Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem hallottad Farkas Norbit? Mondta, hogy kellemes futball idő van...
3as hatrany busi, sr, griez.
visca el barca írta: ↑2020.10.01. 20:16:27Ugyanaz a kezdo mint a villarreal ellen
Neto- sr piq lenglet alba - busi, de jong - griez, cou, fati - messi
és itt láthatunk egy márciusi posztot is a jövőből.
Hát ha nézte a Villareal elleni meccset,akkor ma Pjanic kezd. Ha meg nem,akkor Busi.MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.10.01. 10:10:49Na mibe hogy majd a Vigoi átkot Busi kezdetésével akarja majd Koeman megtörni?Hihetetlen továbbra is a 8-2 után
Irónia volt....nem is gondoltam másra....Cou esetében dettó.....!!!Messidona10 írta: ↑2020.09.30. 16:48:43(Ezt most nem tudom, hogy irónia-e, ha igen, akkor nem jött át, ez esetben elnézést) Pedig sikerült rosszmájúnak lenned. Ha valami jó történik, akkor cáfoljuk meg, vagy fogjuk a Bayernre?!Azért esélyt adjunk már a dolgoknak...
Szerintem biztató volt az első meccs, volt lendület a játékban, nyíltak meg területek. Fati és Alba nekem nagyon pozitív volt (előbbit nem akarom magyarázni, utóbbinál meg végre látni lehetett az akarást), Coutinho is tetszett.
Pont ez is a jó Fatiban, nem Messit keresi állandóan és nem gondolja meg kètszer hogy lőjjön. Kellett már egy ilyen ember a csapatba.
(Ezt most nem tudom, hogy irónia-e, ha igen, akkor nem jött át, ez esetben elnézést) Pedig sikerült rosszmájúnak lenned. Ha valami jó történik, akkor cáfoljuk meg, vagy fogjuk a Bayernre?!
Nem akarok rosszmájú lenni, de szerintem Alba gólpassza (első gól) Messinek lett volna címezve, csak Fati nem pöcsölt.....Cou pedig még a Münchenből hozott ösztönök alapján passzolt.....csababarca írta: ↑2020.09.28. 14:50:44Bőven jó volt, főleg első félidő, engem meg is lepett.
Pl Fati második gólja klasszikusan olyan gól volt, amilyet az utóbbi 2 évben nem rúgtunk, mert ott Messi kapta volna, hiába volt rosszabb pozícióban. Cou meg kilőtte Fatit vele, és jött a gól.
Ezek kellenek, 3-4 passz, és helyzet, nem tötymörögni.
Dest remélem jön, Roberto jobbvédőben (meg bárhol) kínszenvedés, Busquets meg...no comment.