Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nagyon nagyon korán van még, de egyértelműen jobbak vagyunk annál mint amit a szuperkupa után gondoltunk. Bármi lehet, a tavaszt kell majd nagyon jó ritmusba elkapni, addig össze kell szokni és a bajnokságba valami előnyt kiépíteni.MQuCsabi írta:Én ezt nagypn rosszul érzem, ha úgy érzem, nagyon egyben vagyunk?
Nem vagy egyedül.MQuCsabi írta:Én ezt nagypn rosszul érzem, ha úgy érzem, nagyon egyben vagyunk?
Én továbbra is úgy gondolom, hogy Neymar kiesésével sokakról lekerülhet a teher és sokkal inkább csapatként tudunk működni mint egyénieskedésben. És hosszú távon ez a jó megoldás.MQuCsabi írta:Én ezt nagypn rosszul érzem, ha úgy érzem, nagyon egyben vagyunk?
Azért ritka szépen játszunk. Az utolsó passzok nem jönnek be, de eléggé érezni a Barca-DNS-t a csapaton. A többi csapat nem így játszik.Atalanta írta:Ez eddig harmat gyenge. Látszik hogy ez már nem a hurka spanyol kiscsapatok.
Suarez még ebből a csapatból is kilóg lefelé, kapura teljesen veszélytelenek vagyunk.Umtiti, Semedo viszont nagyon ok!
Az a védelem sebezhetőnek tűnik.visca el barca írta:Juventus XI: Buffon; De Sciglio, Barzagli, Benatia, Alex Sandro; Bentancur, Pjanic, Matuidi; Douglas Costa, Higuain, Dybala