Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Barcaforever
Director del Fútbol

2025.10.26. 18:35:29

FcBarcelona1 írta:
2025.10.26. 18:31:54
Én nagyobb verésre számítottam, főleg az első félidőt látva. Talán annyi pozitívumot vonnék le, hogy Xabi Alonso elég konzervatív, pragmatikus játékot játszat, ami könnyen visszaüthet, pl. ha Kounde át tudta volna venni azt a passzt.
Ennyi sérülttel, és ilyen formában ez egy tisztes helytállás volt. Sajnos nem volt senki a padon, aki lendíthetett volna a játékon, azért más lett volna, ha Lewy, Olmo vagy Raphinha játszhat 30 percet akár csereként.
A játékvezetés sem volt aggasztó, max. megfújták a hazai pályát, amit jó lenne néha nekünk is megtenni.
Jó lenne, ha legalább 1-2 játékos felépülne, akkor biztatóbb lenne ez.
Én már a meccs előtt egy nagy pofont vártam egy 3-0/4-0 akár, ami az első félidő alapján nem is lett volna meglepő. Menni kell előre a kis csapatok ellen hozni a kötelezőket és visszatérni a tavalyi útra. Cserék nélkül ez nehéz lesz, illetve Yamal nélkül, ő is hiányzott ma…
Kép
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.10.26. 18:31:54

Én nagyobb verésre számítottam, főleg az első félidőt látva. Talán annyi pozitívumot vonnék le, hogy Xabi Alonso elég konzervatív, pragmatikus játékot játszat, ami könnyen visszaüthet, pl. ha Kounde át tudta volna venni azt a passzt.
Ennyi sérülttel, és ilyen formában ez egy tisztes helytállás volt. Sajnos nem volt senki a padon, aki lendíthetett volna a játékon, azért más lett volna, ha Lewy, Olmo vagy Raphinha játszhat 30 percet akár csereként.
A játékvezetés sem volt aggasztó, max. megfújták a hazai pályát, amit jó lenne néha nekünk is megtenni.
Jó lenne, ha legalább 1-2 játékos felépülne, akkor biztatóbb lenne ez.

Szerk: nem is értem a fanyalgókat, a tavalyi volt az extra. A Real idén is jóval többet költött, és látszik, hogy jóval bővebb a kerete, erre jön még a sok sérültünk és fáradt játékosunk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FcBarcelona1 2025.10.26. 18:43:06-kor.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2025.10.26. 18:30:10

Sajnos megérdemelten nyertek. Kár a rengeteg rossz döntésért, mert a fölényüktől függetlenül az X meg lehetett volna. Menni kell tovább, aztán meglátjuk mire lesz elég a teljesítményünk. Egyelőre nagyon messze vagyunk a tavalyi játéktól.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
drobika
Entrenador del Barça

2025.10.26. 18:28:50

Tisztes helytállás :)
Az eredményt látva ugye? Nincs itt semmi probléma. Minden a helyes úton. Lehet magyarázkodni, csak nem érdemes, sokan nem vevők már rá.. Pedri hülyeséget csinált, már a második sárgát megúszta, aztán egy perc múlva...Nem csodálom, hogy ideges, sokan nem Barca szint itt.
És a leggyengébb az volt, (hogy szokott is lenni), akinek a szája a legnagyobb volt.
Köszönet TEK-nek!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2025.10.26. 18:27:02

Sima volt, eredményben szoros, játékban szintek.

Ha komolyan akarjuk venni magunkat, akkor a védekezést sűrgősen össze kell rakni.
Illetve a nagy ászainknak mélyen magukba szállniuk, mert szép volt a tavalyi szezon, (ahol azért a bl-ben a végén összecsinálták magukat) de ez már egy új szezon, és eddig nagy nulla pl Yamal teljesítménye.

