Bajnoki Mérkőzések
Arda nevét nem értem, h miért dobáljátok be, eddig se játszott egy percet sem, ezután is pont ennyit fog.
- baas11
- Entrenador del Barça
Hát nem irigylem Ernesto mestert....megint újratervezés
..de nem olyan vészes a helyzet,ha...
-
Gyakorlatilag egy választása van, LE nem használt emberiből kihozni maxot ( Arda, D.S,Dulifuli...)
Én leginkább a török miatt vagyok pipa, mert amit ő művel azzal tudással és fizuval teljes mértékben elfogadhatatlan, ennyire nem lehet valaki lusta.....csak azért is meghajtanám mint állat!!
-
Már csak azért is mert tudása bőven megvan, ráadásul Neymar posztja is kézenfekvő neki...mivel Messi folyamatosan baloldalra játszik( nyílván a bal lába miatt is) csak most nincs kivel, hisz nincs is ott senki csak Alba ha föl ér! Dembelé is többek között ezért maradt ki a buliból,kulcspasszokból, mivel gyakorlatilag Messi háta mögött játszik "bújkált"!
-
Arda Turannal viszont lehet focizni bal támadóban, ezt láttuk tavaly ősszel, baromi jó volt( gólok,gólpasszok)...csak hát akarni is kell ...
-
Én megpróbálnám az alábbiak szerint rotálni a csapatot:
------------------------Busquets/Paulo/S.Roberto------------------
----Rakitic/Paulinho--------------------------------Iniesta/D.Suarez
Messi/Duli-----------------Suarez/Paco----------------Arda Turan/Suarez

-
Gyakorlatilag egy választása van, LE nem használt emberiből kihozni maxot ( Arda, D.S,Dulifuli...)
Én leginkább a török miatt vagyok pipa, mert amit ő művel azzal tudással és fizuval teljes mértékben elfogadhatatlan, ennyire nem lehet valaki lusta.....csak azért is meghajtanám mint állat!!
-
Már csak azért is mert tudása bőven megvan, ráadásul Neymar posztja is kézenfekvő neki...mivel Messi folyamatosan baloldalra játszik( nyílván a bal lába miatt is) csak most nincs kivel, hisz nincs is ott senki csak Alba ha föl ér! Dembelé is többek között ezért maradt ki a buliból,kulcspasszokból, mivel gyakorlatilag Messi háta mögött játszik "bújkált"!
-
Arda Turannal viszont lehet focizni bal támadóban, ezt láttuk tavaly ősszel, baromi jó volt( gólok,gólpasszok)...csak hát akarni is kell ...
-
Én megpróbálnám az alábbiak szerint rotálni a csapatot:
------------------------Busquets/Paulo/S.Roberto------------------
----Rakitic/Paulinho--------------------------------Iniesta/D.Suarez
Messi/Duli-----------------Suarez/Paco----------------Arda Turan/Suarez
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
-
- Entrenador del Barça
Szerintem nagyot küzdöttek hétvégén a srácok, az ilyen meccseket tavaly buktuk. Én rettentően örülök, hogy sikerült végül nyerni, még ha szépen és jól nem is játszottunk, de azért a nyári felkészülés, a csapat körül kialakult helyzet miatt szerintem kevesen gondolták ezt a jó rajtot...
