Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Stalkyard
Director del Fútbol

2017.03.10. 19:28:49

Nero. írta:Egyebkent minden elfogultsag nelkul de szerintem abszolut jogos volt Suarez tizije. Ott azt fujta be, hogy Matquinhos megfogta Suarez vallat. Szerintem ez teljesen egyertelmuen szabalytalan. :roll: Bede Feri ugyanezt mondta. Talan egy egykori FIFA jatekvezeto jobban tudja a szabalyokat mint a realosok.
Ugyan, o is biztos Barcás. Vagy lefizették. Vagy ő Övrebö álarcban.

De nem csodálkozom ezen amúgy, nekik az faj a legjobban, hogy meg mindig triplazhatunk, amire nekik esélyük sem volt soha. Ahhoz úgy látszik nem elég, hogy Ramos befejeli a szögletet. :D
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Nero.
Llegenda del Barça

2017.03.10. 19:13:29

Egyebkent minden elfogultsag nelkul de szerintem abszolut jogos volt Suarez tizije. Ott azt fujta be, hogy Matquinhos megfogta Suarez vallat. Szerintem ez teljesen egyertelmuen szabalytalan. :roll: Bede Feri ugyanezt mondta. Talan egy egykori FIFA jatekvezeto jobban tudja a szabalyokat mint a realosok.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Kash
Entrenador del Barça

2017.03.10. 19:09:30

Bob_Marley írta:Pedig abban teljesen igaza, hogy egy esetről beszél, de mást se ír itt pár ember, hogy mert RM szurkoló és ott meg Ronaldo meg stb.
Érdekes mikor most Robi gólt lőtt egy ember se írta, hogy de bezzeg beadásból jött....Vagy hogy két tizi+szabad gólt rúgtunk, ami testvérek között is 3 "pontrúgás". Hanem örültünk mert a sajátunk.
Pont hogy kőkemény személyeskedés folyik mindkét oldalról egyébként, ráadásul másik oldalakról idézgetések és totálisan nem témához van hozzászólva szerintem.

És az a rész, hogy bíró nálam olyan, hogy soha nem lesz, hogy 100%-os, ezerszer írtam egyszer fent egyszer lent. Őszinték vagyunk, most nagyon is fent volt, de az eredmény a lényeg. Ahogy anno mi nem kaptunk meg tizit vagy Betis ellen gólt úgy most megkaptunk tizit. És ugyanazt tudom mondani, hogy nem egyből következnek tévedésekből esetek, hogy na akkor ha PSG kap akkor 6-2 meg hasonlók. Nagyon nem lett volna mindegy, ha Mascherano bármelyik eseténél kap-e tizit a PSG, mert pl 1-1 vagy 3-2. Nem így lett, ahogy Neymarra is pont tegnap írtam, hogy lehet egy bajnokin kiszórják, de amíg emberei tényező van, addig a bíró mindig fog "mérlegelni". És videóbírónál is így van, nem látja 100%osnak az esetet, mert nem akarja eldönteni a meccset egy olyan momentum megadásával, amivel eldőlhet. Ezért is felesleges bármikor is bírózni, mert olyan amilyen, minden spori hülye, alapszabály. :D
Az a helyzet, hogy pont a kiemelt résszel nem tudunk mit kezdeni...Beszél egy esetről, elmondtuk, hogy kétes szituáció és azt is, hogy nem érdekel, mert ünnepelni akarjuk a történelmi fordítást...Egyszer elköszönt, Veidt hozzászólására reagállva, hogy befejezte a szélmalomharcot, ennek ellenére továbbra is ugyanazt hajtogatja, amire senki sem kíváncsi, de ha te Bob ennyire tudod, mit akar, kérlek szépen válaszolj neki aztán mehet isten hírével.

Illetve igen, példára plédát hozunk fel, már nem tudom egész pontosan mi a baja, Suarez esete, vagy Di Maria esete...Igen, mindkettő érdekes, de ugyanilyen helyzetek fordultak elő a Real MAadridban Ronaldoval -a példa alanyával- illetve többször is megfordultak itt ilyen mentalitású Real drukkerek, mint makkaróni. Részemről ez bevan fejezve.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2017.03.10. 19:03:00

markionni írta:azt akartam hogy normális keretek közt, egymás agyi képességeit nem vitatva, az adott témáról beszélgetni, és nem ezer éves és teljesen oda nem illő sztorikra épülő sárdobálást folytatni
nem, te szerda este óta arra lavírozol, hogy valaki leírja, hogy egyértelmű csalással nyertünk. semmi más szándékod nincs.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
markionni
Capitá del Barça

