Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Én csak az első félidőt láttam, de az kifejezetten tetszett. Mondjuk olyan sok következtetést nem lehet levonni. A Roma felállt szinte a legerősebb kezdőjével, mi pedig egy B/C-sorral. Így azért nagyon nehéz megmutatni mit is tudnak, hogy nincs egy kezdő szintű játékos sem a cssapatban. Azért látszott, hogy a rutinosabb játékosok mit jelentenek. Mondjuk Vidalra ez nem igazán volt érvényes, Cucu többet is mutatott már, ugyanakkor néhány kezdőjátékossal jobban kijönne mit tud. De Semedo és főleg Rafinha nagyon tetszett. Ha Malcom nem lenne szerintem egyértelmű, hogy őt meg kellene tartani, de így kicsit telített a posztja, igazából Coutinho cseréjének lehetne betenni, de a bal oldal nem fekszik neki annyira. A Marlon - Lenglet duó teljesítményén nem csodálkozom, ha egyikük mellett lenne egy Umtiti vagy Piqué, de akár Vermaelen másképp nézett volna ki.palesz77 írta:Nem volt ez rossz meccs, a Barca cserék szerintem jobban fociztak, mint a Roma, a Barca B - vagy mondhatnám, hogy Juvenil A - meg kikapott egy BL elődöntős csapattól, nem egy váratlan dolog. Rafinha parádés volt szerintem, a játékot jobban érti mint Denis az biztos, kár hogy ilyen porcelán. Mondjuk én inkább őt próbálnám meg, minthogy igazoljak valakit nagy összegért cserének Arthur mellé - plusz ott an SR is még alkalomadtán -, de ez majd eldől úgyis. Arthur is jó volt amúgy, ha már szóba jött, labdát nem sűrűn veszít az az ember. Ami külön tetszik benne, hogy mennyit mozog labda nélkül, mind védekezésben, mind támadásban. Nem egy lusta gyerek, letámadásban sokat fog ő is hozzátenni szerintem. Lenglet is jó volt, Semedo szintén, bár annál a gólnál az egész védelem lenullázódott. SR kicsit gyengébb volt mint az előző meccsen, elhagyta a lasztit pár necces szituban sajna. Vidal csak csökkentette az árát, Cucu ma se győzött meg, Marlon se igazán, labda nélkül fele olyan jó mint vele sajna, védőnél meg ez nem épp előny. 4. számúnak elmegy mondjuk, meg még fejlődhet is. Munir gólpassza parádés volt, amúgy ő is inkább mezőnymunkával tűnt ki mint jó játékkal, Malcom meg még mindig pozitív csalódás, egyre jobb is. Dembélének fel kell majd kötni a gatyát ha akar játszani, ami bazi jó dolog nekünk.
Ez nem kinevelés lenne, egész 1,5 éves karrierje alatt 2 gólt lőtt 16-oson kívülről eddig, egyet 3 napja. Egyáltalán nem egy nagy gólvágó a gyerek, bár kétségtelen, hogy sokat fejlődött benne - saját állítása szerint is dolgozott ezen -, számokban is jobban megérződött a jelenléte a 16-os körül a 2018-as szezonban a 2017-eshez képes. De tőle azért nem nagyon kell hasonlókra számítani szerintem mint a Roma ellen, tavaly 2200 perc alatt 9 lövése volt összesen a 16-oson kívülről a bajnokságban.rikko írta:Arthurtól hiányoltam pár távoli löketet. Lett volna rá lehetősége, de inkább leosztotta a szélre.
Azért nem bánnm, ha nem nevelnénk ki belőle ezt a képességét.
Köszi ez tényleg nagyon jóMessiNeymarSuarez írta:sport365.live érdemes megjegyezni ezt az oldalt mert elég jó!QuarryPeter írta:Egy működő linket tudnátok dobni? Köszönöm!
Malcom gól is megvan már, hogy örült neki
sport365.live érdemes megjegyezni ezt az oldalt mert elég jó!QuarryPeter írta:Egy működő linket tudnátok dobni? Köszönöm!
Az utolsó visszavágó teljesítményét nem lenne nehéz felülmúlniukCestus írta:Hát lehet, hogy ezek a srácok jobban nyomták volna a BL-ben is.
Nem volt szerintem sem az egyébként.palesz77 írta: Nekem ez nem tűnt 442-nek, de lehet én nem figyeltem eléggé.