Ami a csapatot illeti. Annak örülök, hogy EV nem rotálja szét a csapatot, mint tette azt elődje, ami miatt iszonyat sok pontot hullajtottunk. Nekem valahogy az az elképzelésem vele kapcsoltban, hogy szép lassan fiatalokat hozzon fel egy-egy posztra a túlfizetett semmit nem csináló sztrájaink helyett. Tudom, hogy bő a keret, de a kezdő kb ugyanaz volt, míg cserék közül is csupán néhányat használt eddig. Visszatérve a meccsre...Umtiti parádés volt hátul, és személy szerint nem örültem annak, hogy ismét SR kezd hátul. Ha Vidalt nem tartja oda elégnek, akkor vagy használja máshol, vagy télen passzoljuk tovább. A cserék jól szálltak be, és nem tudom miért, de valahogy éreztem mikor beállt a brazilunk, hogy gólt szerez. Többek közt én sem értettem vele, hogy ennyiért hozták őt ide, de el kell ismerni, hogy fizikálisan erős, ami nálunk középpályán hiánycikk. A gólja előtt, szerintem csapatunk összes játékos dobta volna magát, róla meg lepattantak a védők az ütközés során. Szóval így tovább Pau, remélem lesz még nyerő ember! Denisnek is örültem, sajnos azt nem igazán láthattuk tavaly, hogy ő mit is tud, mivel LE nem játszott agyon, ha játszatta is összevissza dobálta a pályán. Remélem robbant a srác, mert vannak jó megmozdulásai. Dembelét sajnálom, szerintem nem toltuk túl a játszatását, egyszerűen szerencsétlen volt. Nekem amúgy Deu tetszik eddig. Semmi nagyképűség, ami korábban jellemezte, fut, hajt, küzd, ami lehet hosszú távon kevés lesz, de jó látni, hogy mennyire lelkes, és bízom benne kicsit jobban fognak ülni a cselei is. Én őt várom Dembele helyére. Másik opcióm Vidal, aki szintén jó lehet ott. Denist is el tudom akár itt is képzelni, de inkább Ini helyén nézem, vagy a baloson. Arda remélem nem kap esélyt. Nincs vele bajom, de ha EV következetes, akkor nem játszatja, hátha télen tényleg lelép. Még néhány szót a mindenki által ekézett Suarezről. Szóval mindenkivel egyet tudok érteni. A csávó egy nb1-es középcsapatba sem férne be jelen formája alapján. Nem is tudom mi ilyenkor a jobb: játszatni, hátha elkapja a fonalat, vagy letenni padra gondolkodni. Igazat megvallva látom én hogy akar, de már annyira görcsös., hogy egy labdát nem tud átvenni, lekészíteni...Lehet Benzemával együtt szedtek be valamit, ami tutl fogalmatlanná tette őket!
Ami a csapatot illeti. Annak örülök, hogy EV nem rotálja szét a csapatot, mint tette azt elődje, ami miatt iszonyat sok pontot hullajtottunk. Nekem valahogy az az elképzelésem vele kapcsoltban, hogy szép lassan fiatalokat hozzon fel egy-egy posztra a túlfizetett semmit nem csináló sztrájaink helyett. Tudom, hogy bő a keret, de a kezdő kb ugyanaz volt, míg cserék közül is csupán néhányat használt eddig. Visszatérve a meccsre...Umtiti parádés volt hátul, és személy szerint nem örültem annak, hogy ismét SR kezd hátul. Ha Vidalt nem tartja oda elégnek, akkor vagy használja máshol, vagy télen passzoljuk tovább. A cserék jól szálltak be, és nem tudom miért, de valahogy éreztem mikor beállt a brazilunk, hogy gólt szerez. Többek közt én sem értettem vele, hogy ennyiért hozták őt ide, de el kell ismerni, hogy fizikálisan erős, ami nálunk középpályán hiánycikk. A gólja előtt, szerintem csapatunk összes játékos dobta volna magát, róla meg lepattantak a védők az ütközés során. Szóval így tovább Pau, remélem lesz még nyerő ember! Denisnek is örültem, sajnos azt nem igazán láthattuk tavaly, hogy ő mit is tud, mivel LE nem játszott agyon, ha játszatta is összevissza dobálta a pályán. Remélem robbant a srác, mert vannak jó megmozdulásai. Dembelét sajnálom, szerintem nem toltuk túl a játszatását, egyszerűen szerencsétlen volt. Nekem amúgy Deu tetszik eddig. Semmi nagyképűség, ami korábban jellemezte, fut, hajt, küzd, ami lehet hosszú távon kevés lesz, de jó látni, hogy mennyire lelkes, és bízom benne kicsit jobban fognak ülni a cselei is. Én őt várom Dembele helyére. Másik opcióm Vidal, aki szintén jó lehet ott. Denist is el tudom akár itt is képzelni, de inkább Ini helyén nézem, vagy a baloson. Arda remélem nem kap esélyt. Nincs vele bajom, de ha EV következetes, akkor nem játszatja, hátha télen tényleg lelép. Még néhány szót a mindenki által ekézett Suarezről. Szóval mindenkivel egyet tudok érteni. A csávó egy nb1-es középcsapatba sem férne be jelen formája alapján. Nem is tudom mi ilyenkor a jobb: játszatni, hátha elkapja a fonalat, vagy letenni padra gondolkodni. Igazat megvallva látom én hogy akar, de már annyira görcsös., hogy egy labdát nem tud átvenni, lekészíteni...Lehet Benzemával együtt szedtek be valamit, ami tutl fogalmatlanná tette őket!

