2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ja, nem ironikus okokból használtam a kifejezést, csak aranyosnak találtam.Troym írta: ↑2022.02.25. 09:45:39Bocs hogy így hívom, de eléggé statiszta volt és nem bírom megjegyezni, hogy kell írni a nevét.
Egyébként nemcsak Traore kezdett jó nálunk, mindegyik új igazolás számai egész jók.
Traore 5 meccs / 4 gólpassz
FT 8 meccs / 2 gól, 3 gólpassz
Auba 5 meccs / 4 gól
Alves 4 meccs / 1 gól, 2 gólpassz
Bocs hogy így hívom, de eléggé statiszta volt és nem bírom megjegyezni, hogy kell írni a nevét.
Igen, ráadásul ezek mind olyan gólpasszok, ahol előtte ő alakítja ki a gólpassz lehetőségét egyáltalán 1v1-el, sebességgel. A beadásai meg elképesztő finomak, még akkor is, ha az iszonyatos sebesség miatt 1-1 néha lecsúszik. Jól dönt abban is, hogy mikor emelje, mikor passzolja laposan. Ő egy igazi, hatékony támogató jobbszélső, akinek kánaán az, ha bent érkezik 1 támadó plusz most már rendre 1-2 gólerősebb középpályás.
Ezt szeretném kikérni magamnak, meg Traoré nevében is!!! Deloufeu nagy robbajjal indult de csak egy kis pukk lett belőle. Egy beképzelt kis nimród, aki azt hitte, hogy körülötte fog forogni az egész Barcelona meg az egész világ.
Én örülök! Csapatként működünk! Letámadást én rohadt módon élveztem. Nekem egyre jobban az az érzésem a rég-múlt klasszisok alteregói vannak a pályán: Abu (Etoo, afrikai és gólérzékeny), Ferran (Pedro, igazi munkás), Adama (Delofeou, nem klasszis, de oltári tehetségnek indult), Gavi (Iniesta), Pedri (Xavi), Nico (Yaya T., már csak felépítés miatt is), De Jong (Nem tudom kihez hasonlítani… tegnap klasszis volt) Aru (Puyol, már csak a vezéregyénisége miatt is), Mungi (Oleguer, nem klasszis, de kiegészítőnek megfelelő a rotációt nézve, alacsony bér stb.) ter Stegen (ő maga a klasszis). Ha megtalálnánk Alves, Busquets, Pique alternatíváját újra a csúcson leszünk, hosszú-hosszú évekig! 1 évvel ezelőtt én kilátástalannak láttam az egészet, most végre lehet egy kis hitem, hogy minden jobb lesz! Gracies Xavi, VEBChino írta: ↑2022.02.24. 23:55:14Nagy meccs volt, én már annak is örültem volna, hogy ha egy szoros meccsen kiizzadjuk a továbbjutást, de gálára nem számítottam. Mindegyik gól igazi unikum volt a maga szempontjából. Alba kontrája, FDJ hatalmas lövése, a negyedik pedig a régi szép időkre hajazott, csak nyomozták a labdát az olaszok. .
Ami kicsit aggaszt, hogy a helyzetkihasználásunkat nem tudjuk állandósítani. Az Atma vagy Valencia ellen szinte perfect az EL-ben katasztrófa. Ezzel kellene valamit kezdeni.
A gólszerzők is érdekesek. Az utóbbi hat meccsünkön lőtt 16 gólból mindössze ötöt lőttek támadók (ha Auba hétvégi gólját nem számítom). És ezekből egy tizenegyes volt. Nem tudom, hogy örüljek a védelem és középpálya gólérzékenységének vagy aggódjak a támadóink miatt. Sajnos inkább utóbbi felé húzok.Ezért is érzem fontosabbnak egy vérbeli támadó megszerzését.
Oké,csak a foci picit másabb. Teljesen érthető módon ebben a csapatban nincs meg a rutin,hogy hozzon meccseket. Olykor felidonkent is hektikusak vagyunk,sok eladott labdával,ma is ezek a kapott gólok.... Egy kupaszereplés esetén a stabilitás nagyon fontos,s nekünk ez még nincs meg. Csapat is lelkes,kapott impulzusokat,de ezért mondom,hogy nagyon földön kell maradni,mert egy stagnáló szintet nem képesek még hozni. Eredmények szerencsére most jönnek, ezt meg kell ragadni,de ugyanúgy jönni fog 2-3 gyenge meccs is,s látható azokat sorra nem is tudtuk hozni.Bl negyedik hely legyen meg, EL csak jutalom a srácoknak.bence0330 írta: ↑2022.02.24. 23:14:01Nyilván lelkes vagyok!bence0330 írta: ↑2022.02.24. 22:55:22Ezt a Barcát egy EL csapat sem veri meg két meccsen, de BL csapat is max 4. Ha így megy tovább, a döntő kb garantált... az meg persze egy meccsen lutri.