2017.03.10. 18:52:56

Isti99 írta:Amúgy meg úgy jön ide, hogy ha a te csapatodnál nem zavar, mikor nem vagytok jobbak, mégis nyertek, akkor fogadd el azt is, ha mi egy eléggé kiegyenlített párharcban továbbjutunk!
És ezt már megint honnan tudod hogy nem zavar? :lol:

Optimus, biztos az akar feszültséget kelteni akkor normális hangnemben megfogalmazza a véleményét, és nem az aki leretardáltazza, leskizofénezi és még folytathatnám mikkel illettetek a napokban. A leggyengébb BL győztes meg mindent vita nélkül a Chelsea, úgyhogy ezt sem tartom jogosnak. És abban biztos vagyok, hogy Puyol és Raúl nem dobálta volna magát mintha leállt volna a szívük, ők még az igazi példaképek korának voltak a focistái.

Bob, köszönöm, valaki érti legalább a párbeszéd lényegét. =D>
Azt nem értem, hogy ezzel mit akart, mert csak elvitte a fórumot ebbe az irányba.
Leírtam már párszor. Akkor utoljára: azt akartam hogy normális keretek közt, egymás agyi képességeit nem vitatva, az adott témáról beszélgetni, és nem ezer éves és teljesen oda nem illő sztorikra épülő sárdobálást folytatni.
Ez egy reakció volt arra a dolgokra amit a napokban milliószor hallottam a magadfajtáktól miszerint a Barca 2 kamu 11es miatt jutott tovább...ezért lett ennyi idézve a cikkből...ráadásul ha jól sejtem az utolsó 11es után már csak 3 perc volt vissza és még a PSG volt a továbbjutó...szóval tènyleg ez döntött...
Ugye tudod, hogy ezt most egy Barca szurkolónak írtad? Mi az hogy magadfajta? Vagy ő már nem is Barca szurkoló mert nem azt mondja amit itt a többség? :|
Normandia
Director del Fútbol

2017.03.10. 18:21:55

Bob_Marley írta:Pedig abban teljesen igaza, hogy egy esetről beszél, de mást se ír itt pár ember, hogy mert RM szurkoló és ott meg Ronaldo meg stb.
Érdekes mikor most Robi gólt lőtt egy ember se írta, hogy de bezzeg beadásból jött....Vagy hogy két tizi+szabad gólt rúgtunk, ami testvérek között is 3 "pontrúgás". Hanem örültünk mert a sajátunk.
Pont hogy kőkemény személyeskedés folyik mindkét oldalról egyébként, ráadásul másik oldalakról idézgetések és totálisan nem témához van hozzászólva szerintem.

És az a rész, hogy bíró nálam olyan, hogy soha nem lesz, hogy 100%-os, ezerszer írtam egyszer fent egyszer lent. Őszinték vagyunk, most nagyon is fent volt, de az eredmény a lényeg. Ahogy anno mi nem kaptunk meg tizit vagy Betis ellen gólt úgy most megkaptunk tizit. És ugyanazt tudom mondani, hogy nem egyből következnek tévedésekből esetek, hogy na akkor ha PSG kap akkor 6-2 meg hasonlók. Nagyon nem lett volna mindegy, ha Mascherano bármelyik eseténél kap-e tizit a PSG, mert pl 1-1 vagy 3-2. Nem így lett, ahogy Neymarra is pont tegnap írtam, hogy lehet egy bajnokin kiszórják, de amíg emberei tényező van, addig a bíró mindig fog "mérlegelni". És videóbírónál is így van, nem látja 100%osnak az esetet, mert nem akarja eldönteni a meccset egy olyan momentum megadásával, amivel eldőlhet. Ezért is felesleges bármikor is bírózni, mert olyan amilyen, minden spori hülye, alapszabály. :D
De Nehogy már bizonygatnunk kelljen a saját (értsd, Barca) honlapon, hogy mi miért volt. Mégis mit várt a tisztelt realdrukker?
Mint ahogyan te is leírod, hogy a bírói tévedések benne vannak, akkor most szórjunk hamut a fejünkre és valjuk be, hogy nem érdemeltük meg? Dehogy nem, nagyon is. Azt nem értem, hogy ezzel mit akart, mert csak elvitte a fórumot ebbe az irányba.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
visca el barca
Presidente del Barça