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Chino írta:
Egyszerűen ebben a szerepkörben képtelen érvényesülni. Ha maradt volna Neymar, minden valószínűség szerint marad a tavalyi felállás, mert a brazil a jobboson elég impotens, ezt már bizonyította. Bíztam benne, hogy ha Dembelé felveszi a ritmust visszahozzuk olykor a tavalyi taktikát elől. Suareznek így semmi értelme, ami az erőssége volt, a brusztolás, megtartani a labdákat a 16-oson belül stb. minden elveszik így. Nem biztos, hogy Messi hamis kilences poícióját érdemes ennek beáldozni, plusz így Deulofeu is a "gyengébb" oldalán játszik. Ő inkább balszélső.
A sutaság, hogy néha elpattan tőle a labda mindig benne volt a játékában, ez nem újdonság.
Ami nagyon feltűnő, hogy szinte minden meccsen átalusszuk az első fél órát. Talán Valverde nem tudja eléggé felspannolni őket vagy úgy gondolják elég a mezt kivinni, nem tudom, de rendszeresen csak a félidő végére, vagy a második játékrészre tudunk felpörögni. Ez még a kisebb csapatok ellen elmegy, bár most is majdnem megszívtuk. Egy Clásicón vagy a Bl-kieséses szakaszban megengedhetetlen, az első félidőben el fog dőlni a meccs.
Ezzel valamit kezdenie kell Ernőnek.
Dembelé nagyon hiányozni fog. Pont ezek kisebb csapatok lennének, amik ellen sikerülhetett volna a beilleszkedés, felvenni a ritmust, most várhatunk kb február-márciusig.
A felkészülésnek ehhez nem sok köze van. Egy rossz lépés elég ehhez. A Realnál is így esett ki a Benzema például.
Egyetértek. Ezért is cserélném fel Suarezt és Dembelét(majd ha visszajön), és gondolom Ernőbának is ez volt a célja, persze pech hogy pont utána le is sérült.
Ha már szélre kell menni olykor, akkor inkább Dembele játssza be a posztot, és Lajos legyen középen, Messi meg jó lenne ha edzői utasításra még többet járkálna a szélen, Semedoval már társa is lesz.
A felspanolással tényleg kéne valamit kezdeni, mert tavaly is sok gondunk volt ezzel, aztán utána második félidőben meg futhatunk az eredmény után.
- Chino
- Llegenda del Barça
Egyszerűen ebben a szerepkörben képtelen érvényesülni. Ha maradt volna Neymar, minden valószínűség szerint marad a tavalyi felállás, mert a brazil a jobboson elég impotens, ezt már bizonyította. Bíztam benne, hogy ha Dembelé felveszi a ritmust visszahozzuk olykor a tavalyi taktikát elől. Suareznek így semmi értelme, ami az erőssége volt, a brusztolás, megtartani a labdákat a 16-oson belül stb. minden elveszik így. Nem biztos, hogy Messi hamis kilences poícióját érdemes ennek beáldozni, plusz így Deulofeu is a "gyengébb" oldalán játszik. Ő inkább balszélső.Nero. írta:
Kezd kikopni, nem fekszik neki a Valverde altal rabizott szerepkor, es gondolom az onbizalma is egyre jobban megzuhan, ez tortenik most vele. Nem a jet lag meg a vizipipa az oka.
A sutaság, hogy néha elpattan tőle a labda mindig benne volt a játékában, ez nem újdonság.
Ami nagyon feltűnő, hogy szinte minden meccsen átalusszuk az első fél órát. Talán Valverde nem tudja eléggé felspannolni őket vagy úgy gondolják elég a mezt kivinni, nem tudom, de rendszeresen csak a félidő végére, vagy a második játékrészre tudunk felpörögni. Ez még a kisebb csapatok ellen elmegy, bár most is majdnem megszívtuk. Egy Clásicón vagy a Bl-kieséses szakaszban megengedhetetlen, az első félidőben el fog dőlni a meccs.
Ezzel valamit kezdenie kell Ernőnek.
