nem néztem Xavi arab meccseit de nem is ez a lényeg, hanem amit látok, hallok. hallok a pozíciós játékról, hallom hogy legyen nálunk a labda, játsszuk a saját játékunkat. nos ez utóbbi a lényeg! úgy értem, ha a saját játékunknak tudhatjuk végre a kontrákat, a hosszabb tért ölelő pontos passzokat és általában a gyorsabb játéktempót akkor azt mondom Xavi jó úton jár. tegnap éppen ebből kaphattunk ízelítőt.
a stabilitás az bizony egy erény de egyet ne feledjünk: ellenfél is van a pályán, hol erősebb hol gyengébb és amíg az erőviszonyok kiegyenlítettek nem lehetsz stabil. stabil abban az értelemben hogy meg lehessen jósolni egy meccs kimenetelét.
Európa II.-o-ban hoztunk egy jó meccset és ez bíztató és ami igazán öröm: szórakoztatók kezdünk lenni, csak így tovább.
néhány egyéni teljesítményről:
TS. azt nyilatkozta magáról hogy meg van elégedve a teljesítményével, nos én sajna nem mondhatom el u. ezt sem tegnapról sem az idényéről.
Dest. soha nem ekéztem, ( na jó néha rá szolgált) én építenék rá stabilan, tegnap pl. kifejezetten jó volt.
Adama. az biztos, hogy ez a poszt nagyon ellenfél érzékeny! egy(netán kettő!) jó képességű védőt kifogva könnyen oda juthat, hogy "le vették a pályáról" nos tegnap nem volt ilyen ürge, reméljük egyre kevesebbel kell találkoznia.
Frenki. az a gól.....új reményt adott!
Torres. nekem a Spanyol iskola és termet szürke egere, kell ilyen is nem vitás.
Abu. ha négy ziccer /gól akkor is nagyjából fele mint anno Lajosunk átlaga ami úgy 8/1 körül mozgott.
Puig. az volt az érzésem, hogy valamelyik VIII.-ból be lógott egy gyerek
Pique-Araujo kettős. nos ez akár Europa I.-nek is elmegy.
Pedri. marad a kedvencem. csemegének tegnap volt egy alapvonal ment hatalmas mentése is!