idegenben sociedad, lehet simán -7, aztán a klasszikuson megcsapnak máris -10-en vagyunkBob_Marley írta:Attól függetlenül, hogy nem állunk most jól, nagyon elhamarkodottnak érzek olyan kijelentéseket, hogy vízválasztó pár meccs. Ősszel a 12-ik fordulóban.Ha már Real Madriddal példálóztok, nem kis hátrányból jöttek vissza, aggódni még bőven ráér.
ilyen malaga elleni meccseken fog elmenni a bajnokság. meg azon, hogy messi nélkül egyszerűen gyengék vagyunk.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Főleg a februári hengerünk szokott félelmetes lenni.ZBarca írta: Szóval én idénre már semmi nagy durranást nem várok, szépen húzzuk be a Klasszikust és a többi meccset, aztán pedig tavasztól mehet a henger.
randomguy
Igaz! Nos, ugy gondoltam, a Barca alapjaiban nagyon jó csapat, de az idei egy elkényelmesedett, gyenge középcsapat. Láttam én már a sok Elton tetoválást, a hajfestést, a bohóckodást a szezon előtt, meg a Busquets hányaveti, nemtörődöm játékát és láttam, hogy idén semmi.
Mellesleg egy előttem szólónak: Ha itt van Ini, Messi, Suarez, ugyenez lett volna, tavaly is ez volt a Malaga ellen, pedig akkor játszottak az említettek is.
Semmi értéke nem lett a keservesen megszerzett 3 pontoknak a Sevilla és a Valencia ellen, ez a legborzasztóbb!
Igaz! Nos, ugy gondoltam, a Barca alapjaiban nagyon jó csapat, de az idei egy elkényelmesedett, gyenge középcsapat. Láttam én már a sok Elton tetoválást, a hajfestést, a bohóckodást a szezon előtt, meg a Busquets hányaveti, nemtörődöm játékát és láttam, hogy idén semmi.
Mellesleg egy előttem szólónak: Ha itt van Ini, Messi, Suarez, ugyenez lett volna, tavaly is ez volt a Malaga ellen, pedig akkor játszottak az említettek is.
Semmi értéke nem lett a keservesen megszerzett 3 pontoknak a Sevilla és a Valencia ellen, ez a legborzasztóbb!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Attól függetlenül, hogy nem állunk most jól, nagyon elhamarkodottnak érzek olyan kijelentéseket, hogy vízválasztó pár meccs. Ősszel a 12-ik fordulóban.
Ha már Real Madriddal példálóztok, nem kis hátrányból jöttek vissza, aggódni még bőven ráér. 

Most mindenki nekem fog esni, de lehet, hogy egy EDZŐ kéne ide. Kb. 100m euro- t költöttünk a nyáron.
Ebben a meccsben minden benne volt. Minden. Minden, ami jellemzi a spanyol játékvezetést, a Malaga nagyobb csapatok ellen mutatott "játék", és minden, ami jellemzi 2016-ot. A sok balszerencse, a néhol akadozó játék, a minket sújtó játékvezetői ítéletek stb stb... Régóta kavarognak a fejemben olyan gondolatok, hogy azért ilyen ez az év, mert szimplán balszerencsés a csapat számára. Félreértés ne essék, nem hiszek a babonákban meg az ilyesmikben, mégis mintha idén minden minket sújtana. Ugye Cruyff halála, a tavaszi vereségi széria, a játékosok bírósági ügyei, a sok-sok sérülés, az őszi gyakori rossz játék mind mind emellett szólnak. Én már úgy vagyok vele, hogy valahogy húzzuk ki ezt az évet és jövőre hátha átkattan valami. Jó, persze erre nem lehet alapozni, támaszkodni, de azért remélem értitek, hogy értem.
Mondjuk lehet csak egy kicsit elfogult vagyok, mert személy szerint ez az év borzalmas számomra, de úgy látszik a csapat számára is.
Számomra '16-hoz hasonló másik rossz év '14 volt, ami után tudjuk, mi következett...
Jaj, de nagyszerű is volt 2015! Nagyon remélem, hogy a jövő év majd akár még túl is szárnyalhatja a tavalyit. Nagyon bízok benne, hogy így lesz, mert a csapatban hatalmas potenciál van, de mint ahogy írtam mintha idén nem akarnának összejönni a dolgok. És mi garantálja, hogy januárban nem lesz behozhatatlan hátrányunk valamelyik riválisunkkal szemben?
Úgyhogy ami azt illeti én LE helyében idén már csak a "túlélésre" játszanék, tehát hogy lehetőleg minél kevesebb pontot veszítsünk, aztán egy, a játékosok számára pihentető, de fontosságában felbecsülhetetlen téli szünet után egy "újjáéledt" csapatként vághatnánk neki a tavaszi kihívásoknak.
Szóval én idénre már semmi nagy durranást nem várok, szépen húzzuk be a Klasszikust és a többi meccset, aztán pedig tavasztól mehet a henger. Tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű, de bízok Luchoékban, hogy meg tudják csinálni. Mert nem egyszer megcsinálták már.
Visca El BARCA!!!