Dembelé nagyon hiányozni fog. Pont ezek kisebb csapatok lennének, amik ellen sikerülhetett volna a beilleszkedés, felvenni a ritmust, most várhatunk kb február-márciusig.
A felkészülésnek ehhez nem sok köze van. Egy rossz lépés elég ehhez. A Realnál is így esett ki a Benzema például.
Forca Barca!!!!
Van egy jó formában lévő Denisünk, meg egy Deulofeunk, semmi szükség nincs Turanra.Robcsyy írta:kivancsi leszek Ernő bá ad-e majd lehetőséget Turannak vagy Vidalnak. Turan mehetne bal szélre, az ilyen hoki csapatok ellen tavaly is rúgott gólt, míg le nem sérült.
Abban reménykedem, hogy Deulofeu-Messi-DS lesz a felállás, de gyanítom, ha Suárez nem is kezd, csak Paco kerülhet a helyére.
kivancsi leszek Ernő bá ad-e majd lehetőséget Turannak vagy Vidalnak. Turan mehetne bal szélre, az ilyen hoki csapatok ellen tavaly is rúgott gólt, míg le nem sérült.
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Dembelé hosszú sérülése idejére beugorhat Jose Arnaiz pótlásnak a kispadra?
Minden ember más és más, neki lehet most nehezebbNero. írta:Ez a legjobb mentseg idaigDWade3 írta:A múltkori bajnokit skysports-on néztem, ott mondta a csávó, hogy Suareznek valószínűleg jet-lag-je van és általában 2 hét amig helyre rázódik az ember biológiai órája, amin véleményem szerint ez az 1 hét alatt 3 meccs nem sokat segítettSzóval majd ha 1 hét múlva is betli lesz akkor kezdjünk aggódni
Miert es a tobbi Del-Amerikainak nincs? Vagy tegnap kezdte el a profi karrierjet hogy meg nem szokott hozza? En voltam mar 6 es 9 oras jet lagbe is, az elso 2 nap tenyleg kemeny de utana barki felveszi a ritmust. De ittt meg mindig civilekrol beszeleunk es nem elsportolokrol.
Kezd kikopni, nem fekszik neki a Valverde altal rabizott szerepkor, es gondolom az onbizalma is egyre jobban megzuhan, ez tortenik most vele. Nem a jet lag meg a vizipipa az oka.

-
- Entrenador del Barça
Suerezen midig is csodálkoztam. Néha szép gólok -sokszor Neymárnak-köszönhette. De régebben is mostanában különösen, és nem csak bal szélen, nem jó. Néha még a labdát sem tudja átvenni, esik-kel, és mindent kihagy. Nagyon esetlennek tünik. Jövője milyen lesz itt azt nem látom. Tekintve, hogy Messi is 30 feleti és Suarez is, nem nehéz jósolni. A bal oldalunk nagyon gyenge.
Tegnap semmit nem mutatott. Kell még csatár és irányitó is. Paulinhó pozitiv csalodás. Kicsit enervált volt a csapat, a Juve ellen is csak a másokdik félidő volt jó. Nem szerencsés.
Tegnap semmit nem mutatott. Kell még csatár és irányitó is. Paulinhó pozitiv csalodás. Kicsit enervált volt a csapat, a Juve ellen is csak a másokdik félidő volt jó. Nem szerencsés.
Suarez ilyen vacak formában érkezett vissza a válogatottból. Ami hiányozhat neki, az az MSN, de ezért nem Valverdet, hanem Neymart kell okolnia. Így a "visszakapás" naiv ábránd. Fog találkozni gyengébb, meg erősebb védelmekkel - ezt neki magának kell megoldania.
Ma bebizonyosodott, hogy Messi nélkül is lehet nyerni. A cserék nagyon bejöttek, és ez biztató a jövőt tekintve. Deulofeu lehet hogy tizedannyiba kerül mint az új szerzemény, de jelenleg jobb focista, mint az ára miatt a csapatba erőszakolt csatár.
Denis és a brazil pedig azt bizonyítja, hogy gólképtelen középpályával ma már a Barcelona sem versenyképes még a hazai mezőnyben sem.
Luis Suarez focija érthetetlennek tűnik, de ennek szerintem Valverde új koncepciója az oka. A Dembelére erőltetett felállás kiszorította őt a bal oldalra, ami ezt a szánalmas vergődését okozza.
