2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Folyamatosan szürke, ötlettelen, unalmas, szintelen, szagtalan volt az elejétől a végéig a játék. Játékról jut eszembe, hogy ez nem is játék volt, hanem max valamiféle próbálkozás.
Nem néztem a meccset mert elaludtam kezdésig.Vakmacska írta: ↑2021.09.24. 06:48:31Nekem, ami feltűnt:
hozzuk fel a labdát, félpályánál labdás megáll, vár. Mindenki elbújt egy védő mögé, nincs mozgás, labdakérés. A játékosok nem étzik egymás mozgását- még azok sem, akik már egy éve legalább itt vannak.
Áthozza Minguezat balra, ahol totál csődöt mond. Ennek mi értelme volt?
Aamit mások kifejtettek, ezért csak címszavakban ismétlem:
Taktika 0, abból áll, hogy adogassuk befele, de ez is ad hoc jelleggel
Kényszerítő semmi
Koeman nyilvánosan alázza a fiúkat, ez gyalázat
Nem nagyon lehetett taktikát felépíteni. Valverde és Setien is ugyanazt csinálta, csak akkor Messi még aránylag jó korban, jobban lehetett rá építeni. Add oda neki, aztán lesz ami lesz.Sinya22 írta: ↑2021.09.24. 09:26:12Semmi meglepetés nincs ebben az eredményben, tavaly is 1 pontot hoztunk a Cadiz ellen, pedig a Messi Griezmann duóval legalább néha veszélyesek voltunk. Én továbbra sem gondolom, hogy majd Fatiék felépülésével akkora fordulatot vesz a játékunk, Koeman a világ legjobb támadójával se tudott semmilyen taktikát felépíteni, az volt a taktika mint oly sokaknál, rúgd oda Messinek. Remélem Laporta a háttérben már dolgozik, és nem akarjuk a bl csoportkör végét is megvárni.
Aki szerint pedig ez a keret ennyit tud, az nem tudom mit néz. Tegnap néztem az Osasuna-Betis meccset, hát a hazaiak úgy 3 szinttel magasabban támadnak pl. Ott nincs még LDJ seNem hogy Depay és hasonlók.
Lenti példám alapján kérlek emeld már ki, hogy ki a Rayo vezéregyénisége, és posztról posztra vezesd le miért jobb az állományuk.
Na ez az a pont ahol el kell küldeni a [auto_cenzúra]! Milyen mentalitást nyomat ez?!