Szóval én idénre már semmi nagy durranást nem várok, szépen húzzuk be a Klasszikust és a többi meccset, aztán pedig tavasztól mehet a henger. Tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű, de bízok Luchoékban, hogy meg tudják csinálni. Mert nem egyszer megcsinálták már.
Visca El BARCA!!!

- randomguy
- Capitá del Barça
Atalanta írta:Lesz egy trófeák nélküli szezon, na bumm.... Volt már ilyen a Barca történelmében. Attól még a világ legnagyszerűbb klubja! Milliók kedvence, rengeteg trófeával és fantasztikus játékosokkal.
Na most akkor melyik?Atalanta írta: A Barcelona egy gyenge középcsapat.
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
Megint csodakapust csináltak Kameniből, pedig csak béna volt a csapat. Ember előnyben minek van pályán Busquets, aki egyébként is kerékkötő. Húsz perc után minek van pályán Alcaser, aki valakinek biztos a rokona. LE képtelen kidolgozni egy taktikát védekező csapat ellen. Nincs helyünk az első háromban sem!
A Sevilla-ban sincs Suarez.Ini. Messi mégis ott vannak ahol mi.
- randomguy
- Capitá del Barça
Neymar 2.-ra feljavult, viszont azt kéne már felfogni neki is és az egész csapatnak, hogy már nem elég egy meg negyed félidőket játszani a többin meg lötyögni, mert ez lesz az eredménye, és már hányadszorra játszák el ugyanazt.
Következő 2-3 hét vízválasztó lesz, socciedad, real, espanyol. Ha azokon is botladozunk, akkor oda már nagy formajavulás kell de nagyon nehéz lesz még úgy is...
Következő 2-3 hét vízválasztó lesz, socciedad, real, espanyol. Ha azokon is botladozunk, akkor oda már nagy formajavulás kell de nagyon nehéz lesz még úgy is...
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
Lesz egy trófeák nélküli szezon, na bumm.... Volt már ilyen a Barca történelmében. Attól még a világ legnagyszerűbb klubja! Milliók kedvence, rengeteg trófeával és fantasztikus játékosokkal.
Enrique megy a levesbe, ez a bohóc Neymar a PSG-be, Buszketsz meg a Citybe, és meg van oldva a szitu.
Enrique megy a levesbe, ez a bohóc Neymar a PSG-be, Buszketsz meg a Citybe, és meg van oldva a szitu.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Srácok, kicsit objektívebben.Atalanta írta:A Barcelona egy gyenge középcsapat.
Egyszerűen csak arról van szó, hogy nem volt ezen a mérkőzésen egy normális Barca kaliberű csatár a keretben.. Erre a jelenségre, tökéletesen rámutat, hogy Piqué volt a legveszélyesebb támadónk. Küzdés, akarás megvolt a mi részünkről, egyszerűen csak a szerencse faktor hiányzott. Reménykedjünk egy real botlásba, és akkor még bőven nyílt a meccs.

