2021.09.24. 09:04:14
Emlékszem jópár éve Benitez volt az edző odaát, akkor olyan káosz volt ott, hogy már-már sajnáltam őket (na jó azért nem): Akkor azt mondtam a Reálos barátomnak, hogy megérdemelnének egy jó edzőt, aki a 0-ról felépít nekik valamit, mert ez gáz. Aztán pár napra rá kinevezték Zizut, a többit meg tudjuk. Most ugyanezt kívánta viszont nekem a barátom!
Nem mondom azt, hogy ez egy bl esélyes keret, de a mutatott játéknál és eredménynél jobbra vagyunk képesek. Értem én az anyagi helyzetét a klubnak, de azért a szakmai munkának néhány edzés után illene látszania, itt meg a második szezonra sincs semmi elképzelés. Ok, hogy elment Messi, aki lehet megnyerte volna nekünk az elmúlt 2 meccset. Elment Griezman, aki sokat nem tett hozzá. Közben jött pl az edző által kért Depay, de Jong. Tény, hogy sok a sérültünk is, de akkor sem látok semmi tudatosságot a játékunkban.
Szerintem a legfontosabb mindig az, hogy az edzőnek legyenek a játékoskerethez mért szakmai elképzelései, és ami ennél is fontosabb az, hogy a játékosok higgyenek az edzőben! No ezek hiányoznak itt.
Laporta meg eddig "nyugodt" lehetett, mert az örökölt edző eredményei a korábbi vezetőségnek róhatók fel, mivel nem Laportáék nevezték ki őket. De ha kinevez egy új edzőt, akkor ha az eredmények rosszak, akkor ott már nem tud visszafelé mutogatni, az már az ős sara lesz. Tényleg nem tudom ki lenne a jó megoldás...de az biztos, hogy változás kell, és ennél rosszabb nem nagyon lehet