2020.09.30. 13:22:46
Én a pozitívumokhoz egyértelműen hozzáadnám Pjanicot. Nem vártam tőle azt, amit visszaült gyenge második félidőben művelt, olyan agresszív kilépései és labdaszerzései voltak, hogy csak néztem, és még 1-2 ígéretes, de pár centit tévesztő kreatív indítása is volt. Szerintem ha nem áll be, akár kaphattunk is volna gólt ott az utolsó 10 perc környékén. Nagyon remélem, hogy kezdőként is tudja majd ezt hozni.
Messi nem volt gyenge, inkább talán szürke közepes.
Én még bízom Koemanban, és abban, hogy Fatit pont azért szedte le, mert a legjobb játékos most messze a Barcában. Sűrű a szezon, és tavaly is folyton lenyilatkozta a családja, hogy fizikailag nem elég erős még kezdőnek. És őt még le szabad szedni, szabad pihentetni, mikor felesleges már benn tartani (sajna Messivel ellentétben, akinek most jót tett volna fél óra padozás)
Szerintem Grieznek még van 5 meccse kb, vagy annyi sem. Remélem, nem talál addig valami meccset eldöntő gólt vagy duplát, mert az szuper abban a pillanatban, de hosszútávon kivégezné a jobb oldalt. Mikor kiadták a végén a statot hogy a támadások 11%-a ment jobboldalon, arra gondoltam, hogy ezt remélem Koeman is látni fogja...
Nekem a tavalyi szidott tengelyből Piqué és Alba nagyon tetszett. P. végig jól helyezkedett hátul, több helyzetet előzőtt meg kitűnő helyezkedéssel, és mikor egyszer visszasprintbe kellett belemennie egyedül, azt is simán megoldotta. Tavaly nem volt túl jó éve, de szerintem még 1-2 évig mindketten tudnak Barca-szinten játszani.
De Jong valami botrányosan gyenge, remélem hamar összekapja magát és nem kerül ő is a Barca sztártemetőjébe. Ha nem, akkor viszont látni kéne, hogy még Puig is jobb lenne ott, hiába nem a posztja.
És lehet szidni a Villarreált, de szerintem egyszerűen nem adtunk nekik sanszot a kibontakozásra. A spanyol liga 4.-5. legjobb csapata, és egyben egyik legfélelmetesebb támadói ellen (én konkrétan a 2. helyre tenném őket ebben a szekcióban, akár még Reál elé is) még a magához képest gyenge B-DJ duó is megszűrte a támadásokat, ha meg mégsem, Piqué remekül helytállt mindig. Egy elég erős csapatot vertünk meg eléggé egy félidő alatt, és szerintem egyáltalán nem voltak gyengék. Fekszik nekünk a stílusuk, mert nyíltak és támadásorientáltak, de ettől még nagyon jó ez a 4-0, főleg, hogy lehetett volna több is, ha akarjuk. De nagyon helyesen leálltunk a 2. félidőben. Inkább legyen 4-2 a vége, és maradjunk jó erőnlétben, mint 6-0 és elfáradjunk a 3. meccsen egy héten belül.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy