visca el barca írta:Res írta:1.Ergo innen már csak felfelé vezethet az út
2.az új játékosok csapatba építéséhez idő kell és türelem
1. nem hinném. LE topicjában már leírtam, de leírom itt is. LE-nek ua. a gyengesége ami anno guardiolanak volt. egyrészt ua. a sémát játszatja orrvérzésig, semmi más taktika nincs a repertoárjában, másrészt meccselni sem tud. meccs közben annyi a taktikai zsenialitása, hogy rakiticet lehozza és a DS/arda/AG trióból vki beáll a helyére.
2. az új játékosok umtiti kivételéve max időhúzó csere szintjét ütik meg. egy más felállásba, más játékfelfogásban lehet, hogy működnének, de ehhez a labdakihozatalos, apró passzos tiltitolihoz az ilyen AG félék sík hülyék.
ezt a szezont ha megmenti valaki az nem LE lesz - ő erre alkalmatlan - hanem a játékosok, ha észbe kapnak, hogy 1 hét múlva elúszhat a bajnokság. ilyen játékkal BL sem lesz idén, max ha kapunk egy olyan kókler """""""""sorsolást"""""""""" mint tavaly a real. de a 16 között uis a bayern jön és akkor ott vége is lesz a szezonunknak (ha úgy játszunk mint mostanság)
szerk: bár én vagyok a legnagyobb ellenzője masch kp-n való játszatásának, de mivel annyira átrohan rajtunk mostanában mindenki buszkecc helyén lehet megpróbálnám, hogy legalább legyen egy ütközőemberünk. a labdakihozatalt meg majd megpróbálja megoldani a mellette játszó két másik ember
Néha akkora öröm, mikor találsz vkit, aki pontosan ugyanúgy látja a dolgokat.
Reggel leírtam pontosan ugyanezt LE topicjában, de vmiért nem küldte el.
Alba élete leggyengébb szezonját tolja.
Digne-nek sztem nem volt 5 jó beadása, Neymar sohase passzolt neki.
SR, egyszerűen nagyon gyenge jh-nak. Én sokszor nem is értem, hogy azokat a biztató szavakat, hogy jó lesz Ő, meg hosszú évekre megoldhatja a jh posztot.... Igen megoldhatja Bilbaoban vagy Valenciában.Ő egy középpályás nem védő. A city is szépen kihúzta a játékot a szélre és a 2 szélsőjük konkrétan hülyét csinált Digne-ből és SR-ből. Sevilla dettó, alig várom az El Classicot.... Ez az idő is eljött.

Brutálisan hiányzik az Alves-Messi tengely jobb oldalról.
Neymar egyszerűen akkora árnyéka önmagának, hogy nem igaz, folyamatosan 3-4 emberbe vezeti bele a labdát, 0 de tényleg 0 helyen.
Iniesta nélkül a kp semmi egy nulla.
Busquets szerintem életében nem adott el annyi labdát, mint augusztus óta.
Nagyon hiányzik a csapatból egy vezérszellem, egy igazi csk. Puyol, Xavi... Messi egy gólgyáros orvgyilkos, de sajnos nem csk alkat ezt bizonyítja a válogatottban is. Ő nem az, mint ami Puyol volt, aki 0-2nél oda sprintelt!!! kb mindenkihez, hogy gyerünk csináljuk tovább meglesz és a végén 3-2.
A RM kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt, mit mondjak, még csak december van változhat a világ, de vmi brutális formajavulás kéne hozzá.... Pont azt érzem a csapaton, mint 2-3 éve a realon, hogy 2 meccsen bárkit megverhetnek, ha nagy a tét, de a hosszú távú kiegyensúlyozottság nincs meg egyáltalán.
Andre Gomes meg lássuk már be, hogy semmit se csinál, színtelen, szagtalan.

Ügyes gyerek meg minden, de egyszerűen nem illik ide, vagy rossz helyen tolja, de semmi olyat nem mutatott még, amire bármi pozitívat kéne szólni.