2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem még csak nem is 50-50, a Bayern jelenleg a fő esélyese a BL-nek. Madridban kb Ramos az aki csodálatosan játszik és ennyi, a három "nagy" elől borzalmas. Persze nálunk is csak Neymar az aki klasszis, de legalább van valaki. Napoli is majdnem kiverte őket, legalábbis simán kaphattak volna az első félidőben 2 gólt. Utána meg jött Ramos. Persze kiverhetik a Bayernt 4-5 Ramos fejes góllal, de ebben kételkedemericco írta:Lehet a cseh kettőn, de én mindenhol azt a véleményt látom, hogy 50-50, igazi BL rangadó, ami igaz is.visca el barca írta:a ralosok már bizonygatják, hogy gyenge ez a baqern
Legyen így a BL meccseken is.etooka9 írta: Szerintem a védelem is idevehető, real rengeteg gólt kap.
Hát szerintem nagyon szervezettek és felepítettek.Európa szerintem jelenlegi legjobb védelme náluk van és a támadójáték is amit tudnak is igen csak impozáns.Másrészt ugyanazt mondtuk a PSGre.A sima libából láttuk mi lett.És az is tuti ők sem fogják a letámadást hanyagolni.Másrészt szerintem Allegri jobb edző a mi géniuszunknál...etooka9 írta:Szerintem semmi félnivalónk nincs EZ ellen a juve ellen. Komoly csapat ellen még ebben a szezonban nem nagyon tolták, olasz bajnokságban nyílván kiemelkednek, ahogy néztem a porto elleni első meccsüket őszintén szólva azthittem, hogy erősebbek.Feast4 írta:Hááát ez szerintem nekünk nem jó!Nagyon csúcsra járatva esetleg, de szerintem ez gáz...
Szerintem a védelem is idevehető, real rengeteg gólt kap.TripleH írta:Igazából amiben biztosan erősebb a Bayern, az a kapusposzt és a center.visca el barca írta: bayern - real - a ralosok már bizonygatják, hogy gyenge ez a baqern, aztán hogy ezt mire alapozzáka két edző közöti különbség fog dönteni, ancelotti simán lemeccseli a nagy ZZ
Igazából amiben biztosan erősebb a Bayern, az a kapusposzt és a center.visca el barca írta: bayern - real - a ralosok már bizonygatják, hogy gyenge ez a baqern, aztán hogy ezt mire alapozzáka két edző közöti különbség fog dönteni, ancelotti simán lemeccseli a nagy ZZ
Lehet a cseh kettőn, de én mindenhol azt a véleményt látom, hogy 50-50, igazi BL rangadó, ami igaz is.visca el barca írta:a ralosok már bizonygatják, hogy gyenge ez a baqern
akkor is az az allegri volt az edzőjük mikor lesimáztuk őket 2015-ös döntőben 3-1-rekfranky írta:ARáadásul az az Allegri az edzőjük, aki már egyszer nagyon meggyalázott minket a Milannal 2:0-ra és most sokkal jobb csapat van a kezében.
Köszi, legalább lehet idegeskedni a Real meccsein.etooka9 írta:Ápr. 11. dortmund-monaco, juve-barcaS.Agüero írta:Mikor derül ki, hogy melyik nap lesznek a párharcok?
Ápr. 19. visszavágók
Másik két negyeddöntő pedig 12-én és 18-án.
Ápr. 11. dortmund-monaco, juve-barcaS.Agüero írta:Mikor derül ki, hogy melyik nap lesznek a párharcok?
Szerintem semmi félnivalónk nincs EZ ellen a juve ellen. Komoly csapat ellen még ebben a szezonban nem nagyon tolták, olasz bajnokságban nyílván kiemelkednek, ahogy néztem a porto elleni első meccsüket őszintén szólva azthittem, hogy erősebbek.Feast4 írta:Hááát ez szerintem nekünk nem jó!Nagyon csúcsra járatva esetleg, de szerintem ez gáz...
Juventus - Real - Bayern. Nálam ilyen sorrend volt abban a pillanatban. Viszont valószínű volt ez, Alves - Barca és Ancelotti - Real miatt.nzxtpo írta:Kemény menet lesz. Amikor láttátok, hogy a Barca-Bayern-Juve-Real négyes maradt, amúgy ki szerettetek volna a legjobban? Én talán a Juvet mondtam volna, de nagyon kellemetlen ellenfél lesz ellenünk két mérkőzésen.
Adja magátTobias88 írta:Érdekes statisztika:
2014-2015
Man City (bajnok), PSG (bajnok), Bayern (bajnok), Juventus (bajnok)
2016-2017
PSG (bajnok), Juventus (bajnok), Bayern (bajnok), döntő Leicester (bajnok)