Grat a realnak, Vinit tegyék ki, mert röhejes hogy megtűrik maguk közt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Okoska
Capitá del Barça

2025.10.26. 18:24:50

Megérdemelt Real győzelem, örülhetünk a 2-1-nek.
Lefociztak minket.
Egyszerűen kifáradt a csapat, mind fizikálisan, mind mentálisan. Nincsenek értékelhető cseréink.
Ez van, várható volt. Yamal reméljük visszavesz az arcából.
Pedri meg hülyeséget csinált, de legalább pihen egy meccset, ráfért.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.10.26. 15:40:26

ikajli írta:
2025.10.26. 15:21:19
soadroli írta:
2025.10.26. 15:02:49
Szczesny; Koundé, Cubarsí, Eric, Balde; Pedri, Frenkie de Jong, Fermín; Lamine Yamal, Rashford, Ferran Torres
Vajon Christensen miért nem első választás soha? Olyan sok hiba nélküli mérkőzése van, de valahogy nem bízik benne Flick. Nyilván ő látja jobban, csak nem értem.
Sérültnek írják.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Mascherano14
Entrenador del Barça

2025.10.26. 15:26:36

A kapott gólok száma 0-2-2-3 volt tavaly. Egy szoros vereség is elfogadható ennyi sérült és Flick hiányában. Nem kéne magasan letamadni az elejétől, ok sem jok felállt védelem ellen, és ha mi kontraznank, az lenne az igazi lehetőség.
ikajli
Capitá del Barça

2025.10.26. 15:21:19

soadroli írta:
Szczesny; Koundé, Cubarsí, Eric, Balde; Pedri, Frenkie de Jong, Fermín; Lamine Yamal, Rashford, Ferran Torres
Vajon Christensen miért nem első választás soha? Olyan sok hiba nélküli mérkőzése van, de valahogy nem bízik benne Flick. Nyilván ő látja jobban, csak nem értem.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.10.26. 15:12:55

soadroli írta:
Nem tudom, mit talált ki Flick, de ez a védelem így életveszély.

Félek, sok lesz közte.

Ne legyen igazam!

Visca el Barca! ❤️💙
,,Azt hitted, hogy mi történt."
soadroli
Llegenda del Barça

Kép
andras953
Jugador del Barça

2025.10.26. 13:49:38

Kevéssé tudok bizakodni, pedig erőltetem. Nekünk sok sérültünk van, nekik Barca-fóbiájuk, ami miatt ellenünk legtöbbször nem tudnak olyan jól focizni, mint amire egyébként képesek.
Az is ellenünk szól, hogy már rég kaptunk ki tőlük.
Ha jól játszunk, tőlem jöhet egy rosszabb eredmény is.
A jelenlegi helyzetben nekik van több esélyük jól játszani, ezért kiegyeznék egy döntetlenben, ugyanakkor egy igazságtalan győzelmet is szívesen visszanéznék párszor...
Chino
Llegenda del Barça

2025.10.25. 18:29:43

NewNagyatyesz írta:
2025.10.25. 13:32:34
Sajnálom Raphinhat, de szerintem nem lett volna döntő faktor a sok kihagyás miatt. A kezdőnek kb 2 poszton kérdéses szerintem: ki legyen a középső védő Cubarsi mellett? Illetve ki legyen a jobbhátvéd ha Kounde nem tudja vállalni a játékot?
Kounde mostani formájában simán bukhatja nekünk a classicot. Én sérülés hiányában sem kezdetben, de Flick szerintem kezdőbe teszi, ha vállalja a játékot. Én helyette Araujot játszatnám, ő képes levenni Vinit, EG viszont lassú oda és könnyen ki tudják sárgázni. Én Cubarsi mellett jatszatnám EG-t.
Szóval az èn kezdőm ez lenne:
TEK-Araujo,EG,Cubarsi,Bajde-DeJong,Pedri,Fermin-Yamal,Ferran,Rashford
A padunk viszont siralmas lesz. Ha menni kell az eredmény után nem sok erőt tudunk behozni a támadó szekcióba...
Az eredmény barmi lehet. Azért a Reál sem acélos, mi sem. A gond Mbappe és a védelmünk formája, de hátha többet rúgunk
Raphinha a mezőnymunkája miatt abszolút döntő faktor lenne és akkor ott vannak a kulcspasszai is, arról nem is beszélve, hogy bármelyik meccsen simán képes 2-3 gólpontot összehozni. Jelenleg egyik támadónk sem túl erős védekezésben/letámadásban, ami komolyan kihat a feltolt védelemre is.

