szbsz írta: ↑2025.05.11. 18:52:58
Ma nem kaptunk meg legalább egy jogos tizit, ráadásul a bíró annyira következetlenül csalt, hogy pár percre rá elvette Fermin gólját ugyanazon elv alapján... Elhányom magam!
Értem,hogy a szurkolói szív elfogult,de legalább győzelem után ne hergeljük magunkat. Elárulom, egy real szurkoló szerint meg nekünk fújtak,mert a harmadik gólunk előtti kezezést engedték, illetve a percekig tartó varozás és ünneplés ellenére sem tett rá még 4-5 percet a bíró. Lehet így is nézni.
Ami tény,hogy volt 3 hasonló kéz, az egyikből lőttünk gólt, a VAR nem szólt a bírónak. Szerintem ez hiba volt,megúsztuk. A másik kéz a Real védőjénél volt, a Var külön szólt,hogy szerinte büntető. Iszonyú necces szitu volt. Én ha a szívemre teszem a kezemet, nagyon utálnék ilyenért büntetőt kapni. A keze nem volt eldugva,de esélye sem volt rá,olyan közelről jött nagy erővel a labda és nem is kalimpált vele.
A var megadta volna a büntetőt, a bíró nem. Szerintem végül jól döntött. Annyi a rossz az egészben,hogy itt nincs precedens, lehet,hogy legközelebb ellenünk meg simán befújnak ilyet,ahogy már történt is ilyen, ettőlmég szerintem jó döntés, ne egy ilyen necces szitu döntsön.
Szerintem az is rendben van,ha 16oson kívül szigorúbb a bíró, Ferminre nem is rárugták a labdát. Én még mindig azt mondom,hogy mi jártunk jobban azzal,hogy egy ilyen kezezést engedtek nekünk.
Két Real játékost én amúgy kiszórtam volna, de nálunk Inigo is megérdemelte volna a pirosat.
Amúgy a stílusa egyre kevésbé tetszik,ha rosszul állunk leköpi az ellenfelet, ha jól akkor meg összevissza színészkedik.
A mítosszal ellentétben általában nem segítik a realt sem a bírók,ebben az idányben sokat távedtek a kárukra. Ahogy a miénkre is. Ezért kéne a kluboknak közösen fellépni a bírói ténykedések ellen. Röhej,hogy egy kommentátor jobban tud ítélni,mint a bíró. Tulajdonképpen lehet jó volna,ha egy stúdióban ülő kommentátor lenne a bíró. Neki nagy arcvesztés lenne ha menet közben csalna,vagy nem venne észre valami egyértelmű esetet.