Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Itt megkövetem magam, mert egyre több helyen olvasom, hogy sérülten tolta.
Ezt fejtsd már ki kérlek, mert szerintem nem egy meccset néztünk megint. Nem a játékvezetőn ment el, az biztos, de azért ez egy nagyon erős kijelentés.
Kb ugyanezt gondolom, a modern focihoz ezek a típusú csigalassú 175 cm középhátvédek kevesek, amikor szinte atlétákkal kell tartani a tempót és nem a taktika a hibás, ha 3 méteren is 1 méter hátrányba kerülnek a 16-oson belül.Alcantara írta: ↑2025.10.26. 18:53:41Vállalható vereségnek gondolnám, ha nem lett volna esély a döntetlenre. Kár érte, mert a Madrid semmi extra. Viszont ilyen belső védő párossal semmit nem lehet nyerni hosszútávon. Lassúak, fizikálisan elnyomják őket. Két töketlen. Ara bejött, érezhető volt a sebesség különbség. Nem tudom mennyi türelem kell még velük, de kiraknám mindkettőt a kezdőből. Teket megkövetem, remekül védett ma. Pedrit nem tudom hibáztatni, rengeteget melózott De Jonggal együtt. Legalább pihen egyet.
Én már a meccs előtt egy nagy pofont vártam egy 3-0/4-0 akár, ami az első félidő alapján nem is lett volna meglepő. Menni kell előre a kis csapatok ellen hozni a kötelezőket és visszatérni a tavalyi útra. Cserék nélkül ez nehéz lesz, illetve Yamal nélkül, ő is hiányzott ma…FcBarcelona1 írta: ↑2025.10.26. 18:31:54Én nagyobb verésre számítottam, főleg az első félidőt látva. Talán annyi pozitívumot vonnék le, hogy Xabi Alonso elég konzervatív, pragmatikus játékot játszat, ami könnyen visszaüthet, pl. ha Kounde át tudta volna venni azt a passzt.
Ennyi sérülttel, és ilyen formában ez egy tisztes helytállás volt. Sajnos nem volt senki a padon, aki lendíthetett volna a játékon, azért más lett volna, ha Lewy, Olmo vagy Raphinha játszhat 30 percet akár csereként.
A játékvezetés sem volt aggasztó, max. megfújták a hazai pályát, amit jó lenne néha nekünk is megtenni.
Jó lenne, ha legalább 1-2 játékos felépülne, akkor biztatóbb lenne ez.

Raphinha a mezőnymunkája miatt abszolút döntő faktor lenne és akkor ott vannak a kulcspasszai is, arról nem is beszélve, hogy bármelyik meccsen simán képes 2-3 gólpontot összehozni. Jelenleg egyik támadónk sem túl erős védekezésben/letámadásban, ami komolyan kihat a feltolt védelemre is.NewNagyatyesz írta: ↑2025.10.25. 13:32:34Sajnálom Raphinhat, de szerintem nem lett volna döntő faktor a sok kihagyás miatt. A kezdőnek kb 2 poszton kérdéses szerintem: ki legyen a középső védő Cubarsi mellett? Illetve ki legyen a jobbhátvéd ha Kounde nem tudja vállalni a játékot?
Kounde mostani formájában simán bukhatja nekünk a classicot. Én sérülés hiányában sem kezdetben, de Flick szerintem kezdőbe teszi, ha vállalja a játékot. Én helyette Araujot játszatnám, ő képes levenni Vinit, EG viszont lassú oda és könnyen ki tudják sárgázni. Én Cubarsi mellett jatszatnám EG-t.
Szóval az èn kezdőm ez lenne:
TEK-Araujo,EG,Cubarsi,Bajde-DeJong,Pedri,Fermin-Yamal,Ferran,Rashford
A padunk viszont siralmas lesz. Ha menni kell az eredmény után nem sok erőt tudunk behozni a támadó szekcióba...
Az eredmény barmi lehet. Azért a Reál sem acélos, mi sem. A gond Mbappe és a védelmünk formája, de hátha többet rúgunk
bence0330 írta: ↑2025.10.24. 22:54:50Na Olmót mondjuk pont nem venném ide, a hiányában határozottan javulnak az esélyeink, sajnos, Fermín finoman fogalmazva megoldja, nincs a focinak olyan pontja kb, amiben ne múlná felül a poszriválisát. Olmót inkább Dróval lehet most hasonlítgatni, szerintem a szint is hasonló jelenleg, meg az erények-gyengeségek is.