De ott van még két dolog amitől tartok. Koundé, Ferran, Yamal, Frenkie vagy most/mostanában tér vissza vagy kisebb problémával küszködik.
A másik a cserepad. Fogalmam sincs kiket hozhat be Flick. Aki nem hoz komoly minőségi romlást a kezdőbe az jelenleg Araujo (Chris?), esetleg Casadó, bár az idei szezont tekintve őt és De Jongot nem lehet összehasonlítani.
Flick kb. a Dro, Toni, Juan Hernandez (Fermin/Rashford), Xavi Espart, Araujo (Koundé/EG), Torrents, GM (Baldé), , Bernal, Casadó (De Jong), Roony (Yamal) sorból választhat Nyilván taktikai átrendeződés lehet a cserékkel, de azzal sem vagyunk előrébb.
Azért nem ugyanaz, mintha Lewy/Ferran, Olmo, Gavi, Rashford, Tek várna bevetésre.
Forca Barca!!!!
NewNagyatyesz
Barça B

2025.10.25. 13:32:34

Sajnálom Raphinhat, de szerintem nem lett volna döntő faktor a sok kihagyás miatt. A kezdőnek kb 2 poszton kérdéses szerintem: ki legyen a középső védő Cubarsi mellett? Illetve ki legyen a jobbhátvéd ha Kounde nem tudja vállalni a játékot?
Kounde mostani formájában simán bukhatja nekünk a classicot. Én sérülés hiányában sem kezdetben, de Flick szerintem kezdőbe teszi, ha vállalja a játékot. Én helyette Araujot játszatnám, ő képes levenni Vinit, EG viszont lassú oda és könnyen ki tudják sárgázni. Én Cubarsi mellett jatszatnám EG-t.
Szóval az èn kezdőm ez lenne:
TEK-Araujo,EG,Cubarsi,Bajde-DeJong,Pedri,Fermin-Yamal,Ferran,Rashford
A padunk viszont siralmas lesz. Ha menni kell az eredmény után nem sok erőt tudunk behozni a támadó szekcióba...
Az eredmény barmi lehet. Azért a Reál sem acélos, mi sem. A gond Mbappe és a védelmünk formája, de hátha többet rúgunk
Chino
Llegenda del Barça

2025.10.25. 01:20:04

bence0330 írta:
2025.10.24. 22:54:50
Na Olmót mondjuk pont nem venném ide, a hiányában határozottan javulnak az esélyeink, sajnos, Fermín finoman fogalmazva megoldja, nincs a focinak olyan pontja kb, amiben ne múlná felül a poszriválisát. Olmót inkább Dróval lehet most hasonlítgatni, szerintem a szint is hasonló jelenleg, meg az erények-gyengeségek is.

Szerintem pedig fontos. Nem csak a kezdőt kell nézni, hogy éppen ki hiányzik és mennyivel gyengülünk, a minőségi cserék nagyon sokat számítanak és Olmo ide tartozik.
Fermin most jó formában van, de ő szintén hullámzó, még ha nem is olyan mértékben mint Olmo. A Valencia ellen is volt egy duplája, ha jól emlékszem MVP volt , néhány nappal később később, a Newcastle ellen viszont csúnyán maga alatt teljesített. Előbbi azért szintén tud dobni a játékon.
Ferrannal is ez a gondom. Nem tudni milyen napot fog ki. Lehet hogy lazán eltesz egy duplát vagy láthatatlan lesz folyamatosan rossz megoldásokkal és nem lehet helyette egy Lewyt bedobni.
Nem tudom, hogy a kezdő és a pad elbír-e ilyen sok sérültet úgy hogy a kulcsjátékosok közül is többen vagy most térnek/tértek vissza vagy problémákkal küszködnek.
Forca Barca!!!!
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.10.24. 22:54:50

Na Olmót mondjuk pont nem venném ide, a hiányában határozottan javulnak az esélyeink, sajnos, Fermín finoman fogalmazva megoldja, nincs a focinak olyan pontja kb, amiben ne múlná felül a poszriválisát. Olmót inkább Dróval lehet most hasonlítgatni, szerintem a szint is hasonló jelenleg, meg az erények-gyengeségek is.

