recrea írta:Amiatt nem kell aggódnod, h eljutunk a döntőig és ott kikapunk. Nem fog megvalósulni az első. A sors meg velünk volt azzal, h helyzet nélkül rúgtunk 4 gólt a Romának, h Salah az üres kaput is kihagyta. Innentől saját magunkat szívattuk meg, meg az alkalmatlan edzőnk, aki nem bírt lemeccselni két háromgólos előnyt, így rajtunk röhögött a világ.
Még mindig sírva fakadok, ha visszagondolok rájuk.
Láttam én már ennél jóval gyengébb játékkal csapatokat nyerni. 2012 Chelsea, 2016 Real, Portugál EB, stb. Persze szerencse is kell, szerintem se nyerünk BLt de nem tudhatjuk 100%ra.
Bárcsak ne nyertük volna meg az első meccset a Roma ellen, vagy bárcsak bement volna Salah helyzete, és akkor talán más mentalitással megyünk ki a visszavágókra.
Egyébként én is beteg vagyok ettől a két kieséstől a mai napig. Az Inter és a Chelsea elleni fájó volt, ez a kettő viszont kifejezetten a szégyen és szurkolókat hátbaszúrós kategória, ráadásul a Realt mindeközben le akasztott 4BLt 5 év alatt ami külön fokozta a jó hangulatot.
Amilyen jó volt a 2004-16 közötti időszak (kisebb rosszabb periódusokkal néha), annyira rossz ez a mostani időszak ami a Juve elleni 3-0 óta tart.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”