visca el barca írta:
xavit is ugy varja mindenki mint egy messiast, mert sokan leragadtak pepnel, hogy bezzeg o. aztan a gyerek lehet nagyobb flop lesz mint martino vagy bambaverde
Egyet értek. A tegnapi BL meccs mutatta 1000. alkalommal a focink fölött eljárt az idő. Nem csak az a baj, hogy lassú és körülményes a csapat (baromira az), hanem a játék fölött elment az idő. Ez a sok passzos lassan járatom hátha valaki elnézi náluk és lehet menni, játékot már nem eszi meg a Granada sem.
Ha Xavi ezt akarja játszatni nem kell ide hozni, bármennyire is szeretem.
Ha itt azt akarjuk, hogy valami módon visszajussunk a csúcsra, akkor észre kéne venni, hogy Messin kívül nincs olyan támadónk aki 1V1-ben rá tud menni az ellenfélre és meg is veri. Grizes talán képes lenne rá, de ebben a rendszerben nem tud élni, Lajosra, meg Dembire már nem szabad építeni, Coutinho ide visszakerülni már nem fog, Fati esetében pedig nem hiszem, hogy egy 17 évesre kell tenni ezt a súlyt, Braithwaite meg tök jó, hogy itt van, meg minden de azért nem hiszem, hogy Ő lesz a nagy ász a következő 4 évben. A támadósor papíron tök cuki, de ez nem veretes.
Középpályán meg a mai fociban ne számoljunk már Busquets tipúsú emberkékkel. (Bocs ha valakinek sértem az önérzetét.) Ha megnézitek a mai egyre gyorsabb játékban két típus él kpn. A született penge, meg az elnyűhetetlen hat tüdejű. Ezek a mélységi rövid passzos cammogós játékosok felejtősek. Pont Busquets az aki többször fék mint előny. Tegnap pl. nem volt rossz, de ne is lássuk már benne azt a tanárt. Szerintem Artur, Rakitic, Busquets, ide nem már kell.
A védelmünk meg borzasztó. Umtiti meg se közelíti azt amilyen volt, Lenglet egy ideális világban itt max csere lehetne, SR, Firpo nem is értem, Piquet meg úgyanaz mint Busquets. Köszönjük, nagyon jó veled, de most már kezdj el háttérbe vonulni. De legalább van egy világklasszis kapusunk.
Igazából ez a keret La Liga szinten tök jól elbohóckodik, mert Messi itt van. De ha TS-t és Messit átrakod a Villarrealba akkor most ők vannak ott ahol mi. Ha Messi elmegy, visszavonul ez a top 4-be is kevés. BL-be már most is az. 10 emberünk bevethető... Komolyan mondom vicc...
Itt nem edző baj van. Keret baj van. Tervezés baj van. Felfogás baj van. Na BL-be ez marha kevés.