Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljesen egyértelmű, hogy Lewy hibája a 3. helyFCBsteve írta: ↑2025.02.07. 11:16:42Pont az a baj vele, hogy annyi gólja akad, hogy ne veszítse el a kezdő státusát (és most nézzük kb november óta a teljesítményét) - van, amikor ez számít, van, amikor nem...
Sztem ezért vagyunk a Ligában a 3. helyen. Amikor nagyon kellett volna, akkor nov-decemberre már inkább csak a szenvedés maradt, nem a gyilkos befejezés...
De, egy döntő gól és megint lehet hetekig ennek fényében sütkérezni...![]()
Lewy milyen teljesítményére?!menczel írta: ↑2025.02.07. 10:56:52Hsz első része +1.csababarca írta: ↑2025.02.07. 10:21:35Az a baj, hogy FT-re megint a pillanatnyi benyomás alapján húzunk rá valamit amit sose volt képes, és sose lesz képes megtenni: konstans hozni egy jó teljesítményt. (nem kiemelkedőt, csak erős közepest/jót)
Lewa ettől gyenge, ezt elismerem, és nem is ezen vitatkozom.
Lewatól milyen teljesítményre mondanátok, hogy nem gyenge? Ő sosem lesz egy cselező, művészi 9-es mint Zlatan, vagy egy összejátékban is szemgyönyörködtető Suarez. Ő azt tudja, h nem látványos, hanem halálos. Ha elérte volna a 30 gólt februárra, akkor boldogak lennétek?
Mert elérte. Vagy legyen jobb a G+A mutatója mint meccsenkénti 1?
Szintén megvan.
Hsz első része +1.csababarca írta: ↑2025.02.07. 10:21:35Az a baj, hogy FT-re megint a pillanatnyi benyomás alapján húzunk rá valamit amit sose volt képes, és sose lesz képes megtenni: konstans hozni egy jó teljesítményt. (nem kiemelkedőt, csak erős közepest/jót)
Lewa ettől gyenge, ezt elismerem, és nem is ezen vitatkozom.
Ha csak megvernénk, oké, de 12-t hintettünk két meccsen nekik, a Reál alig gyűrte le őket, a 7-1 előtt verték a Socit, utánunk a Celtát, stb, kifejezetten jó sorozatban vannak ha a mi meccseinket nem vesszük. A mi érdemünk, hogy iskolásfiúknak tűnnek a csapat mellett.menczel írta: ↑2025.02.07. 00:54:37Dehogy illik jobban mint Lewa. Én szeretném, ha ő jó lenne, de ma az első két góljánál konkrétan tudatnélküli 'találjam el a kapu felületét hátha bemegy, és becsattogott kötényben'. Harmadikban volt egyedül valami gondolat, h arra az oldalra lövi, az h elment az ember alatt az félig tudás félig szerencse.
De nehogy azt higgyük már , hogy ő egy halálos ösztönnel és jó lövőtechinkával megáldott játékos. Rövidpasszos játékban ugyanúgy használhatatlan mint Lewa, labdát vezetni csak azért tud jobban a lengyelnél, mert a lengyel átlagalatti.
Egyébként szimpatikus játékos és az egész csapat jó volt. De ez egy kiesőhelyen levő Valencia, tehát kezeljük a helyén.
Szerintem pont a betömörülő védelmek elleni rövidpasszos játék az, ahol Ferran jóval hasznosabb, mint a lengyel...menczel írta: ↑2025.02.07. 00:54:37Dehogy illik jobban mint Lewa.
...
De nehogy azt higgyük már , hogy ő egy halálos ösztönnel és jó lövőtechinkával megáldott játékos. Rövidpasszos játékban ugyanúgy használhatatlan mint Lewa, labdát vezetni csak azért tud jobban a lengyelnél, mert a lengyel átlagalatti.
Dehogy illik jobban mint Lewa. Én szeretném, ha ő jó lenne, de ma az első két góljánál konkrétan tudatnélküli 'találjam el a kapu felületét hátha bemegy, és becsattogott kötényben'. Harmadikban volt egyedül valami gondolat, h arra az oldalra lövi, az h elment az ember alatt az félig tudás félig szerencse.
Remélem, hogy nem ezért tettük fel a fullos kezdőt (-Ara), ennyit nem ér a dolog. A bet365 500 ezret ír az elődöntősökre, bő 1 misit a döntősre, 2,1-et a győztesre, a negyeddöntőst nem írja, de így ugye a difi csak 2-3K lehet kb.
