BarcafanTomee írta:Jól tudom, hogy a következő szezontól a bajnokságban is lesz VAR?
Ha igen, akkor valószínűleg a ligában is megnövekszik majd a 11-esek száma. Legalábbis a VB-n már valami brutális a rekord. Ez nem lehet véletlen.
Alapból is elgondolkoznèk rajta, hogy ne Messi lőjje őket, de ha több tizit kapnánk, akkor még jobban megérné leváltani őt. Tudom, hogy nem lesz ilyen, meg, hogy mondjuk a Barcában a Chelsea óta fontos büntit nagyon nem hagyott ki. De nyugodtabb lennék ha, pl Rakitic lőnè ezentúl. Nem csak azért mert tegnap belőtte, hanem mert az egész keretet tekintve nála lennék a legnyugodtabb. Most már úgyis kapitány lesz ő is nagy valószínűséggel.
A másik opción Coutinho lenne, de ő nem tudom, hogy lövi, mennyire tud higgadt maradni.
Na de tudom, hogy nem fog ez bekövetkezni, de ha annó Neymarnak meg Suareznek haversagból átadta, akik szintén kihagyták nagy százalékban, akkor más is megkaphatná az esèlyt.
Igen, azt viszont nem tudom hogy lesz-e rendesen stúdió is, vagy csak a bíró magától dönti el hogy kirobog-e, nem szól neki senki. A spanyol bírókat ismerve, nagyon erősen remélem hogy rendes stúdiós rendszer valósul meg, mert ezek maguktól nem fogják egyhamar megnézni az eseteket.
Legalább már azt megússzuk(talán), hogy szabályos gólokat nem vesznek észre.