Titinho írta: ↑2021.08.04. 09:18:52
Ez lesz a várható kezdő, ha érdekel valaki belőle:
Neto; Dest, Piqué, Lenglet, Alba; Busquets, De Jong, Gavi/Puig; Griezmann, Memphis, Demir.
Azon csodálkozom, hogy Robit kihagyja, bár lehet Gavi/Puig helyett végül ő kezd.
Hogy mi a ......t keresnek még ezek a kezdő közelében.

Piqué-Lenglet-Busquets meg még ha kezd Robi is, az tuti hogy tökön szúrom magam. És nem, nem érdekel hogy csak egy barátságos meccs.
Ne aggódjatok, a Juve ellen is kezdők lesznek a Gamperen. Vagy jövő héten a szezon nyitón a Soci ellen.
Esküszöm a hányinger kerülget ha ezt a 4-est meglátom már a kezdőben.
Vagyunk így páran.

A szezon közeledtével sajna lassan elvesztik a varázsukat ezek a kis meccsek, egyre inkább láthatjuk a sablon kezdőt. Roberto Dest helyére jön be talán majd... Dest szerintem most talán még lejjebb van, mint az általad említett négyes, legalábbis legutóbb rossz volt nézni, ahogy állandóan elpasszolta magát kellemetlen szitukban. Emerson meg gondolom nincs még a keretben, ha most mutatták csak be.
Szerintem SR azért semmiképp sem lesz stabil kezdő vagy főszereplő a szezon folyamán, de Busi pl. biztos. Látszik, hogy már barátságos meccsen is amint itt a krém, rögtön ők játszanak, hátul is, de ami nekem rosszabb, hogy középen is, mert nekem a középpálya még jobban megbukott tavaly, mint védelem. Megértem, hogy ha külön külön szemlélem a 3 játékost, akkor tényleg kérdés, kit lehet kihagyni, mert mind rendben vannak, de együtt akkor sem működtek, különösen komolyabb csapatok ellen. Most még játszik majd Gavi/Puig, mert a 3 kirobbanthatatlan közül egy nincs itt.
Busival az a baj, hogy most zseniális, de akkor sem elég normális csapat ellen. Elfutnak mellette, mint a huzat, és akkor birkózhatja le őket sárgáért, mint akár a múltkor egy barátságos meccsen.
A védelem szerintem jobban magyarázható, mivel Garcia, Mingu nincsenek, Araujo még alighanem nem 100%-os, és más nincs is. Comasékat úgy tűnik teljesen elvetette egy meccsük alatt. Ezt a játékrészt szerintem 1 hónap múlva egész más játékosok alkotják. Plusz Lenglet esetében reménykedem, hogy ez egy kirakatjáték, és megy Rómába, vagy valahova. Piqué esetén nincs sok magyarázat, hacsak nem az, hogy Comasék nem jöttek be neki egyáltalán, és más meg nem nagyon van most, Garcia és Mingu nem elérhető, és akkor csak Araujo van még, aki gondolom jönni fog félidő körül.
Sajnos/szerencsére van most 3-4 zsenink elől, sőt, még a tartalék Demir is elég komolynak tűnik. Ők meg fogják menteni ezt az egész szitut egy bajnokságra, és így nem lesz ennek a gálakezdetésnek komoly következménye. Azt azért remélem, hogy tényleg jöhetnek majd a nézők, mert ha befullad megint a csapat játéka, akkor jó lenne majd valami igazi visszajelzés, tavaly végigfütyülték volna a fél szezont. Ha meg nem fullad be, és tévedek, akkor kellemes meglepi lesz, és örülhetünk.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy