Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ja, lehetett olvasni a híreket, ahogy fogadkoznak, hogy tönkre tesznek minket.
Hát, nekem az, hogy 4-ből 4-szer vertük a habfehéreket, úgy, hogy ebből 2 kupát, a 3. meg majdnem kupát eredményezett, olyan szintű eufória, hogy nem is tudom megfogalmazni. Szűk, szinte tini kerettel, szép játékkal.
Szuper, tőled is ilyen pozitív sorokat olvasni!
drobika írta: ↑2025.05.12. 07:07:44Milyen szabályértelmezés szerint volt Fermin ,, kezezése,, szabálytalan?
És milyen a Madrid védőjének a kezezése? Akkor sem tudott volna mit tenni, ha nem gólba tart a lövés, hanem a Földközi tengerbe! Fizikai képtelenség, hogy akárcsak egy mozdulatot is tudott volna tenni, hogy ne ez történjen!
Akárcsak Fermin.
Régebben a szabály szerint a labda felé keresni kellett a kapcsolatot kézzel, megváltoztatni szándékosan annak útját. Ma meg kényszerzubbonyban kellene játszani, hogy ne legyen állandó vita.
Tök mindegy mit linkelsz, a gólunk előtt volt kamera ahol tisztán látszódott,hogy kéz volt. Vak szerencsénk volt, ennyi.FcBarcelona1 írta: ↑2025.05.11. 22:04:01Hagyjuk már ezt a Real szurkolózást. A legtöbb a szabályokat sem ismeri, mert nekik máshogy fújnak
https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... icado.html
Fermin gólja szabályos. Lamin lábára ráléptek, ott a kép.
Tchuameni lerántása, kezezése, Mbappe les büntetője vitatható. Talán utóbbi jogos, mert Cubarsinak volt ideje felmérni hová rúgja.
Hagyjuk már ezt a Real szurkolózást. A legtöbb a szabályokat sem ismeri, mert nekik máshogy fújnak
Nem vagyunk egyformák. Én meg azt nem értem, hogy egy Barca-szurkoló hogy mehet el szó nélkül ezek mellett. De nem is akarom érteni, az is egy vélemény. Meg fogjuk nyerni a bajnokságot, megnyertük a kupát, a szuperkupát, akinek ez is elég, attól teljesen valid, hogy nincs helye a kritikának. Én meg már csak olyan vagyok, hogy mindig többet akarok, és szeretném, ha a csapat a BL-t is megnyerné. Nem vagyunk egyformák.
Értem,hogy a szurkolói szív elfogult,de legalább győzelem után ne hergeljük magunkat. Elárulom, egy real szurkoló szerint meg nekünk fújtak,mert a harmadik gólunk előtti kezezést engedték, illetve a percekig tartó varozás és ünneplés ellenére sem tett rá még 4-5 percet a bíró. Lehet így is nézni.
Szerintem Cubarsi a Barca egyik kiemelkedően értékes játékosa.gránit írta: ↑2025.05.11. 19:53:42Szép győzelem a romhalmaz Real Madrid ellen, de ezen a meccsen is bebizonyosodott, miért nem sikerült ebben a szezonban sem megnyerni a BL-t. Zsinórban jöttek a 3 kapott gólok, Inter, Inter, Real Madrid. Ezt nem lehet mindig túllőni. Elég egyszer nem túllőni, és máris el is úszott a BL.
Cubarsí mit művelt... Cubarsí, Martinez, Araújo, Garcia, ez sajnos nem elég a BL-győzelemhez, ez nem egy világklasszis felhozatal. Ide mindenképp kell egy igazolás. Szczesny a szezon végén mehet.
A bajnokság szerintem megvan, egy meccset kell behúzni a három hátralevőből. A triplázás meglesz.
Ezt én is így gondolom. Képzeljük el azt a nem teljesen valószínűtlen forgatókönyvet, hogy Ferran nem tudja fenntartani az idei formáját (már a szezon végére sem tudta), a hatszáz éves Lewandowski pedig kipukkad...
Ezt én is így gondolom. Képzeljük el azt a nem teljesen valószínűtlen forgatókönyvet, hogy Ferran nem tudja fenntartani az idei formáját (már a szezon végére sem tudta), a hatszáz éves Lewandowski pedig kipukkad...
Ezt nem akarják figyelembe venni. Kupadöntő, mai, Inter elleni, hasra ütve volt 10+ kétes szituáció és véletlenül mindből mi jöttünk ki rosszul.Barcaman1993 írta: ↑2025.05.11. 19:11:29A győzelem és a feltételes bajnoki cím hatalmas eredmény főleg a szezon előtti elvárásokat tekintve. A támadójátékunk a legjobb a világon, védekezés katasztrofális a folyamatos egyéni hibák miatt. Ez hazai porondon elég volt, nemzetközi szintén éppen kevés. A bíráskodás megint fantasztikus volt. Tényleg minden kétes szituból mi jöttünk ki rosszul. Egy kiállítás elmaradt, Fermín elvett gólját nem értettem, Mbappe büntetője után. Ugyanúgy új játékhelyzet volt mindkettő. És akkor a többit nem is sorolom, de nálam ez a kettő-három kiverte a biztosítékot.
+1Messa írta: ↑2025.05.11. 18:31:25Azt hiszem ezt már tényleg nem lehet szó nélkül hagyni, nekünk minden meccsen az egész szezonban 12 ember ellen kell játszani, plusz a 3 patkány a var szobában.
Egészen elképesztően nyíltan tolják ezt már, az Inter ellen is ez ment, de a kupadöntőn a Madrid ellen szintén.
Ha itt ma egy korrekt bíráskodás van, 5 góllal győzünk minimum. Felháborító ami megy ebben a ligában.
Le a kalappal a srácok előtt, ezzel megvan a bajnoki cím, és nálunk jobban ezt senki nem érdemli meg. A világ szégyene lett volna ha ez a kuka Real visszajön a végén és előznek. 4/4szer kifújtuk az orrukat ebben a szezonban, nem volt kérdés.
3 kupás szezon, és egy hajszálra voltunk a bl-től.
Egy szavunk sem lehet.
Nyáron nagyon remélem hogy tudunk hozni 1-2 olyan játékost, akit Flick szeretne, nagyon megérdemelné.
Lewandowskit sajnálom, Bappe ma épp ellenünk tett hatalmas lépést a pichichi felé.
Most inkább legyen az örömé a főszerep, aztán az igazolások és a következő szezonra összerakott keret feladata lesz ezeknek a javítása.