2017.03.10. 18:07:44

optimus írta:...
előbbi verzió. nem tudják lenyelni, hogy történelmi tettek hajtottunk végre, és megint minden rólunk szól. ennyi nem több.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2017.03.10. 18:06:19

Hogy miért vagyunk idegesek? Történelmi továbbjutás után azt kell napokig olvasni egy Barca fórumon, hogy egy madridista lovagol a kiragadott szitukon, 6000szer leírja hogy megint csalással mentünk tovább, es aztán kioktat a szep játékról, meg a szerencserol meg mindenről. Es igen, R.hadtul számít hogy ezt egy MADRIDISTA teszi. Es ne legyek ideges? Itt előttem szajkózná ezeket szerintem a fogait is megvizsgálnám az oklommel.

De hogy ne csak személyeskedés legyen, majd ha este lesz időm leírom hogy objektíven mi a probléma a kedves madridista kolléga érveivel, csak nekem van egyéb teendőm is, mint egyébként számomra tökre nem releváns témákban vitatkozni egesz nap. (Igen ez egy célzás volt márkioni)
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
optimus
Jugador del Barça

2017.03.10. 17:50:36

De minek válaszoltok egyáltalán arra amit ír? A csávó vagy totál irigy (mert amíg mi idei legjobb 16közötti bl visszavágónkat jóideig fogják emlegetni és emlékezni fognak rá amíg foci a foci, addig az ő tavalyi menetelésükből maximum annyi marad meg a történelemkönyveknek hogy minden idők leggyengébb bl győzelme) és csak feszültséget akar kelteni, vagy nettó retardált (mert valszeg azt akarja hallani, hogy "Igen ez biza totál el lett csalva, és ezt onnan tudjuk hogy itt az Eurobarca forumozoi dobták össze a pénzt a bírónak amivel JÓL megkentük. Külön kiemelve hogy a fújható 11eseket az első félidőbe ne fujja be, sárgát még véletlenül se adjon és minden alkalommal amikor lehet előnyszabályt adni fujja le"), akármelyik is nem érdemel még választ sem.

Bíráskodásról nem érdemes beszélni, rohadt nehéz meccs lehetett ez játékvezetői szempontból és szerintem korrektül vezette, tévedett mind2 irányba, az ugyanolyan "vétlen" kezezéseket nem fújta le egyik irányba se, Suarez tizije pedig totál fújható volt, rohadtsok visszajátszásból, kockázásból látszik hogy volt kontakt, és nincs olyan hülye ember aki a 91.percben ne esett volna össze, megkockáztatom 1 Puyol/Iniesta/Raul is ugyanúgy csuklott volna, pusztán mert ezt kellett tenni.

Emberek örülni kéne a sikereknek és nem szélmalomharcot folytatni ismeretlen reáldrukkerekkel.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.03.10. 17:36:20

Pedig abban teljesen igaza, hogy egy esetről beszél, de mást se ír itt pár ember, hogy mert RM szurkoló és ott meg Ronaldo meg stb.

Kép
Kép
Kép
csaszitomi85
Barça C

2017.03.10. 16:45:06

brownieheaven írta:
Ha mar ennyit idezel a cikkbol, akkor mar azt a reszt is bemasolhatnad, amikor ugyanez az ember ugyanebben a cikkben azt mondja, hogy a psg-nek büntetöt kellett volna kapnia Di Maria ziccere utan.
En nem "karogni" akarok, ket napja lejjebb van a produktivitasom a munkahelyen, mert tul sokszor neztem vissza az utolso 5 percet a ceges gepen, de ha mindenkeppen a biroi iteletekrol akarunk vitazni akkor nezzuk mar a teljes kepet.
Ez egy reakció volt arra a dolgokra amit a napokban milliószor hallottam a magadfajtáktól miszerint a Barca 2 kamu 11es miatt jutott tovább...ezért lett ennyi idézve a cikkből...ráadásul ha jól sejtem az utolsó 11es után már csak 3 perc volt vissza és még a PSG volt a továbbjutó...szóval tènyleg ez döntött...
Grácies PEP!!!
Mes Que un Club!!
Normandia
Director del Fútbol

2017.03.10. 16:43:21

markionni írta:Srácok szóljatok ha megértették amiről beszéltem. Megint beszéltek itt mindenről, Ronaldoról, rólam, de még mindig nem tudtok reagálni azokra, amit a BL párharcról írtam. Megint azzal mentegetitek Suarezt, hogy bezzeg Ronaldo. És? Ez felmenti? Tökéletesen alátámasztják az utóbbi hozzászólások az általam leírtakat. Vagy egy Palace szurkolónak is Ronaldoval fogtok jönni? :)

