Pedig az lesz, amit Te mondasz, nyomjuk a tili-tolit majd a nyakukig, aztán kapjuk a konkrát. De sztem elején nekünk fognak jönni, ott kell okosba 1-2 pici gólt eltenni Navasnak

Szerintem is keményebb diók lennének Casemiroval, ezért is remélem, hogy nem fog kezdeni. Bízzak csak el magukat, rontsanak nekünk, és bűnhődni fognak. 2014 tavaszán is vertük őket 4-3ra idegenben, pedig akkor sem voltunk formában, a Carlo féle Real meg akkor állt össze. Amúgy az egy nagyon izgalmas, és fordulatos meccs volt, egy hasonlót megnéznék.Bob_Marley írta:Casemiro olyan kulcsjátékosuk a kp-n mint nálunk Iniesta. Iniesta is rozsdás valószínűleg mégis "megváltást" várunk tőle.Casemirora véleményem szerint nagyon is szükségük van, mert az egyik legjobb stopper. Tavaly is kulcsszerepe volt benne, hogy kikaptunk. Idén is meglehet nézni vele és nélküle mennyi gólt kapnak. De a formát elfogadom és ezt csak Zidane tudhatja. Én örülnék ha nem játszana.
Fizikailag akkor előnyt tudunk ott szerezni.
Remélem, és akkor jöhetek megmondó emberkedni Nekedpalesz77 írta:Én speciel jobban aggódok Rakitic és Busi miatt ma, mint a kisfőnök miatt - ezek után az előző kettő remekel, utóbbi hibázik.recrea írta:Aha, mint pl most a Soci ellen is.
Úgy értettem, hogy eddig a meccsig bezárólag, itt nyilván hibázott, írtam is én is. Dea közötte levő ne mtudom hány meccsen nem volt szinte semmi hiba a játékában, pedig a középpálya gyengeségének hála, ahogy LG is írja, sokkal nagyobb a nyomás a védelmen. Én speciel jobban aggódok Rakitic és Busi miatt ma, mint a kisfőnök miatt - ezek után az előző kettő remekel, utóbbi hibázik.recrea írta:Aha, mint pl most a Soci ellen is.
Az enyém sokkal jobb!LG írta:Szerintem is Matyival (S. Aguero) kevered, a hasonló avatar miatt néha én is összeszoktam őket, ha felületesen futom át a hsz-eket.
Aha, mint pl most a Soci ellen is.palesz77 írta:Azért ez nem teljesen igaz, az Atma meccsen való elcsúszás óta - amelyik meccsen szintén jó volt, csak ott szerencsétlen - nagyon magas szinten játszik megint, rendre a csapat egyik legjobbja. Ráadásul még a támadásokhoz is sokat hozzátesz, védő létére több helyzet alakul ki a mélységi labdáiból, mint a középpályásaink többségétől.recrea írta: Masch ... mióta utánarepültünk nyalni neki az új szerződésért, azóta nekem nagyon antipatikus, ezt tetézve hozza a nagy semmit eddig ősszel. Sokkal jobban örülnék, ha a francia kezdene.
Szerintem is Matyival (S. Aguero) kevered, a hasonló avatar miatt néha én is összeszoktam őket, ha felületesen futom át a hsz-eket.palesz77 írta:Mi? Épp azt írtam, hogy Busi is ugyanúgy hibás volt, nem Masch nyakába varratm a gólt teljesen, de az ő szerepét se kéne szerintem elvitatni. De nézd meg Gomest is, konkrétan elmozgott az embertől - lehet Busira várt, nem tudom, nekem ő is fura. Amúgy nem Busi a kedvencem hanem Ini, én szoktam szidni is, csak akkor nem, amikor szerintem felesleges. Szerintem most keversz Matyival..zeli39 írta:Persze,hogy nem értesz egyet hisz a te kedvencedre Busquetsre verték a gólt :-)az eset nyilvánvaló volt többször visszanézték Gomes neve nem is értem,hogy merült fel :-)Te hozzászólásaid pedig általában szakmailag jók de ha Busquetsről van szó véded mint egy anyatigris ,én csak azért szóltam,hogy Mascheranot megvédjem hisz szabadrúgás járt volna kifelé de végül is teljesen mindegy
Az elmúlt két szezon pont azt mutatta meg, hogy nagy fordulatok lehetségesek tavasszal. A nagy győzelmi/veretlenségi sorozatokat nagy kipukkanások szokták követni.visca el barca írta:ha nem is 100%-osan, de 90%. tudja ezt LE is, hiába ködösít itt megint össze-vissza.bujna írta:Nem akarok a csapat ellen beszélni, de bárki bármit mond, ha ma nyer a Madrid, akkor buktuk a bajnokságot.