De ja, necces a helyzet. Szerencsére így is működhet az a Rashford-Yamal-Fermín támadógépezet akár mészárszék szinten is, ha épp jó napot fognak ki, DJ viszont kéne, ő idénre hatalmasat lépett előre, ráadásul közben Casadó nem hozza a tavalyi formáját, úgyhogy nagyon fontos hiányzó lenne, ha nem gyógyulna meg.

Szerintem valami olyasmi lesz a meccs, hogy 15-30 percig veszélyes kiugratásai lesznek a madridnak, kicsit még talán a labdakihozatallal is szenvedni fogunk, addig kérdés hány gólt lőnek. Ha 2-nél nem többet, akkor szerintem simán megfordítjuk, és egyre jobban átvesszük az irányítást, egyre kevesebb kontralehetőséget engedve. Elöl kb Fermín napján múlik szerintem, ha igazán jó napot fog ki, akkor 4 alatt nem is tudom elképzelni a rúgott gólok számát.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Chino
Llegenda del Barça

2025.10.24. 22:19:08

Ez a Raphinha, Joan Garcia, Lewy, Chris, Olmo sérült ötös nélkül nagyon necces lesz. Ráadásul Frenkie, Koundé és Ferran sem 100%-osan, formában lép majd pályára Flick eltiltásáról nem is beszélve. A brazil egymagában eltett 5 gólt és 2 assistot az utóbbi négy clasicón, védekezésben pedig halmozottan hiányozni fog.
Tek-től különösen félek, ha megcserélnénk a két csapat kapusait sokkal komolyabb eséllyel lépnénk pályára.

Bízom a győzelemben és ennek kell lenni a szemek előtt, de egy X-től sem dőlnék a kardomba.

Nagyon kell Yamaltól egy extra meccs és hogy Rashfordnál kinyíljon a gólzsák a bajnokságban is.
Forca Barca!!!!
Peter
Director del Fútbol

2025.10.23. 21:44:47

gránit írta:
2025.10.23. 02:04:07
Ez a B terv kérdés azért összetettebb annál, amilyennek tűnik, mert itt van (lenne) óriási szerepe a teljes 24-25 fős keretet alkotó játékosok közötti képesség avagy minőség eltérésnek, különbségnek.
Minél kisebbek, minél inkább szűk határon belül vannak ezek a különbségek, annál inkább könnyebb ezt a B tervet is megtalálni.
Minél nagyobb egy teljes kereten belül (24-25 fő) a képességek és a minőség különbsége, annál kisebb az esély bármilyen B terv megvalósításához.

A karma szerint általában nem akkor van szükség B tervet alkalmazni, amikor mi akarjuk, hanem akkor, amikor az élet forgatókönyve erre kényszerít.... :D
Aki viszont erre felkészült, azt nem éri meglepetésként.

Nem véletlen, hogy a hosszútávú versenyképesség kulcsa a "minden posztra két azonos képességű játékos" szlogen.
gránit
Director del Fútbol

2025.10.23. 02:04:07

Peter írta:
2025.10.21. 17:39:25

Amiről előtte írsz, azzal teljes mértékben egyetértek, de ez az én felfogásom szerint már következmény.
Mégpedig egyenes következménye az igazoláspolitikának, szerződéskötéseknek, hosszabbításoknak, fizetéseknek, szóval a teljes keret (24-25 fő nem tudom a pontos számot, de lényegtelen is) kialakításának.
Minden klub a saját értékrendje, lehetősége, szándéka alapján saját maga döntheti el, hogyan és miként teszi ezt meg.

