kz86 írta:Az index cikkén én is meglepődtem. Szerintem egy ekkora hírportál nem engedhetné meg magának, hogy közöl egy ennyire elfogult és egyoldalú cikket.
Ma Magyarországon nincs sportújságírás. Nem azért, mert az index (sokadjára, és nem csak ebben a témában) blogszínvonalat hoz, hanem mert azok az újságok, akiknek a fő profiljuk a sport, azok is rendre alulteljesítenek a semmitmondó és szenzációhajhász cikkeikkel. A mérkőzések előtti "felvezetés"-ről már ne is beszéljünk. Szerencsére ebben a műfajban felfedezhető már egy kis reménysugár azzal, hogy bloggereket is meghívnak, akik 20x értelmesebb és fontosabb dolgokat emelnek ki és mondanak el, mint a kiváló válogatott focistáink. AirSanyi még nem is a legrosszabb...
De, hogy ne legyek teljesen off:
Évekig hallgattuk a madridistáktól, mikor elég érdekes meccseket nyertek meg sorban (nem csak a bíró segítségére gondolok, bár arra is volt példa, de a hullagyenge játékra is), hogy a győzelmet sosem kell megmagyarázni. Tartsuk magunkat ehhez.
Azt még megjegyezném, hogy bíró ide vagy oda, vajon melyik csapat tett többet szerda este a továbbjutásért? Az odavágót ne zavarjuk ide, mert az már eltelt, csak még nevetségesebbé teszi a wannabe BL-győztes Párizst, hogy az első meccs ellenére még mindig azt képzelték, hogy ők a kiscsapat. Igazuk is lett.