Remélem hamarosan őt is és Messit is visszakapjuk.
Denis és a brazil pedig azt bizonyítja, hogy gólképtelen középpályával ma már a Barcelona sem versenyképes még a hazai mezőnyben sem.
Luis Suarez focija érthetetlennek tűnik, de ennek szerintem Valverde új koncepciója az oka. A Dembelére erőltetett felállás kiszorította őt a bal oldalra, ami ezt a szánalmas vergődését okozza.
Remélem hamarosan őt is és Messit is visszakapjuk.
Ez a legjobb mentseg idaigDWade3 írta:A múltkori bajnokit skysports-on néztem, ott mondta a csávó, hogy Suareznek valószínűleg jet-lag-je van és általában 2 hét amig helyre rázódik az ember biológiai órája, amin véleményem szerint ez az 1 hét alatt 3 meccs nem sokat segítettSzóval majd ha 1 hét múlva is betli lesz akkor kezdjünk aggódni

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Az egész mérkőzésben a legjobb hogy Paula csendesítette a fanyalgókat!
Csak így tovább Paula.
Csak így tovább Paula.
Egyszer elmentem egy Fradi-Újpestl mérkőzésre, 2 hónap múlva hazaértem, csengettem az asszony kírúgott, ma sem értem miért tette!
A múltkori bajnokit skysports-on néztem, ott mondta a csávó, hogy Suareznek valószínűleg jet-lag-je van és általában 2 hét amig helyre rázódik az ember biológiai órája, amin véleményem szerint ez az 1 hét alatt 3 meccs nem sokat segített
Szóval majd ha 1 hét múlva is betli lesz akkor kezdjünk aggódni 

-
- Jugador del Barça
Nem elég, hogy rém gyengén játszott a csapat, de a Getafe harapott is. A meccs elején kicsit haragudtam Valverdére a rotáció hiánya miatt. Szerencsére kompenzálta a hibáit, a remek cseréi ugyanis három pontot értek. Hatalmas pacsi Denis Suáreznek és Paulinhonak is. Denis játéka az idei év egyik meglepetése, rendre jól játszott amikor megkapta a lehetőséget. Utóbbi pedig... Én ezt vártam tőle
Tudtam róla, hogy erős és a gólra törőbb középpályások közé tartozik, egyelőre jól hozza ezt a szerepet. Valószínűleg sose lesz alapember, de azokban a 10-15 percekben, amiket kap, igenis a csapat hasznára van.
Suárezt kezdem félteni. A világ egyik legjobb játékosa, de egyáltalán nem passzol hozzá a mostani szerepköre. Emlékszem, a 2014-2015-ös szezonban a legelső meccsein jobbszélsőként kezdett és csak időnként húzódott be középre. Akkor volt ilyen útóljára. Imádom Őt, rengeteget köszönhetünk neki, de ebbe a taktikába lehet jobban illene egy olyasvalaki, akinek jobb a labdakezelése, például Griezmann.

Suárezt kezdem félteni. A világ egyik legjobb játékosa, de egyáltalán nem passzol hozzá a mostani szerepköre. Emlékszem, a 2014-2015-ös szezonban a legelső meccsein jobbszélsőként kezdett és csak időnként húzódott be középre. Akkor volt ilyen útóljára. Imádom Őt, rengeteget köszönhetünk neki, de ebbe a taktikába lehet jobban illene egy olyasvalaki, akinek jobb a labdakezelése, például Griezmann.
- visca el barca
- Presidente del Barça
60 percig teljesen súlytalanok voltunk, no messi, no party, erről ugattam egész héten h egyemberes csapat lettünk... ha megy neki akkor jó, ha nem akkor meg az van amit most láttunk. a cserék viszont ültek + DS a gólja mellett jól is játszott, paula meg végre egy ember aki nem esik össze egy lepkefi*gtól...kapu elé mindig jól érkezik, kis szerencsével már 3 gólt verhetett volna abban a 13 percben amiben játszatták... lalyos meg... pad...meg shakira is. hallom fasírtban van az asszonnyal, lehet ezért nem megy neki. SR is betli volt, el kell felejteni jhv-ben
kedden mehet egy semedo, masch, umtiti, alba - rakéta, busi, paula - dölöfu, messi, DS kezdő.
