vg99 írta:A csúcs nekem is az volt tegnap, hogy 1-2-nél bejön Busi...
ez minden idők taktikai húzása volt, ilyet még életemben nem láttam.
saját maga alatt vágja a fát ezekkel az érthetetlen döntéseivel.
Dembelé nem kell, Rakitic nem kell, persze amikor éppen beállnak, akkor játszanak jól, ez az elvárás, majd 4-5 meccsig percet sem kapnak.
Perezt elővette 5 meccs után, hogy létezik, valószínűleg most megint ebben a hónapban már nem látjuk.
nulla következetesség, csak random megoldások mindenhova.
Firpot is idehozták, és akkor a fullegylábas jobb védőnket beerőltetjük oda. taps.
egyre nevetségesebb az ember, pedig adott a keret, van 5 jó kp-nk, csak használni kéne őket normálisan, van 5 normális támadónk, akiket lehetne forgatni értelmesen, ez sem történik meg.
van 2-2 szélsővédőnk, posztra, de inkább khv-ket meg jobbvédőket játszatunk balbunkónak.
Már azt a zseniális húzást várom, hogy kupában Stéga helyett ne Neto védjen, hanem mondjuk Alena, vagy Todibo. Kb ilyen szintű ámokfutás zajlik a csapatnál.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."