Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
drobika írta: ↑2025.05.12. 07:07:44Milyen szabályértelmezés szerint volt Fermin ,, kezezése,, szabálytalan?
És milyen a Madrid védőjének a kezezése? Akkor sem tudott volna mit tenni, ha nem gólba tart a lövés, hanem a Földközi tengerbe! Fizikai képtelenség, hogy akárcsak egy mozdulatot is tudott volna tenni, hogy ne ez történjen!
Akárcsak Fermin.
Régebben a szabály szerint a labda felé keresni kellett a kapcsolatot kézzel, megváltoztatni szándékosan annak útját. Ma meg kényszerzubbonyban kellene játszani, hogy ne legyen állandó vita.
Tök mindegy mit linkelsz, a gólunk előtt volt kamera ahol tisztán látszódott,hogy kéz volt. Vak szerencsénk volt, ennyi.FcBarcelona1 írta: ↑2025.05.11. 22:04:01Hagyjuk már ezt a Real szurkolózást. A legtöbb a szabályokat sem ismeri, mert nekik máshogy fújnak
https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... icado.html
Fermin gólja szabályos. Lamin lábára ráléptek, ott a kép.
Tchuameni lerántása, kezezése, Mbappe les büntetője vitatható. Talán utóbbi jogos, mert Cubarsinak volt ideje felmérni hová rúgja.
Hagyjuk már ezt a Real szurkolózást. A legtöbb a szabályokat sem ismeri, mert nekik máshogy fújnak
Nem vagyunk egyformák. Én meg azt nem értem, hogy egy Barca-szurkoló hogy mehet el szó nélkül ezek mellett. De nem is akarom érteni, az is egy vélemény. Meg fogjuk nyerni a bajnokságot, megnyertük a kupát, a szuperkupát, akinek ez is elég, attól teljesen valid, hogy nincs helye a kritikának. Én meg már csak olyan vagyok, hogy mindig többet akarok, és szeretném, ha a csapat a BL-t is megnyerné. Nem vagyunk egyformák.
Értem,hogy a szurkolói szív elfogult,de legalább győzelem után ne hergeljük magunkat. Elárulom, egy real szurkoló szerint meg nekünk fújtak,mert a harmadik gólunk előtti kezezést engedték, illetve a percekig tartó varozás és ünneplés ellenére sem tett rá még 4-5 percet a bíró. Lehet így is nézni.
Szerintem Cubarsi a Barca egyik kiemelkedően értékes játékosa.gránit írta: ↑2025.05.11. 19:53:42Szép győzelem a romhalmaz Real Madrid ellen, de ezen a meccsen is bebizonyosodott, miért nem sikerült ebben a szezonban sem megnyerni a BL-t. Zsinórban jöttek a 3 kapott gólok, Inter, Inter, Real Madrid. Ezt nem lehet mindig túllőni. Elég egyszer nem túllőni, és máris el is úszott a BL.
Cubarsí mit művelt... Cubarsí, Martinez, Araújo, Garcia, ez sajnos nem elég a BL-győzelemhez, ez nem egy világklasszis felhozatal. Ide mindenképp kell egy igazolás. Szczesny a szezon végén mehet.
A bajnokság szerintem megvan, egy meccset kell behúzni a három hátralevőből. A triplázás meglesz.
Ezt én is így gondolom. Képzeljük el azt a nem teljesen valószínűtlen forgatókönyvet, hogy Ferran nem tudja fenntartani az idei formáját (már a szezon végére sem tudta), a hatszáz éves Lewandowski pedig kipukkad...
Ezt én is így gondolom. Képzeljük el azt a nem teljesen valószínűtlen forgatókönyvet, hogy Ferran nem tudja fenntartani az idei formáját (már a szezon végére sem tudta), a hatszáz éves Lewandowski pedig kipukkad...