A mágia éppen azért mágia, mert alkalmanként működik, működhet, de tartósan és folyamatosan erre építeni nem lehet.
Szerintem is következmény. Viszont a "mágia" alatt nem csak az egyszeri nagy húzásokat értem, mint amilyen legutóbb az Araújo-mágia volt, amelyekre nyilvánvalóan nem lehet egy szezont alapozni. A mágia alatt ugyanúgy értem a B-terveket is, amelyek ugyanúgy sikeres válaszok az aktuális ellenfelek gyengepontjaira. De mivel szinte minden csapatot megverünk az A-tervvel, a klub abba az álomba ringathatja magát, hogy nincs is szükség B-tervekre, ami időről időre a tavaszi leolvadásokhoz vezet.
Peter írta:
Deco a címoldalon : "nem látom szükségét annak, hogy a téli időszakban erősítsünk"
Mindent elmond, nem igényel magyarázatot, a szándék elég egyértelmű és határozott.
Ez egyben rávilágít arra, amit Chinónak írtam. Itt a szándék hiányzott, különben biztos vagyok benne, hogy belefért volna még egy olcsó igazolás például Balde pozíciójára. Persze, ilyenkor jön, hogy nem fért volna bele, ahogy a regisztrációk kapcsán is mindig megy a pánikkeltés a nyáron, a vége meg mindig az, amit mondok, hogy úgyis regisztrálva lesz mindenki, akkor is, ha két nappal a szezonkezdet előtt még tizen nincsenek beregisztrálva.

A rövid keret meg még csak nem is most jelent igazán nagy problémát, most még "csak" a sérülteket kell pótolni. Később lehetnek komolyabb problémák, amikor már a nem sérült játékosok lábaiban is benne lesz a rotáció hiánya, bár mostanában azért már elkezdtük Pedrit is, Yamalat is lekapogatni a második félidőben.
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.10.22. 06:32:02

Remélem, hogy a játékosok véleménye is számított, és hogy De Jong mondata szerepet játszott a döntésben.
Jó lenne, ha a döntés végleges lenne, és jövőre nem játszadoznának megint hasonló ötletekkel.
Troym
Llegenda del Barça

2025.10.21. 22:51:11

Magának a hírnek örülök, de annak nem, hogy madridi hiszti kellett hozzá
soadroli
Llegenda del Barça

2025.10.21. 22:15:04

mégse lesz Miamiban a Villareal elleni meccs. hálistennek.
Kép
Peter
Director del Fútbol

gránit írta:
2025.10.21. 04:55:01
A hiányzók pedig még inkább az általam gyakran emlegetett B-tervet teszik szükségessé. Amikor komoly húzóerők hiányoznak, nem állhatunk ki ugyanolyan taktikával, mint velük, mert egyszerűen nem fogják tudni végrehajtani a pályán levők. Hiába mondják olyankor, hogy nem a taktika a hibás. Ha nem tudjuk végrehajtani, akkor nem azt a taktikát kell erőltetni.

Hasonló mágiát lenne jó látni a hétvégén is, .
A mágia éppen azért mágia, mert alkalmanként működik, működhet, de tartósan és folyamatosan erre építeni nem lehet.

Amiről előtte írsz, azzal teljes mértékben egyetértek, de ez az én felfogásom szerint már következmény.
Mégpedig egyenes következménye az igazoláspolitikának, szerződéskötéseknek, hosszabbításoknak, fizetéseknek, szóval a teljes keret (24-25 fő nem tudom a pontos számot, de lényegtelen is) kialakításának.
Minden klub a saját értékrendje, lehetősége, szándéka alapján saját maga döntheti el, hogyan és miként teszi ezt meg.

Deco a címoldalon : "nem látom szükségét annak, hogy a téli időszakban erősítsünk"
Mindent elmond, nem igényel magyarázatot, a szándék elég egyértelmű és határozott.

Csapatról van szó, ami akkor is csapat kell legyen, ha vannak hiányzók. Döntők közben sérült le pl. CR, Rodri, Thiago Silva, ennek ellenére a csapataik behúzták a döntőtek.

Egy versenyképes csapatnak igenis minden játékosa legalább olyan képességű legyen, akik képesek végrehajtani az adott taktikát vagy nevezzük bárminek és akkor senki nem függ senkitől.

Hiányzik XY? És...? A csapat nélküle is megfelelő.

A labdarúgás verseny..... :D
Chino
Llegenda del Barça

2025.10.21. 13:05:30

gránit írta:
Chino írta:
2025.10.20. 18:07:51
Balde-nak 343 perce van, 379 percet helyettesítette Gerard Martin.
Hát igen, nem hiába mondtuk, hogy kéne oda egy olcsó igazolás, aki mégiscsak többet ad, mint Gerard Martin. Amikor nyilvánvalóvá vált, hogy nem lesz oda igazolás, én már pontosan tudtam, hogy Balde le fog sérülni. Karma.