kedden mehet egy semedo, masch, umtiti, alba - rakéta, busi, paula - dölöfu, messi, DS kezdő.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- randomguy
- Capitá del Barça
Habár meccs közben fogadni mertem volna, hogy pontot veszítünk, nagyon örülök a győzelemnek. Nagyot küzdött a csapat a végén, ez kéne az elején is, és akkor nem lenne meleg a pite. Denis nagyon jól szállt be, örülök a jó teljesítményének, szerintem a legtehetségesebb középpályásunk az "újak" közül. Dembélé sérülése viszont szomorú, viszonylag könnyű meccsek jönnek, nyomatni lehetett volna, hogy minél előbb beilleszkedjen.. Suárezt szerintem sima pad nem rakja rendbe, a csávó fejben is meg formában is el van szállva, jó lenne ha valaki leülne vele beszélgetni.
Paulinho beverte mint ló a lónak, így kell ezt.
Lassan le is veszem az aláírásképet. 
Paulinho beverte mint ló a lónak, így kell ezt.

Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nem adtam egy lyukas garast se a meccset nézve, hogy nyerünk, nagyon lazára vettük a figurát, és nem is pörögtünk fel.
Két csere jó volt, megnyerték a meccset, Paulinhonak jár a keksz, ott mázli hogy ő volt, Messin kívül mindenki borult volna.
Fontosak az ilyen győzelmek, ezekkel lehet bajnokságot nyerni,nem megy, nem megy, de csak megfordítottuk.
Messitől nagyon függünk, lényegében az ő mai gyenge játéka azt eredményezte, hogy helyzetünk se nagyon volt.
Umtitire nyomtam, mint meccs embere, a végén benézett egy szerelést, és veszélyhelyzet lett belőle, de egyébként hiba nélkül játszott.
Két csere jó volt, megnyerték a meccset, Paulinhonak jár a keksz, ott mázli hogy ő volt, Messin kívül mindenki borult volna.
Fontosak az ilyen győzelmek, ezekkel lehet bajnokságot nyerni,nem megy, nem megy, de csak megfordítottuk.
Messitől nagyon függünk, lényegében az ő mai gyenge játéka azt eredményezte, hogy helyzetünk se nagyon volt.
Umtitire nyomtam, mint meccs embere, a végén benézett egy szerelést, és veszélyhelyzet lett belőle, de egyébként hiba nélkül játszott.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nagyon örülök neki, hogy behúztuk a meccset. Szenvedett a csapat végig, de azért ne menjünk el amellett, hogy a Getafe nagyon jól zárta a területet, egyáltalán nem volt könnyű dolga a csapatnak.
Denis nagyon jó volt, ha így folytatja, könnyen lehet belőle első számú csere a kp-n, amit az idény előtt meg nem mondtam volna.
A másik Suáreznek pedig lassan már tényleg kijárna a pad, ma nagyon gyenge volt. Se a labdaátvételek, se a passzok, se a cselek nem mentek... Talán jobban járnánk kedden egy Deu-Messi-DS trióval elől. De én egyébként is számítok rotációra középen és hátul is, most már talán ráférne a csapatra az újabb idegenbeli meccs előtt.
Denis nagyon jó volt, ha így folytatja, könnyen lehet belőle első számú csere a kp-n, amit az idény előtt meg nem mondtam volna.
A másik Suáreznek pedig lassan már tényleg kijárna a pad, ma nagyon gyenge volt. Se a labdaátvételek, se a passzok, se a cselek nem mentek... Talán jobban járnánk kedden egy Deu-Messi-DS trióval elől. De én egyébként is számítok rotációra középen és hátul is, most már talán ráférne a csapatra az újabb idegenbeli meccs előtt.
Hát ma sajnos sokan tudásuk alatt voltak,nehéz meccs volt nagyon. EV nagyon ráérzett kit kell behozni,Denis gólja is nagyon szép volt,Paulinho meg nem sokat tököl a labdával,talán Sergi Roberto góljánál a PSG ellen nem örültem ennyire,mint most
Tisztában voltam vele,hogy nem lesz idén sem minden meccs sima 5-0 ide,de legalább kiszenvedtük a 3 pontot,reméljük holnap este a Soci tesz róla,hogy nagy jelentősége legyen. Umtiti is jó volt,az a szerelése nem volt semmi,ilyen határozottan kell takarítani hátul.
