Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos, igen, nekem is.
Sajnos Cubarsínál beleront az összképbe, hogy elcsúszott a gólnál (amit amúgy számos játékosnál láthattunk mindkét oldalon). Ugyanakkor az ellenffél kapujára talán ő volt a legvészelyesebb a két fejesével. Egyenként elemezni felesleges, gyakorlatilag mindenkiről elmondhatjuk ugyanazokat a hibákat. Kevés mozgás, iszonyatos pontatlanság, nagyon kevés villanás.vg99 írta: ↑2024.11.11. 07:04:30Tegnap tényleg gyengék voltunk, de legalább látjuk a hibákat. A VAR meg egy vicc. Az ellenfél pedig elég alattomos volt.
Cubarsinak nem volt csúcsmeccse, de próbáljunk meg szétvert arccal koncentrálni.. én mondjuk padoztattam volna.
Koundé Yamal nélkül nem ugyanaz.
Nincs minőségi csere szélső. Ansunak szerintem ezen a szinten annyi. Pedri vagy Fermin erőltetése ott nem passzol a focinkba.
DJ mint csk és 1. vagy 2. Legjobban kereső.. nem ezt mutatja. Tényleg csak szomszédnak passzol, vagy csak lassan és többször rosszul vállal hosszú passzot. Valahogy el kellene adni..
Azért egy meccs miatt ne temessük a csapatot, sok nagy szenved nálunk sokkal jobban. De pár faktor és oda a henger.. szóval biztos tanul belőle a mester, Laporta és a csapat is.
Mivel eddig is volt gondolkodnivalója, nem hinném, hogy újdonság lehet ez a számára.
Egyetértek mindennel amit írtál, talán csak a legvégével nem: én pont helyett felkiáltójelet írtam volna mérgemben.Saviola írta: ↑2024.11.10. 23:04:42Na, vissza lettünk szépen rántva a földre.
Megint megy a wearebackezés, meg valaki szerint blt nyerünk.![]()
Szánalmas nulla volt ma az egész, Martinezt tudom kiemelni, mindenki más siralmas volt.
Mintha nem is Barcelona lett volna a pályán, egy támadást nem tudtunk felépíteni, kapuralövésünk nem volt, elleben 2-3 gólt kaphattunk volna még simán.
A bajnokság megnyerése is bravú lesz, én aszondom.
A spanyoloknál is előrébb játszott, teljesen jól áll neki ez a poszt. Ma nagyon kevés összhang volt a társak között, talán De Jong sem vette még úgy fel a fonalat, Fermín biztosan más területeket futott be, mint amit Yamal szokott (még mindig nem értem, miért ő került oda ki és nem Raphinha, de ezt majd biztos megoldja Flick magában). Elég sok olyan jelenetre emlékszem, amikor próbáltunk építkezni, de nem volt meg a passzra lehetőség és ilyen félmegoldások születtek, főleg Pedritől, Fermínnel alig értették meg egymást.
Dehogy duzzogok, Yalamal a világ egyik legjobb focistája.Troym írta: ↑2024.11.10. 23:12:26Duzzoghatsz, de Yamal szerepe igenis kiemeltebb még a másik két támadóhoz mérve is.bence0330 írta: ↑2024.11.10. 21:56:00Mert más meccseken nem vezetnek Yamal nélkül 20 támadásokat és lőnek gólokat? Akár a pályán van épp csak nem ér hozzá, akár le van csarélve? Raphinha és Lewy hány gólt lőhettek idén eddig amihez köze nem volt a kicsinek még egy érintéssel sem, direktben kiugratja őket Cassado, Inigo, és gólt lőnek. De ma nem mentünk sűrűn át a félpályán, és mindenki maga alatt teljesített. Ez van. Szerintem elfáradtunk, amúgy már a Belgrád ellen is volt egy ilyen félidőnk, csak ők elég gyengék voltak ahhoz, hogy erőből lesöpörjük őket a második félidőben. Osasuna-Monacón se tudott Yamal mit csinálni, mikor gyenge volt a csapat. Meg máskor az első szabályos gólunkat sem vették azért el. Ez a meccs nem azon ment el, mit nem csináltunk elöl. Hanem hogy mit nem csináltunk középen. Ettől még Yamal persze villanhatott volna egyet, de magán a játék képén semmit nem változtatott volna a posztjáról.
16 meccsen lépett pályára, 13 meccsen volt gólja, gólpassza, többnyire az első, vagy a vezetést jelentő találat. 3-0 nál már könnyebb másoknak is ficánkolnia.
Ez a meccs pontosan elöl ment el. 0 gól, 0 kaput eltaláló lövés. Hibáztathatjuk ezért a védőket, de én mégis a támadóknál láttam a gondot.
1 kapott gól idegenben igenis előfordul...
Szerintem esélyesek vagyunk. A legnagyobb riválisokat is elkaptuk, a Bayernnek, a Madridnak is lőttünk egy-egy négyest.
Duzzoghatsz, de Yamal szerepe igenis kiemeltebb még a másik két támadóhoz mérve is.bence0330 írta: ↑2024.11.10. 21:56:00Mert más meccseken nem vezetnek Yamal nélkül 20 támadásokat és lőnek gólokat? Akár a pályán van épp csak nem ér hozzá, akár le van csarélve? Raphinha és Lewy hány gólt lőhettek idén eddig amihez köze nem volt a kicsinek még egy érintéssel sem, direktben kiugratja őket Cassado, Inigo, és gólt lőnek. De ma nem mentünk sűrűn át a félpályán, és mindenki maga alatt teljesített. Ez van. Szerintem elfáradtunk, amúgy már a Belgrád ellen is volt egy ilyen félidőnk, csak ők elég gyengék voltak ahhoz, hogy erőből lesöpörjük őket a második félidőben. Osasuna-Monacón se tudott Yamal mit csinálni, mikor gyenge volt a csapat. Meg máskor az első szabályos gólunkat sem vették azért el. Ez a meccs nem azon ment el, mit nem csináltunk elöl. Hanem hogy mit nem csináltunk középen. Ettől még Yamal persze villanhatott volna egyet, de magán a játék képén semmit nem változtatott volna a posztjáról.