A hiányzók pedig még inkább az általam gyakran emlegetett B-tervet teszik szükségessé. Amikor komoly húzóerők hiányoznak, nem állhatunk ki ugyanolyan taktikával, mint velük, mert egyszerűen nem fogják tudni végrehajtani a pályán levők. Hiába mondják olyankor, hogy nem a taktika a hibás. Ha nem tudjuk végrehajtani, akkor nem azt a taktikát kell erőltetni.

Araújót csatárnak beállítani például egy ilyen húzás volt, és az ellenfeleknek nem mindig van válaszuk az ilyen váratlan változásokra, mint + 1 magas, erős, ráadásul gyors játékosra a támadósorban (egyszer a szélen is meghúzta). Hasonló mágiát lenne jó látni a hétvégén is, mert a hiányzók és főleg Martinez hiányában kissé kockázatosnak vélem a megszokott taktikánkat.
Nyilván a jövőbe láttál, de ha nem veszünk balszélsőt, akkor állhatnánk ki Juan Hernandez Ferran/Barbera, Roony sorral elől, nem véletlenül nyilatkozta le Deco, hogy az a prioritás, ahogy Flick is oda szeretett volna leginkább embert. Szerintem inkább legyen Baldé helyett GM, mintsem egy ilyen trió elől. Rashford képes egy erős pótlásra, sőt ha a két alapember is egészséges elől, akkor is hasznos tud lenni.
Persze, hogy jó lett volna balhátvéd, szerintem ebben minimális kétség sem volt senkinél még a fórumon sem, ahogy másik három posztra is fontos lett volna igazolni embert, de rendszeresen elfelejted, hogy milyen mozgásterünk volt, milyen helyzetben voltunk a transzferek terén. Ha lett volna annyi lehetőség, mint a Realnak, Atmának vagy bármely PL klubnak és nem jön balhátvéd én is azt mondom, hogy hatalmas baromság azt kihagyni, de nem így volt. Amikor a teljesült vagy elmaradt igazolásokról beszélünk legelőször azt kell számba venni, hogy mit lehetett megvalósítani és mit nem.
Mindemellett Flick amúgy is nagyon kedveli GM-et. Ha hozunk egy kicsit jobb embert, mint Martin, egyáltalán nem vagyok biztos, hogy vele pótolta volna Baldét.

És amit írtam, abban Baldé szinte csak egy lábjegyzet volt, Garciával, Ferminnel, Olmoval, Lewyvel stb együtt., ami a leginkább fajsúlyos volt, hogy a Raphinha-Yamal páros kb. feleannyit vagy még annyit sem (főleg együtt) játszott, mint tavaly ilyenkor, arról nem is beszélve, hogy például Yamal milyen állapotban, formában jástzott a PSG vagy a Girona ellen. Szóval nem lehet reálisan reálisan összehasonlítani a tavalyi szezon első 11 meccsét az ideivel. A tavalyi 12. fordulós bajnoki Clasicón Penát kivéve Flick abszolút gálacsapatával volt és olyan játékosok álltak be mint De Jong, Olmo, Gavi.
Ha mindkét csapat az alapkezdőjével állna ki szerintem ha nem is simán, de mi lennénk az esélyesek még idegenben is, de így tartok egy kicsit.
Forca Barca!!!!
gránit
Director del Fútbol

Chino írta:
2025.10.20. 18:07:51
Balde-nak 343 perce van, 379 percet helyettesítette Gerard Martin.
Hát igen, nem hiába mondtuk, hogy kéne oda egy olcsó igazolás, aki mégiscsak többet ad, mint Gerard Martin. Amikor nyilvánvalóvá vált, hogy nem lesz oda igazolás, én már pontosan tudtam, hogy Balde le fog sérülni. Karma.

Araújót csatárnak beállítani például egy ilyen húzás volt, és az ellenfeleknek nem mindig van válaszuk az ilyen váratlan változásokra, mint + 1 magas, erős, ráadásul gyors játékosra a támadósorban (egyszer a szélen is meghúzta). Hasonló mágiát lenne jó látni a hétvégén is, mert a hiányzók és főleg Martinez hiányában kissé kockázatosnak vélem a megszokott taktikánkat.
Válasz küldése