Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még meglehet a 40 kapott gól is mellé. Egy Ter Stegennel...grat a védőknekTomix354 írta: ↑2020.07.16. 21:51:04Azért ha ez így marad, elég nagy szégyen az a 7 pontos lemaradás egy ilyen Madrid ellen, és még van egy forduló hátra. Pláne ha még hozzá tesszük, hogy az újra kezdésnél még mi voltunk elől. Következő szezonban lehet most mi szállunk ki már decemberben a bajnokságból.
Engem ez már annyira nem is érdekelne, a bajnokságot már elengedtem. Sokkal inkább az zavar, hogy nem látom azt, hogy jövőre mitől lennénk jobbak. A csapat gerince már csak egyre öregebb és gyengébb lesz, és azt sem látom, hogy ki lehetne az a csodaedző, aki még egy utolsó nagy futásra felspanolhatná őket. Xaviban reménykedtem egy kicsit télen, de ugye nem jött, és valószínűleg a választásokig már nem is fog, szóval addig sok jót nem remélhetünk.westerngom írta: ↑2020.07.16. 21:39:44Elkeserítő, ötlettelen játék, középen erőltetve.![]()
Hihetetlen, hogy mennyire impotens a csapat. Csak a szokásos tehetetlen körbeadogatás.
Feladták...
Honnan tudjátok? Nekem több ismerősöm is használja velem együtt már 2-3 éve. És semmi baja nincs a gépemnek.
Kössssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssszdorian01 írta: ↑2020.07.16. 19:56:08Nekem nincs TV-m, de mindig itt nézem a meccseket![]()
http://www.sport247.live/en/home
Nem tudom, hogy lehet-e ajánlani így oldalakat a fórumon, ha nem, akkor bocsánat!