sztem simán kikapunk, de azért remélem valami mákkal behúzzuk. jelenlegi helyzetünkben amugy egy X láttán sem kötném fel magam.
nem tudom ki lesz a füttyös, de gondolom a meccs után majd megint a bírózás fog menni vmelyik részről.
Azért ez nem teljesen igaz, az Atma meccsen való elcsúszás óta - amelyik meccsen szintén jó volt, csak ott szerencsétlen - nagyon magas szinten játszik megint, rendre a csapat egyik legjobbja. Ráadásul még a támadásokhoz is sokat hozzátesz, védő létére több helyzet alakul ki a mélységi labdáiból, mint a középpályásaink többségétől.recrea írta: Masch ... mióta utánarepültünk nyalni neki az új szerződésért, azóta nekem nagyon antipatikus, ezt tetézve hozza a nagy semmit eddig ősszel. Sokkal jobban örülnék, ha a francia kezdene.
Rosszul értelmezted, egyértelmű, h a 3 pont a lényeg, nem érdekel hogyan, gondoltam ez a része triviális, azért nem említettemvisca el barca írta:sztem meg pont ma lényegtelen a játék milyensége, nyerjünk és kész. azt se bánom ha egy öngóllal, 0 kőauralövéssel nyerünk.recrea írta:nem kell nyerni, hajtani kell meg fejben ott lenni
sztem meg pont ma lényegtelen a játék milyensége, nyerjünk és kész. azt se bánom ha egy öngóllal, 0 kőauralövéssel nyerünk.recrea írta:nem kell nyerni, hajtani kell meg fejben ott lenni
Mi? Épp azt írtam, hogy Busi is ugyanúgy hibás volt, nem Masch nyakába varratm a gólt teljesen, de az ő szerepét se kéne szerintem elvitatni. De nézd meg Gomest is, konkrétan elmozgott az embertől - lehet Busira várt, nem tudom, nekem ő is fura. Amúgy nem Busi a kedvencem hanem Ini, én szoktam szidni is, csak akkor nem, amikor szerintem felesleges. Szerintem most keversz Matyival..zeli39 írta:Persze,hogy nem értesz egyet hisz a te kedvencedre Busquetsre verték a gólt :-)az eset nyilvánvaló volt többször visszanézték Gomes neve nem is értem,hogy merült fel :-)Te hozzászólásaid pedig általában szakmailag jók de ha Busquetsről van szó véded mint egy anyatigris ,én csak azért szóltam,hogy Mascheranot megvédjem hisz szabadrúgás járt volna kifelé de végül is teljesen mindegy
Asszem a harmadik felidos elemzesre gondol a kollega, Sanyiek elemeztek ki, es o volt a legkevesbe hibas szerintuk, mert Vela le is rantotta kozben, elotte/kozbe meg sokan hibaztak. Busi es Gomes is pl, ahogy mindketten vartak, hogy a masik menjen a golszerzovel. En se ertek amugy egyet, mert Masch is boven ludas volt, a kemenyebb napjain ilyen szituban alaver a vedonek labdastul, mindegy hogy tepik..csababarca írta: Tudom, a lőtt gólunkat is kielemezték, kiderült, nem is Messi lőtte, hanem Maxi Lopez.![]()
Nem nagyon érdekelnek az okoskodó elemzések olyanok írásai, akik sose fociztak.
zeli39 írta:
A Sociedad gólja már ki lett elemezve párszor Mascherano tehetett róla a legkevésbé .