Ne a kritikusra reagálj, hanem a kritikára.
Az meg sem fordult a fejedben, hogy nem is akarjuk megérteni? Erről írogatunk már jóideje.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.03.10. 16:41:50

visca el barca írta:ráadásul pont egy csapat szurkolója papol itt kamu tizikről ahol úgyszintén vannak olyan legendás játékosok, akik ha kell, hanem, állandóan összeesnek a büntetőn belül. bár gondolom egy ronaldo, a szerdaihoz hasonló szituációban felállt volna, és elegánsan jelezte volna a bírónak, hogy tévesen fújt büntetőt :lol: :lol: :lol: :lol:
https://thumbs.gfycat.com/VigorousRegul ... ricted.gif" target="_blank

Imádom amikor RM fanok mocskolják a Barcát hogy jajj mekkora bunda és jajj mekkora undorito szinész társulat, mintha nem lenne ott egy pár Aranymálna dijas... :D

Ez kb olyan mint amikor egy tolvaj prédikál a becsületről...

Hihetetlen még mindig amugy, ránézek Whoscoredre és ott virit a 6:1...
Már vagy 8-adik nyelven nézem meg de mindegyiken ennyi az állás és mindegyiken belövi Robi :D
Titinho
Director del Fútbol

2017.03.10. 16:40:39

Following their defeat yesterday, PSG are thinking of sacking their manager Unai Emery and replace him with Luis Enrique. [El Chiringuito]
Na ez lenne az elmúlt évtized legnagyobb trollsága :lol: :lol: :lol:

Most néztem újra a meccset, leszedtem HD minőségben magyarul és még mindig hihetetlen. Szinte az összes gólörömről lemaradtam, mert én itthon vergődtem, úgyhogy jó volt visszanézni. :D

Az utolsó 1 percet kb. 12x néztem vissza, mert arról aztán végképp lemaradtam, teljesen elvesztettem én is az önkontrollomat. :D Székely Dávid is mekkorát ordított a gólunknál. :D

Ami még feltűnt, hogy Verratinak egy szava nem lehetett volna ha idő előtt leküldik, kb. 8 szabálytalansága volt és a 94. percben kapta érte a sárgalapot... :?

Ezt a meccset kiírom Dvd-re, Blu-ray-re, floppyra, magnókazettára, videókazettára, hogy még csak véletlenül se vesszen el. :wink: :D
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Normandia
Director del Fútbol

2017.03.10. 16:39:41

visca el barca írta:ráadásul pont egy csapat szurkolója papol itt kamu tizikről ahol úgyszintén vannak olyan legendás játékosok, akik ha kell, hanem, állandóan összeesnek a büntetőn belül. bár gondolom egy ronaldo, a szerdaihoz hasonló szituációban felállt volna, és elegánsan jelezte volna a bírónak, hogy tévesen fújt büntetőt :lol: :lol: :lol: :lol:
Sőt Pepe is biztosan szólt volna, hogy spori ezt a szabálytalanságot, amit az előbb vétettem Di María ellen bizony fújja be, mert ez jogos és fogta volna a labdát és ráhelyezi a tizenegyes pontra. Hát hogyne persze.:-D
Isti99
Barça C

2017.03.10. 16:38:05

markionni írta: Isti: Ha ez tizenegyes, hogy egy ember kezére ráfejelik a labdát és lövése nincs, hogy hol van éppen, akkor bizony Javier barátunk kezezése is az. Érdekes erről nem vitatkozik senki, mert egyértelműen nem büntető, a másik két eset (Suarez,DM) pedig kérdéses továbbra is, ezért folyik a diskurzus azokról. :)
Bizony, vagy mindkettő az, vagy egyik sem. Akkor viszont ezt miért nem említetted, miért csak azt emelted ki, hogy a PSG-nek adhattak volna büntetőt? Másokat kettős mércével vádolsz, pedig az nálad is megtalálható.