Kit érdekel?!Ne a szomszédba nézzünk már hanem azon kéne elgondolkodni, hogy hol a hiba.Ami egyértelmű Messi, Suarez és Ini tovabbra sem pótolható de nem vagyok benne biztos hogy ha itt vannak nem hasonló erőlködés lesz a dolog vége.(Talán annyi hogy akkor eredménye lehet lett volna) de összességében elmondható, hogy az egész játékunk év eleje óta döcög néha akkor is ha a gálakezdő van fent teljesen...Atalanta írta:Ez a Malaga egy négyest kap majd a Realtól!!!!!
Busquets és Neymar játéka pedig folyamatosan halvány.Pedig nagyon kellenének...

- #David Villa#
- Capitá del Barça
neobarca írta:Kűzdésből jeles. Bíró kritikán aluli. Malagaiak meg Jászai Mari díjasok... Vicc!!!
Hazai pályán egy tabella 10. ellen küzdöttünk. Idei küzdésünk eredménye hazai pályán:
6 meccsből 3 győzelem, 2 döntetlen, 1 vereség. Bravó.
Nem nagyon értem mi ez a nagy megdöbbenés: Messi nélkül a Barcelona egy erős középcsapat.
Rengeteg kupával lennénk kevesebbek nélküle. Imádkozzunk, hogy soha ne jusson eszébe távozni.
Rengeteg kupával lennénk kevesebbek nélküle. Imádkozzunk, hogy soha ne jusson eszébe távozni.
[quote="neobarca"]Kűzdésből jeles. Bíró kritikán aluli. Malagaiak meg Jászai Mari díjasok... Vicc!!![/quote] Csak azt csinálták, amit Buszketsz és a Neymar szokott... Visszanyalt a fagyi! Ez nem küzdés, hanem nevetséges játék, ötlet nélkül!
-
- Entrenador del Barça
Megint sikerült elszórakozni 2 pontot.
Nem nagyon szeretek kritizálni játékosokat, de ez az Alcácer nem csatár. A 2000-es évek elején voltak ilyen vak igazolásaink.
Pique volt a malagai védők legjobbja.
Komolyan nem értem, hogy évek óta nem tudunk mit kezdeni az ilyen betömörülő védelem ellen. Nem igaz, hogy nem tudják ezt gyakorolni edzésen.
Kameni meg egy vicc évek óta szívat minket. Nem tudom összeszámolni, hogy mennyi pontot vet el tőlünk.
Nem nagyon szeretek kritizálni játékosokat, de ez az Alcácer nem csatár. A 2000-es évek elején voltak ilyen vak igazolásaink.
Pique volt a malagai védők legjobbja.

Komolyan nem értem, hogy évek óta nem tudunk mit kezdeni az ilyen betömörülő védelem ellen. Nem igaz, hogy nem tudják ezt gyakorolni edzésen.
Kameni meg egy vicc évek óta szívat minket. Nem tudom összeszámolni, hogy mennyi pontot vet el tőlünk.
- neobarca
- Director del Fútbol
Kűzdésből jeles. Bíró kritikán aluli. Malagaiak meg Jászai Mari díjasok... Vicc!!!
Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Nem tudok optimista maradni egy ilyen gyenge szezonrajt után. Klasszikuson a remény életben maradása lesz a cél. De lehet utána már 10 pontos hátrányról beszélünk... 

Ha esetleg Alcacer kérdezné, miért nem kap lehetőséget.. Kényelmes operettfutballisták! Ez a Malaga egy négyest kap majd a Realtól!!!!!
- visca el barca
- Presidente del Barça
sajnos idén az ilyen meccsek miatt nem leszünk bajnokok. ha csak egy csapattal kellene versengeni, akkor talán, de így, hogy kettővel, így nem hiszem. konstans jó játékra meg amugy sem vagyunk képesek.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

A Barcelona egy gyenge középcsapat. Ennyi. Borzasztó, de gondolom még ezt is lehet védeni.... Már elbuktuk a bajnokságot, de ez is most annyira felháborító, hogy le sem lehet irni! Bohóc társulat!