Barça a Bajnokok Ligájában
Semedoval nem csak a jobboldal, de az egész védelem stabilabb lett.
Komoly következtetéseket nyilván nem kell levonni a meccsből, egyrészt azért, mert idény elején járunk, másrészt azért, mert kissé tartalékos volt az ellenfél. De az már most látszik, hogy sokkal stabilabb a csapat, mint tavaly, a kapott gól nélkül lehozott első négy meccs pedig impresszív.
Amúgy, ha Messi ilyen formában nyomja végig a szezont és marad a stabilitás a többi csapatrészben, minden fronton esélyesek leszünk.
Rakitic ma is nagyon jó volt, és nagyon jó jel, hogy Iniesta egyelőre bírja a meccsterhelést.
Alig kezdődött el a szezon, de én bizakodó vagyok.
Amúgy, ha Messi ilyen formában nyomja végig a szezont és marad a stabilitás a többi csapatrészben, minden fronton esélyesek leszünk.
Rakitic ma is nagyon jó volt, és nagyon jó jel, hogy Iniesta egyelőre bírja a meccsterhelést.
Alig kezdődött el a szezon, de én bizakodó vagyok.
- Legendinho
- Jugador del Barça
Én ma Messi/Semedo duónak adtam a MOM címet... Semedo személetlen volt ma, Messi pedig a szokásos... 

Bartomeu, OUT NOW!
Nagyon nagyon korán van még, de egyértelműen jobbak vagyunk annál mint amit a szuperkupa után gondoltunk. Bármi lehet, a tavaszt kell majd nagyon jó ritmusba elkapni, addig össze kell szokni és a bajnokságba valami előnyt kiépíteni.MQuCsabi írta:Én ezt nagypn rosszul érzem, ha úgy érzem, nagyon egyben vagyunk?
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nagyon jó azt látni, hogy megfogjuk a kontrákat, voltak ma is lehetőségei az ellenfélnek, de bármikor lődözhetnek messziről, rajta vagyunk. Ez az alapja mindennek, elől tavaly sem volt gond, bepattantak a labdák. Parádés kezdet négy meccs kapott gól nélkül, le a kalappal.

A második félidő már sokkal jobb, a Juve feladta.
- Normandia
- Director del Fútbol
Nem vagy egyedül.MQuCsabi írta:Én ezt nagypn rosszul érzem, ha úgy érzem, nagyon egyben vagyunk?

"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én továbbra is úgy gondolom, hogy Neymar kiesésével sokakról lekerülhet a teher és sokkal inkább csapatként tudunk működni mint egyénieskedésben. És hosszú távon ez a jó megoldás.MQuCsabi írta:Én ezt nagypn rosszul érzem, ha úgy érzem, nagyon egyben vagyunk?

üdv. hát sajnos most is ugyanaz a helyzet mint tavasszal volt csak most nem a jobbszél üres hanem a bal. Lali játékát egyébként azért érzem gyengébbnek mert sokszor ő húzódik ki szélre, pedig az nem az ő posztja ráadásul a sebessége sincs meg hozzá, másrészt amikor középen van akkor meg Messi középre húzódása miatt sokkal kevesebb a játéktere mert az argentin miatt még jobban összetömörül középen a juve védelme. én behoznám balszélre Denist vagy Deulofeut.
mvik
Azért ritka szépen játszunk. Az utolsó passzok nem jönnek be, de eléggé érezni a Barca-DNS-t a csapaton. A többi csapat nem így játszik.Atalanta írta:Ez eddig harmat gyenge. Látszik hogy ez már nem a hurka spanyol kiscsapatok.
Suarez még ebből a csapatból is kilóg lefelé, kapura teljesen veszélytelenek vagyunk.Umtiti, Semedo viszont nagyon ok!
Ami jó, ha nyerünk, viszont ha nem sikerül nyerni akkor annyira nem.
Busquets is jó és Iniesta is.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Taktikus játék van, nem rizikózunk túl sokat, inkább olyan tapogatózás ez, a juve meg élni próbál a felkinált területekkel. Mikor Ini betört, és szabit harcolt ki Matuidi ellen-aki casemirói magasságokban ússza meg a lapokat-ott látszott, miért is kéne Coutinho nekünk...
A gól szép akció után született, és nagyon jókor jött.
A gól szép akció után született, és nagyon jókor jött.
Rivaldo-A Legnagyobb.
rég írtam ilyesmit, szóval kéretik óvatosan dobálni a köveket 
A direktebb játék a múlté, visszatértünk a háromszögelésekhez, az agresszív letámadáshoz és a sokpasszos játékhoz, és mivel gomes nincs a pályán, így még működhet is
Látszik, hogy még alakulóban van a csapat, így a Barca-stílus visszahozta a régi betegséget is: a betömörülő védelem régebben is gyengé(bbe)k voltunk, szóval ez nem okozott csalódást, erre számítani lehetett.
A kisgyerek látszik, hogy még lámpalázas, viszont afelől nincs kétségem, hogy Barca-kompatibilis!
Ég és föld AG-hez képest, gyors a srác, viszont még fejlődnie kell, mert elkapkodja a dolgokat, a labdával persze jó barátságban van
Valverde okosan mérte fel a lehetőségeit, látom a potenciált a mostani garnitúrában, bár a középpályára kell egy kreatív ember Ini mellé, vagy Messinek kell eggyel hátrébb mennie, az viszont még 1-2-(3-4?) évig pazarlás lenne, ameddig ennyire gyilkos a kapu előtt
Lalyos mit keresett szélen amúgy? számomra a meccs WTF részét jelentette ez, mert ez így gyengus lesz...
Hajrá-hajrá!