Suarez esetéhez:
https://www.youtube.com/watch?v=qOZbmQZ9hIc" target="_blank
Egyértelműen volt kontaktus. Nem azt mondom, hogy muszáj volt befújni, de megadható volt. Az pedig lényegtelen, hogy Suarez homorított, mert ha valami tizenegyes, akkor abban az esetben is az, ha a támadó még kicsit rá is játszik.
markionni írta: De ez megint hogy jön ide amikor a Barcelona BL meccséről beszélgetünk? Releváns a témában? Nem hinném. Vagy ha Bayern szurkoló lennék neadjisten, akkor is ez lenne az érv? Ez esetben igen fura lenne, tehát már megint a személyemhez méritek a mondandótokat, így nem igazán komolyan vehető. Attól nem lesz jobb a Barca játéka, hogy a Real rosszul játszik. :) Az meg hogy nem jöttek át a PSG-sek a félpályán.. És? Az első meccsen pedig fordítva volt.
És ha fordítva volt? Az első meccsen ők domináltak, a másodikon mi, valakinek pedig tovább kellett jutnia. Ha úgy lett volna, hogy az elsőn ők dominálnak, a második kiegyenlített vagy mindkettőn ők dominálnak, akkor talán érteném, hogy mi a bajod, de így nagyon nem. Tényleg akkora gond, ha egy olyan párharcban, ahol mindkét csapat egy-egy meccsen nagyon ledominálja a másikat, az egyik továbbjut?
Amúgy meg úgy jön ide, hogy ha a te csapatodnál nem zavar, mikor nem vagytok jobbak, mégis nyertek, akkor fogadd el azt is, ha mi egy eléggé kiegyenlített párharcban továbbjutunk!
markionni
Capitá del Barça

2017.03.10. 16:36:54

Srácok szóljatok ha megértették amiről beszéltem. Megint beszéltek itt mindenről, Ronaldoról, rólam, de még mindig nem tudtok reagálni azokra, amit a BL párharcról írtam. Megint azzal mentegetitek Suarezt, hogy bezzeg Ronaldo. És? Ez felmenti? Tökéletesen alátámasztják az utóbbi hozzászólások az általam leírtakat. Vagy egy Palace szurkolónak is Ronaldoval fogtok jönni? :)

Ne a kritikusra reagálj, hanem a kritikára.
MatyiG
Adminisztrátor

2017.03.10. 16:35:12

Érdekes erről nem vitatkozik senki, mert egyértelműen nem büntető, a másik két eset (Suarez,DM) pedig kérdéses továbbra is, ezért folyik a diskurzus azokról.
Nem, azért nem vitázik senki arról, mert mi jutottunk tovább. :wink:
Ha kiestünk volna, akkor az utóbbi két eset nem érdekelne senkit.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.03.10. 16:29:56

ráadásul pont egy csapat szurkolója papol itt kamu tizikről ahol úgyszintén vannak olyan legendás játékosok, akik ha kell, hanem, állandóan összeesnek a büntetőn belül. bár gondolom egy ronaldo, a szerdaihoz hasonló szituációban felállt volna, és elegánsan jelezte volna a bírónak, hogy tévesen fújt büntetőt :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2017.03.10. 16:27:28

markionni írta:.
Azt felejted el, hogy Te sem vagy releváns egy immár közel két napja győztesen lejátszott meccsünk fikázásához. Erölteted ezt a marhaságot és egyszerűen a flusztrációd végett nem tudsz rajta túllépni. Tedd meg, mert nem ennek kell meghatároznia az életedet. Aki itt tegnapelőtt este releváns volt az a bíró! Döntött, ahogy döntött és ennyi. Attól, hogy 25x leírod szerinted mit rontott el, attól semmi sem fog változni. Tovább mentünk egy nem akármilyen történelmi győzelemmel. Fogd fel, hogy harcod értelmetlen, felesleges és semmi másra nem alkalmas, mint saját magad lejáratására.
Egyébként meg moderátoraink jóindulatáról legendák keringenek.:-D
ntibi67
Capitá del Barça

2017.03.10. 16:11:58

Markionni
Ha nem tetszik a stílus ahogy egyesek hozzád szólnak,miért vagy itt?
Lehet mazohista vagy?
markionni
Capitá del Barça

2017.03.10. 15:58:23

Kash írta:Érdekes, hogy már egyszer elköszöntél de még mindig itt vered a nyálad.
Ne haragudj, hogy azoknak az embereknek válaszolok akik utána még reagáltak rám és nem hagyom a levegőben a hozzászólásukat. Azt meg majd a modik eldöntik szerintem, hogy ki lehet itt és ki nem, mert úgy látom te semmilyen rangot nem töltesz be itt. :)

