Pedig abban teljesen igaza, hogy egy esetről beszél, de mást se ír itt pár ember, hogy mert RM szurkoló és ott meg Ronaldo meg stb.
Érdekes mikor most Robi gólt lőtt egy ember se írta, hogy de bezzeg beadásból jött....Vagy hogy két tizi+szabad gólt rúgtunk, ami testvérek között is 3 "pontrúgás". Hanem örültünk mert a sajátunk.
Pont hogy kőkemény személyeskedés folyik mindkét oldalról egyébként, ráadásul másik oldalakról idézgetések és totálisan nem témához van hozzászólva szerintem.
És az a rész, hogy bíró nálam olyan, hogy soha nem lesz, hogy 100%-os, ezerszer írtam egyszer fent egyszer lent. Őszinték vagyunk, most nagyon is fent volt, de az eredmény a lényeg. Ahogy anno mi nem kaptunk meg tizit vagy Betis ellen gólt úgy most megkaptunk tizit. És ugyanazt tudom mondani, hogy nem egyből következnek tévedésekből esetek, hogy na akkor ha PSG kap akkor 6-2 meg hasonlók. Nagyon nem lett volna mindegy, ha Mascherano bármelyik eseténél kap-e tizit a PSG, mert pl 1-1 vagy 3-2. Nem így lett, ahogy Neymarra is pont tegnap írtam, hogy lehet egy bajnokin kiszórják, de amíg emberei tényező van, addig a bíró mindig fog "mérlegelni". És videóbírónál is így van, nem látja 100%osnak az esetet, mert nem akarja eldönteni a meccset egy olyan momentum megadásával, amivel eldőlhet. Ezért is felesleges bármikor is bírózni, mert olyan amilyen, minden spori hülye, alapszabály.