Ezt nem akarják figyelembe venni. Kupadöntő, mai, Inter elleni, hasra ütve volt 10+ kétes szituáció és véletlenül mindből mi jöttünk ki rosszul.Barcaman1993 írta: ↑2025.05.11. 19:11:29A győzelem és a feltételes bajnoki cím hatalmas eredmény főleg a szezon előtti elvárásokat tekintve. A támadójátékunk a legjobb a világon, védekezés katasztrofális a folyamatos egyéni hibák miatt. Ez hazai porondon elég volt, nemzetközi szintén éppen kevés. A bíráskodás megint fantasztikus volt. Tényleg minden kétes szituból mi jöttünk ki rosszul. Egy kiállítás elmaradt, Fermín elvett gólját nem értettem, Mbappe büntetője után. Ugyanúgy új játékhelyzet volt mindkettő. És akkor a többit nem is sorolom, de nálam ez a kettő-három kiverte a biztosítékot.
+1Messa írta: ↑2025.05.11. 18:31:25Azt hiszem ezt már tényleg nem lehet szó nélkül hagyni, nekünk minden meccsen az egész szezonban 12 ember ellen kell játszani, plusz a 3 patkány a var szobában.
Egészen elképesztően nyíltan tolják ezt már, az Inter ellen is ez ment, de a kupadöntőn a Madrid ellen szintén.
Ha itt ma egy korrekt bíráskodás van, 5 góllal győzünk minimum. Felháborító ami megy ebben a ligában.
Le a kalappal a srácok előtt, ezzel megvan a bajnoki cím, és nálunk jobban ezt senki nem érdemli meg. A világ szégyene lett volna ha ez a kuka Real visszajön a végén és előznek. 4/4szer kifújtuk az orrukat ebben a szezonban, nem volt kérdés.
3 kupás szezon, és egy hajszálra voltunk a bl-től.
Egy szavunk sem lehet.
Nyáron nagyon remélem hogy tudunk hozni 1-2 olyan játékost, akit Flick szeretne, nagyon megérdemelné.
Lewandowskit sajnálom, Bappe ma épp ellenünk tett hatalmas lépést a pichichi felé.
Most inkább legyen az örömé a főszerep, aztán az igazolások és a következő szezonra összerakott keret feladata lesz ezeknek a javítása.
Ma nem kaptunk meg legalább egy jogos tizit, ráadásul a bíró annyira következetlenül csalt, hogy pár percre rá elvette Fermin gólját ugyanazon elv alapján... Elhányom magam![quote/]
Annyit azert tegyunk hozza, hogy a kez utan a labda visszakerult Valverde tulajdonaba es onnan hozta el Fermin, szoval az egy teljesen mas fazis volt, amiert buntettek.
Három ponttal pontelőnnyel, két ponttal (két döntetlennel) pedig pont egyenlőséggel és egymás elleni eredménnyel lehet bajnok a Barca.
Amikor ekkora szembeszélben játszol és tudod nagyon jól, hogy a bírót az ellenfél kilóra megvette, nem könnyű a játékra öszpontosítani, főleg nem az Inter elleni okádék csaló spori után. Deju vu-m volt a meccs közben komolyan!Zozzy 5 írta: ↑2025.05.11. 18:41:09megköszönhetjük ennek a noname újonc gyereknek, hogy 4-3nál összefsta magát ziccerben. elegem van már ezekből a szitukból, hogy meccs végén vezetésnél a balhátvédünk a csatárunk mellett rohangál, és kerül ellenünk ajtó ablakba bárki már, akiknél egy darab egyeneset bele tudnak rúgni a labdába és betenni területbe. nonszensz, hogy az ellenfélnek 2 jó passz kell, vagy egy ember, aki megver valakit a középpályán 1v1be, és ziccerük van belőle egyfolytában. zseniális a támadójátékunk, köszikösziköszi Flick meg minden, de majdnem megint sikerült megverni magunkat. a bíró gáz volt, de engem a saját hülyeségeink jobban idegesítenek, meg ez a felesleges érzelmi hullámvasút, aminek egyfolytában kiteszi magát a csapat...