Isti: Ha ez tizenegyes, hogy egy ember kezére ráfejelik a labdát és lövése nincs, hogy hol van éppen, akkor bizony Javier barátunk kezezése is az. Érdekes erről nem vitatkozik senki, mert egyértelműen nem büntető, a másik két eset (Suarez,DM) pedig kérdéses továbbra is, ezért folyik a diskurzus azokról. :)
Az is vicces, mikor arra hivatkozol, hogy nem játszottunk jól. A Real nem szokott pocsék játékkal nyerni, igaz? :D Ráadásul nem is igaz, hogy rosszul játszottunk (az odavágón igen), a visszavágón annyira ledomináltuk a PSG-t, hogy a második félidő egy periódusa kivételével szinte át se tudtak jönni a térfelünkre, és nem azért, mert nem akartak.
De ez megint hogy jön ide amikor a Barcelona BL meccséről beszélgetünk? Releváns a témában? Nem hinném. Vagy ha Bayern szurkoló lennék neadjisten, akkor is ez lenne az érv? Ez esetben igen fura lenne, tehát már megint a személyemhez méritek a mondandótokat, így nem igazán komolyan vehető. Attól nem lesz jobb a Barca játéka, hogy a Real rosszul játszik. :) Az meg hogy nem jöttek át a PSG-sek a félpályán.. És? Az első meccsen pedig fordítva volt.
Kubla9
Capitá del Barça

2017.03.10. 15:37:51

BarcafanTomee írta:Elvileg Aytekin idén már nem vezet több BL meccset. Eltiltja az UEFA.
Nevetséges ez az egész.Ilyen alapon már nem lenne bíró aki meccseket vezessen.
Azért azt megnézném hogy fordított esetben is ilyen szigorúak lennének az UEFA emberei.Nem hinném. Itt tulajdonképpen arról van szó hogy már mindenki elkönyvelte a PSG továbbjutását csak a csapat nem. Megcsinálták a csodát ,és ezt valahogy nem tudják megemészteni. Keresik a felelősöket. Verratti megmondta a tutit.Nem a bírók miatt estek ki,csak saját magukat okolhatják a kudarcért. És teljesen igaza volt.
Isti99
Barça C

2017.03.10. 15:28:51

markionni írta:De ha szerinted rendben van hogy egy cikkbol kiragadja azt a reszt ami neki es a csapatanak ad igazat es azt a reszt ami meg nem kihagyja akkor nincs tobb kerdesem. De akkor a komcsikkal se volt semmi baj. :D
Te nem ezt csinálod? Kiragadod a meccsből azokat a véleményes szituációkat (Suareznél és Di Mariánál a tizenegyes, 5 perc hosszabbítás stb.), amelyekből mi jöttünk ki jól, és erre hivatkozva próbálsz arra utalni, hogy a játékvezetés nekünk kedvezett.

Erről pl. miért nem beszélsz?

https://www.youtube.com/watch?v=VEjaVYY ... .be&t=3m1s" target="_blank

Vagy arról, hogy a PSG-sek rendszeresen elrúgták a labdát a bíró sípszava után, ezzel húzva az időt, mégis, ha jól emlékszem, egy sárgát se kaptak ezért.

Az is vicces, mikor arra hivatkozol, hogy nem játszottunk jól. A Real nem szokott pocsék játékkal nyerni, igaz? :D Ráadásul nem is igaz, hogy rosszul játszottunk (az odavágón igen), a visszavágón annyira ledomináltuk a PSG-t, hogy a második félidő egy periódusa kivételével szinte át se tudtak jönni a térfelünkre, és nem azért, mert nem akartak.

Én jobban örülnék, ha később találkoznánk a Reallal, de akkor se fogok bánkódni, ha őket kapjuk. :)
Kash
Entrenador del Barça

2017.03.10. 15:25:11

markionni írta:Stalkyard: Szemelyeskedesre tovabbra sem regaalnek mert tolem ilyet tovabbra se fogsz latni csak focirol temazgatast.
De ha szerinted rendben van hogy egy cikkbol kiragadja azt a reszt ami neki es a csapatanak ad igazat es azt a reszt ami meg nem kihagyja akkor nincs tobb kerdesem. De akkor a komcsikkal se volt semmi baj. :D
És ha az is tizenegyes volt akkor mi van? Miért kellene ezt bizonygatni? Itt arról van szó, hogy 2 kamu tizenegysről beszélnek sokan miközben mindkettő jogosan lett befújva...És igen, Mascherano hozzáért Di Maria lábához, miután elrúgta a labdát, ergó nem akadályozta a gólszerzésben, lehet ezért nem adták meg, te féleszű.

Érdekes, hogy már egyszer elköszöntél de még mindig itt vered a nyálad.
Kép
Válasz küldése