A direktebb játék a múlté, visszatértünk a háromszögelésekhez, az agresszív letámadáshoz és a sokpasszos játékhoz, és mivel gomes nincs a pályán, így még működhet is

Látszik, hogy még alakulóban van a csapat, így a Barca-stílus visszahozta a régi betegséget is: a betömörülő védelem régebben is gyengé(bbe)k voltunk, szóval ez nem okozott csalódást, erre számítani lehetett.
A kisgyerek látszik, hogy még lámpalázas, viszont afelől nincs kétségem, hogy Barca-kompatibilis!
Ég és föld AG-hez képest, gyors a srác, viszont még fejlődnie kell, mert elkapkodja a dolgokat, a labdával persze jó barátságban van

Valverde okosan mérte fel a lehetőségeit, látom a potenciált a mostani garnitúrában, bár a középpályára kell egy kreatív ember Ini mellé, vagy Messinek kell eggyel hátrébb mennie, az viszont még 1-2-(3-4?) évig pazarlás lenne, ameddig ennyire gyilkos a kapu előtt

Lalyos mit keresett szélen amúgy? számomra a meccs WTF részét jelentette ez, mert ez így gyengus lesz...

Hajrá-hajrá!

Szerencsére van Messink! 

Ez eddig harmat gyenge. Látszik hogy ez már nem a hurka spanyol kiscsapatok.
Suarez még ebből a csapatból is kilóg lefelé, kapura teljesen veszélytelenek vagyunk.Umtiti, Semedo viszont nagyon ok!

- Leon
- Director del Fútbol
Egy ilyen foghíjas Juvét illik megcsapni itthon, sima 2-0 ide.Messi duplával.
Vagy ha ő nem akkor Paulinnyó mesterhármast kérnék szépen.

Vagy ha ő nem akkor Paulinnyó mesterhármast kérnék szépen.

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Akkor lássuk mire megy a csapat az első igazán komoly ellenfél ellen. Nyilván nem ugyanaz a helyzet, mintha az egyenes kieséses szakaszban lenne, de még így is inkább reális erőfelmérő, mint a spanyol kiscsapatok.
Legjobb kezdőnk,reméltem hogy nem variálja túl 
Kíváncsi leszek tényleg így lesz-e a felállás,vagy megint Suarez megy balra,Dembelé pedig jobbra.

Kíváncsi leszek tényleg így lesz-e a felállás,vagy megint Suarez megy balra,Dembelé pedig jobbra.
Az a védelem sebezhetőnek tűnik.visca el barca írta:Juventus XI: Buffon; De Sciglio, Barzagli, Benatia, Alex Sandro; Bentancur, Pjanic, Matuidi; Douglas Costa, Higuain, Dybala
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- visca el barca
- Presidente del Barça
Juventus XI: Buffon; De Sciglio, Barzagli, Benatia, Alex Sandro; Bentancur, Pjanic, Matuidi; Douglas Costa, Higuain, Dybala
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nincs meglepetés mégse, kiderül hogyan muzsikálunk három nappal az előző meccshez képest. Hajrá

Korrekt, Dembelét talán még várattam volna egy kicsit de nézzük meg mi történik.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Jaj de jó látni, hogy 2 egymást követő meccsen szinte ugyanaz a kezdő.
ezért már jár a taps Valverdének.
kíváncsi vagyok a zárt juve védelem ellen hogy fog muzsikálni Dembelé, és Semedo hogy tud beszállni itt a támadásokba.
ezért már jár a taps Valverdének.

kíváncsi vagyok a zárt juve védelem ellen hogy fog muzsikálni Dembelé, és Semedo hogy tud beszállni itt a támadásokba.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Örülök, hogy nem rotál EV, és hogy berakta Dembouzt.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati