2016.12.03. 10:14:56
Látva a körülményeket, egy Xel ki is egyeznék.
Persze, ha úgy alakul nyerjük meg, de most erősebb a madrid, jobban egyben vannak, valamiért csak veretlenek 32 meccse, ez nem lehet csak szimplán véletlen.
Kíváncsi leszek a védelemre, Mascherano éppen melyik cipőjét veszi fel, mert ő vagy jó vagy rémgyenge idén is. Azt a Soci gólt máig nem emésztettem meg, azt ő lövette velük,senki más.
MSN játéka is kritikus, Lajosnak kéne mostmár villani, mikor ha nem most? Neymarnak meg vissza kell segíteni sokat, Messi meg kérdőjeles, nem tudom fognak e rá külön embert állítani, lehet nem. Akkor könnyebb lenne neki.
Mindegy, soktényezős a dolog de itt is egyetértek Veb-el pl, ha kikapunk vége van.
Túl stabil a real ahhoz, hogy ezt visszahozzuk. ÉS itt nem arról van szó,hogy nem nézek ki belőlük 3-4 botlást, benne van, de hogy mi ne botoljunk meg azt nem tudom elképzelni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."