Saviola írta: ↑2024.11.10. 23:04:42
Na, vissza lettünk szépen rántva a földre.
Megint megy a wearebackezés, meg valaki szerint blt nyerünk.
Szánalmas nulla volt ma az egész, Martinezt tudom kiemelni, mindenki más siralmas volt.
Mintha nem is Barcelona lett volna a pályán, egy támadást nem tudtunk felépíteni, kapuralövésünk nem volt, elleben 2-3 gólt kaphattunk volna még simán.
A bajnokság megnyerése is bravú lesz, én aszondom.
Egyetértek mindennel amit írtál, talán csak a legvégével nem: én pont helyett felkiáltójelet írtam volna mérgemben.
Pena
csinált 2 hülyeséget (lábbal nem javul úgy látom), kétszer-háromszor szépen védett (belerúgták vagy szabadrúgásból a a feje fölé rúgták a labdát, el se kellett mozdulnia, csak felemelnie a kezét) A lengyelt megnézném már.
Kounde-ból
a második félidőre kifogyott a szufla és visszaesett - pedig állítólag napi 3 edzéssel is erősít,(ami nem látszott meg rajta, lehet, napi 4 kellene) Mindkét szélsője csúnyán lehagyta amikor csak akarta.(Foyt vagy Mingueza lenne az ideális megoldás?)
Cubarsí
jól játszott, a gól előtt hárman is hibáztak, ő csak elcsúszott, aztán majdnem fejelt egy gólt, a végén pedig egy gólhelyzetben szépen mentett. Egész meccsen jó volt, egy rossz passzára emlékszem csupán. Végre valaki, aki a jövő csapatában is erősség lesz.
Martinezről
ma sem rúgtak gólt ( mert kihagyták róla a helyzetüket.) Ha Koundénak nem megy, akkor csak ők ketten tudnak védekezni ebből a jelenlegi védelemből - Cubarsival. Martinez annyira azért nem jó, mint amennyire magabiztos és lassú, de kétségkívül így is kiemelkedik ebből a védelemből - ami nem azért gyenge, mert kikaptunk, hanem mert képtelen jobban védekezni.)
Balde
töltelékjátékos a baloldalon, hol elöl ront, hol hátul. Mindezt hatalmas igyekezettel teszi - csakhogy kevéske eredménnyel...(Félévente tudja beadni a labdát, ez már Flicknek is feltűnt, erősen érdeklődik is Davies iránt, miközben ott a fakóban Oduro, kölcsönben Walle, a franciáknál meg Mika Faye..)
Casadó ma halványabb volt a szokottnál, de a társaknál így is jobb. Rá is lehet számítani a jövő csapatában.
Fermín is játszott ma, azt azonban ő maga sem tudná megmondani, hogy minek?Így én sem.
De Jong
javuló, de továbbra is komótos játékában sok volthiba, több rossz passz becsúszott. (Nem ilyennek , hanem gyorsnak és elevennek szeretném látni a Barca középpályás játékát.)
Pedri,
"amúgy" a középpálya királya, aki zseniálisan cselez, technikázik, passzol -- de csak ha hagyják, és nem sodorják el labdástól. "Emígy" egyúttal a középpálya koldusa is, aki szeretne szerelni és védekezni is, de nem tud, mert nincs hozzá ereje és sebessége. Groteszk jelenség.
(Emlékszem egy helyzetére - amikor méteres előnnyel kapta egyedül a labdát a baszkok tizenhatosánál, de utólérte őt és testi erejével elnyomta a labdától a Sociedad védője.Nesze neked gólhelyzet.
Yamal
(a lelátón) nem sokkal volt gyengébb, mint a pályán Raphinha.Sajnos nem csak gyenge volt, nagyon nem is hajtott és szerencséje sem volt a labdával.
Lewy
ma is értékelhetetlenül játszott, elpattantak tőle a labdák, leszerelték, színészkedett, lesre futott, rosszul passzolt, mozgása lassú, ügyetlen és darabos volt.Több rossz most nem jut eszembe, Egy szerencsésen született de szerintem szabályos gólját viszont elvették.(Pau Viktor már ma többet érhet Lewynél, csak a kispadról nem tudja ezt bebizonyítani, így majd elmegy ő is, mint Guiu)
Fati
sem akarta megmutatni - léteznek-e még csatárerényei? Ilyen hajtós és rohanós ellenfél neki sem kedvére való, túl nagy a sérülésveszély.
Olmoval
ma (?) nem volt valami rendben, mert beállását nem lehett észrevenni.
Gavi
mozgásán látszott a tanácstalanság, talán be sem kellett volna már állítani az utolsó percekben, meccsrutin helyett vereségrutint szerezhetett. Tudjuk, több hét kell, hogy a játéka is felépülhessen, ez alatt a 4 perc alatt egy rendes faltra sem volt ideje.
(Annál azért jobban játszottunk, hogy Ferran, Garcia és G.Martin hiányoztak volna.)
Mivel ez is a Barcelona - akit ma a pályán láttunk - , lesz gondolkodnivalója Flicknek elég.