Kedden Suarezt semmiképpen nem játszatnám,szerintem neki egy kis pihenő kellene elsősorban,mert fejben teljesen máshol van. Paco-t be lehetne dobni,persze ha felépül addig. Vagy akkor egy Denis-Messi-Deu esetleg.

Kedden Suarezt semmiképpen nem játszatnám,szerintem neki egy kis pihenő kellene elsősorban,mert fejben teljesen máshol van. Paco-t be lehetne dobni,persze ha felépül addig. Vagy akkor egy Denis-Messi-Deu esetleg.
- Messithebest
- Director del Fútbol
ezt köszönjük meg Ernő bá'nak, így kell cserélni, ma nagyon eltalálta a dolgot. Az ilyen melós szenvedős meccsek aranyat érhetnek a végén - szó szerint -, ugyebár tavaly alaposan bebuktuk az ilyen meccseket.
Lajostól és Mr. Shakirától már az agyvérzés kerülget, mintha nem is ugyanazt a sportot játszanák mint a másik 9 ember, borzalom... és még normális cseréjük sincs, Paco-tól ahogy írták lentebb tényleg az Isten óvjon minket, Piq helyett meg max Masch jöhetne, de szerintem ő még valami extra nyári szüneten van vagy én nem tudom, de hogy idén egy percet nem láttam még a pályán az is tuti...
A pozitívumok meg hát a két csere mindenképpen, Paulát addig fikáztuk itt amíg megnyerte a meccset, Denis meg nem csak gólt lőtt, hanem hasznos volt a mezőnyben is, Messi megint kiosztott egy hatalmas zsugát Paulának a gól előtt, szóval rá sem lehet panasz szerintem, a többiek sem voltak rosszak.
Remélem Dembónak semmi komoly baja nincs, aztán 1-2 héten belül már láthatjuk megint.
Lajostól és Mr. Shakirától már az agyvérzés kerülget, mintha nem is ugyanazt a sportot játszanák mint a másik 9 ember, borzalom... és még normális cseréjük sincs, Paco-tól ahogy írták lentebb tényleg az Isten óvjon minket, Piq helyett meg max Masch jöhetne, de szerintem ő még valami extra nyári szüneten van vagy én nem tudom, de hogy idén egy percet nem láttam még a pályán az is tuti...
A pozitívumok meg hát a két csere mindenképpen, Paulát addig fikáztuk itt amíg megnyerte a meccset, Denis meg nem csak gólt lőtt, hanem hasznos volt a mezőnyben is, Messi megint kiosztott egy hatalmas zsugát Paulának a gól előtt, szóval rá sem lehet panasz szerintem, a többiek sem voltak rosszak.
Remélem Dembónak semmi komoly baja nincs, aztán 1-2 héten belül már láthatjuk megint.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
erre nagyon ráillik: nézőpont kérdése..."szép volt fiúk" az egyik és amit én láttam: gyenge csapatok, gyenge játék, rengeteg egyéni alul teljesítés élen Suarezzel. sőt! azt mondom miatta van a leg elfogadhatóbb mentség: emberhátrány.
ahogy félidőben mondtam, Messi ma hagyta játszani a fiúkat...meg is látszott.
ahogy félidőben mondtam, Messi ma hagyta játszani a fiúkat...meg is látszott.
- Legendinho
- Jugador del Barça
Paulinho
Hát besz*rok :DDD Hogy beverte már
Ezt nagyon elrakta, nem lehet tőle elvitatni, jár a taps!
Ma sikeresen szállt be, és bemutatott a kételkedőknek (nekem is). Ez ma az ő napja volt, el kell ismerni.
SR helye hátul érthetetlen. Semedo köröket ver rá, de KP-n simán elnézném többször is. Denis ma akart/kapart. Meg is lett az eredménye. Gyakorlatilag ma a cserék hozták a 3 pontot, még ha a játék fájdalmas is volt.
A lényeg a 3 pont, jöhet a következő!

SR helye hátul érthetetlen. Semedo köröket ver rá, de KP-n simán elnézném többször is. Denis ma akart/kapart. Meg is lett az eredménye. Gyakorlatilag ma a cserék hozták a 3 pontot, még ha a játék fájdalmas is volt.
A lényeg a 3 pont, jöhet a következő!

Bartomeu, OUT NOW!