Most ez a BL szünet nekünk nagyon jól jön és öröm az ürömben. Március elejéig fókuszálhatunk teljesen a bajnokság+ kupára, utána pedig úgy beosztani az erőket hogy a legesélyesebbek legyenek a legfontosabbak.bence0330 írta: ↑2025.02.06. 19:21:06Mondanám, hogy érdekes lenne tudni, hogy állunk a kupához, de Flicknél úgy látom, egyértelmű, nem lacafacázik, mindennek nekimegy. Így, hogy elég laza februárunk lett a BL miatt, ez így életképesnek is tűnik.
Március elején már eldől az elődöntő is, ami ha eljutnánk odáig, remek, mert ha meglenne a döntő, onnantól kezdve a bajnokságban kb mindegy hogy 2., vagy 3. helyen vagyunk, ha nem jön össze a bajnoki cím.
Viszont én akkor sem fogok búsulni, ha ma kiesünk, az elődöntő 2 meccses, szerintem minden üres hétből csak profitálni tudunk a két nagy versenysorozatban. Nem vagyok biztos benne, hogy nem úgy járnánk jobban, pláne, hogy a két Madrid közül jó eséllyel megkapjuk az egyiket, az meg kér hajtós meccs lenne. Szóval én a main nem stresszelek, az tuti, főleg, hogy egy mikiegérkupa már van a tarsolyban, a kupa nélküli szezon már nem lehetséges, nekem az is jó, ha továbbmegyünk, meg az is, ha kiesünk. Ha 4-5 emberrel több lenne a keretben, nem lenne kérdés.
Azt hiszem, értem a gondolatmenetedet!superman írta: ↑2025.02.06. 15:06:18Belinkelsz egy 10 éves blikk cikket, ami katalán forrásokra hivatkozik![]()
Amúgy meg ott van a cikkben, hogy a rendőrség megkezdte a nyomozást. Én mit értékeljek, keresd meg mi lett a nyomozás eredménye, 10 év alatt csak sikerült lezárni. Amúgy ha nem lett belőle botrány, aminek ismerjük a lefolyását, akkor nyilván nem történt semmi. Hasonlítsd össze a Juve esetével, az valóban megtörtént, mert láttuk a következményeit. A madridot nem zárták ki, nem büntették meg, tehát akkor nincs miről beszélni. Minden más csak a szurkolói elfogultságból következik.
Belinkelsz egy 10 éves blikk cikket, ami katalán forrásokra hivatkozikZoldbela írta: ↑2025.02.06. 14:44:24Ha már nagon belemászunk, kérlek értékeld ki a linben jelzett vizsgálatot!superman írta: ↑2025.02.06. 13:18:54"erkölcsileg szerintem azzal sem lenne nagy gond, ha fizetnénk azért, hogy kiegyenlített legyen a bíráskodás."
Ne haragudj, de ez komolytalan. Te úgy ismered a korrupciót, hogy ott az egyenlő bánásmódra van igény? Ezt te sem gondolhatod komolyan.
Másrészt ezek a bírói tévedések téma is totál parttalan, mindegyik oldal fújja, hogy ők a kárvallottak, mindegyikkel tele van az internet. Megvaz utóbbi időben ugye a realmadridtv is.
A két eset pedig egyáltalán nem ugyanaz, Tebas semmilyen döntést nem hoz a a két csapatra nézve, ellenben a bírók igen. Plusz ezt is értem, hogy tebas mekkora madridista, de ehhez képest folyamamtosan üti a madridot, az ő érdeke az, jogy pérez távozzon, megbukjon, ehhez nem a madrid segítése, hanem a gáncsolása a célszerű.
https://www.blikk.hu/sport/kiderult-csa ... en/7tztbhe
Ha már nagon belemászunk, kérlek értékeld ki a linben jelzett vizsgálatot!superman írta: ↑2025.02.06. 13:18:54"erkölcsileg szerintem azzal sem lenne nagy gond, ha fizetnénk azért, hogy kiegyenlített legyen a bíráskodás."
Ne haragudj, de ez komolytalan. Te úgy ismered a korrupciót, hogy ott az egyenlő bánásmódra van igény? Ezt te sem gondolhatod komolyan.
Másrészt ezek a bírói tévedések téma is totál parttalan, mindegyik oldal fújja, hogy ők a kárvallottak, mindegyikkel tele van az internet. Megvaz utóbbi időben ugye a realmadridtv is.
A két eset pedig egyáltalán nem ugyanaz, Tebas semmilyen döntést nem hoz a a két csapatra nézve, ellenben a bírók igen. Plusz ezt is értem, hogy tebas mekkora madridista, de ehhez képest folyamamtosan üti a madridot, az ő érdeke az, jogy pérez távozzon, megbukjon, ehhez nem a madrid segítése, hanem a gáncsolása a célszerű.
Te jó isten.