Ez olyan érzés most, mint régen, magának a focinak diadala, esélyt nem adva az ellennek, és most még mindig rossz volt a helyzetkihasználásunk...Amúgy lehet, de én úgy érzem, hogy már sokadik ilyen meccset toltuk le zsinórban, ráadásul még az Atletico óta is csak emelkedő tendenciában, és nem érzem azt, hogy két meccsen, 180 percen keresztól ezt a nyomást bárki elbírná. Egy meccsen oké, kettőn nem érzem. Itt szerintem brutálisan nagy pech vagy valami szélsőséges sérüléshullám kellene, hogy a döntőig ne menjünk el.
A labdák szerintem annyira még be sem mentek ma sem. Auba is zárhatott volna mesterhármassal simán, Ferrán is rúghatott volna, de még Pedri és Traoré is akár, vagy Dembélé. Nagyon sok maradt ki, úgyhogy ebben még tartalék is van bőven, a két meccsen messze-messze nem 4-2 volt a realitás.
Plusz ami még mondatja velem, hogy Xavinak látszólag több stílusra van többféle válasza. Tudunk nyomni kontrát, tudunk lyukakat találni felállt védelem ellen, tudjuk széthúzni a pályát ha kell, tudunk középen menni, rugalmasan tudunk formációt váltani... nem látom most azt sem magam előtt, ahogy egy kiscsapat meglepiből kivédekezik és lekontráz minket 180 perc alatt.
Nyilván lelkes vagyok!Bob_Marley írta: ↑2022.02.24. 23:08:51Szerintem ez nagyon túlzó,szoktam olvasni a fórumot, borzasztó végletes gondolkozás. Bemennek mostanában a labdák szerencsére, döntő volt a szöglet nagyon megfogta őket. De sok hiba van nálunk is. Megvoltak a helyzetek ma, de a Napoli gyenge is volt s lélektanilag megtörtek. Nem szabad elszalltan gondolkozni,mert vannak bent ám nagyon kellemetlen csapatok,Leverkusen,West Ham, vagy hogy a jól ismert két sevillait említsük. Helyen kell kezelni a győzelmet,szerintem ez a legfontosabb,mikor egy csapat épül.bence0330 írta: ↑2022.02.24. 22:55:22Ezt a Barcát egy EL csapat sem veri meg két meccsen, de BL csapat is max 4. Ha így megy tovább, a döntő kb garantált... az meg persze egy meccsen lutri.
Ez olyan érzés most, mint régen, magának a focinak diadala, esélyt nem adva az ellennek, és most még mindig rossz volt a helyzetkihasználásunk...
Szerintem ez nagyon túlzó,szoktam olvasni a fórumot, borzasztó végletes gondolkozás. Bemennek mostanában a labdák szerencsére, döntő volt a szöglet nagyon megfogta őket. De sok hiba van nálunk is. Megvoltak a helyzetek ma, de a Napoli gyenge is volt s lélektanilag megtörtek. Nem szabad elszalltan gondolkozni,mert vannak bent ám nagyon kellemetlen csapatok,Leverkusen,West Ham, vagy hogy a jól ismert két sevillait említsük. Helyen kell kezelni a győzelmet,szerintem ez a legfontosabb,mikor egy csapat épül.bence0330 írta: ↑2022.02.24. 22:55:22Ezt a Barcát egy EL csapat sem veri meg két meccsen, de BL csapat is max 4. Ha így megy tovább, a döntő kb garantált... az meg persze egy meccsen lutri.
Ez olyan érzés most, mint régen, magának a focinak diadala, esélyt nem adva az ellennek, és most még mindig rossz volt a helyzetkihasználásunk...
És még milyen jó, hogy nem kaptak pihenőt. Frenkie idei legjobb meccse, remekül helyezkedik, jól passzol, és a gól :O
FDJ szerintem hagyjan, viszonyleg koran le lett csereleve utobbi meccseken, de Torres vicc, nem igaz h nem lehet leultetni hogy kicsit elmelkedjen mar magan.